Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ειμαι δυστυχισμενη..

Recommended Posts

Γεια σας, παρακολουθω την παρεα σας εδω και λιγο καιρο και ειδα ποσο πολυ βοηθατε η μια την αλλη..ετσι πηρα το θαρρος να γραψω και εγω..

Με λενε Νεφελη και ειμαι 32χρ. Ειμαι εγκυος στην 20 εβδομαδα και η ζωη μου απεχει πολυ απο την εικονα που θα επρεπε να εχει..Θα σας πω την ιστορια μου και συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα..Ειμαι παντρεμενη εδω και ενα μηνα περιπου αλλα τον αντρα μου τον γνωριζω σχεδον 2 χρονια.Εχω ενα παρελθον απο ασχημες σχεσεις και γνωρισα καποιον πριν 2 χρονια τον οποιο ερωτευτηκα τρελλα. Τον αγαπουσα οσο τιποτα,αυτος καθολου αλλα εγω δεν το εβλεπα..ζουσαμε μαζι και μεσα στην ευτυχια μου δεν εβλεπα τιποτα μπροστα μου..η ιστορια τελιωσε ασχημα οταν βρηκα δουλεια σε αλλη πολη (ειμαι βιολογος, ειδικευμενη σε ιατρικες ερευνες)και ανακαλυψα οτι ημουν εγκυος.Εκεινος φυσικα ουτε να ακουσει γαι μωρο, με εκβιαζε συναισθηματικα λεγοντας οτι θα μου παρει το παιδι αν το κρατησω..περασα δυσκολα, αρρωστησα συγχρονως και επρεπε επειγοντως να κανω επεμβαση..τελικα εχασα το μωρο και βρεθηκα αρρωστη και μονη...ο σημερινος αντρας μου μου συμπαρασταθηκε....πληρωσε την επεμβαση και με βοηθησε να ξεκινησω τη νεα μου δουλεια..Ομως δεν μπορεσα ποτε να ξεπερασω εκεινον και την απωλεια του μωρου..επαθα μια φοβερη καταθλιψη..ειχα μια καταπληκτικη δουλεια που ολοι ονειρευονταν αλλα λογω καταθλιψης δεν μπορουσα να ανταπεξελθω..ο σημερνος συζηγος ηρθε να με βοηθησει, χωρις να του το ζητησω εγω..μου ειπε οτι με αγαπαει, του εξηγησα τοτε οτι δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι του, του ζητησα να φυγει..δεν εφυγε γιατι ημουν χαλια..λογω καταθλιψης παραιτηθηκα απο τη δουλεια μου και βρεθηκα χωρις εισοδημα και με χαλια ψυχολογια..εκεινος ηρθε παλι διπλα μου, με στηριξε οικονομικα και ενιωσα οτι καποιος επιτελους με αγαπαει..ενιωθα χαμενη και δεν ηξερα που να παω..Ετσι εμεινα μαζι του, ηταν φρικτες οι στιγμες για μενα..ο συζηγος με στηριζε και ετσι ενω σχεδον δεν ειχαμε στενες επαφες (δεν αντεχα να εχω σχεσεις)εμεινα εγκυος ..το ηθελα το μωρο, ενιωθα οτι ηταν η δευτερη ευκαιρια για το μωρακι που εχασα..εκεινος με αγαπουσε, εμεινα μαζι του, δουλεια δεν καταφερα να βρω και ετσι εκεινος παλι με στηριζει..εψαξα πολυ για δουλεια αλλα πλεον λογω εγκυμοσυνης δε μπορω να βρω..παντρευτηκαμε..εκεινος με στηριζει αλλα δεν ειμαι ευτυχισμενη..να σας πω οτι δεν εχουμε ερωτικες επαφες με τον αντρα μου, εκεινος λεει δε μπορει λογω αγχους, εγω ετσι νιωθω οτι με απορριπτει...νιωθω ομως ασχημη και χοντρη..εκεινος κανει δουλειες στο σπιτι, με στηριζει, προσπαθω να τα καταφερω..δε δουλευω ομως και ειμαι τελειως εξαρτημενη απο εκεινον..δεν το εκμεταλλευεται.το εχουμε συζητησει μου λεει οτι βλεπει οτι δεν ειμαι καλα, μου ειπε να τον αφησω..αλλα που να παω? και το μωρακι μου? νιωθω εγκλωβισμενη..ανησυχω για το μωρακι, ξερω οτι οταν γεννηθει δεν θα τον αφησω ποτε, ομως ποσο θα αντεξω να ζω μια ζωη κενη και χωρις ερωτα?εχω ζητησει απο τον αντρα μου να κοιμαται σε αλλο κρεββατι και ευτυχως το κανει..και αν φυγω που να παω?δε μπορω να το κανω αυτο στο μωρακι..στους γονεις μου δε γινεται να ζητησω στηριξη ουτε εχω και στενες φιλες να παω..νιωθω οτι η ζωη μου εχει τελιωσει..νιωθω ασχημη και αχρηστη..απλα κλαιω και περιμενω να γεννηθει το μωρακι.να βρω δουλεια και ισως

