Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολους, ειμαι 28 ετων και πριν ενα μηνα ειχα ζαλαδες αλλα με επιασε κριιση πανικου και νομιζα πω εχω κατι κακο, πηγα στο γιατρο και  μου ειπε οτι ειναι απο το αγχος αλλα ας κανουμε και μια αξονικη εγκεφαλου και εγω πανω στην ταραχη μου πηγα κατευθειαν και εκανα χωρρις δευτερη σκεψη, η αξονικη ηταν καθαρη, ομως μετα διαβασα στο ιντερνετ σχετικα με τις ακτινοβολιες και τους κινδυνους και εχω τραχτει πολυ, υπαρχει καποιος που γνωριζει κατι η εχει κανει αξονικη εγκεφαλου σε τετοια ηλικια?? Μου εχουν πει οτι κανουν και σε μικρα παιδακια αλλα δεν μπορω να ησυχασω, σας ευχαριστω πολυ!

Δημοσίευση

Εισαι εγκυος και εκανες αξονικη;;; η προσπαθεις για παιδακι και ανησυχεις; Γιατι αν δεν ησουν εγκυος δε διατρεχεις καποιο κινδυνο ενταξει δεχθηκες μια μικρη δοση ακτινοβολιας αλλα πιο σημαντικο ηταν να εξακριβωσεις αν ειχαν παθολογικο αιτιο οι ζαλαδες.Αδικα αγχωνεσαι παρενεργειες για ολες τις εξετασεις και ολα τα φαρμακα καταγραφονται υποχρεωτικα δε σημαινει οτι συμβαινουν ολες σε μας που θα κανουμε τη συγκεκριμενη εξεταση η θα παρουμε το συγκεκριμενο φαρμακο.

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου, προσπαθω για δευτερο παιδακι αλλα εχω τρομακρατηθει πραγματικα απο αυτα που διαβασα απο το ιντερνετ και νομιζω πως θα παθω κατι κακο απο την ακτινοβολια, δεν ημουν εγκυος οταν την εκανα, τωρα φοβαμαι πως σε λιγα χρονια μπορει να παθω κατι και δεν ξερω αν πρεπει να κανω δευτερο παιδακι,φοβαμαι πολυ!! Οι ζαλαδες δεν ηταν ενονες αλλα τρομοκρατηθηκα και πηγα στο γιατρο αλλαπαρολο που με ξερει οτι ειμαι αγχωδεις για να μου φυγει απο το μυαλο μου εδωσε αξονικη, δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινουν προληπτικα αξονικες που εχουν ακτινοβολια και δε μου εδωσε μαγνητικη που ειναι ακινδυνη..

Δημοσίευση

Καλέ, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ! Μου φαίνεται ότι παραείσαι αγχώδης! Εγώ έχω ζαλάδες όλη μου τη ζωή! Μπορεί να σου έπεσε το σίδηρο ή να ήσουν κουρασμένη ή να μην κοιμόσουν καλά! Δε σημαίνει ότι έχεις κάτι σοβαρό! 

Δε νομίζω να είναι τόσο επικίνδυνη πια αυτή η εξέταση. Αν ήταν τόοοσο επικίνδυνο πια, δε θα το έγραφε ο γιατρός τόσο εύκολα. Μη διαβάζεις διάφορες ιστορίες και θεωρίες στο ίντερνετ, κυκλοφορούν τα τέρατα εκεί μέσα, και δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη αν μια πληροφορία είναι αληθινή και εξακριβωμένη ή όχι.

Η συμβουλή μου είναι να μην αγχώνεσαι τόσο πολύ που να δυσκολεύεις τη ζωή σου! 

Δημοσίευση

μην αγχώνεσαι. Εμένα έχει κάνει το παιδάκι μου και μας το συνέστησαν οι καλύτεροι γιατροί στο παίδων. Και μη διαβάζεις ίντερνετ για τέτοια θέματα. [smilie=nono.gif] Επειδή έκανα και εγώ αυτό το λάθος ένας γιατρός μου είπε: "καλά κάνεις, το ίντερνετ δίνει πολύ δουλειά στους ψυχίατρους. Πώς θα ζήσουν κι αυτοί;" 

• 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...