Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ευχαριστω Μαρια για τις πληροφοριες! ε φανταζομαι κι εδω Θεσσαλονικη πανω κατω τα ιδια παιζουν πω πω! ολοκληρη περιουσια! δημοσιο και παλι δημόσιο και εκτος απο το οικονομικο αν τυχει τιποτα χτυπα ξυλο παλι στο νοσοκομειο δε θα σε στειλουν? ααχχ με βλεπω να μετακομιζω στη μανα μου παλι ενα μηνα πριν και οχι τιποτα αλλα δεν εχει και ιντερνετ! 

Δημοσίευση

Μαρια τι τυχερη που εισαι στην Κρητη! ειναι τελεια και ειδικα εκει στον Αγιο Νικολαο φανταστικα! ειχαμε παει πενταημερη με το σχολειο και ειχα ξετρελαθει τις πιο πολλες φωτο απο εκει τις εχω που γυριστικε και το εργο με τους βροντακηδες στο λιμανι! 

Δημοσίευση

Και εγώ από πάνω είμαι από Κοζάνη, ζω εδώ περίπου 8 χρόνια και δεν την αλλάζω με τίποτα την Κρήτη. Έχω 2 Χρόνια να ανεβώ Θεσσαλονίκη και μου έχει λείψει λίγο και μάλλον θα ανεβώ των Ιούλιο για ένα γάμο. Και η Καβάλα είναι πολύ όμορφη έχω πάει πολλές φορές γιατί ειναι η πρώην συγκάτοικος μου από εκεί.    

Δημοσίευση

Κοριτσια τι λετε να βρεθουμε για κανενα καφεδάκι οσες μενουμε Θεσσαλονικη? Κι εσύ Μαρία αν βολεψει τον Ιούλιο και έρθεις κατα δω! θα χαρω πολύ να σας γνωρίσω!

Δημοσίευση

Τι καλα θα ηταν να ερχομουν κι εγω σε καμια συναντηση,θα ηθελα πολυ να τα πουμε κι απο κοντα.Για κρητη που λετε πηγε μια φιλη μου φετος για μονιμα και λεει πως ειναι υπεροχα εκει.Μενει καπου κοντα στα Χανια,θα σας γελασω που ακριβως ομως.

Σημερα ει αι καλυτερα.Ουτε αιμα ουτε τιποτα.Αλλαξε και το ραντευου στην γιατρο και θα παω αυριο 5 το απογευμα,ανυπομωνω!

Δημοσίευση

το πακετο 2 ημερων μου ειχε πει μια φιλη  γυρω στο 800 ρι ειναι , αιμα ειχα στην αλλαγη του μηνα τις ημερες που περιμενα περ. κανονικα στην κορη μου ,στην αρχη.. μου περναει αμυδρα απο το μυαλο να παω να γεννησω στο νοσοκομειο Σερρων αλλα εχω ακουσει γ πολλες καισαρικες κ δεν θελω..θα σκασω μεχρι την αλλη Τεταρτη!

Δημοσίευση

ηρθα κ εγω στην παρεα!!!!κ εγω μεσα κοριτσια για καφε!!!μενω εξω απο την θεσσαλονικη προς ωραιοκαστρο αλλα παιρνω  το αμαξι κ δεν εχω προβλημα !!

γιωργια χαιρομαι ποιυ εισαι καλυτερα..

