Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλοκαιρινές Βουτιές Και Νέες Αφίξεις Στο Καφενέ Μας!


Recommended Posts

Κι εμάς κάθε απόγευμα χαλάει ο καιρός. Το πρωί χαρά Θεού, τι χαρά Θεού δηλαδή, κόλασεη είναι, αφού κάνει τρελή ζέστη. Απ' το μεσημέρι και μετά βγάζει αέρα και χτες έβρεξε κιόλας! Καλά, εμάς εδώ είναι γεγονός η βροχή! Μακάρι να βρέξει, την χρειαζόμαστε τη βροχούλα! Τώρα έχει συννεφιά πάντως.

Μάγδα σήμερα όπως έτρεχα πάνω-κάτω να συγυρίσω και να καθαρίσω για τις ξαδέλφες, πήγα ν' αλλάξω και μπλούζα στον Αντρέα που ήταν ιδρωμένος. Μια ώρα να του τη βγάλω, μετά πάω να του βάλω την καθαρή, έτρεχε να φύγει. Όρεξη για παιχνίδια δεν είχα, ούτε και χρόνο, οπότε του πέταξα την μπλούζα στα μούτρα και πήγα στο παιδικό να συγυρίσω. Όπως έστρωνα το κρεβάτι, ακούω ένα γοερό κλάμα. Φωνάζω στον Αντρέα τι έχει, και μου απαντά κλαίγοντας "μαμάααα... θέλω μπλούζαααα....". Οπότε ήρθε με την μπλούζα και του τη φόρεσα χωρίς μάχες! Ε μα!

Μάλλον θα κάνω σε δύο σχολεία, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα, ούτε και ξέρουμε ποιο θα είναι το δεύτερο σχολείο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ουφ, κάτι πάτησα και το δημοσίευσε...

Να σας πω: θα ανοίξουμε άλλο θεματάκι τώρα που φθινοπωριάζει ή θα κρατήσουμε αυτό; Μήπως να περιμένουμε να πιάσουν τα πολλά κρύα;

Ακούστε φάση χτες: καθαρίζω ροδάκινο στον Αντρέα. Πάω να τον ταΐσω, με το που το βλέπει, άρχισε τα μπλιάχ. Βρε, δοκίμασέ το, κι αν δε σ' αρέσει το φτύνεις. Όχι, μπλιάχ, όχι μπλιάχ. Τέλος πάντων, αρχίζω να το τρώω εγώ, οπότε σε κάποια φάση, όπως ήταν η Γεωργία στο ριλάξ, κι ο Αντρέας είχε γυρισμένη την πλάτη, λέω "Γεωργία μου, μήπως θες ροδάκινο; Πώς; Θέλεις; Έλα, φάε" κι αμέσως μετά "Αντρέα μου, η Γεωργία έφαγε ροδάκινο". Ε, λοιπόν, αυτό ήταν! Ήθελε κι αυτός!!! Με το που έφαγε ένα κομματάκι, του άρεσε (όχι ότι δεν είχε ξαναφάει), και μετά ζητούσε από μόνος του! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια ωραια ηταν η εκδρομουλα σας!στον Ποταμο του Λιοπετριου πηγαμε και μεις αρκετες φορες και μου αρεσει πολυ εκει στην ψαροταβερνα!κανει πολυ ωραιο φαγητο!απ το Λιοπετρι ειναι οι κουμπαροι μας που τους βαφτισαμε!ειδα τις φωτο!καλα η Γεωργια ειναι κουκλα:)και πολλη μαλλι!χαχα!κι ο Αντρεας ολοκληρο αντρακι εγινε!κουκλος κι αυτος!

Μαγδουλα βγηκατε εξω με τους φιλους σας, αντε να παντρευτουν και να αποκτησουν και παιδακι αφου το θελουν πολυ!μαλωσατε με το Βασιλακο?ουτε και γω μπορω πολλη ωρα να μαι μαλωμενη μαζι της!τη λυπαμαι κι εγω!αχχχ!

Χριστινακι η Ευρωγνωση εδω ειναι ενα απ τα πιο ξακουστα φροντιστηρια και να φανταστεις στο διπλανο χωριο εχει παραρτημα Ευρωγνωσης και παρα πολλα παιδακια απ τα γυρω χωρια εκει πανε!μια χαρα θα τα παει ο Δημητρακης στο σχολειο!μερα με τη μερα θα βλεπεις σημαδια βελτιωσης στη συμπεριφορα του!

Καγκουρακι αντε ενταχθηκε και ο Νικολας στον παιδικο...!δεν νομιζω να σου κανει ιδιαιτερα νουμερα στο να μεινει!θα προσαρμοστει σιγα σιγα !ο Γιωργακης βαρεθηκε τις γευσεις μαλλον!και μενα η Ιωαννα οταν ηταν στην ηλικια του κατι τετοια εκανε με το μεσημεριανο φαγητο!ουτε να το δει!

Κατερινακι στο νηπιο και ο Δημητρακης?εχουν βγει λιγο εκτος ρουτινας λογω του καλοκαιριου αλλα θα συνηθισουν που θα παει!οσο για την πανα η μικρη πηγε αρκετες φορες στην τουαλεττα και μια απ αυτες εκανε και κακα!εκανε καποια προοδο πιστευω σιγα σιγα αμα συνηθισει να κανει τα κακα στην τουαλεττα θα λεει και οταν θελει πιπι!οκ καποιες φορες μεχρι να μου πει θελω τουαλεττα και να την παρω δεν προλαβαινε και εκανε στην πανα αλλα μια απ αυτες προλαβε και εκανε και κακα!τουλαχιστον μεχρι να γεννησω να μαθει τα κακα!για να δουμε!

Μαρινακι και γω πιστευω καλυτερα να βαλεις τον μικρο σε παιδικο!ειναι λιγο ζορι με τις ιωσεις ειναι αληθεια αλλα θα εκτονωνεται και συ θα χεις και περισσοτερο χρονο με το βρεφος!

Εμεις το Σαββατο πηγαμε με τη μικρη στη γιαγια μου και ηρθε και η ξαδελφη μου που χε μερες να τη δω και περασαμε το πρωινο μας!το απογευμα πηγαμε στην Παναγία Την Ιαματική στον Αρακαπα που γιορταζει σημερα και μου κανει τη γιορτη η μαμα μου που ειχα διαφορα προβληματα με την περιοδο μου οταν ημουν πιο μικρη!καθισαμε φαγαμε λοκμαδες ωραια περασαμε!το βραδυ ειχαμε γαμο Λευκωσια, παντρευοταν μια συμφοιτητρια μου και συγκατοικος μου τον τελευταιο χρονο στην Αγγλια!πηγαμε και ειδα και ενα συμφοιτητη μου και μια συμφοιτητρια μου που ειχα καιρο να τους δω και χαρηκα παρα πολυ!τα ειπαμε κιολας αλλα φυγαμε κατα τις 11μιση γιατι η μικρη που την αφησα της μαμας μου ετρεχε η μυτη της βραχνιασε και ξυπνησε και εκλαιγε και μας ηθελε!την ηρεμησαν οι γονεις μου αλλα ηρθαμε και πηγαμε σπιτι της δωσαμε σιροπακι και κοιμηθηκε!χτες την πηγαμε γιατρο γιατι αρχισε και λιγο βηχα και τελικα οντως ο λαρυγγας της ητανε κοκκινος, ελαφρια βεβαια αλλα την προλαβαμε της εδωσε σιροπακι, εισπνοες και αντιπυρετικα για τυχον πυρετο και για να νιωθει καλυτερα!μετα πηγαμε με τη μαμα μου τη θεια μου το θειο μου τη γιαγια μου και μεις με τη μικρη στο Ομοδος στην Εκκλησια Του Τιμίου Σταυρού, προσκυνησαμε και εγραψα και τη γιορτη της μικρης!περσι στις 15 Σεπτεμβριου χτυπησε και στις 14 Σεπτεμβριου ειναι Του Τιμίου Σταυρού, μεγαλη γιορτη και μου πε ο πνευματικος μου που μιλησαμε μετα το ατυχημα να της κανω τη γιορτη!μετα πηγαμε και φαγαμε σε μια πολύ ομορφη ταβερνουλα εκει κοντα!φυγαμε κατα τις 4 περασαμε απ τη γιαγια μου και την πηραμε σπιτι της και μετα πηραμε τη μικρη παιδοτοπο και εκει τυχαια βρεθηκαμε με τους κουμπαρους μας και τη μικρη τους αλλα δεν ηθελα να της κοντεψει η Ιωαννα να μην την κολλησει!ευτυχως δεν συναντηθηκαν ιδιαιτερα μεσα στα παιγνιδια!στις 7 ειχε γενεθλια η Ιωαννα ενος συμμαθητη της σε ενα υπαιθριο παρκο αλλα εγω δεν ειχα καθολου ορεξη γιατι ειχα κουραστει και επισης η μικρη ηταν και λιγο αρρωστουλα και δεν ηθελα να την παρω να κολλησει και κανενα μωρο και να επιδεινωθει κιολας και ειχε και σχολειο σημερα!

