Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εντατικές Προσπάθειες Για Σύλληψη!!!!!!!!

Nantioula

Recommended Posts

το τράβηγμα έχει δυναμώσει και νιώθω κάτι τσιμπιματακια αραιά και που..και στο σημείο οπου νιώθω αυτό το τράβηγμα ψηλαφίζοντας με το χέρι μου διαπίστωσα οτι είναι λιγάκι διογκωμένο αυτο το σημείο και λίγο πιο σκληρό απο το υπόλοιπο δέρμα...!Έχω ανησυχήσει αρκετά...όλο το βράδυ χθες δεν μπορούσα να κοιμηθώ ένιωθα έντονα αυτό το τράβηγμα-μούδιασμα-τσίμπημα..τι μπορεί να είναι; να είναι πιθανή εγκυμοσύνη; η κάτι άλλο πιο σοβαρό; δεν ξέρω τι να υποθέσω..επίσης εδώ και 2-3 μέρες περίπου το στήθος μου έχει γίνει αρκετά ευαίσθητο και έχει σκληρύνει λιγάκι και με πονάνε αρκετά οι θηλές μου..είχε κάποια παρόμοια συμπτώματα και τελικά ήταν εγκυούλα; Σας παρακαλώ απαντήστε μου άμεσα γιατί κοντεύω να τρελαθώ!!!!!!Επίσης να προσθέσω ότι επειδή κρατάω απο τον σεπτεμβριο θερμοδιάγραμμα..έχω διαπιστώσει ότι όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία μετά απο 12-13 μέρες το πολύ μου έρχεται περίοδος..άρα κανονικά περιμένω να μου έρθει η περίοδος στις 4-5 Φεβρουαρίου..πότε με συμβουλευτε να κάνω τεστ εγκυμοσύνης ώστε να είναι αξιόπιστο;

Συγνώμη αν σας κούρασα...περιμένω με μεγάλη αγωνία τις απαντήσεις σας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλο μηνα!καλη επιτυχια στις προσπαθειες!επειδη μπερδευτηκα λιγο εχεις ηδη καθυστερηση η οχι?

ε τοτε μαλλον πρεπει να κανεις μια χοριακη εστω και με μια μερα καθυστερηση που ειναι και αξιοπιστη γιατι τα τεστ μπορει να σε τρελανουν!εμενα παντως η χοριακη εδειξε χωρις καθυστερηση.σου ευχομαι το καλυτερο αποτελεσμα!

Λέω να περιμένω μέχρι την πέμπτη για σιγουριά και αν δεν έχει έρθει μάλλον θα πάω για χοριακη..Σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!Εσύ έχεις δυδιμάκια;

Συγχαρητηρια..μπραβο..καλως να τα δεχτεις τα μωρακια σου! :) εντομεταξυ το στηθος μου ποναει αρκετα και εχει γινει αρκετα ευαισθητο στα αγγιγματα..εχει σκληρυνει λιγο..και νιωθω ωρες ωρες κατι σαν καψιμο.μουδιασμα και τσιμπιματακια αλλα ωρες ωρες με ποναει ελαχιστα...η θερμοκρασία συνεχιζει να ειναι ανεβασμένη..χθες 37.1 και σημερα 36.9..ποναω πολυ επίσης στην μεση...τοσο που δεν μπορω να σταθω ορθια για πολυ..2 μερες τωρα εχω αυπνη δεν ειχα που να βολεψω το στηθος μου και με το που το βολεβα με επιανε η μεση...αυτα μπορει ανετα να ειναι και συμπτωματα περιοδου αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε πριν την περιοδο δεν ειχα τετοια συμπτωματα...και το στηθος μου ειδικα σπανια με πονουσε και οχι τοσο πολυ οσο τωρα...ουφφ αντε να δουμε.. :/ στην ουσια ειναι η πρωτη φορα που καναμε ελευθερα τις γονιμες μερες...και ελεγα σιγα μην εμεινα εγκυος με την πρωτη..αλλα οταν αρχισαν αυτα τα συμπτωματακια αρχισα να λεω βρε μηπως εμεινα τελικα? χμμμ...ολα ειναι πιθανα..θα δειξει..!!!!!! :)

καιγω ετσι ελεγα σιγα με την πρωτη μη εμεινα κιολας!!!σου ευχομαι να πανε οοοοοολα καλα!!!!!να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...