Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΒΑΡΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Deppy77

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΚΑΠΩΣ.

ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΕΧΘΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 1990 ΓΡΑΜ. ΠΕΡΙΠΟΥ (33 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ).

ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΞΑΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΒΑΡΟΣ 1700 ΓΡΑΜ.

ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟ ΜΩΡΟ(ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ), ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DOPPLER.

ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ 300 ΓΡΑΜ. ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

egw to blepw polu kala sto baros tou.na thimase oti autos o upologismos exei mia apoklish apo ta pragmatika kila alla kai palu einai polu kala .emena o giatros pou ekana uperixo me koroideue poy to mwro mou einai "kaloanathremeno" opos eipai kai oti einai eksw apo ta anamenomena gia thn eudomada tou .ekana uperixo sthn 32 eudomada kai htan 2300 kai mou thn eipai!!giati eprepe na einai katw apo 2 kila.ara to mwro sou einai se fusiologikotata epipeda kai mhn fobase .mipos o giatros sou eipai oti perimenete mikro mwro giati kai eseis san gonois den exete megalo swmatotipo alla kanoniko?o giatros mou gia paradigma otan eidai ton antra mou (1.88 kai oxi leptos alla gerodemenos)girise kai me rwtise posa kila gennithike o antras mou kai otan emathe 4 mou eipai oti pithanotata na mas to kanei kai to mwro.einai kai thema swmatotipwn twn goniwn alla mhn fobase eisai se polu kalo dromo.

Deppy μου μην ανυσηχείς...να ξέρεις οτι κ οι γιατροί δεν ειναι 100% σίγουροι για τις μετρήσεις...απλά ξέρουν στην συγκεκριμένη εβδομάδα πόσο πρεπει να ειναι το παιδί κ σου λένε...

Αλλες γυναίκες παίρνουν βάρος στην αρχή της εγκυμοσύνης κ άλλες στο τέλος..δεν έχει να κανει απο την στιγμή που σου λέει οτι ΟΛΑ ειναι καλά...

Εγώ π.χ. πήγα εχθές κ τρελάθηκε...τον βρήκε πάρα πολύ μεγάλο...ειμαι πολύ μικροκαμωμένη (57 κιλά) και ειμαι στις 36 εβδομάδες κ ο μπέμπης ήταν 2800 κ εχω ακόμα σχεδόν ένα μήνα....μου ειπε οτι ειναι αρκετά μεγάλος για μένα αλλά παρόλα αυτά δεν υπαρχει πρόβλημα ....

Μην ανυσηχείς...ολα καλά θα πάνε...άντε..τελειώνουμε...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ !!;)

απο την δικια μου εμπειρια ξερω οτι το περισσοτερο βαρος το παιρνει το μωρο τον ενατο μηνα.παντως απο τον εκτο μηνα μου ειχε πει ποσο θα εβγαινε περιπου...μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.με το καλο να ερθει..

ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΗΝ 37η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ 2810.ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΤΟ ΓΕΝΝΑΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ:) :) :)

Deppy μου το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω και εγω!Αναμεσα στην 28η και 30η εβδομαδα η μπεμπα μου πηρε 350 γρ ηταν 1067 και εγινε 1400!Μαλιστα και μενα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι μικρουλα!Αυτο που μου συνεστησε ηταν πολλα και μικρα γευματα τη μερα!Εσυ μπορει να φας πχ στις 2 η ωρα να σκασεις και να μην ξαναπεινασεις μεχρι το βραδυ ομως το νινακι σου σε 2 ωρες πειναει!Καμπυλη ζαζαρου εκανες?Πως ηταν?

To κοριτσακι μου ειναι μικρουλικο αλλα μεσα στις φυσιολογικες τιμες. Οποτε δεν ανησυχω πλεον. Το σκεφτηκα πολλες φορες και στεναχωρεθηκα, αλλα αφου ολα ειναι καλα, γιατι να περνάω άγχος στο μωράκι;

37 εβδομάδων ήταν 2780γρ. Η πρώτη μου κόρη γεννήθηκε 40 εβδομάδων και ήταν 3740γρ. Το κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό...

Deppy μην ανησυχεις κι εμενα τα ιδια και χειροτερα ειναι αλλα ο γιατρος ειναι καθησηχαστικος.Στις 30 ηταν 1360 γρ και τωρα στις 37 ειναι 2700..Ασε που οντως οι τιμες ειναι κατα προσεγκιση και μπορει η αποκλιση να ειναι 300 πανω κατω..Αλωστε μου ειπε οτι το ιδανικο βαρος γεννησης ειναι 3 με 3200 το οποιο σιγουρα θα φτασουν τα μπεμπακια μας αν παρουν ολο το μηνα.

σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια με ησυχάσατε αρκετά.