Χτες τη ζυγισε κιολας ο γιατρος εγινε 12μιση κιλα και 94 ποντους!τον Ιουνιο ηταν 11μιση κιλα οταν πηγαμε και 91 ποντους!μινιον παλι αλλα κατι τσιμπησε χαχα!και μας ειναι λιγο δυσκολη με το φαγητο αλλα απ τον καιρο που τρωει μεσημεριανο στον παιδικο δεν ειναι τοσο επιλεκτικη οσο παλαιοτερα!ειχαμε και εμβολιο την Πεμπτη αλλα το βαλαμε στις 17 μεχρι να της περασει τελειως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουφ καθε βραδυ τετοια ωρα κοιμαμαι....δεν σας εχω διαβασει αλλα ειπα να μπω να πω ενα γεια

συν ολα τα αλλα που εχω καθε μερα στο σπιτι, μονη μου τοσες ωρες με τα παιδια τρεχω και με κατι χαρτουρες, για να κλεινω εκκρεμοτητες διαφορες. Αντε πιστευω απο βδομαδα που και η Αγγελικη θα πηγαινει σχολειο και ο Νικολας θα καθετε περισσοτερες ωρες στον παιδικο να εχω περισσοτερο χρονο για ολα.

Την κυριακη θα κανω τελικα το παρτακι για τα γενεθλια του Νικολα, πειτε μου τι να φτιαξω σκεφτομαι τα κλασικα κεφτεδακια, κοτοκεφτεδακια, μια τυροπιτα που εχω συνταγη σαν σαραγλι βγαινει, αλμυρο κεικ, μακαρονια σαλατα τρωνε αραγε τα πιτσιρικια....κατερινα, αννα μαρια και οποια αλλη εχει ιδεες sos

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε;

Εγώ νυστάζω τρελά. Δεν άντεξα κι έφτιαξα φραπέ, με ελάχιστο καφέ μέσα. Η μικρή κοιμάται, κι ελπίζω ν' αργήσει να ξαναθηλάσει. Ξύπνησε εξήμιση, θήλασε, κατά τις εφτά και τέταρτο την έβαλα στο πορτ μπεμπέ, πάει να με πάρει ο ύπνος, οπότε ξαφνικά την πιάνει λόξυγκας. Τη βγάζω, μέχρι να θηλάσει και να της περάσει, πήγε οκτώ παρά. Δεν είχε νόημα να ξαπλώσω, αφού οκτώ σηκώνεται ο Αντρέας για τον παιδικό. 

Που λέτε, χτες το απόγευμα με πήρε τηλέφωνο η συντονίστρια των φιλολόγων απ' το σχολείο, και μου είπε ότι τελικά δε θα χρειαστεί να πηγαίνω σε δύο σχολεία, αλλά μόνο σ΄αυτό που με τοποθέτησαν! Επιπλέον, αυτήν την είχα γνωρίσει όταν έκανα τη σχολική εμπειρία και είναι μια εξαιρετική κυρία, τόσο ως άνθρωπος, όσο και ως καθηγήτρια. Με είχε βοηθήσει τότε πιο πολύ κι απ' τη μέντορά μου. Οπότε άλλος ένας καταπληκτικός άνθρωπος με τον οποίο θα συνεργάζομαι! Μου είπε τα μαθήματα που μου έδωσαν και δεν είναι πολύ δύσκολα, απλά είναι πολλά τα τμήματα. Στο εσπερινό, επειδή ήταν λίγα τα τμήματα, είχα πολλά αντικείμενα, τώρα έχω λίγα αντικείμενα, αλλά πολλά τμήματα. Μόνο οι ιστορίες της Β' λυκείου είναι τέσσερα τμήματα! Από δύο τα Νέα Ελληνικά και οι Ιστορίες της Α' λυκείου κι ένα τμήμα αρχαιογνωσίας Β' λυκείου. Ευτυχώς τα Νέα Ελληνικά και η Αρχαιογνωσία είναι γνωστά σ' εμένα, γιατί τα δίδασκα και στο εσπερινό, ενώ οι ιστορίες δε θα με δυσκολέψουν. 

Μετά είδα και τις καινούριες τοποθετήσεις που βγήκαν, και ανακάλυψα ότι στο ίδιο σχολείο έβαλαν και μία θεολόγο βοηθό διευθύντρια, η οποία ήταν ομαδάρχισσά μου στην Κατασκήνωση!!! 

Νομίζω θα περάσω πολύ καλά σ' αυτό το σχολείο!

Κατά τα άλλα, ο Αντρέας έχει γίνει πολύ ιδιότροπος. Χτες το μεσημέρι επιστρέφει απ' το σχολείο, και κρατούσε μια τσαντούλα με κάποια δωράκια κι ένα κέικ 7days, το οποίο αποκαλούσε σοκολάτα. Προφανώς τα έδωσε κάποιο παιδάκι που γιόρταζε. Απ' την ώρα που μπήκε μέσα, χτυπιόταν ότι θέλει τη σοκολάτα. Το βγάζω απ' τη τσαντούλα να τη βάλω στο ψυγείο, και χοροπηδούσε κάτω απ' το χέρι μου για να πάρει τη σοκολάτα. Του λέω ότι πρώτα θα φάμε φαγητό και μετά τη σοκολάτα, κι άρχισε κλάματα, φωνές, ξάπλωνε κάτω, κρίση υστερίας κανονική. Του είπα ότι, αν φάει πρώτα λίγο φαγητό, μετά θα φάει και τη σοκολάτα, ενώ αν δεν φάει φαγητό, δε θα φάει ούτε σοκολάτα. Πού να με ακούσει. Χτυπιόταν. Βάζω φαγητό για μένα, ερχόταν να μου ρίξει κάτω το πιάτο, και μου έλεγε "θα σου -ίξω κάτω το πιάτο να πέσει κάτω το φαγητό σου". Μετά μου έλεγε "θα σε κλωτσήσω" κι άλλα τέτοια. Τελικά μισοσυμφώνησε να του βάλω φαγητό με πολύ τριμμένο τυρί. Τρώει μια κουταλιά, κι επειδή ήταν πολύ ζεστό, άρχισε να κλαίει και το έφτυσε στο πιάτο γιατί κάηκε. Συνέχισε τις υστερίες για τη σοκολάτα, την οποία, εν τω μεταξύ, πήρε απ' το ψυγείο την ώρα που το άνοιξα για να πάρω το τυρί. 

Τελικά, του άνοιξα τη σοκολάτα, με τη συμφωνία μόλις τη φάει, να φάει και το φαγητό του. Ευτυχώωως, την έφαγε, και μετά έφαγε και όλο το φαΐ. Ουφ, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Εσείς τι λέτε; Τι έπρεπε να κάνω; 

Μετά το απόγευμα ήρθαν ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ οι γονείς μου. Γκρρρ... Εμείς πάντα παίρνουμε τηλέφωνο όταν θα πάμε, αυτοί μας κατέβηκαν έτσι. Συνήθως ειδοποιούν δηλαδή, χτες δεν ξέρω πώς κι έτσι. Σε κάποια φάση η μάνα μου κρατούσε τη Γεωργία, και μάλλον ο Αντρέας ζήλεψε, κι άρχισε να παίρνει μολύβια και να τα πετάει ψηλά. Του έλεγε η μάνα μου να μην τα πετάει, γιατί θα μπουν στα μάτια του και δε θα βλέπει τίποτα. Σε κάποια φάση τα πετάει και λέει "δε βλέπω τίποτα", ανοίγοντας τα χεράκια του! 

