Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά κοριτσάκι μου εσύ;;; Αααα μόνιμα!! 2 εσώρουχα τη μέρα σίγουρα θα τα αλλάξω!! Ούτε ξάπλα ούτε τίποτα!! Απλά δεν άφηνε επαφές. Θα στο ξανά πω όμως ξεκουράσου γιατί εγώ 4-6 δεν είχα τίποτα κ το ξεφτίλισα από βόλτες κ στη β επιπέδου ο τράχηλος είχε κοντύνει πάρα πολύ λόγω του βάρους των δίδυμων κ χρειάστηκα επειγόντως περίδεση. Από κει κ πέρα την έβγαλα καθιστή στον καναπέ χωρίς δουλειές χωρίς τίποτα κ άντε καμμία βόλτα μέχρι την αυλή. Αυτή η εγκυμοσύνη είναι ξεκάθαρα πιο εύκολη από τα δίδυμα δεν το συζητώ!!! Μάλλον αγοράκι. Την Πέμπτη που έχω γιατρό πιστεύω θα δούμε σίγουρα το φύλο. 
    • Καλό Σαββατοκύριακο κορίτσια!!!! Ναι η αλήθεια είναι έπεσε ησυχία στο θεματάκι και όντως μείναμε λίγες στην προσπάθεια... Με το καλό να προχωράνε οι εγκυμοσύνες σας κορίτσια βήμα βήμα όλα κατ ευχήν!!! Μακάρι να ακολουθήσουμε σύντομα όσες ακόμη προσπαθούμε. Εγώ προσπαθώ ακομη αλλά και ετοιμάζομαι για εξωσωματική μέσα στο καλοκαίρι λογικά...
    • @Katerinioo μου μην απελπιζεσαι, οι δυο φιλες μ που γεννησαν φυσιολογικα ειχαν παααρα πολλα ραμματα γιατι βγηκε δυσκολα το μωρο και δυστυχως ταλαιπωρηθηκαν αρκετο καιρο ομως πανω στο μηνα η διαφορα ηταν αισθητη. Η αναρρωση πηγαινε καλα αλλα οι οδιες ενιωθαν δυσφορια και δεν μπορουσαν να καθισουν. Χρησιμοποιουσαν τις πανες που ειναι σαν βρακι και οχι εσωρουχο για να καταλαβεις. Αρα ειναι φυσιολογικο αυτο π νιωθεις. Ειναι και η εξαντληση των πρωτων ημερων ειδικα για εσας π εχετε κι αλλο παιδακι. Λιγη υπομονη ειμαστε φτιαγμενες να προσαρμοζομαστε σε αυτα. @Diwni συμφωνω για το σωμα.  Εγω τοσες ωρες σπιτι με οτι να ναι ρουχα και μπιφτεκι το μαλλι μοιαζω λες και κανω παρωδια στο youtube. Και θα συμφωνησω για το καροτσι προκαλει σοβαρο νανουρισμα οπως και ο μαρσιπος στην περιπτωση μας🤣
    • Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; Κι εγώ είχα υγρά πολλά σε όλες τις εγκυμοσύνες(καλά πλέον έχω ΚΑΙ ακράτεια 🤣) και φορούσα σερβιετακια αλλιώς έπρεπε να αλλάζω εσώρουχο κάθε μία ώρα.... Το ξέρω είναι ενοχλητικό να φοράς συνέχεια σερβιετακι αλλά θα σε σώσει.
    • Αααα αλήθεια;;;είχες κι εσύ ε;;;σε ευχαριστώ για την απάντηση... Εσύ τι έκανες σε είχαν ξάπλα;η απλά δε σήκωνες βάρη; Τι κάνει τωρα το μικρό μπεμπακι;;;;ακόμα δεν είδατε φύλο είδα Ε;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...