εγώ είμαι μικροκαμωμένη αν και γεννήθηκα 3650γρ, ενώ ο άντρας μου είναι 1.85 και γεννήθηκε 5 κιλά!!! ίσως επηρεασμένη από αυτό φοβήθηκα.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Που χαθηκες εσυ? Σε ειχα στο νου μου γιατι ξερω οτι ειματε στον ιδιο μηνα. Εμενα απο την αλλη Deppy μου στην 32 βδομαδα ητανε 2 κιλα και το βρηκε μεγαλουτσικο. Παντως 300 γραμμαρια ειναι καλα για τις 10-15 μερες. Καλυτερα βρε να μην ταλαιπωρηθεις στη γεννα κιολα.

AFRODITH έγραψε:

egw to blepw polu kala sto baros tou.na thimase oti autos o upologismos exei mia apoklish apo ta pragmatika kila alla kai palu einai polu kala .emena o giatros pou ekana uperixo me koroideue poy to mwro mou einai "kaloanathremeno" opos eipai kai oti einai eksw apo ta anamenomena gia thn eudomada tou .ekana uperixo sthn 32 eudomada kai htan 2300 kai mou thn eipai!!giati eprepe na einai katw apo 2 kila.ara to mwro sou einai se fusiologikotata epipeda kai mhn fobase .mipos o giatros sou eipai oti perimenete mikro mwro giati kai eseis san gonois den exete megalo swmatotipo alla kanoniko?o giatros mou gia paradigma otan eidai ton antra mou (1.88 kai oxi leptos alla gerodemenos)girise kai me rwtise posa kila gennithike o antras mou kai otan emathe 4 mou eipai oti pithanotata na mas to kanei kai to mwro.einai kai thema swmatotipwn twn goniwn alla mhn fobase eisai se polu kalo dromo.

η δικη μου γιατρος μας ειπε οτι δεν παιζει ρολο το πως ηταν οι γονεις...αγνωσται αι βουλαι των γιατρων:)

Καλησπέρα papaki! πράγματι, χάθηκα. σταμάτησα από τη δουλειά και με εχει πιασει λίγη στεναχώρια, δεν εχω κέφι για τίποτα. Θα μου περάσει...

Έχουμε ΠΗΤ 1 μέρα διαφορά απότι νομίζω. Σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις?

Deppy μου συγνώμη που επεμβαίνω αλλά επειδή βλέπω οτι το papaki ειναι offline κ επειδή φτιάχνω τη λίστα με τις γεννήσεις, θελω να σε ενημερώσω οτι το papaki γενναει στην Θεσσαλονίκη....με ΠΗΤ 4/2/09

ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΠΑΛΙ αλλά ειπα να σε βοηθήσω μιας κ διάβασα την ερώτηση σου...

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!

• 4 weeks later...

Κορίτσια, καλησπέρα!

Διάβασα τις ανησυχίες σας και φούντωσαν οι δικές μου :(

Έκανα υπέρηχο την προηγούμενη εβδομάδα 33 εβδομάδες και 4 ημέρες

και ο μπέμπης μας ήταν 1711 γραμμάρια. Ρώτησα το γιατρό βέβαια επέιδή μου φάνηκε μικρούλης αν θα έπρεπε να είναι κοντά στα 2 κιλά. Μου είπε πως είναι φυσιολογικός απλά μικρούλης και οτι το μηχάνημα έχει απόκληση γύρω στα 300 γραμμάρια άρα είναι κάπου 2 κιλά. έχω αρχίσει να αγχώνομαι όμως μήπως δεν είναι καλά τα κιλά του και πρέπει να τον ταίζω κιάλο; ή μήπως κάτι δεν πάει καλά;Θα πάω πάλι στο γιατρό την άλλη βδομάδα, μέχρι τότε όμως θα με βοηθούσαν οι συμβουλές σας!

marillu γεια σου!

Η μπεμπα μου την 32η+2 ηταν 1850 με 1900 γραμ.

Προχθες που πηγα στο γιατρο την 34η+1 ηταν μολις 2 κιλα που σημαινει οτι πηρε μολις 100 γραμ σε 2 εδομαδες...

Να μην αγχωνεσαι καθολου (εγω τουλαχιστον ετσι κανω).Απλα θα κανουμε μικρα μωρακια.

Την υπολογιζουμε να βρει γυρω στα 2500 κιλα.

Αυτο που μου συνεστησε ο γιατρος να κανω για να παρει οσο το δυνατον περισσοτερο βαρος ειναι να κανω μικρα και πολλα γευματα τη μερα (ανα 2 ωρες)ωστε να μην προλαβαινω να πεινασω.

Και κατι αλλο.Η καμπυλη σου πως ηταν?

Αφου ειναι υγιη τα μπεμπακια μας δεν αγχωνομαστε.

Τι να κανουμε?Αλλες κανουν μεγαλα και αλλες μικρα μωρα !!!!

ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΤΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1650.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΚΑΛΑ.ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΩ ΠΟΛΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. 300 ΠΑΝΩ 300 ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ. ΦΙΛΑΚΙΑ!

marilu καλησπέρα και απο μένα!Εγω χτές έκανα υπέρυχο και ο μπέμπης μου ήταν 1500 γρ(29εβδ+4 μέρες).Σκέψου οτι υπάρχει μια απόκλιση γύρω στα 300 γραμ.και εκτός αυτου τα μωράκια στο τρίτο τρίμηνο παίρνουν πολύ βάρος!Απο βδομάδα σε βδομάδα παιρνει αρκετα γραμμάρια!

Αχ κοριτσάκια κι εγώ έχω αρχίσει να ανησυχώ τώρα με αυτά που διαβάζω...

Εμένα η μπεμπούλα μου πριν από 10 ημέρες που επισκέφθηκα τον γιατρό μου(ήμουν 25 εβδομάδων και 4 ημερών) ήταν μόλις 800 γραμμάρια...Η πρώτη μου αντίδραση ήταν "Μόόόνοοο;;;;" κι ο γιατρός μου απάντησε ότι τόσο πρέπει να είναι..όμως εμένα βρε φιλενάδς μου φαίεται πολύ λίγο...Δε θα έπρεπε σε αυτή τη φάση να είναι ένα κιλάκι;;;;Πότε δηλαδή θα προλάβει να φτάσει τουλάχιστον 3 κιλά;; :( :(

Μήπως θυμάται καμία από εσάς πόσο ήταν το μωράκι της την αντίσοιχη εβδομάδα;;;Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά λέω μήπως καμία μανούλα έχει καλή μνήμη...:P :P

Φιλάκια!

Μπεμπουλα η δικη μου την 22η+3 ηταν 490γρ και την 27η+3 ηταν 970γρ.

Μην αγχωνεσαι με το βαρος!!!Ειναι νωρις ακομη.

Αυτο που εχεις να κανεις για να βοηθησεις την κατασταση ειναι να τρως συχνα και απο λιγο.Εμενα να φανταστεις ο γιατρος μου μου ειπε αν κοιμαμαι πολλες ωρες το βραδυ να σηκωνομαι στο ενδιαμεσο και να τρωω μια μπουκια απο κατι που μου αρεσει.Οχι παραπανω!!!

Εσυ μπορει να σκας στο φαγητο και να μην θελεις να φας για τις επομενες 6 ωρες ομως το μωρακι σου σε 2 ωρες θα πειναει!

Πολλα και μικρα γευματα να κανεις και η μπεμπα σου θα ειναι μια χαρα!!!!

mpempoula μια χαρά είναι!!!Εμένα 26εβδ+2 μέρες ήταν 874 γρ.Το θυμάμαι επειδή κρατάω αρχείο...Οσο για τα κιλά μην ανυσηχεις αμέσως τα παιρνουν!!

mpempoula...ton teleutaio mina pernoun olo tous to baros..kai egw stin dikia sou ebdomada toso akribws itan kai o mpempis mmou gennisa stin 37...3 kila...eixa kai alles 3 bdomades mprosta mou kai pali bgike 3 kila o mpempis

σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ να στε καλα βρε κοριτσια ηρέμησα κάπως!

Οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά και καμπύλη ζαχάρου έκανα τελευταία φορά στις 20 του Δεκέμβρη και ήταν όλα καλά.

Μπεμπούλα κι εμένα 25 εβδομάδες και 2 μέρες ήταν 864 γραμμάρια.

Στις 30 εβδομάδες και 2 μέρες πήγε 1264 γρ και τελευταία φορά στις 33 και 4 μέρες 1711 γραμ. Τι να πω θα φτιάξω τη διατροφή μου και θα τρώω συχνα και μικρά γεύματα η αλήθεια είναι πως πλακωνόμουν το μεσημέρι και μετά δεν πεινούσα μέχρι το βράδυ

Κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω όλες για το κουράγιο που μου δίνετε...:P :P Ελπίζω το μπεμπάκι μου να είναι καλά και να αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει περισσότερο βάρος...Να βγει τουλάχιστον τρία κιλάκια...

Αν και χθες που έκαναν καμπύλη σακχάρου, την πρώτη ώρα μετά τη λήψη της γλυκόζης, η τιμή ήταν χαμηλότερη από το κανονικό..Απ'ότι μου είπε ο γιατρός πρέπει να αρχίσω να τρώω σωστά...Έχει συμβεί σε καμιά σας κάτι τέτοι;;;Να έχει χαμηλότερο σάκχαρο από το κανονικό μετά τη γλυκόζη;;;:dry: :dry:

Ή όλα σε μενα θα συμβούν;;;;:ohmy: :ohmy:

Καλό υπόλοιπο σε όλες μας και με γερά μωράκια στις αγκαλίτσες μας...

Φιλάκια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...