Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πάμε Πάλι Από Την Αρχή!

bellapok

Recommended Posts

Μετά από μια εξαντλητική δοκιμασία, αποβολή την 17η εβδομάδα, νοσοκομεία, εξετασεις και διάφορα άλλα ο γιατρός μας αυτό το μήνα μας είπε ότι μπορούμε να ξανα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες. Προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος αλλά σκέφτομαι ότι την πρώτη φορά μας πήρε σχεδόν ένα χρόνο να μείνω έγκυος.

Τωρα είμαι στις τελευταίες μέρες τις περιόδου και ανυπομονώ! Πόσες από εσάς περνάτε το ίδιο και πως νιώθετε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καταλαβαινω κοπελα μου ειληκρινα εκανα πανω απο χρονο ΝΑ ΠΙΑΣΩ και επιασα την κορακλα μου και ξαφνικα στην 23 βδομαδα προωρος τοκετος ενω ηταν ολα καλα και τωρα 6 μηνες μετα παλι απο την αρχη μοναξια πονος και θλιψη παλι προσπαθειες παλι και απεριοριστη απογοητευση σε καταλαβαινω προσπαθουμε αλλα θα αργησει................

και να σου πω εχω ακουσει οτι το σπερμα αν ειναι καλης ποιοτητας κραταει και 3 μερες εσυ απο την μερα που μυριζεσαι γονιμες καθε μερα και κατι θα πετυχεις...εγω δεν ξερω δυστηχως τις γονιμες και ενω ηθελα να παρω τεστακια ωορηξιας δεν μου ρχονται 37 μερες εχουν περασει απο την τελευταια περιοδο και εκανα χωριακη αρνητικη εγω τι θα κανω??????????

Καλή μου, σ'ευχαριστω για το μήνυμα σου!Λυπαμαι παρα πολυ για οτι σου συνέβει και πραγματικά σε νιώθω οσο δεν μπορείς να φανταστείς. Και σε μένα όλα πήγαιναν μια χαρά! Ποτε δεν μπορούσα να φανταστώ κάτι τέτοιο. Το πρωτο παιδάκι το πιάσαμε μετα απο διακοπες. Σίγουρα παίζει ρόλο το άγχος κ οι αρνητικές σκέψεις γι'αυτό κι εγω τώρα προσπαθώ να κάνω οτιδήποτε μπορω για να με κρατάω χαλαρή κ να αφήνω το σώμα μου να κάνει τις λειτουργίες του..

Μη σε παίρνει απο κατω. Ξέρω οτι ειναι δύσκολο.

Και μένα ο κύκλος μου ήταν περίεργος και έμαθα την ωορηξια μου με τεστακια εγκυμοσυνης της hometest. Με βοήθησαν στην πρωτη εγκυμοσυνη. Δεν το είχα πει στον άνδρα μου εκείνο τον μηνα οτι το είχα κάνει κ με το που βγαίνει θετικό λέω ωραία! Εδώ ειμαστε! Το επόμενο πρωί αγκαλίτσες στο κρεβάτι και να σου το θαύμα!

Μπορείς να τα δοκιμασίες για να βρεις τις μερες σου αν δεν επιρρεαστεις αρνητικά.

Οσο για την καθυστέρηση είδες τον γιατρο σου; Εμάς μας είπε οτι χρειάζεται λιγο διάστημα το σώμα να επανέλθει αλλα σε παρακαλώ πρέπει να ηρεμήσεις. Το άγχος ειναι πολυ αρνητικός παράγοντας. Εμένα ο γιατρός μου έγραψε φιλικό οξύ. Ελπίζω να βοηθήσει. Να δεις που όλα καλα θα μας πανε και σύντομα θα μοιραζόμαστε εμπειρίες της εγκυμοσυνης!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...