Ο πατέρας μου κάποια στιγμή του λέει "Αντρέα, θα σου δώσω ένα μπάτσο δυνατό να πονέσεις και να μην το ξανακάνεις". Του λέω "μην του λες έτσι" και με ρωτάει γιατί. ΕΛΑ ΝΤΕ. Του λέω "γιατί δε θέλω. Γι' αυτό γίνεται επιθετικός και δέρνει και τον μπαμπά του κι εσένα" και μετά γυρίζει στη μάνα μου και της λέει απαξιωτικά "ε, πάμε τότε, ας τον κουμαντάρει η μάνα του". 

Μόλις έφυγαν ηρέμησε ο Αντρέας. Πιστεύω ότι ζήλεψε που πήρε η μάνα μου τη Γεωργία και ήθελε προσοχή. Αντίθετα, όταν κρατάμε εμείς τη Γεωργία δεν ενοχλείται.

Μετά, όμως, πάλι κάτι έγινε με τον μπαμπά του, και του λέει "θα σε πιάσω απ' το λαιμό να σε πνίξω" και "θα σε βγάλω στο μπαλκόνι να πέσεις". Πού τα άκουσε αυτά; Από εμάς σίγουρα όχι, κι απ' την τηλεόραση πάλι δε νομίζω, γιατί μόνο παιδικά βλέπει. Ίσως από κάποιο άλλο παιδί στο νηπιαγωγείο. Γκρρρ.......... 

Βάσω όλο εκδρομές και βόλτες είστε! Καλά κάνετε! Στο Όμοδος είχαμε πάει πέρσι το καλοκαίρι και μας είχε αρέσει πολύ!

Άντε ρε, πέρασε κιόλας ένας χρόνος από το ατύχημα; Εύχομαι όλο καλά από δω και μπρος!

Νομίζω η Ιωάννα πήρε καλό δρόμο για την πάνα και θα την κόψει! Ο Αντρέας πάλι... ούτε που το έχουμε ξαναναφέρει.

Μεγάλωσε κι η Ιωάννα! Ο Αντρέας είναι 14 κιλά νομίζω. Τον ζυγίζουμε κι εμείς στο σπίτι. Αφού κι ο γιατρός κανονική ζυγαριά χρησιμοποιεί πλέον. Από ύψος δεν ξέρω, είναι αρκετά ψηλός πάντως. Εδώ και κάτι μήνες ήταν 96 εκατοστά, τώρα μπορεί να έχει ξεπεράσει το μέτρο.

Κι εμάς είναι λίγο κρυωμένος, έχει μυξούλες και βήχα, αλλά ευτυχώς είναι ξερόβηχας. Ο υγρός βήχας νομίζω του πέρασε, τώρα απλά βήχει επειδή κατεβαίνει η μύξα στο λαιμό του.

Ο Αντρέας πάλι παλιά έτρωγε τα πάντα, τώρα έχει γίνει ψείρας. Χτες τον τάιζα και μου έλεγε "δε θέλω και ντομάτα. Ούτε και λουλουδάκι". Το λουλουδάκι ήταν ο μαϊντανός! Αναγκαζόμουν να τα κρύβω πίσω από άλλα φαγητά για να τα τρώει...

Καγκουράκι άσε, άσε, πολύ κουραστικό να είσαι σπίτι με τα παιδιά, είτε μόνη, είτε με βοήθεια. Μήπως δεν κάνω για μάνα τελικά; 

Ωραίες οι ιδέες σου για το πάρτι. Το αλμυρό κέικ τι έχει μέσα; Τα κοτοκεφτεδάκια είναι κεφτέδες ή κοτομπουκιές. Θα πρότεινα κοτομπουκιές, γιατί ήδη θα έχεις ένα πιάτο με κεφτέδες. Επίσης, μπορείς να κάνεις ατομικά πιτσάκια ή μεγαλύτερες πίτσες (εγώ προτιμώ το δεύτερο!), σαντουιτσάκια με τυρί και γαλοπούλα, στα οποία μπορείς να φτιάξεις και φατσούλες με ελιές, αγγούρι, πιπεριά, κ.λπ., ή κάτι τυλιχτό με αραβική πίτα, με κοτόπουλο, τόνο ή τυρί-γαλοπούλα/ζαμπόν, κάποιο σουφλέ, δε μου έρχεται κάτι  άλλο τώρα.

Σήμερα τι θα φτιάξετε; Εγώ λέω να κάνω κοτόπουλο με πένες στο φούρνο και σάλτσα με φρέσκια ντομάτα, πιπεριά, κολοκυθάκια, σκόρδο, κρεμμύδι, μαύρες ελιές και φέτα! Δικής μου έμπνευσης συνταγή!

Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω γεμάτη μέρα με τα παιδιά όπως κάθε μέρα! Πότε θα έχουμε χρόνο η καθεμιά για τον εαυτό της δεν ξέρω... Δύσκολο επάγγελμα η μητέρα... όσον αφορά το πάρτυ που θα διοργανώσεις kangaroo πιστεύω τα κλασικά είναι και τα καλύτερα!!! Υγιεινά και εύκολα για να μπορούν τα μικρά να τρώνε χωρίς να λερώνονται και να απολαύσουν και το πα΄ρτυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που ειστε ολες? φθινοπωριασε για τα καλα σημερα και δροσισε και λιγακι αλλα θελω λιγο ακομα καλοκαιρι,

Εχω κουραστει πολυ αυτες τις μερες και με το παραμικρο τους φωναζω, στην Αγγελικη και στον Νικολα που ολο και καποια σκανταλια μου κανουν, μετα το μετανιωνω αλλα νιωθω οτι ωρες ωρες φτανω στα ορια μου. Τη μια μαζευω ενα λιτρο γαλα απο το πατωμα, την αλλη μου ριχνουν κατω τα ποτηρακια με το νερο, χθες μαζευα τις πατατες για τηγανισμα απο το πατωμα, γιατι ανοιξε ο Νικολας την καταψυξη και πηρε την σακουλα που ηταν μισοανοιχτη, παρτες ολες κατω, γκρρρρ.

Χαχα διαβαζω οτι δεν ειμαι η μονη με νευρα εδω μεσα, καλε μηπως φταιει η πανσεληνος

Μαγδα και εγω την ιδια εντυπωση εχω για την Αγγελικη ψηλωσε αποτομα, γιατι και η δικια μου φτανει τα φωτα που δεν τα εφτανε πριν τις διακοπες. Δυο μερες δεν εχει κοιμηθει και μενα ο Νικολας και μετα τις 7 δεν αντεχει και εχει μια σχετικη γκρινια, θα το συνηθισει πιστευω γιατι αργοτερα θα γυρναει κατα τις 4 απο τον παιδικο οποτε δεν θα τον βαζω για υπνο. Το μονο θετικο αν ξεπερασουμε την ολη γκρινια ειναι οτι κοιμαται πιο νωρις και σχεδον αμεσως.

Αννα Μαρια τοσα κανατε και εσεις την Κυριακη, ωραια πραγματακια φερανε στα παιδακια σου. Καλα απο ιδιοτροπιες στο φαγητο να σου στειλω την Αγγελικη, απορω στο σχολειο γιατι τα ετρωγε ολα και τα δικα μου με τα χιλια ζορια, ευτυχως τρωει φρουτα χωρις να γκρινιαζει. Αχ ποσες φορες εχω ζησει τα ιδια, τελικα ολες τα ιδια περναμε και κανουμε, και μενα καποιες φορες με ακουνε και το αφηνουν οτι μπορει να ειναι αυτο για κετα το φαγητο αλλα αν βλεπω οτι αρχιζουν τις υστεριες το εχω κανει και εγω. Αλλες φορες προσπαθω να τους αποσπασω την προσοχη με κατι αλλο μεχρι να φαμε αλλα και αυτο δεν πιανει παντα.