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νεφέλη μου καταρχάς ψυχραιμία. Ο άντρας που είχες πριν δε νομίζω ότι άξιζε να είναι δίπλα σου όσο και αν εσύ πιστεύεις ότι τον αγαπούσες τρελά. Κρίμα για το μωράκι αλλά τελικώς ο Θεός ξέρει καλύτερα. Θα πρέπει να νιώθεις ευτυχισμένη, πίστεψέ με που έχεις έναν τέτοιο άντρα να σε στηρίζει και πολύ περισσότερο που θ' αποκτήσεις ΠΑΙΔΑΚΙ! Είσαι αναστατωμένη τώρα και μεγαλοποιείς ίσως καταστάσεις, λόγω εγκυμοσύνης. Πολλές γυναίκες περάσαμε ή περνάμε κάποιες κρίσεις. Επίσης σε αγχώνει το γεγονός της δουλειάς αλλά πάλι να χαίρεσαι που σε στηρίζει ο άντρας σου! Θα βρείς δουλειά, εξάλλου τώρα προτεραιότητα έχει το μωρό σου! Ό άντρας σου σε αγαπάει πολύ και δεν σε απορρίπτει και θα έρθει η στγμή που θα θυμάσαι και θα γελάς! Όλοι κάποια στιγμή νιώθουν περίεργα συναισθήματα. Αλήθεια τί είναι το μωρό σου; Συζήτησε με τον άντρα σου για το ευτυχές γεγονός, κάνε σχέδια μαζί του, πήγαινε βόλτες και μην σκέφτεσαι λάθος πράγματα! Σκέψου άλλες γυναίκες πόσα περισσότερα προβλήματα έχουν και πόσοι άνθρωποι τί καταστάσεις δύσκολες βιώνουν και τότε θα καταλάβεις ότι η ευτυχία είναι μέσα στα χέρια σου αλλά εσύ δεν το βλέπεις! Επίσης συγχαρητήρια για το επάγγελμά σου!

ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,

ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΟΥΛΑ

ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΓΑΠΗ Κ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ

Κ ΣΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ,ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ

ΑΓΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕΣ Κ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙΣ...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΗ ΕΣΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ?Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ?

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ?ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ?

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΑΤΣΕ Κ ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

ΓΑΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ,ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ..

ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ Κ ΕΞΑΡΤΑΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ

ΓΙΑΤΙ Κ ΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ1

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ Κ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ

ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ..

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..

ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΑ Η ΑΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ!

ΦΙΛΑΚΙΑ

Μη κλαις βρε Νεφελη μου αλλο δε θα σε βγαλει πουθενα..Το καλυτερο θα ηταν να δεις ενα καλο ψυχολογο που θα σε βοηθησει να βαλεις σε μια ταξη τις σκεψεις σου,τα θελω,τα ονειρα σου και θα σου δειξει το δρομο να τα ακολουθησεις..Δεν ειναι κακο ουτε ντροπη μακαρι να το καναμε ολοι οταν βρισκομασταν σε αδιεξοδο αντι να καθομαστε να υποφερουμε. Σκεψου τι εχει προτεραιοτητα για σενα αυτη τη στιγμη.Το μωρακι;εκεινο θα ειναι ευτυχισμενο μονο αν εισαι κι εσυ.Λες οτι αν γεννηθει δε θα τον αφησεις ποτε επειδη φανταζομαι πιστευεις οτι δε θα ειναι ευτυχισμενο ενα παιδι χωρισμενων..και νομιζεις οτι θα ειναι αν ζει με δυο γονεις οι οποιοι δεν αγαπιουνται και ειναι δυστυχισμενοι;Το θεμα ειναι να εισπρατει την αγαπη και την αφοσιωση των γονιων του κι αυτο μπορει να γινει ακομη κι αυτοι αν δεν ειναι μαζι.Και προς θεου ο αντρας σου δε σε απορριπτει επειδη εισαι χοντρη κι ασχημη!Ολοι οι αντρες οταν ειναι εγκυες οι γυναικες τους δε θελουν να πολυεχουν επαφη γιατι φοβουνται μη κανουν κακο στο μωρο,γιατι πολλοι τη βλεπουν πιο ιερη κι οχι χοντρη κι ασχημη.Ομως μη νομιζεις ουτε κι αυτος ειναι ευτυχισμενος αλλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ γι αυτο.Δικη του επιλογη ηταν να μεινει ενω ηξερε οτι δεν τον αγαπας..Ολοι κανουμε λαθος επιλογες αυτο ομως δε σημαινει οτι δε τις διορθωνουμε και μενουμε κολλημενοι σε καταστασεις αδιεξοδες που μονο δυστυχια φερουν.Γεννησε το μωρακι σου και μετα ξαναγυρνα στη δουλεια σου ή σε οποιαδηποτε δουλεια,γιατι ειμαι σιγουρη οτι εισαι πολυ πιο δυνατη απο οτι πιστευεις αυτη τη στιγμη,στηριξου στα ποδια σου και μετα κανε αυτο που θα σε κανει πιο ευτυχισμενη!!Ενα ρητο λεει ''Δεν υπαρχει "δε μπορω",υπαρχει "δε θελω" ''.