τωρα για τις τιμες που λετε το πακετο 2 ημερων ειναι γυρω στα 800ε στην γενικη κλινικη κ στην βιοκλινικη..το σκεφτομαι παντως για κλινικη αν παω η οχι...τσιγγουνευομαι τα 1000ε της κλινικης..σκεφτομαι να πηγαινω στο παπαγεωργιου απο τον αλλο μηνα ,να ανοιξω καρτελα εκει..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακι μου ομορφα...!!! Τωρα μαζυτηκα σπιτι...!! Μεχρι να διαβασω ολα τα μηνυματακι σας περασε ωρα...!! χαχαχχα...
Γεωργια χαιρομαι παρα πολυ για σενα.. Αντε με το καλο αυριο να πας και να εχεις καλα νεα.. να μας ενημερωσεις κατευθειαν..!!
Μακαρι να μπορουσα κ εγω να ανεβω θεσ/κη εκεινες τις μερες να σας γνωρισω απο κοντα,αλλα δυστυχως δεν νομιζω να τα καταφερω.. Εκανα ομως  χρονια Κοζανη λογω της δουλειας του πατερα μου.. Την λατρεψα σαν πολη!! Την εφηβεια μου περασα εκει... <3
Σημερα με τον γιατρο,μου εδωσε σιδηρο να ξεκινησω γιατι ο αιματοκριτης μου ειναι λιγο πεσμενος και η φεριττινη με τον σιδηρο ηταν ανεβασμενη ελαχιστα πανω απο το οριο.. (ειχα προβλημα στην εφηβεια με σιδηροπαινικη αναιμια για αυτο)και μου τα ξεκιναει απο τωρα για να μην εχω αργοτερα προβλημα...μου ειπε να συνεχισω και τα filicine κανονικα.. 
Αυτο που μου πε να προσεξω ειναι για το τοξοπλασμα και τον κυταρρομεγαλοιο γιατι λεει δεν εχω αντισωματα.. ειδικα για τον κυτταρομεγαλοιο... με ανησυχησε λιγο αυτο αλλα οκ...!!! Οσο για τους μυκητες,μου ειπε οτι ακομη δεν μπορει να μου δωσει μαι αγωγη,αν με πιασει καμια μερα φοβαρα τοτε επιτρεπεται να χρησιμοποιησω kenacomb....Αυτα τα νεακια μου εγκυουλεεεες....!!!!

Δημοσίευση

Αντε μπραβο βρε τονινι ολα καλα να συνεχισουν...

Εγω δε θελω να μου ξεκινησει σιδηρο...ειναι μπλιαχ...με το ζορι τον επαινα...ασε που φερνει και ανακατοσουρες...

Καλη επιτυχια για οσες θα πανε αυριο.

Καλο βραδυ...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!

τονινι τελεια τα νεα σου!!ολα καλα να πηγαινουν!! αυτο με τα 2 αντισωματα δεν το ηξερα οτι ο οργανισμος μπορει να εχει ευαισθησια περισσοτερη..

κατερινα σε καψουλα δινουν σιδηρο..το υγρο οντως ειναι μαπα η γευση..

Δημοσίευση

Σοβαρα εχει και σε καψουλα; εγω με οσες τοτε μιλουσα λεγαμε για το μπουκαλακι που ρειχνεις τη σκονη και το κουνας πολυ καλα και το πινεις...δραμα η κατασταση....οταν θα ειναι να μου ξεκινησει σιδηρο θα τον πω....

Δημοσίευση

ναι κατερινα εννοειτε σε καψουλα..εχει το ferosanol k το fero-folic ..τωρα πινω απο ενα την μερα..αργοτερα δεν ξερω..θα φανει απο τις εξετασεις..το κακο ειναι οτι με το σιδιρο θα στουπωσουμε πλαι...μας βλεπω με γιαουρτια με γευση ακτινιδιο!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια γεια σας κι από μένα και με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας! 

 

Σας παρακολουθώ αλλά δεν τολμώ να γράψω και πολλά γιατί περιμένω να ακούσουμε καρδούλα πρώτα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να ακούσουμε την Τετάρτη!  :ympray:  :ympray:  :ympray:

 

Έχω ήδη ένα αγοράκι αλλά δεν σας κρύβω ότι η αγωνία είναι ίδια και μεγαλύτερη από την πρώτη φορά.

 

Πολλά φιλιά σε όλες και να πάνε για όλες μας καλά!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...