Βασω περαστικα στην Ιωαννουλα, περασε ενας χρονος απο το ατυχημα, παντα καλα να ειναι το κοριτσακι σου!!!

Καληνυχτα, κλεινουν ματια φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!!ξυπνησα με ενα πιασιμο-πονο στο αριστερο ποδι αλλο πραγμα!!!

εχθες πηγαμε γιατρο και Παρασκευη εχουμε μεγαλο υπερηχο!!!ολα καλα !!!τελικα ναι ειναι ΜΠΕΜΠΗΣ!!!ειναι 340γρ και 26 cm!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ εσυ ηθελες αγορι εγω κοριτσι και τελικα καναμε το αναποδο!χιχιιχιχι ειμαι αγορομανα εγω λεμε!!!δε πειραζει...δε με χαλαει καθολου γερο να ναι!!!εχουμε και μπλε δωματιο και ολα στο ασπρο-μπλε!οποτε κομπλε το δωματιακι για 2 αγορινια!θα παιζουν και καλυτερα γιατι θα ειναι του ιδιου φυλλου!!

Κατερινακι και εγω τα κλασικα κανω καθε φορα στα παρτυ!!πως να μην κουραζεσαι??

επισης ναι να κανουμε και ποστακι χειμωνιατικο πλεον!!!ποια θα το ανοιξει??παλι εχουμε νεες αφιξεις το χειμωνα οποτε να το αναφερεται!!!χιχιιχι

κοριτσια παω να ξαπλωσω με πεθαινει το ποδι!

φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε;

Εγώ νυστάζω τρελά.

Χτες βράδι πάμε για ύπνο, ο Αντρέας κοιμήθηκε πίνοντας το γάλα του, γιατί δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι, τη Γεωργία την είχα κοιμίσει υποτίθεται, αλλά με το που πάμε στο δωμάτιο, η μικρή ξύπνησε. Την παίρνω να τη θηλάσω για να κοιμηθεί πάλι, άρχισε ο Αντρέας, που ήρθε και κόλλησε πάνω μου, το βήχα κάθε λίγο. Τον ξυπνάμε, του βάζουμε ορό στη μύτη, γιατί από τη μύξα είναι ο βήχας (δράματα με τον ορό), αλλά συνέχισε να βήχει. Παίρνω τη μικρή και πηγαίνουμε στο σαλόνι, για να μη βήχει μες στα μούτρα της ο Αντρέας. Τη βάζω στο ριλάξ και την κουνάω για να κοιμηθεί. Τίποτα, το μάτι γαρίδα. Πηγαίνουμε στο παιδικό, για να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Αντρέα, πέφτω εγώ στο κρεβάτι, τη βάζω στο στήθος, δεν το ήθελε. Την μισοκουνάω στο πορτ μπεμπέ, τίποτα. Τελικά ήρθε ο άντρας μου, την κούνησε, άρχισε αυτή να πιπιλάει το χέρι της και την πήρε ο ύπνος. Κατά τις πέντε παρά άρχισε γκρίνια, ευτυχώς δεν ξύπνησε, στις έξι, όμως, ξύπνησε. Τη θήλασα, την έβαλα στο κρεβατάκι της, μισοκοιμήθηκε, ή τέλος πάντων, δεν ενοχλούσε, με πήρε κι εμένα ο ύπνος, στις εφτά την έπιασε λόξυγκας, κι άρχισε γκρίνια. Την πήρα, την άλλαξα, τη βάζω στο στήθος, αλλά δεν ήθελε. Ευτυχώς της είχε περάσει ο λόξυγκας, οπότε την έβαλα στο πορτ μπεμπέ, ξανακοιμήθηκα, και κατά τις οκτώ ξύπνησε κι αυτή κι εγώ, και όλοι οι υπόλοποι. Ο Αντρέας με ζητούσε, πήγα μέχρι να πιεί το γάλα του και ξάπλωσα δίπλα του, μετά του βάλαμε ορό, άλλα δράματα εκεί. Του ετοίμασα πρωινό και φρούτο, και σε κάποια φάση, πάει στο δωμάτιό μας, βρίσκει τον ορό που ήταν στο τραπέζι με τα καλλυντικά μου, λέει "θέλω να σπάσω τον παλιοο-ό" και τον πετάει κάτω. Τον πέταξε και ησύχασε, χαχα! Τόσες μέρες το λέει!

Μετά τον πήγε ο άντρας μου σχολείο. Δεν ξέρω αν έπρεπε να πάει, αλλά μόνο μύξες έχει και βήχα που προκαλείται απ' τις μύξες. Ούτε πυρετό, ούτε αδιαθεσία, ούτε διάρροιες. Ξέρω 'γω, άμα είναι να μην πηγαίνει σχολείο όποτε έχει μύξα και βήχα, δε θα πάει ποτέ. Τι λέτε εσείς;

Έλεγα να πέσω να ξανακοιμηθώ, αλλά έπρεπε να τελειώσω ένα βιβλίο για να πάω στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, οπότε έφαγα πρωινό και πήγα. Έψαχνα ένα συγκεκριμένο βιβλίο για ένα άρθρο, δεν το βρήκα, πήγα σ' ένα βιβλιοπωλείο, πάλι δεν το είχαν, πήραν αλλού, πάλι δεν το είχαν, είπαν να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη. Πήρα δώρο στον πατέρα μου που έχει γενέθλια αύριο, γύρισα σπίτι, θήλασα τη μικρή και πήρα τηλέφωνο σ' ένα βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, ούτε κι αυτοί το είχαν, αλλά θα μου το φέρουν την Παρασκευή και θα μου το στείλει ένας φίλος μου. Ουφ...

Ευτυχώς δεν έχω μαγείρεμα σήμερα, γιατί περίσσεψε πολύ φαγητό από χτες.

Τώρα πήγε ο άντρας μου για χίλια δυο ψώνια. Θα πάρει και φλεριάνα, γιατί μας φάγανε τα μυρμήγκια. Είχαν υποχωρήσει, κι έτσι δεν ψεκάσαμε, αλλά τώρα επανήλθαν δριμύτερα. Χτες όπως έτρωγα σταφύλι, βλέπω ένα μυρμήγκι να περπατάει έξω από το μπολ... Βασικά τώρα έφυγαν από τα υπνοδωμάτια και έκαναν επιδρομή στο σαλόνι και την κουζίνα. Γκρρ... Ελπίζω να βρει τη φλεριάνα και να τα ξεφορτωθούμε...

Καγκουράκι ΠΟΣΟ σε καταλαβαίνω... Είναι πολύ κουραστικό και εκνευριστικό. Στην ηλικία που είναι τα παιδιά μας, δε μας ακούνε κιόλας. Ο Αντρέας μας γράφει κανονικότατα και κάνει πάντα το δικό του. Ουφ... Στο σχολείο είναι υπόδειγμα, απ' ό,τι μας λένε, αλλά στο σπίτι θηρίο.

Προσπαθώ να είμαι ήρεμη, αλλά έχω και τον άντρα μου, που κι αυτός κουράζεται, γιατί όσο να 'ναι, βοηθάει πολύ, κάνει πολλές δουλειές και τρέχει και τον Αντρέα στο σχολείο, σε εξόδους, κ.λπ., και άμα το παρακάνει ο Αντρέας του φωνάζει. Χτες τον πήρε να τον αλλάξει κι ο μικρός του έχωσε μια στο μάτι και του φώναζε... Τον τελευταίο καιρό προσπαθεί κι αυτός να είναι ήρεμος και να τον παίρνει με το καλό, αλλά κάπου φτάνεις στα όριά σου.

Το Νικόλα γιατί τον αφήνεις μέχρι τις 4 στον παιδικό; Δεν είναι πολύ αργά; Δηλαδή, το χειμώνα, σχεδόν θα νυχτώνει μέχρι να φτάσει σπίτι.

Βλέπω όλες λίγο-πολύ έχουμε τα ίδια προβλήματα και με το φαγητό.

Αγχώνομαι με τη διατροφή του Αντρέα, γιατί συνεχώς αυξάνουν οι παραχωρήσεις που κάνουμε σε χαζομάρες, ενώ συχνά δεν τρώει αυτά που πρέπει.