yiotaki οταν ο αντρας μου ηρθε να με βρει του ειχα πει τοσες φορες οτι εχω αναγκη να μεινω μονη..επεμενε οτι τον χρειαζομαι, ημουν τοσο χαμενη (και αρρωστη) και με επεισε οτι μονο αυτος ηταν διπλα μου..του ζητουσα να φυγει και δεν εφευγε..και μετα εμεινα και εγω..κυριως οταν εχασα την δουλεια μου δεν ειχα πραγματικα που να παω..και αυτος φροντιζε παντα να ειναι εκει, μαλιστα μου ειχε πει καποτε, εγω στο τελος θα σε παντρευτω οτι και αν γινει..δεν αντεχα να κανω σχεση με κανεναν αλλο γιατι δεν αντεχα να ξαναπερασω τα ιδια..και ετσι πιστευα οτι ημουν ασφαλης κοντα του..λιγα συναισθηματα λιγες οι πιθανοτητες να πληγωθεις..το μωρο..το εκανα γιατι το ηθελα πολυ και εκεινος θα γινει καλος μπαμπας..ηταν και η τελευταια ευκαιρια..μολις γεννηθει θα κανω μια θεραπεια που δε θα μου επιτρεψει αλλα παιδια..μου ειπε να τον αφησω γιατι βλεπει ποσο δυστυχισμενη ειμαι και γιατι παραδεχτηκε οτι ολα εγιναν υστερα απο πιεση δικη του και οτι απο την πολυ του αγαπη για μενα τοτε δεν ακουγε οσα ελεγα και με πιεζε..μαλλον τωρα νιωθει τυψεις..εγψ το μωρακι σκεφτομαι και καθομαι..ξερω οτι μαλλον δεν θα φτιαξουν ποτε τα πραγματα μεταξυ μας...δεν τον αγαπαω, τον εκτιμω και τον συμπαθω..

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΝΕΦΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ,ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΗΝ

ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ

Κ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ...

Κ ΙΣΩΣ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Κ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΞΕΝΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ

ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Α!!!!!!Κ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΣΧΗΜΗ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΜΟΡΦΗ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΣ

ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!

Αχ βρε Νεφέλη σου έπεσαν όλα μαζεμένα. Η κατάθλιψη που αναφέρεις ήταν διεγνωσμένη; έπαιρνες φάρμακα; Αν ναι, μήπως θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο ειδικό; Ξέρεις οτι στην εγκυμοσύνη οι ορμόνες της γυναίκας κάνουν πάρτυ, γι' αυτό προσπάθησε να χαλαρώσεις και να δεις καθαρά τα δεδομένα που έχεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Δηλ. έναν άνθρωπο που σ' αγαπά και όπως είπες και εσύ μια δεύτερη ευκαιρία να γίνεις μανούλα. Θεωρείς οτι αυτά δεν είναι αρκετά; Κατά τη γνώμη μου η δουλειά, αυτή τη στιγμή, είναι δευτερευούσης σημασίας. Αλίμονο αν περιμέναμε ως άνθρωποι την καταξίωση απο τη δουλειά μας. Προς Θεού δεν απαξιώνω την ανάγκη της εργασίας, αλλά μήπως αυτή τη στιγμη πρέπει να θέσεις άλλες προτεραιότητες; Όσον αφορά στο παρελθόν σου, κάνε μια προσπάθεια να το αφήσεις πίσω. Ξέρω από προσωπική εμπειρία οτι δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά σε περιπτώσεις σαν τη δική σου, μόνο με ψυχρή λογική αντιμετωπίζεται και εγωισμό. Αφοσιώσου στο μωράκι σου, κάνε όνειρα γι' αυτο και βάλε στο μυαλό σου οτι και άντρας σου είναι άνθρωπος. Πόσες αντοχές να έχει; Δες καθαρά, γιατί μετά μπορεί να μετανιώσεις γι' αυτά που είχες και δεν εκτίμησες. Αν αυτό σε παρηγορεί σου λέω οτι ο σύζυγός μου με το που έμαθε για την εγκυμοσύνη μου, στάματησε ακόμα και να με αγγίζει. Με φίλαγε στο μέτωπο. Είχα φρικάρει! Τα πράγματα επανήλθαν και ξαναμπήκαμε στους ρυθμούς μας. Προσωπικά δε νομίζω οτι αν δεν ένιωθες έστω και λίγη τρυφερότητα γι' αυτόν τον άνθρωπο θα ήσουν μαζί του. Ο άντρας μου ήταν το αποκούμπι μου, όταν βγήκα από μια πολύχρονη σχέση με κάποιον που νόμιζα πως ήταν το άλλο μου μισό. Μια σχέση που με στιγμάτησε όσο τίποτα. Πόσο λάθος είχα κάνει... Ο άντρας μου με στήριξε και τώρα είμαστε 7 χρόνια μαζί, ευτυχισμένοι. όλα τα άλλα είναι ούτε κάν ανάμνηση. Καλή εγκυμοσύνη!

Nefeli DEN eisai dystyxismeni...

Isws mperdemeni

isws "pesmeni"

isws skata

alla OxI dystyxismeni...!!!

Exeis mwraki stin koilitsa, prepei na xamogelas

na eisai aisiodoksi

kai KALA!!!

Se parakalw kane to gia to paidi!

Min tou metadwseis tin neutikotita sou,

krima einai!

Oso gia ton antra sou, isws kai na min mporeis

na ton aksiologiseis kai na ton ektimiseis

opws tha aksize stin oikogeneia SAS,,,

isws kai na min ton xreiazesai omws (synaisthimatika) !

Stamata na koitas pisw kai pare swstes apofaseis

gia to mellon...! Mporeis... Deixneis eksypni

kai drastiria (apo tis perigrafes sou)...

XAMOGELA!!!

Ta kalytera erxontai!!!

ΝΕΦΕΛΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ..

ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ

ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ..

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ

ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ

ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ..

ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ.. ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ

ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ..

ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!

ΕΜΕΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ;;;;

ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ;;;

ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ

ΝΙΩΘΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΠΛΕΟΝ...!!!!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ

ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ..

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ..

ΝΕΦΕΛΗ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΣ ΕΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΛΕΥΡΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ......

ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....ΝΑΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΑ ΠΑΘΟΣ ΣΕΞ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ,ΦΡΟΝΤΙΔΑ ,ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ......ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ........ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Η ΑΓΑΠΗ ,Η ΦΡΟΝΤΙΣΑ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΨΕΙΣ....

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Η ΖΩΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ Μ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ........

ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

Ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα.ξερω πως οτι γραφω ακουγεται εγωιστικο και πως αλλοι ανθρωποι εχουν πολυ πιο σοβαρα προβληματα στη ζωη τους..Τα εβλεπα και εγω στη δουλεια μου γιατι δουλευα στον ιατρικο χωρο (αν και ημουν στην ερευνα και δεν ειχα ασθενεις)..Δεν εχω συναισθηματα για τον πρωην μου, μαλλον το εγραψα λαθος, απλα θεωρω οτι τοτε ημουν ζωντανη κατι το οποιο δεν ειμαι τωρα..Θεωρω επισης οτι ο σημερινος συζηγος πιεσε πολυ για να ειναι μαζι μου και φροντισε να με πεισει οτι τον χρειαζομαι..Ημουν σε χαλια κατασταση και ομως του ζητουσα να φυγει και δεν εφευγε..καπου τον θεωρω υπευθυνο για τα σημερινα και οτι βρεθηκα παντρεμενη μαζι του..και το ξερει και νιωθει ασχημα..ωρες ωρες σκεφτομαι οτι αν ειχα σταθει δυνατη (πραγμα αδυνατο τοτε, ημουν με φαρμακα για να βγαλω την ημερα) και δεν τον αφηνα να ερθει διπλα μου και δεν τον παντρευομουν μετα ολα θα ηταν καλυτερα..το μωρο..δεν ξερω...πλεον ειμαι υπευθυνη για το μωρο και θα το μεγαλωσω οπως πρεπει..ομως καπου νιωθω οτι περιμενω να ξαναπατησω στα ποδια μου για να φυγω απο αυτην την κατασταση..η θα κατσω γιατι πλεον εχουμε ενα παιδι..γινομαι τοσο αχαριστη ωρες ωρες και φοβαμαι τις σκεψεις μου γιατι καποιες φορες σκεφτομαι να γυριζα τον χρονο πισω, να κρατουσα τη δουλεια μου, να μην ειχα παντρευτει να μην ημουν εγκυος...φοβαμαι και που τολμω να σας τα πω αυτα...και ντρεπομαι..

ΝΕΦΕΛΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΛΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ? ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΛΗΣΗ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ,ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ.ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ.ΔΕΙΞΕ ΤΟΥ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΛΙΓΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΚΑΝΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ.ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΕΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Η ΚΑΘΕΜΙΑ.ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Γιατι ντρεπεσαι;Δεν υπαρχει κανενας λογος!Ξεχνα το παρελθον ξεχνα το τι επρεπε να γινει και τι οχι. Δεν βγαζει πουθενα να το σκαλιζεις.Το σωστο αλλωστε ειναι υποκειμενικο.Και δεν εισαι αχαριστη επειδη εκανες καποιες επιλογες σε μια περιοδο που ησουν χαμενη.Δες απο δω και περα τι θελεις,τι θα σε κανει ευτυχισμενη και κυνηγα το.Εγω δε θα σου πω οτι εισαι τυχερη που εχεις ενα τετοιο αντρα,οχι οτι διαφωνω με τις αλλες κοπελες,αλλα αυτο που ειναι τυχη για τη μια δεν ειναι απαραιτητα για ολλες.Ο καθε ανθρωπος ζηταει διαφορετικα πραγματα απο τη ζωη κι απο τους αλλους..Το μονο σιγουρο ειναι οτι μολις γεννησεις το παιδακι σου θα ευγνωμονεις το θεο γι αυτο το δωρο ανεξαρτητα πως ηρθε και στο μονο που εχεις δικιο ειναι οτι θα εισαι υπευθυνη για την ευτυχια του, οποτε γινε εσυ ευτυχισμενη και θα ειναι κι αυτο.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΝΕΦΕΛΗ!

ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ..ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΧΑΛΙΑ.

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΟΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΓΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΣΟΥ.ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΑΠΗΣΕΙ.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΤΑΚΙ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.ΦΙΛΙΑ.

Νεφελη μου σε ολες μας η σε καποιες εχουν συμβει καταστασεις οχι και τοσο καλες .Ολες αγαπησαμε και μας πληγωσαν αλλα και εμεις πληγωσαμε . Σε πληγωσε ο πρωην και πληγωνεις τωρα εσυ το νεο συζυγο ο οποιος σου δινει τοσα και εσυ σαν ανταλαγμα τι ; κλαματα υστεριες και μια γυρισμενη πλατη στο κρεβατι ; χαλαρωσε οι ορμονες μας στην εγκυμοσυνη χορευουν τρελλα και που να δεις στη λοχεια αστα να πανε . Λοιπον ειχα παρομοια περιπτωση με σενα εγω 23τοτε αυτος 35 εγω μια κοπελα με μισθο πωλλητριας τοτε και περιορισμενη παρθενα τοτε εκινος 18μερες πριν τον επεικειμενο γαμο του χωρισε . Ηταν πολυ πλουσιος και ηξερε να φερθει σε μια γυναικα ετσι νομιιζα στην αρχη καποια στιγμη οι δικοι του με αποκαλεσαν ευκολη και εκεινος ειπε οχι εγω ημουν ο πρωτοε η μανα εκανε ερωτησεις για το πως ηταν και εκινος απανταγε ... η ξεφτιλα ετσι μετατρεψανε κατι ομορφο σε κατι φτηνο ακι χυδαιο . Περασα πολλα ηταν αλκολικος και χρηστης δεν ηξερα τιποτα οταν εμαθα ΕΦΥΓΑ Μετα αρρωστησα καρκινος αλλα ο σημερινος μου αντρας που ηταν φιλος μου με βοηθησε εγεινα καλα εχουμε ενα γιο και αυτοι οι δυο ειναι η ΖΩΗ ΜΟΥ Ο πρωη σερνετε ακομα σαν σκουληκι ασ προσεχε ! τΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΑ τωρα ειμαι ερωτευμενη !10 χρονια γαμου , μην κλεινεις την πορτα στη ζωη σου πιαστη απο τα μαλλια εχεις ηθικη υποχρεωση αν μη τι αλλο στο παιδι σου.....

