Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια Τα Φωτα Σας Και Αυτη Την Φορα.....ειναι Αναγκη

Recommended Posts

κοριτσια μου με αστατο κυκλο μια 32 μια 35 μια 36 και το περισσοτερο 39 πηρα τεστ ωορηξιας μηπως βγαλω ακρη....σημερα ειμαι στην 15 μερα...κανω τεστ αλλα ακομα αρνητικα φυσικα....ομως απο την 14 εχω τσιμπηματα και συγνωμη που θα το πω ασπρα υγρα τα οποια δεν μυριζουν και ηταν λιγα οχι πολλα.η ερωτηση μου ειναι μηπως πλησιαζει η ωορηξια πχ σε 10 μερες λεω γω και θα πρεπε να αρχισω απο τωρα επαφες??δλδ μηπως αυτες οι εκκρισεις με προειδοποιουν οτι θα επακολουθησουν τα αλλα υγρα της ωορηξιας που ειναι διαφανη?????να διευκρινησω πως δεν ειναι σαν τησ ωορηξιας ειναι λιγο πιο ασπρα και δεν ειναι ελλαστικα....απαντηστε μου αν γνωριζετε..ευχαριστω εκ των προτερων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου magouliana εγώ το μόνο που θα σου πω είναι να πας στον γυναικολόγο σου και με ένα υπερηχογράφημα θα μάθεις την ακριβή ημέρα της ωορηξίας.

Τα υγρά αυτά απλα διευκολυνουν το σπέρμα (που ζει στον οργανισμο της γυναικας 3 μερες) να φτάσει πιο γρήγορα στο αυγουλάκι, είχα και γώ την ίδια απορια αλλα τελικα μόνο με υπερηχογραφημα θα βρεις την ακρη...ελπίζω να βοήθησα :-)

Εμενα με εχει βοηθησει και ενα ημερολογιακι στο smart phone μου....Στα δειχνει αναλυτικα κ σε μενα προσωπικα επεσε μεσα στην μερα ωορηξιας μου επειδη το τσεκαρα και με τεστ ωορηξιας και με υπερηχο.Σκοπος παντως ειναι να μην λειτουργουμε σαν ρομποτ αλλα σαν ανθρωποι....Δυστυχως δεν ξερω τι γινεται μεσα μας....Εγω και το περιβοητο αβγο εχω δει και σεξουαλικη επαφη ειχα εκεινη τη μερα αλλα το θεμα δν ειναι να το δω εγω το αβγο αλλα το σπερματοζωαριο το καταλληλο!χαχχαχα.Μην αγχωνομαστε και να το αφησουμε να κυλησει το θεμα!Στα λεω εγω που μεχρι κ σε ψυχολογο πηγα για αυτο το θεμα.Ελπιζω να βοηθησα!

κοριτσακια μου να στε καλα για τις αμεσες απαντησεις σας....αννα μου ναι τελικα αυτο πρεπει να κανω...απλα ειχα η μαλλον εχω παρει τα τεστακια της hometest και λεω δεν μπορει θα το πετυχω εχω αρχισει ηδη επαφες....απλα τωρα ειμαι σε νησι για μια δουλεια και δυστηχωσ στο δικο μου νησι επιστρεφω σε λιγες μερες....και για γυναικολογους εδω βραστα.....μαριαλλενα μου αυτο με τα ηλ ημερολογια το χω κανει και εγω και μου βγαινει στην 22 μερα το ευχομαι....δλδ προσπαθησες την ημερα της ωορηξιας και επιασες η οχι γτ δεν καταλαβα σορυ........παντως το να βρεις ημερα ωορηξιας και να μην πιασεις θα με εκανε να τρελαθω καλα τις υπολοιπες αλλα και την περιβοητη αυτη μερα να μην πιασω ασ πουμε?απογοητευση ισως επειδη με παιρνει ευκολα απο κατω....λοιπον με βοηθησατε πολυ...σας ευχαριστω και σας ευχομαι τα καλυτερα....ουφ θα σκασω...lol...

Να είσαι καλά μαγουλιανα εγω πάντως αυτα τα τεστ ωορηξιας ποτε δεν τα κατάλαβα εχω παρει και κουτι και εχω χρησιμοποιησει μονο το ένα γιατι κατι λεει οταν το χρωμα γινει εντονο .....και που ξερω εγω ποιο ειναι το εντελως εντονο επρεπε να γράφει καλο βόλι σήμερα ειναι η μέρα!!λολολολολολ

χαχαχαχαχαχα καλα δεν παιζεσαι εγραψες.........ακου εχω μιλησει με την κοπελα του σιτε...αμα ειναι αχνη η γραμμη εως καθολου ειναι αρνητικο,θα μου πεις τοτε γιατι βγαινει αυτη η αχνη γτ ο οργανισμος εχει την ορμονη αυτη δεν θυμαμαι ονομα ηδη...οταν σκουρινει πια μπολικα τοτε ειναι η μερα της γιορτης....οποτε κοπελαρα μου αχνη ξεαχνη δεν σημαινει τιποτα θελει να ναι περιπου ιδια με την γραμμη ελενγχου...προσπαθεις καιρο???????γτ εγω αρκετο αλλα δεν πειραζει μικρη ειμαι....

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...