Χτες ευτυχώς ήταν μια καλή μέρα, έφαγε σχεδόν όλο το αχλάδι που του έβαλα στον παιδικό, το απόγευμα πήγαν σε παιδότοπο και ήπιε φρέσκο χυμό πορτοκάλι, ενώ έφαγε και φαγητό, κοτόπουλο με μακαρόνια και λαχανικά. Σαλάτες πλέον δεν τρώει, αλλά τουλάχιστον τρώει τα λαχανικά στο φαγητό.

Μαρίνα με το καλό ο μπέμπης!

Για το καινούριο ποστάκι δεν έχω σκεφτεί κανένα τίτλο, θα το σκεφτώ και θα σας πω! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πού είστε ρε κορίτσια;

Ουφ, πάλι άρρωστος είναι ο Αντρέας... Έκανε και λίγα δέκατα τώρα, κι ο βήχας πάλι έγινε υγρός... Πήρα το γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να δώσουμε μια θεραπεία για το βήχα, αφού έχει υγρό βήχα πάνω από ένα μήνα... Αμάν πια, δεν ησυχάζει το μωρό. Όλο το καλοκαίρι άρρωστος, μία διάρροιες, μία βήχας, μία βήχας και μύξες, τώρα και τα δέκατα... Αγχώνομαι και για το μωρό... 

Εσείς πού χαθήκατε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας γεια σας,

Σημερα εχει υπνο νωρις γιατι εχουμε πρωινο ξυπνημα, 8:30 ωρα εχει αγιασμο στο νηπιαγωγειο, μετα θα τα χωρισουν σε τμηματα και θα μας πουν ποτε θα γινει η πρωτη συναντηση με τους γονεις, ετσι εγραφε η ανακοινωση τουλαχιστον. Μετα 10 παρα περναει το σχολικο και παιρνει τον Νικολα και 10:30 εχουμε εμβολιο με τον Γιωργακη. Γεματη η μερα....

Μαρινα με το καλο ο μπεμπης σου, σιγουρα θα κανουν καλη παρεα και κοντινα θα ειναι στην ηλικια και αγορια και τα δυο.

Αννα Μαρια καταρχην περαστικα στον Αντρεα εχει πολυ ταλαιπωρηθει ολο τον καιρο και αυτος ο βηχας βρε παιδι μου αργει να φυγει. Θυμαμαι και η Αγγελικη τον πρωτο χειμωνα στον παιδικο, ειχε συνεχεια βηχα και μυξα οπως και τα περισσοτερα παιδακια. Στη θεση σου και εγω θα τον εστελνα, μονο οταν εχουν πυρετο εγω τα κραταω στο σπιτι και αλλη μια μερα που ειναι τελειως απυρετα. Χρονια πολλα να χαιρεσαι τον μπαμπα σου και ελπιζω να απαλλαγειτε γρηγορα και απο τα παλιο μυρμιγκια.

Αχ οπως τα λες ειναι σε αυτη την ηλικια δεν ακουν καθολου. Σημερα τους παρακαλουςα απο τις 8 παρα να μαζευψουν τα παιχνιδια, σημερα ειδικα ηταν παντου, τουβλακια lego στο σαλονι, ενα παιχνιδι με καρτες παλι σκορπισμενο, διαφορα αυτοκινητακια παντου και στο παιδικο μια απο τα ιδια. Το ειπα μια το ειπα δυο ουτε που κουνιοταν πηγαινε και επαιζε κατι αλλο οποτε πιανω και εγω μια σακουλα και οτι ηταν στο πατωμα μεσα, μια μεγαλη του jumbo γεμισα και τα εβγαλα εξω απο την πορτα. Της ειπα θα τα παρει μονο αν αποφασισει να τα βαλει στην θεση τους. Δεν γινεται καθε βραδυ να τα μαζευω ολα εγω. Χθες ηταν 8 puzzle απο 25 κομματια το καθε ενα στο πατωμα, της ειπα να τα μαζεψουμε παρεα ενα θα φτιαχνω εγω , ενα η Αγγελικη το αποτελεσμα εφτιαξε ενα η Αγγελικη και 7 εγω.

Παντως παρατηρησα οτι η Αγγελικη μαλλον απο ζηλια για τα δυο μικρα μεσα στο σπιτι και οταν ειναι και οι τρεις μαζι γινεται αγριμι και δεν ακουει καθολου, ενω με τους αλλους εξω ή αν ειναι μονη της το καλυτερο παιδι. Το ιδιο δεν μας ελεγε και η Ανθη, θελουν λοιπον ολη μας την προσοχη τα μεγαλα και επειδη την εχουν γινονται ολα αυτα.

Τον Νικολα που με ρωτησες 4 θα μου τον φερνουν σπιτι, τετοια ωρα ειναι το σχολικο, θα τρωει εκει τα ταιζουν κατα τις 2 οποτε μετα συνηθως εχει καποιο παραμυθι ή κατι συζητανε μεχρι να ερθει η ωρα να μπουν στο σχολικο και να γυρισουν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καγκουρακι η ωρα 10μιση παει ο μικρος σχολειο?εγω 7μιση την παιρνω!και 4 παρα την πιανω!η Αγγελικουλα ειναι λογικο να αντιδρα με ζηλια γιατι ξαφνικα εκει που ηταν μοναχουλα απεκτησε 2 αδερφακια!οση προσοχη και να δινεις στο πρωτο το μωρο αντιλαμβανεται διαφορετικα την παρουσια των 2 μωρων στο σπιτι!θα τα εχω και γω αυτα ειμαι σιγουρη με την Ιωαννα!οσο και αν την προετοιμαζω ξερω σιγουρα οτι θα ζηλεψει!

Αννα Μαρια ο πρωτος χρονος στον παιδικο ειναι δραμα...σε οποιαν ηλικια κι αν στειλεις το παιδι σχολειο ο πρωτος χρονος ειναι παντα δυσκολος!τα ιδια περασα και γω με την Ιωαννα οταν την εστειλα 9 μηνων!και γω μονο οταν εχει πυρετο ή διαρροια ή εμετους δεν τη στελνω παιδικο!

Μαρινακι με το καλο ο μπεμπης!να δεις οτι θα παιζουν με τον Αντωνακη γιατι ειναι σε κοντινη ηλικια και ειναι και το ιδιο φυλο!

Χτες πηραμε τη μικρη νευροχειρουργο γιατι πανω στην τομη της βγαζει λιγο αιματακι τοπους τοπους!Τελικα δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο...μας εξηγησε οτι ειναι αντιδραση του οργανισμου στην εσωτερικη ραφη!επειδη η εσωτερικη ραφη εγινε με χονδρες ραφες επειδη το μωρο δεν εχει λιπος για να τις διαλυσει εμφανιζονται στο πανω στρωμα!θα βγαινουν και θα φευγουν φτανει να μην ζουμισει και μολυνθει!μας εδωσε αντισηπτικο και να το ελεγχουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Ο Αντρέας ευτυχώς δεν ξανάκανε δέκατα. Δε χρειάστηκε ούτε αντιπυρετικό, έπεσε από μόνος του ο πυρετός. 

Σήμερα δεν τον πήγαμε παιδικό προληπτικά, και τον πήγα στο θείο μου, που είναι γιατρός, αλλά ηλικιωμένος και δε δουλεύει κανονικά. Είχε παλιά μια χειρουργική κλινική, στην οποία πηγαίνει κάθε πρωί κατά τις έντεκα μέχρι το μεσημέρι, και εξετάζει δωρεάν όποιον πάει. Είναι καταπληκτικός γιατρός και σπάνια πέφτει έξω σε διάγνωση ή θεραπεία, αλλά δεν μπορούμε να τον έχουμε ως μόνιμο γιατρό, γιατί δεν εξασκεί πλέον το επάγγελμα κανονικά, δηλαδή, δεν μπορώ να τον πάρω τηλέφωνο όποτε έχω πρόβλημα για να πάω εγώ ή να πάρω κάποιο μωρό να μας εξετάσει. 