nefeli mou...poli stenaxwra akougontai ola ayta pou grafeis alla einai sto xeri sou na ta allakseis...ena poiitis eixe pei oti tous megalous erwtes den tous pantreuomaste;)...pisteyw oti exeis dipla sou ena antropo theostalto kai koita na to ektimiseis prin na einai arga...koita na xareis tin egkimosini sou giati ayta pou aisthanesai twra then tha ta ksananiwseis..ta xtipimata kai tis klotsies pou tha sou dinei to mwraki sou...kai otan me to kalo tha erthei to mwraki...pisteyw oti ekei tha katafereis na ta baleis se taksi...kai tha prepei na to kaneis...giati ferneis mia kainourgia psixoula ston kosmo kai eisai ipeuthini esi gia auto:)..prospathise na deis posa kala exei o antras sou...kai kane prospatheies na ton deis erwtika...anapse kana keraki...kane kana romantikouli deipno...prospathise kai esi ligo...min kathesai stin gwnia kai klais tin moira sou...

entelws filika

Αγαπητή Νεφέλη καλημέρα,

δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πώ....απλά σκέφτομαί ότι τα έχεις μπλέξει λίγο όλα μέσα στο κεφάλι σου. Μήπως θα έπρεπε να τα βρείς πρωτα με τον εαυτό σου ? Μήπως βιάστηκες να προχωρήσεις σε μια σχέση ενώ δεν ήσουν έτοιμη ? Δεν ξέρω τι να σου πώ. Όμως απο ότι διάβασα έχεις δίπλα σου έναν πολύ καλό άνθρωπο κ φρόντησε όσο είναι καιρός να τον εκτιμήσεις ανάλογα (είτε θελήσεις να τον αφήσεις, είτε να μείνεις μαζί του). Έχεις δεί τι κυκλοφορείς έξω ? Πόσοι είναι αδιάφοροι για τις γυναίκες τους, πόσοι τις ξυλοφορτώνουν, πόσοι είναι πραγματικοί σατράπηδες, πόσοι είναι οι παραδοσιακοί "ελληνάρες" άντρες που τα α....δια τους ζυγίσουν κατά την γνώμη τους πολλά κιλά και κατ'επέκταση παίρνουν μια γυναίκα για να την έχουν υποπόδιο των ποδιών τους ? Εσύ νομίζω μια μορφή τέτοιας αντιμετώπισης την έζησες για τα καλά με τον προηγούμενο υπάνθρωπο (γιατί μόνο υπάνθρωπο μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν, άντρα,τύπης άντρα, που φτάνει στο σημείο να φερθεί έτσι στην γυναικα με την οποία συλλαμβάνει ένα παιδί). Κ εσύ ανέχεσαι να κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου ΑΚΟΜΑ για έναν άνθρωπο που ούτε τον οίκτο κάποιου δεν αξίζει, ούτε κ το μίσος ? Πως ανέχεσαι να κάνεις κακό στην υγεία σου κ στο παιδί που κυοφορείς από έναν νέο άνθρωπο που δεν σου έκανε κακό πουθενά και που΄σε στήριξε στο έπακρο όταν εσύ δεν ήσουν καλά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου ? Κ του ζητάς κιόλας να πάει σε άλλο κρεβάτι ? Έχεις σκεφτεί μήπως ο άνθρωπος έχει εισπράξει την δική σου συμπεριφορά, ότι δεν τον θέλεις κ γι' αυτό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σεξουαλικά ? Αυτός είναι που έχει αξιοπρέπεια κ αυτός πρέπει να λέγεται πραγματικά άντρας γιατί σου έχει σταθεί παντού κ επιπλέον δεν είναι και κρέας να θέλει να κάνει"την δουλειά του" και να μην σε υπολογίζει. Έχεις καταλάβει ότι τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν κ εσύ απλά τον διώχνεις με γοργούς ρυθμούς ? Σκατάνθρωποι σαν αυτόν που σε έφερε σε αυτή την κατάσταση υπάρχουν μιλαιούνια αγαπητή μου.....

Κ επειτα πως επιτρέπεις σε μια παρελθούσα ιστορία να σου έχει γίνει φάντασμα κ να σε καταδυναστεύει ακόμα κ να σου καταρακώνει την αξιοπρέπεια ? Πως επέτρεψες στον εαυτό σου να σε κάνει να παρατήσεις την δουλειά σου που είναι από τα πιο ιερά κ πολύτιμα πράγματα πλέον στην ζωή που ζούμε ? Πρώτα είναι η υγεία μας, μετά το να έχουμε δίπλα μας έναν καλό άνθρωπο να μας αγαπάει κ να μας στηρίζει σε όλα(κάτι που έχεις αλλά ΔΕΝ το βλέπεις) κ τέλος η δουλειά μας, που αυτό δεν πρεπει να επιτρέψουμε σε κανέναν κ τίποτα να το χάσουμε.

Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις ότι αξίζεις πολλά καλά τα οποία έχεις κ δεν τα καταλαβαίνεις !

