Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ελευθερία μου να σου ζήσει το αγοράκι σου, να είναι υγιής κι ευτυχισμένος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! Μάλιστα,χθες το βράδυ σκεφτόμουν αν θα έχεις γεννήσει και δεδομένου ότι σε είχαμε χάσει μερικές μέρες από την παρέα μας, φαντάστηκα ότι όντως θα κρατάς στην αγκαλίτσα σου τον πριγκιπά σου...Καλά σαράντα να έχεις!

Φαντάζομαι τί ταλαιπωρία πέρασες με τόσες ώρες πόνους και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά...Σύντομαθα ξεχάσεις τί πέρασες...

Σύντομα περιμένουμε και φώτο από το νινάκι σου!

Φιλάκια!

• Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ελευθερία μου να σου ζήσει ο μπεμπούλης!!!!!!!!! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλα! Εύχομαι να είναι ένα γερό και καλότυχο μωρό!!! Και εσύ καλή ανάρρωση! Περιμένουμε νεα!!!!!!

Φιλακια κουκλιτσα!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Ελευθερία να σου ζήσει ο μπεμπάκος σου.

Φαντάζομαι την ευτυχία σου. Οσο για την ταλαιπωρία που υπέστεις, σε λίγο καιρό θα τα έχεις ξεχάσει. Οταν τον έχεις αγκαλιά και τον κοιτάς, δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο εκτός απο εκείνον.

Δώστου ένα φιλάκι απο μένα.

Δημοσίευση

Να σας ζήσει Ελευθερία μου ο γιος! Να τον χαίρεστε γερό και καλότυχο!

Καλή ανάρρωση και καλό κουράγιο - θα το χρειαστείς τώρα στην αρχή, μετά και την ταλαιπωρία που είχες... Μα να περάσεις και την πρόκληση με τους τεχνητούς πόνους και να κάνεις καισαρική... Μπράβο στο κουράγιο και τη δύναμη σου!

Τα καλύτερα έρχονται, στο υπογράφει μια επίσης πρόσφατη μανούλα (χτες ο μικρούλης μας έκλεισε τον 1ο μήνα ζωής του)!

Δημοσίευση

Ελευθερία μου να σου ζήσει γλυκιά μου, να είναι τυχερός και γερός για όλη του την ζωή!!!!

Πέρασες δύσκολες ώρες ε;;;

Αχχ κοριτσάκι μου γλυκό... καλή ανάρρωση σου εύχομαι!

Πάει τώρα τελείωσαν τα δύσκολα! Τώρα θα απολαμβάνεις μόνο ομορφιές!!!

:kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ελευθεριά μου , να σου ζήσει το αγγελούδι σου!!!!!Να ειναι πάντα γερός κ καλότυχος στη ζωή του που μόλις ξεκίνησε!!! Σου εύχομαι καλή ανάρρωση, είναι λίγο δύσκολες οι πρωτες μέρες μετά απο την καισαρική, και περίμένουμε νέα σου κ φώτο του μικρούλη.

Δημοσίευση

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΝΑΖΑΚΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!!ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ!!!!ΠΩΠΩΠΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2009!!!!!!!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Ελευθερία συγχαρητήρια να σας ζήσει ο ομορφούλης σας, να είναι πάντα γερός και υγιής και να σας δίνει πάντα χαρές. Ελπίζω και εσύ να επανέλθεις στο φυσιολογικό γρήγορα. Όσο για την καισαρική τί να κάνεις? αν το μωράκι περνούσε δύσκολα, ήθελε να βγει και δεν μπορούσε με άλλον τρόπο?

Και πάλι τι καλύτερες ευχές μου. :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

αχ ελευθερια μου σε καλαταβαινω απολυτα

γιατι και γω πανω κατω τα ιδια περασα ολους τους πονους για τον φυσιολογικο και τελικα καισαρικη αλλα οπως και να χει το αποτελεσμα ειναι υπεροχο και γω στο ιασω γεννησα και τωρα ειμαι σπιτακι και αναρωνω τα πονακια πονακια αλλα εχουμε τα μωρακια μας ετσι δεν ειναι?

καλα σαραντα λοιπον και να σου ζησειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...