Τέλος πάντων, με το που πήγαμε εκεί, ο Αντρέας άρχισε τις ιδιοτροπίες, "θέλω να φύγουμε", "είναι σπλιάτς ο γιατός", "θέλω να τον -ίτσω (ρίξω) κάτω και να τον σπάσω", "θέλω να τους -ίτσω όλους κάτω να κουτουλήσουν" κι άλλα τέτοια ωραία. Μου είπε κιόλας ότι ο γιατρός είναι γυάλινος και θα σπάσει όταν τον ρίξει κάτω. Έβγαινε έξω κι ήθελε να κατέβει στο δρόμο για να φύγουμε, κ.λπ. Με σκότωσε κυριολεκτικά.

Τελικά έρχεται σε κάποια φάση ο θείος μου, έγινε χαμός να τον εξετάσει. Και τι να εξετάσει, το στήθος του άκουσε και εξέτασε το λαιμό. Μας έδωσε αντιβίωση τρισέφ κι ένα άλλο σιρόπι για το βήχα, και να συνεχίσουμε τις εισπνοές. Μου είπε ότι όλα αυτά τα φάρμακα έχουν μέσα εφεδρίνη και μπορεί να γίνει λίγο νευρικός. Του λέω "καλά, πόσο νευρικός ακόμα;" και μου λέει "ε, μπορεί να σας δέρνει". "Μα ήδη μας δέρνει" του λέω! Οπότε, πολύ πιθανόν η συμπεριφορά του Αντρέα να οφείλεται και στα φάρμακα.

Εν τω μεταξύ, χτες που πήρα τον παιδίατρο, μου είπε ότι θα πρέπει να κάνουμε μια άλλη θεραπεία, που κοστίζει κιόλας, για να αντιμετωπίσουμε το βήχα. Υποτίθεται ότι θα τον παίρναμε αύριο, τώρα δεν ξέρω τι θα κάνουμε... 

Στο θείο μου ήθελα να δείξω κι εγώ ένα σημάδι που έβγαλα πάνω απ' το στήθος, και μάλλον είναι πυτιρίαση, αλλά πού να τα καταφέρω; Αφού όλη την ώρα κυνηγούσα τον Αντρέα. Και τις οδηγίες για τον Αντρέα στο πόδι μου τις έδωσε. 

Καγκουράκι αργά πηγαίνει ο Νικόλας στον παιδικό! Εμάς πηγαίνει κατά τις οκτώμιση, αλλά μας είπαν καλύτερα να πηγαίνει καλύτερα οκτώ. Από Νοέμβριο που θ' αρχίσω σχολείο και θα τον παίρνω εγώ, θα πηγαίνει εφτάμιση το αργότερο!

Κι εμείς την άλλη βδομάδα θ' αρχίσουμε τα εμβόλια στη Γεωργία!
Τα μυρμήγκια, άσε, θα μας φάνε σε λίγο. Δε βρήκε ο άντρας μου φλεριάνα και πήρε μυρμηγκοπαγίδες. Έβαλε τη μία στο σαλόνι, και χτες μετά που την έβαλε, μειώθηκαν εμφανώς τα μυρμήγκια. Σήμερα το πρωί, πάλι έκαναν έφοδο. Το πρωί όπως θήλαζα τη Γεωργία στο κρεβάτι του παιδικού δωματίου, είδα ένα μυρμήγκι μέσα στα μαλλιά της...!!! Φρίκαρα, την έβαλα στην αλλάχτρα και της τα έβγαλα όλα, ζιπουνάκι, κάλτσες και πάνα, και της έκανα έλεγχο, μήπως έχει κι άλλο. Ευτυχώς δεν είχε, μπρρρ... 

Βλέπω όλοι έχουμε τα ίδια ακριβώς προβλήματα: δεν ακούνε, δε μαζεύουν τα παιχνίδια τους, γίνονται αγρίμια από τη ζήλεια για τα μικρότερα αδέλφια...

Καλή η κίνηση με τα παιχνίδια στη σακούλα!

Βάσω άσε, χάλια και με τις αρρώστιες και με όλα...

Πωπω, φρίκαρα μ' αυτό που είπες για την τομή της Ιωάννας. Εύχομαι να μην είναι τίποτα!

Σε λίγο θα πάμε στους γονείς μου γιατί έχει γενέθλια ο πατέρας μου σήμερα.

Πολλά φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια,καλη σχολικη χρονια πια  κι επισημα αφου σημερα γινανε οι αγιασμοι μας...

αντε να δουμε τι μας περιμενει και φετος,το πρωι αφησαμε τα μεγαλα στο δημοτικο και πηγαμε στο νηπιαγωγειο,ο Δημητρης μεσα στην καλη χαρα βρηκε τους φιλους τους ευτυχως δεν αρχισαμε με γκρινιες πιστευω οτι το ξεπερασε πια μεγαλωσε κι αυτος  απο αυριο αρχιζουν κανονικα το ωραριο τους ,μετα πηγαμε στο δημοτικο ο Νικος θα εχει δασκαλο, η δασκαλα του Γιωργου δεν ηρθε ακομα αυριο ή απο βδομαδα αγνωστον ας ελπισουμε οτι δεν θα εχουμε θεμα οπως περσυ με τον Νικο,εχουμε και καινουργιο διευθυντη καλος φαινεται ,κατα τα αλλα τα ιδια εμεις χθες πηγα κι επλυνα τα παπλωματα επιτελους μας ανοιξε λιγο ο καιρος αντε να στεγνωσουν να ησυχασω τα ειχα αγχος ,σε λιγες μερες αρχιζουν και τα αγγλικα θα τους παω αυριο για μπαλα θα τους αφησω και θα παω να τους γραψω κι εκει και να παω να κουρευτω κιολας,ενα σωρο λεφτα παντως απο τη μια η μπαλα απο την αλλη τα αγγλικα ενα σωρο λεφτα θελουμε με διαδακτρα,γιατρους,παπουτσια,βιβλια ουφφφφ κι ακομη δεν αρχισαμε...

 

Αννα Μαρια τι πραμα κι αυτο φετος δεν ηρεμησατε απο αρρωστιες ,κι εγω με μυξες τα στελνω σχολειο με καλη διαθεση εννοειται οχι οταν το παιδι ειναι χαλια,ευχομαι να φυγει γρηγορα ο βηχας και να συνελθει,εχεις και το μωρο λογικο ειναι να αγχωνεσαι περισσοτερο,αμαν παλι μυρμηγκια ησυχασες με τις κατσαριδες αρχισες με τα μυρμηγκια...χρονια πολλα για τον μπαμπα σου πολυχρονος!!

 

Βασω περασε κιολας ενας χρονος απο το ατυχημα ποτε κιολας,ειναι καλυτερα η μικρη;κι εγω εχω ενα εμβολιο να του κανω μεσα στο μηνα μια χαρα ειναι η αναπτυξη της , ο Δημητρης ψηλωσε αποτομα και το διαπιστωσα σημερα με παιδακια που εχει ενα χρονο διαφορα περιπου και τον περνουσαν τα εχει φτασει 114 εχει φτασει ο μπομπιρακος μου και 21 κιλα

 

Κατερινακι και τα δικα μου που ειναι πιο μεγαλα κανουν ενα χαμο στο σπιτι τρωνε οπου ναναι αφηνουν παχινιδια κτλ και μαζευουν οταν θυμουνται μονο, φωναζω δεν φωναζω με γραφουν κανονικα κι αν βρεθουν και με παρεα μεσα στο σπιτι κανουν τα δωματια τους μπαχαλο τι κι αν ειναι μεγαλα τελοσπαντων,οντως αργα παει ο Νικολας,μια χαρα το μενου για το παρτυ απο οτι παρατηρησα απο τα δικα μας παρτυ τη μακαρονοσαλατα την τρωνε καλυτερα τα μεγαλυτερα παιδια παρα τα μικρα στα γενεθλια του Νικου την εξαφανιζουν ενω στου Γιωργου δεν θα το ελεγα κι εγω παντα κανω κλασικα πραγματα που ξερω οτι θα τα φανε στον Γιωργο ειχα κοτοκροκετες,σνιτσελ,κλαμπ σαντουιτς,τυροπιτακια,μακαρονοσαλατα,πιτσα και ρολακια του τοστ με γεμιση που ειχα ξανακανει και ηξερα οτι αρεσουν

 

Μαρινα μια χαρα θα ειναι τα αγορια σου  θα ειναι κολλητα φιλαρακια οπως τα μεγαλα μου !!

