Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μπερδεway..

lenapanag

Recommended Posts

Καλημερα και καλες γιορτες να εχουμε.

Δε προσπαθουμε πολυ καιρο.Μονο 5 μηνες.

Ποτε δεν ειχα σταθερη περιοδο εως και ανυπαρκτη.Μπορει να μην ειχα για 5 μηνες.Ηξερα οτι εχω πολυκυστικες.

Τον φεβρουαριο παω στον γυναικολογο και μου δινει primolut.Μου ερχονται-παραερχονται.

Τον μαρτιο μου δινει primolut+κλομιφαινη.Αισιοδοξος ο doctor..μου ερχονται παλι.

Αυτο τον μηνα ειπα να μη παρω τιποτα.Κανω λαθος??

Επειδη πριν απο τους 5 μηνες προσπαθειων δεν ειχαμε κανει ποτε ελευθερα,εχω μπει στο τριπακι των τεστς εγκυμοσυνης.

Ειχα παρει και ωορηξιας αλλα μπερδευτηκα περισσοτερο οποτε το παρατησα.

Κανονικα βασει ημερομηνιων χτες θα επρεπε να μου ειχαν ερθει.Φυσικα εκενα τεστ αλλα τιποτα.

Συγνωμη αν σας ζαλισα,αλλα επρεπε καπου να τα πω..:-) :-) :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου lena...θα σου προτεινα εξαιτιας των πολυκιστικων να μην επενδυεις στα τεστ ωορηξιας.αν ο κυκλος ειναι αστατος και μεγαλος θελει να κανεις πολλες μερες τεστ για να εντοπισεις ανυπαρχει γονιμη πραγμα που ειναι και ασυμφορο και ψυχοφθορο.σαν ομοιοπαθουσα θα σου προτεινα στο εξαμηνο ακαρπων προσπαθειων οχι στο χρονο που συνηθιζεται να πας στο γυναικολογο για παρακολουθηση ωορηξιας με υπερηχους.ειναι πιο αξιοπιστο και παιρνεις μια ιδεα ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα ωαρια ποσα ειναι ποτε περιπου γινεται και αν γινεται ωορηξια.

Καλες προσπαθειες...ευχομαι γρηγορα η τυχερη!

Είσαι υπέρ στο να συννεχισω τα χάπια?Ο γιατρός λέει πως πρεπει να τα παίρνω για 3μηνες ακομα .Είναι αισιόδοξος λέει αφού Φεν εζω κάποιο τεράστιο πρόβλημα.

Οπώς ανεφερα τα πήρα τον Φεβρουάριο κ τον Μαρτιο.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον..:))

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...