Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αααχ αυτά τα συμπτώματα! Δεν με έχουν αφήσει σε ησυχία.  Ειδικά Τετάρτη με Παρασκευή ταλαιπωρηθηκα πολυ! Ειδικά Παρασκευή βραδυ πέρα απο αναγουλα και εμετο με έπιασε και ενα τσουξιμο και λεω το κερασάκι στην τούρτα ειναι αυτο. Ευτυχώς μετά απο καμία ωρα εξαφανίστηκε. Προσπάθησα να πιω νερό για να αποφύγω τα χειρότερα (αν και το έβγαλα με τους εμετούς) . Το ΣΚ πέρασε ήρεμα και σήμερα έχω ελάχιστη αναγουλα και ανοστιλα στο στωμα. Φρουτα φρουτα και τσαι!! Κορίτσια χωρίς συμπτώματα απολαύστε το ! 🤞
    • O γιατρός μου είχε πει πριν ξεκινήσουμε ότι σαν ζευγάρι είμαστε στη μέση από διεγερση ή τροποποιημένους φυσικούς.  Τελικά κάναμε διεγερση αλλά ήπια με μικρή δόση. Και ο γιατρός μου υποστηρίζει τα λίγα κ καλά..
    • Σε καταλαβαίνω. Και εγώ δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Πολλά συναισθήματα μαζεμένα. Από την αρχή μέχρι και τώρα φόβος και άγχος. Ανασφάλεια λες και πάω πρώτη φορά. Κούραση και σχεδόν καθόλου αντοχές. Φαντάσου εμένα είναι και 7 χρονών. Παίζει μόνη της αλλά και πάλι θέλει να παίξει και με εμένα, να πάει στην θάλασσα ,μια βόλτα. Να ξεφύγει. Στεναχωριεμαι γιατί δεν αντέχω να πάω θάλασσα νιώθω κομμάτια και μια φορά που πήγα κουράστηκα πολύ. Θα βγάλει και όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα οπότε φαντάζεσαι την ψυχολογία της 😔 Σήμερα τελείωσα εγώ με τα μικρό πράγματα για το νοσοκομείο. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να πάρουμε ένα δωράκι από το μωρό για την μεγάλη 😉.  Και να πάρω στην μεγάλη το δώρο για τα γενέθλια της που πλησιάζουν. Δεν θέλω να το αφήσω για μετά γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είμαι.
    • Τότε δεν υπάρχει πρόβλημα αν πήγε αλλού . Γι αυτό που σε προβληματίζει δεν ειναι απαραίτητο επειδή ηταν άριστο να πιάσουν κ τα δύο. Μη το σκέφτεσαι να χαίρεσαι για το ενα κ αύριο με το καλό να δείτε το σπορακι σας κ να ακούσετε την καρδούλα του. Τι μαγικός ήχος..δε θα ξεχάσω το άγχος που ειχα όταν πήγαινα στο γιατρό μέχρι να μου πει οτι ολα ειναι καλα. 
    • Ναι θελω να πω οτι ειναι λογικό να μην καταλαβαίνουμε οτι βλέπουμε δεν είμαστε γιατροί. Ακόμα κ ο γιατρός ήθελε επιβεβαίωση. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...