 

Χριστνακι πως τα παει ο Δημητρακης με το σχολειο,ο Νικολας που λες τον εχασε τον ερωτα του η κοπελα μενει αρκετα μακρια μας και δεν βλεπονται ειδικα τωρα με τα σχολεια του χρονου παλι χαχαχα

 

Μαγδα που χαθηκες ρε κοριτσι;τι εγινε τελικα με το παιδι αν ειχε πλατυποδια που λες δεν θα το ειχε δει νωριτερα ο παιδιατρος;με το πουλακι του τι εγινε;με καθυσηχασατε με το φυσημα ειχα αγχωθει οταν το ακουσα

 

Ανθη που εισαι κι εσυ ξεκινησες μαθηματα;τα παιδια καλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!

Γυρίσαμε πριν λίγο απ' τους γονείς μου. Η μάνα μου είχε φτιάξει κεφτέδες, πατάτες τηγανιτές και κανελόνια, δηλαδή κρέπες με γέμιση κιμά-μπεσαμέλ και ψημένες στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και τυρί. Ο Αντρέας μόλις που τσίμπησε, κι αυτό με το ζόρι.

Μετά έκανε κάτι σαν λουκουμάδες γεμιστούς με μυζήθρα (κάτι σαν ανθότυρο) και μέλι. Απ' αυτούς έφαγε 2-3 ο κύριος...

Όλο γλυκά και χαζομάρες ζητά... Καλά, φαντάζομαι αυτό δεν είναι και τίποτα το περίεργο για παιδί αυτής της ηλικίας.

Γενικώς, όμως, έχω προσέξει ότι, ενώ πριν λίγο καιρό όλο έλεγε έξυπνες κουβεντούλες, και μπορούσες να πιάσεις μια στοιχειώδη συζήτηση μαζί του, τώρα πλέον, είναι μες στην αντίδραση και τις περισσότερες φορές η απάντηση στις ερωτήσεις που του κάνουμε είναι "μπλιάχ", "σπλιάτς", "τίποτα", "όχι". Ενώ, όπου πηγαίναμε καμαρώναμε για τις έξυπνες απαντήσεις που έδινε, κι όλος ο κόσμος θαύμαζε, τώρα όλο χαζομάρες λέει, και συχνά μιλά επίτηδες και ψευδά. Ίσως να είναι αντίδραση λόγω της Γεωργίας, ή λόγω ηλικίας ή και τα δύο, δεν ξέρω... Είχατε κι εσείς παρόμοιες συμπεριφορές;

Κατερίνα καλή χρονιά!

Και σε όλες που έχουν παιδάκια που πηγαίνουν σχολείο εύχομαι καλή χρονιά, όχι μόνο στην Κατερίνα! :P

Αρχίσατε πάλι τα γνωστά; Δεν έχει καθαρίστρια το νηπιαγωγείο, δεν έχει δασκάλα το δημοτικό, κατάλαβα... Καλά, και στο δικό μου σχολείο δεν ξέρω αν πήγε ακόμα αντικαταστάτρια. Κι είναι σχολεία που δεν έχουν ακόμα διευθυντή! Μπάχαλο δηλαδή.

Με τα φροντιστήρια κι όλα αυτά, δεν μπορείτε να βρείτε καμιά άκρη πιο οικονομική; Π.χ. για ποδόσφαιρο, δεν κάνει κάτι ο δήμος; Α, γιατί δεν οργανώνετε κάτι με το σύλλογο, τώρα που είστε εξουσία; :P Εμάς εδώ προσφέρουν αρκετά πράγματα, υπάρχει δημοτικό ωδείο, δημοτική φιλαρμονική, όπου ένα παιδί μπορεί να μάθει κάποιο πνευστό ή κρουστό όργανο, δημοτική παιδική χορωδία που είναι δωρεάν (τα υπόλοιπα δεν ξέρω αν είναι δωρεάν ή αν έχουν απλά χαμηλά δίδακτρα), και τώρα το ανοιχτό σχολείο του δήμου προσφέρει δωρεάν βοήθεια σε μαθητές για τα κύρια μαθήματα.

Άσε, με τα μυρμήγκια είναι το κάτι άλλο φέτος. Έχουμε κι ένα σωρό γλάστρες στο μπαλκόνι, και κάνουν φωλιές εκεί μέσα... Κλείνουμε μια τρύπα και βγαίνουν από άλλη. Ούτε η Λερναία Ύδρα τέτοιο πράγμα.

Ευχαριστώ για τις ευχές για τον πατέρα μου. 

Πωπω, μεγάλωσε κι ο Δημητράκης!

Πολύ ωραία τα πλεκτά σου! Άρχισε κι η μάνα μου τώρα και φτιάχνει σεμεδάκια κροσέ, γιατί λέει, αυτά που είχε της τα έσκισε ο Αντρέας. Ωραία είναι όλα αυτά, αλλά πρέπει να πιάνουν τα χέρια σου, και να αφιερώνεις και αρκετό χρόνο.

Σας φιλώ κόρες, τα λέμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα. Κοριτσάκια δεν ξέρω πως αλλά το 24ωρο άρχισε πάλι να μη μου φτάνει

Αυτό το σπαστό μου τρώει όλο το χρόνο ότι απομείνει το αφιερώνω στον μικρό και στις δουλειές

Εγώ από νέα οπότε χαλαρά σπίτι δουλειά χτες πήγαμε μια βόλτα. Σε ένα εμπορικό φακτορυ στο αεροδρόμιο πήγα με ένα φίλο από δουλειά ο βασιλακος τρελός και παλαβός μαζί του τον ανέλαβε αυτός οπότε ψώνισα με την ησυχία μου πήρα δώρο στον άντρα της αδερφής μου έχει γιορτή και θα μας βγάλουν το Σάββατο άνευ τέκνον γιουπιιιιι

Ο μικρός τώρα ρώτα όλο πότε θα πάμε πάλι να παίξει με τον φίλο μου τον μηχανόβιο χάχα

Ας πιάσω σχόλια και ότι θυμάμαι Άννα Μαρία να χαίρεσαι τον μπαμπάκα σου

Ο Αντρέας είναι σε ζόρικη ηλικία του βγήκε και η αδελφικη ζήλια παίρνει συμπεριφορές και από το σχολείο από αλλά παιδιά κάποιες φορές λάθος άρα άστα βραστά θα στρώσει σιγά σιγά θα μεγαλώσει και θα προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα

Για τα μυρμήγκια ελπίζω η μυρμιγκοπαγιδα να πιάσει νόμιζα υπήρχε μόνο ποντικοπαγιδα εγώ

Για το φαΐ κορίτσια μια μέρα και εγώ υπέπεσα προκειμένου να φάει συνήθως όχι αλλά προβδομαδας του δώσω κορνίζα φλέικς πριν το φαΐ ακριβώς γιατί μου λέγε αν θα φάω κορνίζα φλέικς τότε θα φάω φαι από την κούραση μου προκειμένου να φάει του δωσα και τελικά έφαγε και τα δύο

Όστωσο εμένα άρχισε να τρώει μια χαρά ευτυχώς γιατί θα τον έπνιγα δεν την παλεύω την ιδιοτροπια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορνίζα έγραψε αυτή η αυτόματη διόρθωση μου τη δίνει στο ταμπλέτ και δε ξέρω να τη βγαλωωωω

Και εμένα ο Βασίλης παρόλο που είναι υπάκουο παιδάκι υπάρχουν μέρες που είναι πολύ ζωηρος. Ανυπακουος και δε μαζεύει τα παιχνίδια του κάποιες μέρες όλα τα παιδάκια μάλλον μοιάζουν άρα βοήθεια μας και υπομονή

