Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σας κορίτσια μου επεστρεψα και εγω........

δελφινάκι μου πως τα πέρασες????ειδα φωτό και ζήλευα......εγω λίγο κάθησα στην παραλία και ό ήλιος και η ζέστη σε 20 λέπτα με έκαναν να τα μαζευουμε και ννα φέυγουμε....

γεια σας κοριτσάκια εύχομαι και σε εσας μια όμορφη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη....

θελετε να το ονομάσουμε "μαμαδουλειές 2014-2015"??????

μωρουδενια σε έκανα αποδεκτή και θα σου προτείνω και τις άλλες κοπελες.....

γιατί λυποθύμησες???μήπως πρέπει να πάρεις περισσότερο σίδηρό?????

εγω έχω τραβηγματα-πονάκια στην κοιλιά???? μήπως έπειδή κουνιέται το μωράκι???

Δημοσίευση

Επιτελούς αρχίσαμε να επιστρέφουμε. Πολύ ησυχία είχαμε της τελευταίες μέρες.

Βεβαία εγώ φεύγω αύριο για Θεσ/νικη.

Θα έχω ελεύθερο χρόνο Κυριακή και Δεύτερα το ξενοδοχείο μου είναι στην Εγνατία με Συγγρού   

Όσες έχετε όρεξη για καφεδάκι στείλτε μου μνμ στο fb για να το κανονίσουμε.

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάκια μου....δε με σηκώνει το κλίμα επέστρεψα και επέστρεψαν και οι αναγούλες και η σχέση μου με τη λεκάνη της τουαλέτας.....θα ξανα φύγω αυριο αλλα θα προσπαθήσω να παρω και στικάκι με ιντερνετ για να μη χαθούμε.....

εμένα η ΠΗΤ είναι 6-12-2014 και είμαι στη θεσσαλονίκη....

αχ μαράκι μου έρχεσαι?????τι καλα, εγώ όμως φεύγω....να βγάλετε φωτό όσες συναντηθείτε.....

όντως βρε κορίτσια η γεωργία που είναι????θα την ψάξω και στο fb...

delφινάκι μου 2 χαπάκια από σίδηρο παίρνεις????εμένα κατέβηκε 36,8 ο αιματοκρίτης και μου έδωσε ΄1 ΄χαπι, σήμερα τη στιγμή που πήγαινα να τα βγάλω έχασα το φως μου και ήμουν σίγουρη ότι θα λυποθυμούσα, θα τον ρωρήσω αύριο τον γιατρο μήπως να μου ΄δωσει να παίρνω 2 χάπια....

Δημοσίευση

κατερινα ναι 2 γιατι ειχα 34 αιματοκριτη..το παιρνω σε χαπι κ δεν με ενοχλει..αλλα το κακο ειναι οτι φερνει πολυ δησκοιλιοτητα..μαρια εκανες την λιστα ε?τελεια!!το σβηνω αυτο που εκανα αν ειναι.ερχεσαι θεσσαλονικη?για να κανονισουμε καφεδακι!.κατερινα που πας?

Δημοσίευση

μαράκι μην πάρεις σε υγρή μορφή το ίδηρο είναι ακόμα χειρότερος, εγω περυσι σε υγρό τον έπαιρνα και δεν μπορούσα να συνέλθω για 1 ώρα.....μπλιάχχχχχχχχχχχχ

δελφινάκι μου η φαρμακοποιος είπε ότι σε χάπι δεν έχει τετοια συμπτωματα αλλα και εγω βλέπω ότι η δυσκηλιότητα μου ξαναήρθε.....πηγαίνω στη μαμα μου στην καλλικράτεια για να με φροντίζει (γιατί είμαι ένα μπιμπελό μέσα στο σπίτι) και επειδή δεν έχει καθόλου ζέστη εκεί.....εδώ μόνο με κλιματιστικό είμαι και δεν είναι και το καλύτερο.....

Δημοσίευση

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δελφινάκι μου που έκανε την ομάδα στο fb

κορίτσια έχουμε την ομάδα μας με όνομα μαμαδουλειες 2014-2015 μπειτε όλες

και μή ξεχάσετε να δείτε τη λίστα που εκανε η μαρία μας με τις ΠΗΤ........

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κορίτσια μου

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάρες μου, τι κάνετε?????????σήμερα  πολύ καλύτερα από τις αναγούλες αλλα πονάει όλο όλο το πόδι μου από τη μέση μέχρι κάτω το μικρό μικρό δαχτυλάκι μου......

σημερα θα πάμε ναδούμε και το μπεμπάκι μας....αχχχχχ τι καλα......

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!! τελεια η ομαδα μας μπραβο στη συντονιστρια! Μαρία γιατι παιρνεις 3 χαπια μαγνησιο? εχεις κραμπες σε βοηθαει καπου αλλου? εγω εχω πολυ συχνες ημικρανιες και καπου διαβασα οτι βοηθαει το μαγνησιο. επερνα και στη κορη μου αλλα για τις κραμπες. 

Ειμαι πολυ κουρασμενη κοριτσια θα παω να κοιμηθω φιλακια!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλή ξεκουραση ιωάννα μου.....νομίζω και εγω ότι το μαγνήσιο κάνει καλό και στον πονοκέφαλο, ρώτα και τον γιατρό σου μήπως σου δώσει και μπορέσεις λίγο να τους ελαττώσεις τους πονοκεφάλους.....

