Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

λαλλουνα χάρικα πολυ με τα νεα σου

ντεζιακη μην ανχώνεσαι συμφωνω με τις απαντησεις απο τις κοπελες γιατι και εγω αργισα να την ακουσα αλλα τωρα ολα καλα

γεωργια περιμενουμε foto.

Εμενα η κοιλιτσα μου φουσκωσε στην 11 εβδ τωρα με καταλαβενουν καθαρα

Δημοσίευση

εννοειτε Κατερίνα μου οτι θα ειμαστε κοντα σου μεχρι να γεννησεις! ολα θα πανε καλα και θα κρατας το ομορφο μωρακι σου αγγαλιτσα και θα εισαι ευτυχισμενη! 

Γιωργία με γεια το φορεμα καλοφόρετο! ωραια η ιδέα της πεθερούλας! αμα πιανει και το χερι θα ειναι τελειο το παιδικο! 

Δημοσίευση

Καλησπερα ομορφες φουσκοτες κοιλιτσες!!! Επιτελους καταφερα να μπω....

Γεωργια μου το καλυτερο που θα μπορουσατε να κανετε ειναι αυτο με το σπιτι.. Καλτερα οι 3 σας και ας ζοριστητε λιγο στην αρχη.. Οπως σας ειπαν κ οι δικοι σας,θα ειναι διπλα σας μεχρι να στηριχτητε στα ποδια σας... Οποτε δεν υπαρχει καμια αμφιβολια οτι θα τα πατε περιφημα..!!! :)
Και εγω παντως κοριτσια προχθες ειχα κτι πονους χαμηλα στην κοιλια πεθαινα.. και μαλλον πρεπει να ηταν αλλαγη που λετε κ εσεις.... 
Α!Γεωργια,εγω δεν πρεπει να σε εχω στο fb..(γιατι,οχι εγω??? στο πηγδι κατουρησα???? :( )

 

Αλλο τα νεακια σας... Πως ειστε?? Πως αιστανεστε??? Πως τα περνατε???? 

Δημοσίευση

Αστα να πανε... Πολυ ορθοστασια.. σημερα εφυγα απο την δουλεια γιατι ειχα ενα θεμα με τους μυκητες απο κατω και δεν μπορουσα καθολου... 
θελω να ρωτησω τον γιατρο μου μηπως πρεπει να μειωσω τις ωρες.. γιατι ωρες ωρες φτανω σε σημειο να μην με βαστανε τα ποδια μου.. και οτα ναργοτερα θα "βαρυνω" ακομη πιο πολυ τι θα κανω?? 

Δημοσίευση

δε μπορεί να σου δώσει χαρτί ο γιατρός ώστε να μειωσεις τις ώρες σου ή να πάρεις άδεια????δε μπορούν να σου δώσουν τουλάχιστον μια καρέκλα να κάθεσαι όταν δεν υπάρχει κόσμός?

για τους μύκητες τελικά δε σου έδωσε καμιά αλειφή? πλυσίματα με μπενταντιν θα σου κανουν καλό?

Δημοσίευση

Αυτο για την καρεκλα δεν παιζει για κανενα λογο... Η δουλεια ειναι ολο ορθοστασια δοξα το θεο εχουμε ολη την ωρα δουλεια.. λιγες φορε ς ομως που σπαει η δουλεια παω κ καθομαι κανενα 5λεπτο γιατι με βλεπει κ αυτη οτι δεν την βγαζω.. οσο για τους μυκητες..
Μου ειπε οτι μεχρι να συπληρωσω την 12η εβδοαμδα δεν θελει να μου δωσει τιποτα.. Και αυτο γιατι δεν εχω τρομερο προβλημα.. Ειχα ας πουμε για παραδειγμα να εμφανισω συμπτωμα σχεδον 2βδοαμδες.. κανει εξερσεις αυτο(σε μενα προσωπικα ετσι ειναι)ακι μου ειπε οτι οταν με πιανει ετσι πολυ,να κανω πλυσεις με χαμομηλι,και αν δω τα πολυ σκουρα τοτε να βαζω την Kenacomb... Απλα ετυχε σημερα να μην αντεχω.. ηταν πολυ ερεθισμενη η περιοχη,πολυ τσουξιμο πολυ απο ολα τα συμπτωματα.. αφου σκεψου φορα μποεξαρακι του αντρα μου και φορα και αισθανομουν οτι ολα με ακουμπαγανε και υπεφερα.. περπαταγα σαν παπι με ανοιχτα τα ποδια και παλι αισθνομουν τριβη.. 
Τωρα περιμνω λιγ ο να παγωσει το χαμομηλακι να κανω πλυσεις.. 
Το μπεταντιν μου το απογορευψε ο γιατρος μου τωρα με την εγκυμοσυνη.. 

Αυτα τι δικα μου.. εσυ πως εισαι ???