Προσπάθησε να πεισμώσεις κ να μην αφήσεις τίποτα να στο χαλάσει αυτό που ζεις ( την εγκυμοσύνη σου που πρέπει να σκεφτείς οπωσδήποτε κ τον καλό άνθρωπο που έχεις δίπλα σου)!!!!!

Έχεις σπουδάσει, έχεις μια καλή ειδικότητα....αυτό κατά την γνώμη σου δεν είναι τίποτα ? Δουλειά κάποια στιγμή θα βρείς. Κανείς δεν χάνεται, αλλά αν είσαι έτσι ψυχολογικά κανείς δεν θα σε πάρει.

Θα γίνεις μάνα από έναν καλό πατέρα κ αυτό εσύ το λές τίποτα κ ότι δεν αξίζεις ? Ξερεις πόσες κοπέλες θα ήθελαν να είναι στην θέση σου ? Ξέρεις πόσες κοπέλες έχουν κάνει πλούσιους γάμους ή κάνουν μια καλή καριέρα κ έχουν έναν τύπης γάμο, με έναν άντρα να μην τις στηρίζει πουθενά, να τις ξυλοφορτώνουν και να τους "περνάνε" και δέκα κέρατα ?

Το ότι έχεις δίπλα σου έναν καλό σύζυγο είναι γιατί εσύ τα κατάφερες καλά κ είχες μια καλή επιλογή. Γιατί αυτό το υποτιμάς ότι εσύ το κατάφερες ? Αρα λοιπόν κάτι αξίζεις κ εσύ...

Είσαι ικανή για πάρα πολλά και αξίζεις πολλά, αρκεί να εκτιμήσεις πρώτα εσύ τον εαυτό σου και να καταλάβεις ότι την τύχη μας εμείς την φτιάχνουμε με τα ίδια μας τα χέρια !!!!!

αχ βρε νεφελη............μηπως ηρθε η ωρα να διαγραψεις το παρελθον που τοσο σε κανει να πονας..............καντο οχι μονο για χαρη του αντρα σου αλλα για το μωρακι που κουβαλας μεσα σου.......ξερεις οτι νιωθει τα παντα..........καταλαβαινει τα παντα..............διεγραψε το παρελθον μιας και εχεις βρει ενα τοσο καλο αντρα....ξερεις ο ερωτας καποια στιγμη φευγει μενει η αγαπη .....εσυ την εχεις βρει γιατι της γυρνας την πλατη..........προσπαθησε λιγο και εσυ απο την μερια σου.....ξερεις ποσες κοπελες θα παρακαλουσαν να εβρισκαν ενα αντρα σαν το δικο σου.......θα ηθελες να εισουν με τον αλλο και να εισουν αβεβαιη.......εχεις ενα αντρα που σε λατρυει....προσπαθησε λιγο......μην κλαις γιατι το μεταδιδεις και στο μωρο.........θελεις να κανεις ενα μωρακι δυστυχισμενο......να νιωθει οτι τα πραγματα εκει εξω δεν ειναι καλα..........σε φιλω και ελπιζω να δωσεις μια ευκαιρια δευτερη στον εαυτο σου για να ειναι ευτυχισμενος:)

Νεφελη,

πραγματι η ιστορια σου ειναι περιεργη αλλα οχι ασυνηθιστη.

Δεν θα σου πω οτι εζησα τα ιδια. Παρομοια κατασταση απορριψης την εχουμε ολοι περασει.

Εγω παντρευτηκα πριν απο δυο μηνες εναν υπεροχο αντρα που τον ξερω 1,5 χρονο.

Ειμαι 27 χρονων κι εγκυος στην 28η εβδομαδα.

Πριν κανω σχεση με τον αντρα μου ζουσα μια αρρωστημενη κατασταση με εναν ανθρωπο που με παιδευε κυριολεκτικα για χρονια. Απο τα 19 μου μεχρι τα 26. Οπως ειπες, τον αγαπουσα παρα πολυ σε σημειο απολυτης κυριαρχιας επανω μου και ο ιδιος ειχε αλλα σχεδια... .

Μετακομισε στην πατριδα του (σπουδαζε στην πολη μου) μονιμα γιατι εκει βρηκε δουλεια. Πιστευα οτι η σχεση μας θα αντεξει. Οχι μονο δεν αντεξε αλλα απο τον πρωτο μηνα αποστασης με εκανε περα. Μου ζητησε να χωρισουμε? ΟΧΙ. Απλα εξαφανιστηκε. Δεν τηλεφωνησε ποτε, δεν ηθελε να μαθω τι κανω.

Υπηρξε-για να μην στα πολυλογω-μια αρρωστημενη κατασταση για 1,5 χρονο. Εγω προσπαθουσα να τον ξαναφερω κοντα μου χωρις ομως να βλεπω οτι "μου ετρωγε" την ζωη. Ειχα κρεμαστει απανω του. Πιστευα οτι ηταν ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

Προς την συνειδητοποιηση της πραγματικοτητας, γνωριζω τον σημερινο αντρα μου. Δεν τον αφησα απ'εξω, του ειπα οτι ειχα περασει δυσκολα και ηξερε οτι θα ειχε πολλα να αντιμετωπισει για να ειμαστε μαζι.

Πραγματι, με το που αρχισα να ξεχναω τον ΕΝΑ και μοναδικο, ερωτευτηκα.

ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ τον αντρα μου και ενιωθα οτι δεν ειχε συμβει τιποτα αλλο.

Ελα ομως που η ψυχολογια του ανθρωπου ειναι αβυσσος.

