Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έχω ένα κοριτσάκι 3 χρονών, ο παιδίατρος μου είπε επειδή δεν τρώι σωστά είναι καλή ιδεία να της δώσο βιταμίνες.  Έχω δοκιμάση σε μορφή χάπι (που το μασάι σάν καραμέλα), συρόπη τα πάντα, αλλά δεν το θέλει με τίποτα.  Άκουσα ότι υπάρχει βιταμτίνες σε μορφή σπρέι, έχετε ακούσι για κάτι τέτοια, και εάν ναι που μπορώ να διαβάσω περισσότερα πληροφορίες;

 

Ιωάννα!!

Δημοσίευση

Γεια σου Ιωάννα!

Πώς είναι δυνατόν να μην τρώει σωστά ένα μωρό τριών μηνών; Τι άλλο θα φάει εκτός από γάλα; Δεν πίνει το γάλα της δηλαδή; 

Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση ειδική, αλλά μου φαίνεται πάαααρα πολύ νωρίς για ένα μωράκι να πάρει βιταμίνες, και νομίζω ότι είναι και ανώφελο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Sia A θέλω να σε ευχαριστήσω παρά πολύ.  Προσπαθω πραγματικά να το αφήσω πίσω και να με νοιάζει ο εαυτός μου… με την περίοδο φοβήθηκα λίγο, ευχαριστώ που απάντησες… ελπιζω η χοριακή σου αύριο να σε κάνει να κλαις από χαρά! Το εννοώ!
    • Κορίτσια καλημερα σε όλες! Ποναει πολύ η κοιλια μου, εχω τόσο έντονη καφέ κόκκινη ροή και νιώθω λιγακι αδύναμη. Πρέπει να προσέξω κάτι; Γνωρίζετε εαν έτσι ειναι η περίοδος μετά από μια βιοχημική;  
    • Καλημέρα κορίτσι μου!!! Μη ψάχνεις να βρεις απαντήσεις γτ δεν θα σε καλύψουν πίστεψε με κ δεν νομίζω να σου πει κ όλη την αλήθεια. Κράτα μόνο το ποσό άνανδρος κ χεστης φάνηκε στο τέλος.... Γτ όλο αυτό το δουλεύε στο μυαλό του καιρό, δεν πατήθηκε ξαφνικά ένα κουμπί απλά βρήκε την ευκαιρία με το 3μερο να πει τέλος. Να ξέρεις κανένας νοήμων άνθρωπος δεν πετάει μια μακροχρόνια σχέση χωρίς πολύ πολύ σκέψη. Απλά εσύ δυστυχώς δεν είχες καταλάβει κάτι όχι από χαζομαρα αλλά επειδή το έκρυβε καλά, ήσασταν κ μακριά οπότε ειναι λογικό. Κ ναι μπορεί να υπάρχει κ άλλο πρόσωπο αλλά θα έπρεπε να είναι το τελευταίο που σε νοιάζει,  χάρισμα της.  Για την περίοδο ναι κορίτσι μου έτσι είναι είχε ξεκινήσει μια εγκυμοσύνη κ τώρα η περίοδος θα είναι πιο βαριά από την κανονική κ σε ροη κ σε πόνο για να καθαρίσεις. Πάρε παυσίπονα κ να τρως κ να ενυδατώνεται καλά κ θα περάσει!!! 
    • Τίνα μου ευχαριστώ τόσο τόσο τόσο πολύ για τα λόγια σου! Η Παναγία, ο Θεουλης κ ο Άγιος Στυλιανος που τον έχουμε τάξει και τον έχουμε ήδη βαφτίσει στο όνομά του θα μας βοηθήσουν και πάλι. Έχουμε περάσει ξυστά κυριολεκτικά από τόσα προβλήματα με αυτό το μωράκι που πιστεύω και τώρα θα την γλιτώσουμε πάλι.  μακάρι αν πρέπει κ μπορούμε να δώσει ο Θεός και ένα ακόμα παιδάκι 🙏🏼 πως είσαι εσύ; Πως νιώθεις; 🙂🩷
    • @Katerinioo εγώ το θερμός το πλένω με βρεφικό σαπούνι και μετά τον γεμίσω με βραστό νερό 2 φορές για λίγο και μετά βαζω το νερο. Χθες πηρα και τον μεγαλυτερο τον επλυνα και σημερα θα του βαλω λιγο νερο με ξυδι ,θα τον ξαναπλυνω και θα βαλω παλι βραστο νερο και μετα θα βαλω το νερο για το γάλα. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...