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!!!χαιρομαι που σας αρεσε η ομαδα!εκει θα μπορουμε να βαλουμε φωτο η οτι αλλο θελουμε να πουμε κ δεν θελουμε να διαβαζοντε εκτος απο εμας..ειναι μυστικη η ομαδα κ μονο με καλεσμα μπορει καποιος να δει τι γραφουμε.σημερα η μικρη μου ανεβασε 40 πυρετο..δεν ξερουμε γιατι..δεν εχει μυξες ουτε βηχα..θα φανει μεχρι αυριο αν συνεχισει ο πυρετος..

κατερινα τι ωραια που θα πατε σημερα να δειτε το μπεμπε!!εμεις την τριτη εχουμε ραντεβου..

ιωαννα κ στην κορη μου 3 επαιρνα..για τις κραμπες λενε κ για τις συσπασεις ..για τον πονοκεφαλο δεν το ηξερα..θα τον ρωτησω αν ισχυει αυτο..καλη ξεκουραση κοριτσια!!

Δημοσίευση

Γεια σας εγκυουλες μου!Να'μαι κι εγω...Τι κανετε;Μ'αρεσε παρα πολυ η ομαδουλα μας!Με την σειρα μου να ευχηθω κι εγω στα καινουρια κοριτσια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!Αχχ μου λειψατε...Λοιπον να σας πω τα νεα μου.Οπως ειδατε και στην φωτο η κοιλια φουσκωνει και τα μπεμπακι τα παει πολυ καλα.Μολις γυρισα απ'τον γιατρο.Ολα πανε κατ'ευχην και μου ειπε παλι πως μαλλον  ειναι αγορακι...Κανονισαμε και την β επιπεδου για 26/8 και επομενο ραντεβου στον γιατρο 4/8....Οπως βλεπετε ολα καλα με τον μικρο εγω παλι ταλαιπωρουμε.Ποναει η μεση και οι αναθεματισμενες αναγουλες και οι εμετοι δεν λενε να φυγουν.Ισα ισα που τρωω το μεσημερι τα βλεπω ολα και τρεχω στον μπανιο κατευθειαν.Το μονο που λιγουρευομαι να φαω ειναι καστανα....Πειτε με τρελλη αλλα εγω αυτο θελω και τους εχω ολους στην γυρα για να μου βρουν χαχαχαχαχα.

Κατα τ'αλλα ολα πολυ καλα.Φτιαχνουμε το σπιτακι μας σιγα σιγα και τους εχω στρωσει ολους σε δουλεια.Εγω βγαζω προγραμμα και αυτοι καθαριζουν χαχχαα καλη δεν ειμαι;;;Σε κανα μηνα θα ερθουν και τα επιπλακια μας.Βρηκαμε μια τρομερη προσφορα τι να σας λεω.Κρεβατοκαμαρα(κουμπλε),τραπεζαρια,σαλονι(τριθεσιο-διθεσιο-πολυθρονα με τραπεζακι + επιπλο τηλεορασης) και 1 κρισταλιερα ποσο λετε;;;;;Δετε να πεσουν τα μαλλια σας....750 ολα μαζι...!!!!Καλη ποιοτητα και γερα επιπλα.Απο εκει ειχαν παρει και τα πεθερικα μου.Εμεις τα βρηκαμε σε τετοια τιμη γιατι κανει ξεπουλημα επιδη κλεινει απο εδω και μεταφερεται αλλου.Αυτα τα ολιγα....

Δημοσίευση

μπράβο βρε γεωργίτσα μου, όλα πολύ πολύ καλά.....μπραβο....δεν ξέρω για ποιο από όλα να σου πω μπράβο.....

εσύ ναμην κουράζεσαι διότι έχεις έναν αγορίναρο να μεγαλώσεις....να μου προσέχεις....άσε και εγω έχω ακόμα ανακατοσούρες αλλα που θα πάει θα φύγουν....

κόριτσια μάθατε τιμές για β επιπέδου????μία μου είπε 140ευρώ με απόδειξη και ένας άλλος 150ευρώ και αν δε θέλω απόδειξη 120 ευρώ....για θεσσαλονίκη αναφέρομαι, βρήκατε κάτι άλλο εσείς ποιο οικονομικό αλλα και καλό????εμένα αυτόυς μου τους σύστησε ο γιατρός μου

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!γιωργια τελεια τα νεα σου!!κ για το μπεμπε σου κ για το σπιτι!!καλα μονο τοσο ολα αυτα?μπραβο!!μονο μη κουραζεσαι πολυ..τα πιο αναγκαια κανε!

κατερινα οπως σου ειπα κ στην ομαδα στην ψαρα θα κλεισω!ειναι αξιοπιστη..χαλαλι της τα 140ε..εκλεισες ραντεβου?λογικα την τριτη θα μου πει ο γιατρος να κλεισω για β επιπεδου..κ στην ψαρα θελει νωρις γιατι εχει πολυ κοσμο..

τα καινουργια μας κοριτσια εχουν facebook?k an nai steilte mnm  να μπειτε στην ομαδα..ειναι ωραια εκει κ πιο ευκολα κ αμμεσα απαντηση οταν συζηταμε κατι!

Δημοσίευση

ναι μαρακι μου έκλεισα ήδη για τις 6/8 στη ψαρα....αντε μακαρι όλα να πάνε καλά.....

ναι κορίτσια μπείτε, θα ανεβάζουμε και φωτό...την άλλη βδομάδα περιμένετε και τη δικιά μου κοιλίτσα....

μαρακι μου τι έγινε με τη μικρή που είχε πυρετό???όλα καλα????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...