Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νεο Μελος Ψαχνεται!


Recommended Posts

Καλησπερα και καλως σας βρηκα!!!

Ειμαι 29 ετων με σταθερη σχεση αλλα οχι παντρεμενη και σκεπτομαστε σε λιγους μηνες να ξεκινησουμε προσπαθειες για μωρακι. Η αληθεια ειναι οτι δεν νοιωθω και πολυ ετοιμη καθως δεν ειμαι και πολυ μητρικος τυπος αλλα το θελω...Εχετε να με συμβουλευσετε να κανω κατι προ εγκυμοσυνης?πχ καποιες εξετασεις η και πιο πρακτικα?Θελω οσο γινεται να ετοιμαστω....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα! Με το καλο να φουσκωσει η κοιλιτσα σου αφου το θελεις! Εφοσον εισαι μικρη σε ηλικια δε νομιζω οτι χρειαζεται αρχικα να κανεις κατι ιδιαιτερο. Επισης δεν ειμαι της αποψης να μετρας μερες γιατι θα αγχωθεις κ δεν θα ευχαριστιεσαι τον ερωτα. Τελος μην συζητας, με συγγενεις κυριως, οτι ξεκινας προσπαθειες γιατι θα σε πρηζουν. Κ μην εχεις το μυαλο σου στο οτι προσπαθεις, μεγα λαθος! Να σκεφτεσαι οτι κανεις ελευθερα ερωτα κ οταν τυχει!! Στο λεω εγω που επεσα σε ολες τις παραπανω παγιδες κ αγχωθηκα πολυ!!! Κ οσον αφορα οτι δεν εισαι ετοιμη, καμια μας δεν ειναι μεχρι που βλεπει το θετικο τεστ! Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο! Και οτι θες, εδω ειμαστε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Jokots γεια!Σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου!Σε συγγενεις δεν το συζητω δεν παιζει να πω τιποτα....Δηλαδη πιστευεις οτι δεν χρειαζεται να κανω καποιες εξετασεις κλπ?Η να βελτιωσω τη διατροφη μου?(πχ να κοψω τον καφε)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω καπνιζα ενα πακετο την ημερα κ επινα καθημερινα καφεδακι... μαλιστα επειδη εγω προσπαθουσα καιρο, ειχα ρωτησει τον γιατρο μου κ δεν μου ειχε πει κατι συγκεκριμενο. Για εξετασεις που ρωτας εγω ζητουσα να κανω αλλα λογω ηλικιας (26) μου ειπε οτι αφου περασει 1,5 χρονοςπροσπαθειων να κανω καποιες εξετασεις αλλα δεν προλαβα. Αν εσυ ομως πιστευεις οτι θα σε κανει να αισθανεσαι σιγουρια το να κανεις καποιοες εξετασεις, καντες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...