Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγω θελω πολυ να ξεκινήσουμε άμεσα!  Αλλα θελω αυτήν την φορα να παει καλά! Δεν ξέρω πως θα διαχειριστώ αλλη απογοήτευση.. προσπαθώ να σκέφτομαι οτι θα παει καλα !
    • Γεια σας κορίτσια 👋 Έχουμε καιρό να τα πούμε και είπα να μοιραστώ λίγο πώς έχουν τα πράγματα. Μετά από τη δεύτερη φορά, πήρα λίγο χρόνο να το σκεφτώ πιο ψύχραιμα και συνειδητοποίησα ότι έγιναν αρκετά λάθη από την πλευρά της ομάδας του γιατρού — κυρίως στην καθοδήγηση και την επικοινωνία, αλλά και σε θέματα παρακολούθησης. Έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω μαζί τους. Αυτή τη στιγμή ψάχνω για νέο γιατρό, γιατί θέλω πολύ να γίνει η επόμενη προσπάθεια με σωστή καθοδήγηση και ασφάλεια. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό με τον οποίο έχετε προσωπική, θετική εμπειρία — ειδικά κάποιον που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και στη σωστή προετοιμασία — θα το εκτιμούσα πάρα πολύ 🙏💗 Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλες και μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα 🌸✨
    • Γεια σας κορίτσια 💕 Έχουμε καιρό να τα πούμε και είπα να μοιραστώ λίγο πώς έχουν τα πράγματα. Έχω περάσει ήδη δύο προσπάθειες. Στην πρώτη  δεν ήξερα πολλά και εμπιστεύτηκα πλήρως την ομάδα του γιατρού. Αν και είχαμε θετικό αποτέλεσμα στις 11 ημέρες την 2η εβδομαδα η χοριακή έπεσε στα μισά και δυστυχώς δεν προχώρησε. Η δεύτερη έγινε με ακριβως την ίδια προετοιμασία και ελπίδα, όμως δυστυχώς δεν κατέληξε θετικά απο την αρχή. Μετά από αυτή τη δεύτερη φορά, πήρα λίγο χρόνο να το σκεφτώ πιο ψύχραιμα και συνειδητοποίησα ότι έγιναν αρκετά λάθη από την πλευρά της ομάδας του γιατρού — κυρίως στην καθοδήγηση και την επικοινωνία, αλλά και σε θέματα παρακολούθησης. Έτσι πήρα πλέον την απόφαση να μην συνεχίσω μαζί τους. Αυτή τη στιγμή ψάχνω για νέο γιατρό, γιατί έχω 4 βλαστοκύστες 5ης ημέρας στο Ivf Hygeia Embryogenesis ποιότητας ΑΒ και ΒΒ και θέλω πολύ να γίνει η επόμενη προσπάθεια με σωστή καθοδήγηση και ασφάλεια. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον γιατρό με τον οποίο έχετε προσωπική, θετική εμπειρία — ειδικά κάποιον που δίνει σημασία στις λεπτομέρειες και στη σωστή προετοιμασία — θα το εκτιμούσα πάρα πολύ 🙏💗 Σας εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια σε όλες και μακάρι να έχουμε σύντομα καλά νέα 🌸✨
    • Δεν έχω καθόλου άποψη για αυτό ομολογω, δεν ξέρω τι συμβαίνει παρακάτω όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια. Πάντως κάτι που αποτελεί κανόνα γενικά είναι πως η πίεση δε βοηθάει ποτέ και τονίζει την ανησυχία μας και αυτό το εισπράττει το παιδί. Αστη να δεις πως θα εξελιχθεί θα έλεγα. Είναι πολύ μικρή εξάλλου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...