Δημοσίευση

ολα καλά και εγώ, πολύ καλά μάλιστα...περιμένω στις 28 μαιου να πάω στο γιατρό και αυτή τη φορά θα τραβήξω βιντεο το μπεμπάκι μου να το βλέπω και συνέχεια. βάσει λογικής θα μου δώσει πάλι εξετάσεις και θα με ξεκινήσει σίδηρο, ασβάστιο....ξαπλώωωωωωωωωωωωωωνωωωωωωωωωω

βαριέεεεεεεεεεμαι

και σήμερα οι ορμόνες μου προκαλούν πολύ κλάμα στα καλά καθουμενα

Δημοσίευση

Σε νιωθωωωωωωω σε νιωθωωωωωω σε νιωθωωωωω......!!!!!!!!
Πολυ κλαμα... χωρις καποιο ιδιαιτερο σημαντικο λογο.. χωρις καποια συγκεκριμενη αιτια... Να σου πω ενα χαζο παραδειγμα που εβαλα τα κλαμματα σημερα.. Πηρα τηλ τον αντρα μου και ειχε πολυ δουλεια εκεινη την ωρα ειχε και νευρα και μου μιλησε αποτομα.. (συνηθιζει να το κανει και τον καταλαβαινω και μαλιστα πολλες φορες δεν τον ενοχλω καν περιμενω αυτος να με παρει)αλλα σημερα με το που μιλησε ετσι βαζω κατι κλαμματα στο τηλ.... εεε μετα απο 10 λεπτα ημουν κομπλεεε... χαχαχ.... 

Δημοσίευση

καλησπερα ομορφουλς κοιλιτσες τι κανετε??????

γεωργια μου καλοφορετο τλο φοπυστανακι και περιμενουμε φωτογραφιες σου μην και μας ξεχασεις!!!!!!

κατερινακι μου ξερεις πως θαμαστε διπλα σου μεχρι και την μερα που θα γεννησεις!!!!και μετα βεβαια!!!!!!

μαρια μερες εχεις να μπεις αλλα αφου εισαι καλα συνχωρησε!χιχιιχι

ιωαννα μου τι κανεις?????????που χαθηκες???

τονια μουυυυυυυυ βρε μηπως ηρθε η ωρα για την αδειουλα που λεγαμε??????για λθιγες μερες τουλαχιστον!!!!!!!!

οσο για μενα καλα ειμαι με λιγα πονακια χαμηλα που και που και που εντονα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο ξαπλααααααα και παλι ξαπλααααααα!

Δημοσίευση

πονακια κ εγω εχω τις τελευταιες 3 μερουλες... αλλες φορες δυνατα και αλλες ηπια... 
τι να σου πω? εχω αρχισει κ το σκεφτομα ισοβαρα... θελω να κανω την αυχενικη μετο καλο και να δω τι θα μου πει ο γιατρος...!! 

 

Αντε βρε κοριτσια που εισαστε??? εχουμε αποδεκατιστει....!!! 

Δημοσίευση

Καλησπερα!!!!Τονινι μου δεν σε εχω;;;;Αααα ντροπη μου!Νομιζα πως σε ειχα κανει βρε...

 

Πφφ με ποναει πολυ η μεση μου,μιλαμε με πεθαινει!Ουτε ξαπλα μπορω ουτε καθιστη.Τι πραμα ειναι παλι τουτο;Ουτε που θελω να σκεφτω πως θα ειμαι με την κοιλιτσα,εχω ακουσει πως η μεση ποναει λιγακι.Ωχ ωχ ωχ τι εχουμε να τραβιξουμε!

Δημοσίευση

επεστρεψα για λίγο μόνο.....καλε δίκαιο έχετε έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίά....στην προηγούμεν από τον πέμπτο μου φανηκε και τώρα.........αντε πάλι να μη βρήσκω μπλούζες........ααααα σε μερικά λιντλ έχει ακόμα κολαν εγκυμοσύνης....καταπληκτικά..........

οο πόνος της μέσης δεν είναι πάντα μην ανησυχέιτε........είναι με τις μέρες

Δημοσίευση

καλα καλέ που είστε όλες???????? κατσε να βάλω μία ταξη....

delphin μου, συντονίστριά μας, που είσαι εσύ σήμερα?????

εφτασε και το καλοκαιράκι για να βγούμε στην παραλία με τα μπεμπάκια μας....χιχιχι

εγω εχω μαγιο που θα χορέσει την κοιλιτσα μου....

το ξέρατε ότι υπάρχουν σορτσάκια εγκυμοσύνης???αν και προτιμώ τα φορέματα.....

