Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 73
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στην 37 εβδομαδα με το που μπηκα 9 γεννησα αλλα οκο τον 8 νομιζα θα γεννησω στην 36 που ειχα παει γιατρι ειχα 2 διαστολη κ δεν μου το ειπε συνεχιζα κ εκανα ρα παντα στο σπιτι.μου το ειπε οταν γεννησα

Δημοσίευση

Κορίτσια Εγώ έχω βάλει μέχρι τώρα 32 κιλά... Μην γελάτε με τα χάλια μου... ξεκίνησα την εγκυμοσύνη αυτή Από τα 50 κιλά κ τώρα είμαι 82 αλλά είμαι κ ψηλή οπότε δεν φαίνεται τπτ... Στο γιατρό οπότε λέω πόσα έχω βάλει δεν το πιστεύει... Να πω βέβαια ότι είμαι στην 39εβδ κ είμαι έτοιμη να εκραγεί...

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση ? Όταν δεν έχουμε πολύ σταθερό κύκλο, από πότε ξεκινάμε να μετραμε την καθυστέρηση? Από τον πιο μεγάλο κύκλο και μετά, ή από τον μέσο όρο? Εγώ όπως σας έχω ήδη γράψει έχω κύκλο 28-30 μέρες, και μόνο μια φορά πριν 2 μήνες είχα 33 μέρες κυκλο!! Σήμερα είμαι αισίως στην 34η μέρα! Έχω ήδη δεν έχω καθυστέρηση ???

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!! Τελικά το πρωί ήρθε η "καταραμένη"... :( Δεν μπορώ να καταλάβω πως έχει μεγαλώσει ο κύκλος μου τόσο πολύ τους τελευταίους 3 μήνες... Εντάξει, ποτέ δεν ήταν πολύ σταθερός, αλλά όχι και τόσο μεγάλος!!! Τι να πω? Δεν πειράζει... Θα ξαναπροσπαθησουμε!!! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...