Κακούραγκι εσύ με τρία τριπλά κουράγια κούκλα μου

Κατερίνα πανέμορφο αυτό που φτιάξει το χώρο ξαναπεί καλλιτέχνης είσαι

Άρχισαν τα καμάρια σου και σένα σχολεία με το καλό

Για βυθίζεται από βδομάδα πάω στο γιατρό και ως τέλος του μήνα χειρουργείο

Ο μικρός παιδίατρο την άλλη Τετάρτη άρα θα σας πω νεανικά τοτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα γιος τι καλά και εγώ θέλω χτες έβλεπα μικρά ρουχαλάκια και μου τρέχανε τα σάλια εγώ είμαι στάνταρ αγορασμένα ανέκαθεν τα πήγαινα πολύ καλά με άντρες μιας και είναι πιο απλοί από εμας εγώ θέλω γιο και το δεύτερο γύρο να ναι πάντα αλλά μου αρέσουν τα αγοράκια

Βαβούρα μου ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό η Ιωάννου να σου πω τρόμαξα έτσι όπως το πες αλλά όλα καλά αφού το δε ο γιατρός

Ο Βασίλης έχει βήχα είχε η ανιψιά το Σάββατο και έχει ξεκινήσει και ο μικρός ελπίζω να τη σκαπουλαρει μόνο, είναι βήχα

Σχολείο και εγώ στέλνω δε θα στείλω αν έχει πυρετό αν δεν νιώθει καλά με μυτούλα και βήχα στέλνω άλλωστε περισυ όλο το χειμώνα όλα έτσι ήταν στο σχολείο τα καημένα

Εμείς από δραστηριοτητες ξεκινά στο σχολείου φορές τη βδομάδα σε σχολή χορού με το σχολείο μουσικοκινητικη χορό θεατρολογια μια φορά τη βδομάδα αγγλικά μέσα στο σχολείο και μια κολυμβητήριο με το σχολείο αλλά εκτός σε πισίνα

Οπότε δε θα χρειαστεί να τρέχω αλλού μιας και από χρόνο εγώ άστα βραστά όλα αυτα στην τιμή η νομίζω αλλά 20 ευρω δε θυμάμαι μια χαρά με λίγα λόγια καταχάρηκα

Κατερίνα ψάξτο και εσύ με δημοσίευμα που λέει η Άννα Μαρία γιατί τρία θα ναι πολλά λεφτά οι δραστηριοτητες χ3

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε δειτε τις φωτο που εβαλα την ομαδα....

 

Αννα Μαρια λιγο δυσκολο εως ακατορθωτο να κανει ο συλλογος αυτη τη στιγμη  κατι ειδικα για ποδοσφαιρο θελει χρημα και εγκαταστασεις,οργανωση κτλ  κι ο συλλογος αδυνατει ειδικα στα οικονομικα ,το πολυ να κανουμε χορευτικο και για αρχη θα το πληρωνουν οι γονεις πρεπει να βρουμε τροπο να εχουμε εσοδα πρωτα και το μονο που μπορουμε αυτη τη στιγμη ειναι απο χορηγους ποιος θα δωσει τελοσπαντων και απο τα ημερολογια που θα κανουμε για τα χριστουγεννα τα οποια θα εχουν και καποια εξοδα για να  γινουν εννοειται,ο δημος γενικοτερα δεν κανει τιποτα δωρεαν οποτε ενταξει δεν ειναι πολλα αυτα που ζητανε απλα αν εχεις πολλα παιδια πολλαπλασιαζονται 15 το μηνα το παιδι,συν 10 ο καρδιολογος για μια φορα,τωρα τα αγγλικα δεν ξερω ποσο θα ειναι περσυ πληρωνα 60 και για τα δυο τωρα θα ειναι περισσοτερο συν τα βιβλια κοντα στο 100αρικο μαζευονται ...

 

Μαγδα δεν καταλαβα τι εγραψες για το χειρουργειο για την τσουτσου του εννοεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια μου τωρα γραφω απο το κντ

Εγραφα απο το ταμπλετ του αντρα μου δεν εχω ιδεα πως βγαινει κ δεν ηθελα να το ψαξω πολυ μη κ του χαλασω τιποτα της δουλειας που χει μεσα

Στο ipad μου ξερω πως βγαινει αλλα ηταν ξεφορτιστο γιαυτο κ ειπα να μπω απο αλλου

Αλλα τελικα κντ κ παλι κντ πιο βολικο απο τα κουλα που βγαζε οταν εγραφα χαχα

Κατερινα ονειρεμενα αντε καληνυχτα κοριτσακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Για το βυζι μου χειρουργειο εγω εχω ενα θεματακι κ θα κανω μια επεμβαση στο στηθος οχι κατι ανησυχητικο ευτυχως ολα καλα

Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Αχ άσε... Αναπολώ τις μέρες που κοιμόταν πολύ τα πρωινά και προλάβαινα να πιω καφεδάκι 🤣 εμένα το παληκάρι κοιμάται 1,5 το πολύ 2 ώρες το μεσημέρι αλλά μόνο πάνω μου... Αν κάνω να τον αφήσω δίπλα ανοίγει μάτια και κλαίει... Οπότε είμαστε αυτοκόλλητοι μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθεί. Δε προλαβαίνω τι-πο-τα 🤯 ξέρω όμως ότι αυτές οι στιγμές αργότερα θα μου λείπουν.  Αααααα σιδερένιο το 7ο δοντακι σας! (Κι εμένα με δαγκώνει το κουνέλι μου 🤣) Ναι όσο μπορείς πάλεψε το με τα πατημένα γιατί μετά αν το αφήσεις ίσως να δυσκολευτεις.  Κι εγώ νιώθω ότι δεν έχω συνέλθει πλήρως από τη φάση γέννα - νεογέννητο... Καταρχάς ακόμα σκέφτομαι τη καισαρική και τη περίοδο της λοχείας και ανατριχιαζω... Μπρρρρρ!  Πότε πέρασε ένας χρόνος Ε; Απίστευτο! Ένας χρόνος απαιτητικός αλλά συνάμα όμορφος! Πως έχουν αλλάξει τα μωράκια μας... από μικρά νεογέννητα έχουν γίνει μικροι εξερευνητές 🤣 Κοιτάζω τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη ή βιντεάκια με τη κοιλιά μου να κινείται και ακόμα δε μπορώ να πιστέψω ότι το έζησα, σαν ένα γλυκό όνειρο.... Τον κοιτάζω και η καρδιά μου πάει να σπάσει από αγάπη... 💙      
    • Πώς τη παλεύω; Πφφφφ ανάλογα τη μέρα .. υπάρχουν μέρες που βγαίνουμε βόλτα, μέρες που συναντιεμαι με φίλες που έχουν κι αυτές μικρά παιδάκια και μέρες που είναι σκέτη καταστροφή...  Εμένα αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα θέλει οπωσδήποτε να πιει γάλα αλλιώς δεν ηρεμεί με τίποτα.  Ευτυχώς 20:30-21:00 κοιμάται. Τις τελευταίες δυο μέρες και μένα κοιμάται περισσότερο.... Μωρέ λες; Λες να κοιμόμαστε σαν άνθρωποι σιγά σιγά; 🤣🤣🤣🤣 Φτου φτου φτου μη το ματιασω!   
    • Να χαίρεσαι!! Μια χαρά είναι ο τράχηλος! Άλλες έχουν μικρό τράχηλο και κάνουν περίδεση, εσύ δεν έχεις να το σκέφτεσαι αυτό!!  Σε κάποια φάση λογικά ξεκινά και μειώνεται το πάχος για τον τοκετό! Τα κορίτσια που είναι μαμάδες θα ξέρουν καλύτερα κιόλας!
    • Καλά εσενα θα θέλει σίγουρα να σου το αυξήσει όταν μιλήσεις μαζί του πες μας 
    • Είχε ζοριστεί που με έβλεπε τότε με τους εμετούς συνέχεια ξαπλωμένη γιατί ερχόταν και με πείραζε  για να σηκωθώ μετά από ένα σημείο άρχισε να μου τραβάει και τα μαλλιά για να με σηκώσει 😅 τωρα όχι γιατί την παίρνω αγκαλιά αλλά επειδή περπατάει κιολας Εεε δεν την ζητάει συνέχεια την αγκαλιά αλλα οποτε απλώσει χερι να την παρω την παίρνω απλά δεν θα την κρατήσω πολύ ώρα μετά από λίγο την αφήνω 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...