Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 30η ΠΡΟΣ 31η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ DOPLER.

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΚΙΛΑ, 32 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!

:P

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΔΗΛ. ΛΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΡΟΗ ΣΤΟΝ ΟΜΦΑΛΙΟ ΛΩΡΟ ΜΑΣ ΑΡΑ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!:) :) :)

Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

kalos hrthes sto club me ta gugantakia :laugh: :laugh: ;) kai mena sto dopler thn proigoumenh eudomada (32)htan 2250 kai tora xthes ston uperixo htan 2350 .ola kai se mena kala leei o giatros me ton plakounta kai ton omfalio loro kai me thn anaptiksh tou.makari na mas pane ola kala kai na ta xaroume grigora.alhthia esu niotheis pono katw pros thn boubonikh xora ....?egw sfazazw kathe bradu apo ton pono pou mou prokalei to baros tou paidiou.

Δημοσίευση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!

ΑΦΡΙΔΙΤΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ!!!!!!!:cheer: :cheer: :cheer:

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 27 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ-ΓΕΝΑΡΗ ΠΙΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ.

Δημοσίευση

σου ευχομαι να ερθει με το καλο ο μπομπιρας σου....ειναι μεγαλη ευτυχια ...βεβαια τωρα εμας ειναι 15 κιλα 98 ποντους και 20 μηνων....αστα πιανεται η μεση να τον κρατας αγκαλια ...οσο για τον αντρα σου ..ενα θα σου πω..θα κανει σαν τρελος οταν γεννησεις μετο καλο..θα ειναι πιο υπερπροστατευτικος απο σενα...αστα θα δεις αλλον αντρα...:silly: :silly: :silly: φιλακια και να ρθει με το καλο ο γιος...α ααα ξεχασα να σου πω ετοιμασου γιατι θα ειναι ο μεγαλυτερος ερωτας της ζωης σου.....:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Φιλενάδα τί να πώ για τον παίδαρο? Τα έχουμε πεί και προσωπικά άλλωστε.

Αλλά για τον μπαμπά... Προχθές πήγα να πάρω πάνες για το μωρό, να υπάρχουν (ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο πελαργός) και έψαχνα XXL για τους άντρες μας!!! Δεν είχαν, θα παραγγείλω όμως. :laugh: :laugh: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Εμένα το πέρασε έντονα αυτό το αλμα. Γκρίνια, κλαμα και αγκαλιά συνέχεια. Και όλο το βράδυ ξυπνούσε για γάλα. 
    • Για σένα μπήκα για να δω τα νέα σου!! Ήμουν σίγουρη πως ήταν δίδυμα!!!! Με το καλοοοοοοοο!!!! Είναι ένας υπέροχος κόσμος !!
    • @ΜαρίαΔημήτρης μπορει να φταίει τ ότι δ εκανε κακα σήμερα αλλα εγω τ εχω δει όλα. Εχω ψοφήσει τοσες ωρες. Μονο κλαμα. Κ χθες τ βραδυ ξυπνάγε συνέχεια οπότε είμαι τερμα αυπνη. Τετάρτη κλεινει 5 βδομαδες. Ουσιαστικα δηλαδη διανύει την 5η τωρα. Τ σκεφτηκα για άλμα, αλλα τοσο πολυ? Τι γλυκο μωρε τ αγόρι σου! Γερο να ειναι να την προσέχει! Και αυριο μεθαύριο θα ειναι μεγάλη βοήθεια. Θα μπορεί να της ετοιμάσει τ φαγητο, να της βάλει ενα νερο, να την απασχολήσει μερικές ώρες. Τ βλεπω κ απο τις δικές μου.
    • Μήπως την ενοχλει η ζέστη ή η κοιλιτσα της? Εκτός αν μπήκατε νωρίτερα στο αλμα της 5ης εβδομάδας. Εμένα το απόγευμα κοιμόταν και ξαφνικά έβγαλε μια κραυγή με πολύ κλάμα στον υπνο της,έτρεχαν δάκρυα τα ματάκια της.  Σήμερα πάντως κύλησε καλά η μέρα,είχα πολύ βοήθεια και από τον γιο μου. Το πρωι της διάβαζε παραμύθια και εγώ σκούπισμα,ξεσκονισα,σφουγγαρισα, έπλυνα μπιμπερό και μου είπε και από μόνος του να βγω στο μπαλκόνι αν θέλω να πιω τον καφέ μου. Μου είπε πως είναι μεγάλος αδελφός και μπορεί να την προσέχει και να ξεκουράζομαι. Έλιωσα κορίτσια. Στα δικά μου έχει 3 μέρες που ζαλίζομαι αρκετά συχνά μέσα στη μέρα. Πρέπει να πάω να κάμω εξετάσεις γιατί παρόλο τις βιταμίνες που πίνω νιώθω πολύ αδυναμία. Ξεκίνησα και σιδηρο πάλι από χθες.
    • Υπέροχα τα νέα σου σου έγραψα και στο άλλο θεματάκι αλλά δν κρατήθηκα να μην σχολιάσω και εδώ!!! Αχ με το καλό τα διδυμακια!!!! Να είναι πολύ πολύ γουρλίδικα φυσά καλά!!!! Μακάρι όλες να τα καταφέρουμε όσο πιο σύντομα!!!💗
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...