Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 8/5/2014 at 6:57 ΜΜ, ο/η Joanna30 είπε:

Σου στελνωκι εγω τη θετικη μου σκεψη Κατερινα  ολα καλα θα πανε! Κι εγω αυριο παω για να ακουσω καρδουλα!

πηγες? για πες , ειμαστε μαζι κ εχω αγχος , θα παω την Τεταρτη!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ????????ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!!!!!!!!!ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΓΩ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ!!!!!

DIAZAKI ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ 5ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ!!!!!!!!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2014 at 3:47 ΜΜ, ο/η lallouna είπε:

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΨΕ ΚΑΚΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΩ!ΧΑΑΧΑΑΧΑΧ

Κοιτα ο συγκεκριμενος αυτο μου ειπε αλλα οταν ξαναπαω δεν ξερω ποιον θα βρω και πως θα ειναι.

Δημοσίευση

Ενα μονο.Μικρη πολη ειναι οποτε κι αυτο μας φτανει.Μετα εχει στα Γιαννιτσα αλλα μου πεφτει λιγο μακριαΕχει και μια κλινικη στην Εδεσσα αλλα πολυ ακριβα,εκει θα πηγαινα με την γιατρο που ειχα αλλα το ταμειο ειναι μειον.

Δημοσίευση

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Δημοσίευση
  στις On 9/5/2014 at 5:20 ΜΜ, ο/η lallouna είπε:

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΑΝ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ!!!!!!!ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!!

Κοιτα αν το νοσοκομειο μας ηταν σε αθλεια κατασταση δεν το συζητω κι εγω θα πηγαινα στην ιδιωτικη.Την γιατρο μου κι εγω δεν ηθελα να την αφησω.Πηγαινα 4 χρονια σε αυτη και ηταν παρα πολυ καλη αλλα τι να κανουμε.

Δημοσίευση

χάθηκα πάλι αλλα  ξεκινάω νεα δουλειά για ένα μηνά και τα πράγματα θα είναι λιγο ζόρικα αλλα θα μπαίνω οποτε εχω την δυνατότητα για να βλέπω νέα σας.

Γεωργία χάρηκα με τα νέα σου  [smilie=love2.gif]

Ενα μεγάλο καλωσόρισμα σε ολα τα νεα μέλη και απο έμενα.

Τονι μην ανησυχείς για τα αντισώματα, εγω δεν εχω αντισώματα σε τίποτα, θέλει λίγο προσοχή μόνο. οχι ωμα λαχανικά εκτός σπιτιού και στο σπίτι να τα βάζεις στο ξύδι για 15 λεπα και μετα τα ξεπλένεις καλα και τα τρως, δεν πιάνεις ποτε ωμο κρέας και ψάρια με τα χεριά μονο με γάντια μιας χρήσις και το κρέας-ψάρι και αυγό πάντα πολύ καλά ψημένα

σίδηρο παίρνω και εγώ εδω και μια εβδομάδα το φεροσανολ, χάλια το στομάχι μου  

Δημοσίευση

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΧΑΜΕ ΚΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΘΛΙΟΟΟΟΟ!!!!!!!!ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑΜΕ!!ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΟΥΛΕΙΑ????ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ειναι μονο για ενα μήνα και ειναι στο αντικείμενο του δεύτερου πτυχίου μου και δεν ήθελα να την χάσω γιατι εχει προοπτικές για αργότερα και δεν ειναι κουραστικά .τους εχω ενημερώσει για την εγκυμοσύνη και εχω το ελεύθερο οποτε θελω και δεν νιώθω καλά να παω σπιτι μου χωρίς δεύτερη κουβέντα και να αναπληρώσω το ωράριο μου άλλη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα το συζητούσα καν.    

Δημοσίευση

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΡΑΚΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΤΟ ΚΟΥΛΟ ΣΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΟΡΘΟΣΤΑΣΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΠΗΡΑΝΕ!!!!ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΛΕΩ ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ!!!!!!!

Δημοσίευση

ηρθα και εγώ......

όλα πολύ πολύ πολύ καλά.....

πρωτού με δει του λέω δε θέλω να έρχομαι συνέχεια φοβάμαι, δε θέλω να θυμάμαι ότι είμαι έγκυος

αλλά........

μολις είδα το μπεμπάκι μου να κουνάει τα χεράκια και τα ποδαράκια παιδιά κάτι μέσα μου με πλημμύρισε από χαρά και από συγκίνηση..... θέλω να το σκέφτομαι όλη την ώρα....

όλα είναι πολυ καλά....

ξανά τέλη του μήνός για αυχενική....

αντε η σειρά των άλλων κοριτσιών για την τετάρτη να ακούσουν την καρδούλα....

μην αγχωνέστε για τη δουλειά έχει ο Θεος κανέναν δεν αφήνει....χαρείτε την κάθε στιγμή του μεγαλύτερου δώρου της ζωής που άλλες κοπέλες δεν θα έχουν ποτέ την δυνατότητα να τη ζήσουν.............

Δημοσίευση

Κοριτσια καληνυχτα απο εμενα!Σαν τις κοτες που λενε,ετσι κι εγω απ'τις 9 υπνο(φαινεται εκανε δουλεια το utrogestan).Καλο σ/κ να εχουμε ολες!Τα λεμε το πρωι...οσες θελετε να κανουμε και κουσκουσακι...

Δημοσίευση

ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΙΝΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΕΓΑΜΕ????ΜΟΝΟ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑΚΟΥΣΕΤΕ Η ΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΑΚΙΑ?????ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ!!!!ΤΡΕΛΑ ΤΡΕΛΑ!!!ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!ΑΧ ΚΟΝΤΕΥΟΘΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

την καρδουλα την ειχαμε ακουσει την προηγουμενη φορα τωρα ειδαμε να κουναει χερακια και ποδαρακια...δεν το περιμενα αυτο το συναισθημα...επουλωνονται οι πληγες....αχ ολα καλα θα πανε σε ολες μας....σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια......η σειρα σου τωρα να μας πεις τα χαρουμενα συναισθηματα σου....

Δημοσίευση

ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑΝΑΙ Η ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΤΑΥΤΙ!!!!!!!

Δημοσίευση

ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!!!!ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΣΑΚΟ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!!!ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΗΝΙΣΗ!ΧΙΧΙΧΙ

Δημοσίευση

θα είναι θα είναι....μπορώ να σε καταλάβω....νιωθω την αγωνία σου και τη λαχτάρα σου....αλλά δε μπορεί όλα στραβά να μας πηγαίνουν στη ζωή...ήρθε η ώρα να ζήσουμε το ονειρό μας με τον αντρούλη μας φυσικά...

τίποτα δεν είναι έφτασε η μέρα προσπάθησε να σκέφτεσαι κατι άλλο...διάβασε κανενα βιβλίο ή παίξε κανένα παιχνίδι στον υπολογιστή...ή κοιμήσου ώρες ατελείωτες

εγω ψάχνω στο youtube πως θα πλέξω τα τριλικάκια και την κουβερτούλα του μπεμπάκι μου... δεν το έχω ξανακάνει και  μου παίρνει πολύ χρόνο ευχάριστο χρόνο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...