Προεκυψαν προβληματα ψυχολογικης φυσεως. Κρισεις, εμμονες και διαφορα. Ο λογος? Ειχα τυχεις που αφηνα τον εαυτο μου να ελευθερωθει.

Αφηνα πισω μου ο,τι με αρρωσταινε κι ΟΜΩΣ ενδομυχα ειχα ενοχες.

Νεφελη, επειδη η ιστορια μου ειναι μεγαλη...τωρα που σου μιλαω τα πραγματα εχουν αλλαξει. Πεταξα ο,τι με βασανιζε, δοθηκα στον αντρα μου χωρις να σκεφτω τιποτα.Ξεκαθαρισα μεσα μου οτι καποιοι ανθρωποι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ και ευχηθηκα στον εαυτο μου καλη ζωη.

Δεν ξερω αν μπορεις να με καταλαβεις.

Δεν θα στο παιξω εξυπνη λεγοντας σου- ΟΛΑ ειναι στο χερι σου. ΟΧΙ!

Απλα να ψαξεις τον εαυτο σου. Τι θελεις.

Μην απορριπτεις αυτους που σε αγαπανε επειδη εσυ δεν αγαπηθηκες απο εναν τυχαιο.

Αφιερωσου, δωσε ξανα αγαπη μπορεις. Τωρα φοβασαι. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΠΕΙΣΜΕΜΗ γιατι το εχω νιωσει.

ΤΟ μωρακι σου ειναι δικο σου. Ειναι κομματι σου. Κι αφου δινεις εκει μπορεις να δωσεις ακομα και στον αντρα που λες οτι δεν αγαπησες που αμφιβαλλω.

ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ και ΜΠΟΡΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ. ΕΣΥ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ.

Θα χαρω πολυ να τα πουμε ξανα.

ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΑΝΝΑ

kalimera k apo mena nefeli...pragmatika me sokare i istoria sou..

ti blakes iperxoun thee mou?

o proin sou na mi thelei to paidi tou?k an de thelei na kserei pou bazei kapoia pramata ..

esi prospathise na ta breis me to eayto sou..mi stenaxoriesai mias k stenaxoreis k to moraki pou exeis dipla sou..

oso gia ton antra sou pou sou stathike mprabo tou..prospathise na ta breite ..kanto gia to moro..giati aytos tha einai o pateras tou paidiou sou gia panta,,,mi ton kaneis pera..

o kainourios xronos sou eyxomai na einai oti kaliero gia sena,,,

kales giortes k kali dimnami

Αγαπημένη μου Νεφέλη, από ότι κατάλαβα από την ιστορία σου είσαι πολύ συναισθηματικό άτομο. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι όλη η αγάπη και η βοήθεια του συζύγου σου δεν σε συγκινούν. Πιστεύω ότι έχεις τόσο πολύ κλειστεί μέσα στην ατυχία και το άδοξο τέλος της προηγούμενης σχέσης σου που δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αξιολογήσει πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Εγώ θα είμαι λίγο ρομαντική, και θα κάνω μια προσάθεια να δούμε λίγο πιο θετικά τα πράγματα. Πιστέυω ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία και ότιτα πάντα έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν. Για να μην τα πολυλογώ σκέψου λίγο τα πιο κάτω.

1. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις παιδί ενώ πιθανότατα αργότερα να μην μπορείς (δώρο 1ο)

2. έχεις ένα σύντροφο που σε στηρίζει, σε αγαπά, σε βοηθά και προσπαθεί να σε καταλάβει (δώρο 2ο)

3. έχεις απομακρυνθεί από μια καταστροφική σχέση που όσο κι αν δεν θες να το παραδεχτείς δεν θα σε οδηγούσε πουθενά (δώρο 3ο)

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις ένα φύλακα άγγελο στο πλευρό σου. Άρα με αυτή τη μεγάλη βοήθεια θα τα καταφέρεις. Α, και όσο για τον σύζυγό σου, δεν υπάρχουν πολλοί άντρες που θα τηρούσαν τη στάση του... γι αυτό να είσαι σίγουρη :) Δώσε του μια ευκαιρία και με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία και στον εαυτό σου.

estrella έγραψε:

Αγαπημένη μου Νεφέλη, από ότι κατάλαβα από την ιστορία σου είσαι πολύ συναισθηματικό άτομο. Μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι όλη η αγάπη και η βοήθεια του συζύγου σου δεν σε συγκινούν. Πιστεύω ότι έχεις τόσο πολύ κλειστεί μέσα στην ατυχία και το άδοξο τέλος της προηγούμενης σχέσης σου που δεν αφήνεις τον εαυτό σου να αξιολογήσει πιο ψύχραιμα τα πράγματα. Εγώ θα είμαι λίγο ρομαντική, και θα κάνω μια προσάθεια να δούμε λίγο πιο θετικά τα πράγματα. Πιστέυω ότι τίποτα δε γίνεται τυχαία και ότιτα πάντα έχουν κάποιο λόγο που συμβαίνουν. Για να μην τα πολυλογώ σκέψου λίγο τα πιο κάτω.

1. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις παιδί ενώ πιθανότατα αργότερα να μην μπορείς (δώρο 1ο)

2. έχεις ένα σύντροφο που σε στηρίζει, σε αγαπά, σε βοηθά και προσπαθεί να σε καταλάβει (δώρο 2ο)

3. έχεις απομακρυνθεί από μια καταστροφική σχέση που όσο κι αν δεν θες να το παραδεχτείς δεν θα σε οδηγούσε πουθενά (δώρο 3ο)

Αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί, ΣΙΓΟΥΡΑ έχεις ένα φύλακα άγγελο στο πλευρό σου. Άρα με αυτή τη μεγάλη βοήθεια θα τα καταφέρεις. Α, και όσο για τον σύζυγό σου, δεν υπάρχουν πολλοί άντρες που θα τηρούσαν τη στάση του... γι αυτό να είσαι σίγουρη :) Δώσε του μια ευκαιρία και με αυτό τον τρόπο θα είναι σαν να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία και στον εαυτό σου.

Βρε Νεφέλη μου είδες ? Τα κορίτσια σου λένε τα πράγματα, όπως σου ταείπα και εγώ. Κ όχι επειδή τα είπα εγώ, αλλά και τα κορίτσια τα τοποθετούν σε πολύ σωστή βάση τα πράγματα. Η Αννιώ, η Thouli, η Φρανίτα, η Αρετη και η Εστρέλλα έχουν πολύ δίκιο και εκείνες κ όλες μας σου έχουμε τονίσει την αλήθεια κ σου έχουμε επιστήσει την προσοχή ιδίως για τον καλό σου τον άντρα. Έτσι πρέπει να τα δείς τα γεγονότα και να μπείς στην ευθεία...

Αγαπητη Νεφελη,

Ολα οσα σου εχουν γραψει τα κοριτσια αντιπροσωπευουν τη γνωμη των περισσοτερων και ειναι ορθα!

Θελω να σε ρωτησω μολις γεννηθει το παιδι τι θα κανεις; θα κρατας τον αντρα σου σε αποσταση; τι ρολο θα εχει αυτος ο ανθρωπος στην οικογενεια που δημιουργητε; αν δεν τον αγαπας εσυ πως θα μοιραστεις μαζι του το παιδι σας;

το ξερω πως εισαι σε μια δυσκολη κατασταση και η εγκημοσυνη την επιβαρυνει με την τρελη αλλαγη των ορμονων σου, κανοντας σε να τα βλεπεις ολα απαισιοδοξα... ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να προσπαθησεις να ερθεις κοντα με τον αντρα σου για χαρη του παιδιου σου. μην τον απομακρυνεις, αυτος ο ανθρωπος σε ανεστησε κ σου προσφερε οτι μορουσε κ κυριως σου χαριζει μια ζωη πως μπορεις να λες απλα τον συμπαθω;

συγνωμη αν μιλαω σκληρα αλλα πρεπει να αναλαβεις το παιδι σου να ερθει σε μια υγιη οικογενεια που θα κανει ολους σας ευτυχισμενους.

Νεφέλη μου, καταλαβαίνω πως όλα όσα έχεις περάσει σ' έχουν πληγώσει.

Αλλά τώρα πρέπει να χαμογελάς και να νοιώθει υπερήφανη για τη ζωή που σου έδωσε ο θεούλης έστω και μετά από ένα Γολγοθά.

Πρέπει καλή μου να πιστέψεις πως η προηγουμένη σχέση σου ήταν κάτι περαστικό και ασήμαντο. Αυτό που έζησες στο παρελθόν ήταν ένα φλογερό πάθος που σε τύφλωσε και δεν έβλεπες την ουσία. Αυτός ο "άνθρωπος"(γιατί περί βλάκα πρόκειται) δεν σ αγάπησε απλά πέρασε όμορφες στιγμές μαζί σου. Πίστεψε με, βιώνεις έναν πληγωμένο εγωισμό κι αν ερχόταν και πάλι πίσω, δεν θα τον ήθελες.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που βρίσκεται δίπλα σου είναι το άλλο σου μισό. Σου έδωσε τα πάντα. Ξέρω πως βρίσκεσαι σε μια σύγχυση. Παίζουν και οι ορμόνες της εγκυμοσύνης το ρόλο τους!! Αλλά μην αφήσεις άλλο τον εαυτό σου να πέφτει. Δεν αξίζει να πληγώνεις άλλους αφού κι εσύ έχεις πληγωθεί.

Μην τα βάζεις με τον άντρα σου.

Όσο για τη δουλειά, θα βρεις όταν όλα τα δεις θετικά. Κανείς δεν χάθηκε αν θέλει πραγματικά να δουλέψει.

Κλείσε το άσχημο κεφάλαιο και άνοιξε ένα καινούργιο καθαρό και γεμάτο αγάπη. Γιατί το μικρούλι στην κοιλίτσα σου τα καταλαβαίνει όλα. Θες να είναι δυστυχισμένο? Τις επιλογές μας δεν θα τις πληρώνουν τα παιδιά μας. Στην έσχατη περίπτωση μπορείς να πας σε ένα ψυχολόγο. Πάντως να ξέρεις πως βρήκες τον πρίγκιπα αλλά είσαι τυφλή και δεν τον βλέπεις. Άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους!

Den zouses MONO tote,,,

twra zeis, katalave to,,,

k mesa sou zei ena mwro!!!

Einai egwistiko na thewreis tin zwi sou

teleiwmwni... Kai to paidi sou pws megalwnei

stin koilitsa sou? Apo thauma???

Apo oti katalavainw antimetwpizeis kapoio

poly sovaro provlima ygeias

kai sygxaritiria pou AYTO to antimetwpizeis

psyxraima...

Efoson exeis tosi dynami (epilektiki men)

sigoura tha vreis k tin lysi gia to synaisthimatiko

sou... Exeis ligo xrono akoma, na valeis taksi!!!

Den eisai dystyxismeni... Mperdemeni eisai!!!

Kai... Prosexws: MANOYLA...!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...