Δημοσίευση

Καλημερα εγκυουλες και μπεμπακια!Καλε γιατι χαθηκατε;Σημερα θα μαζευτουμε ολοι μαζι οικογενειακως να φαμε.Εχει ετοιμασειη μανα μου κατι λιχουδιες και δεν ξερω πως θα αντισταθω για να μην τα φαω ολα.

 

Κατερινα μου αντε μπραβο βαλε μια ταξη εδω μεσα!Κι εγω θα παρω αρκετα φορεματα γιατι με τα κολαν και τα παντελονια δεν τα παω πολυ καλα.Για την ωρα εχω κατι φορμες που με βολευουν αλλα οταν θα ειναι η κοιλια τουμπανο δεν ξερω αν θα αισθανομαι καλα μεσα σε τετοια.Σορτσακια ουτε που θελω να δω μπροστα μου,εδω δεν φορουσα πριν εγκυμοσυνης τωρα θα βαλω;

Δημοσίευση

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ????????ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΠΡΤΣΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 9!!!!ΜΑΓΑΖΙ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΚΕΙ ΨΩΝΙΖΑ ΑΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΕΙΑΝΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΦΗΣ!

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΕ?????

ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ??????????

Δημοσίευση

Και τι δεν εφτιαξε....κεφτεδες,πατατοκεφτεδες,κασεροκροκετες,πατατες τηγανητες,σαλατουλες...μιαμ μιαμ...Εξαφανιστηκαν ολα απ'το τραπεζι χαχαχα.Ειμαστε ολοι φαγανοι χιχι.Τελικα εγω κρατηθηκα και εφαγα λιγα.Δεν θελω να παρω πολλα κιλα.Εδω πριν εγκυμοσυνης πολεμουσα να χασω φανταστειτε μετα τι εχει να γινει.Ελπιζω με το τρεξιμο που θα ριχνω να τα χασω αυτα που θα παρω.Ο γιατρος μου ειπε πως θα ειναι καλα αν παρω απο 12-14 κιλα.Εγω φοβαμαι πως θα παρω πολλα παραπανω χαχαχαχα οποτε συγκρατιεμαι λιγακι.

Δημοσίευση

Γεια σας κορτσια!Να ερθω κι εγω στην παρεα σας;Ειμαι η Χριστινα 40χρονων(να φανταστω η μεγαλυτερη εδω μεσα) και περιμενω το τριτο μου παιδακι με ΠΗΤ 26/11!Εχω δυο κορες η μια ειναι 18 και η αλλη 11.Θα χαρω πολυ να κανουμε παρεα και να μιλαμε για τα παιδακια μας!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου καλα ειστε????απ'οτι διαβασα ολα καλα πανε!!πολυ χαιρομαι!!με επνιξαν οι δουλειες..εμπαινα απο το κινητο στο mail saw diabaza alla den mporoysa na steiλω..επιτελουσ μπηκε το χτες το παραθυρο μας!!εγινε τελειο !!θα εχουμε θέα κ φως στο σαλονι μας!σημ,ερα εκανα κ μουσακα!!!εγινε μουρλια!!

γιωργια μεγεια το φορεμα ,καλοφορετο κ με το καλο ο αρραβωνας!!οσο για το σπιτι συμφωνω απολυτα με την κατερινα οσα σου ειπε!!μεγαλη ευτυχια να εισαι με τον αντρα σου κ με το μωρο σου!!οι γονεις κ οι καλυτεροι να ειναι κακα τα ψεματα δεν ειναι το ιδιο..

κατερινα ειλικρηνα σε συγχαιρω για την δυναμη που ειχες !!κ εννοειτε οτι θα΄μαστε κοντα σου στην πιο δυσκολη κ ομορφη στιγμη της ζωης σου!!

τονια να προσεχεις με την δουλεια..κ η ορθοστασια δεν ειναι κ πολυ ευχαριστο στους πρωτους μηνες..μια αδειουλα παιζει?η τοσο στριμοκολα ειναι εκει?

λαλουνα πραγματικα η παντελονα κ οι φαρδιες μπλουζες ειναι πολυ πρακτικες..τωρα τους πρωτους μηνες φοραω συνεχεια φορμα στο σπιτι,αλλα εξω κανα φορεματακι..γιατι με τα κιλα που ειχα το τζιν μου δεν μπαινει με τιποτα ..το καλο ειναι απο την αννα ειχα παρει ενα τζιν εγκυμοσηνης απο τα λητω κ 2 πουκαμισα ασπρα εγκυμοσηνης κ με αυτα την ειχα βγαλει το χειμωνα..

μαρια που χαθηκες?δουλευεις?ολα καλα?

χριστινα καλως μας ηρθες!!!κ εγω 36,5 ειμαι κ εχω 1 γιο 13 χρονων ,κορη 2 χρονων κ τωρα το τριτο μου!!μενω εξω απο την θεσσαλονικη!οι κορες πως το πηραν που θα εχουν ενα μικρο αδερφακι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...