Μετάβαση σε περιεχόμενο

Tοξικά αποδεικνύονται 36 γνωστά αρώματα


babylove!

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Δεν ειδα το δικο μου στη λιστα :woohoo:

αλλα παιδια εχω ακουσει πολλα τελευταια και για τις κρεμες προσωπου, χεριων, ματιων κ.τ.λ.....

Εγω δεν ειμαι φανατικη με τις κρεμες αλλα μια κρεμουλα που θα παρω..... την παιρνω μετα φοβου θεου!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ευτυχως δεν χρησιμοιποιω ποτε αρωματα μου προκαλουν βηχα κ μια αισ8ηση απαισια στο λαιμο.Να ειναι καλα οποιος δημοσιευσε αυτο το αρθρο κ μας ενημερωσε!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια γειά σας.Εγώ χρησιμοποιώ μόνο βιολογικά καλλυντικά και αρώματα εδώ και 1 χρόνο περίπου και έχω το κεφάλι μου ησυχο!!Τα παίρνω απο μια κοπέλα που έχει πολύ καλές τιμές.ειδα το mail της σε ένα forum και της έστειλα μήνυμα.Μου έστειλε καταλόγους των προιόντων (ηλεκτρονικά)και όταν αποφάσισα να κάνω παραγγελία, μου τα έστειλε με αντικαταβολή.Δεν χρειάστηκε να βγώ απο το σπίτι για να ψάξω ούτε να δώσω πιστωτική στο inernet.Αν ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας γράψω ο mail της.

:):) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΕΣ (ΓΝΩΣΤΕΣ...ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΕΣ) ΟΤΙ ΠΕΡΙΧΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΕΣΕΙΣ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ALOE VERA ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ).ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rosalia ΔΛΔ ΠΩΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ "ΚΑΤΑΛΟΓΟ"? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΥΡΙΣΕΙΣ..... :blink:

ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ (ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΩ....) ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΓΙΑ "ΦΥΤΙΚΑ" ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?:S

ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΗΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ

ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ....

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ....ΤΙ ΤΡΩΜΕ....ΤΙ ΠΙΝΟΥΜΕ....ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ....

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ...."ΦΥΤΙΚΑ".....:blush::unsure::dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πάντως τα βιολογικά είναι η ασφαλέστερη λύση μιας και πρέπει να έχουν υψηλές προδιαγραφές για να πάρουν πιστοποίηση απο τους σχετικούς οργανισμούς.Να σκεφτείτε οτι όλες αυτές οι πασίγνωστες εταιρίες που "νοιάζονατι" για το καλό των παιδιών μας,στα συστατικά τους έχουν παράγωγα πετρελάιου και parabens και ενα σωρό χημικά!!!Για ορισμένα απ'αυτά ήμουν τόσο σίγουρη όταν τα έβαζα στην νεογέννητη τότε κορούλα μου...:angry: :angry: :angry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν αναφερόμουν μόνο στα αρώματα αλλά γενικά στα καλλυντικά.Αν όμως για παράδειγμα το άρωμα είναι ένα απλό άρωμα κίτρου..ε τότε τί άλλο θα μυρίζει εκτός απο λεμονι?Βέβαια πήρα και κουτουρου αρώματα και δε μου έκατσαν αλλα εδώ που είμαι δεν εχω και άλλη επιλογή γιατί δεν υπάρχουν καταστήματα βιολογικών:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης επειδή το έχω ψάξει σας λέω οτι υπάρχουν διάφορα sites οπου μπορείς να δείς το κάθε συστατικό του αρώματος, της ενυδατικής η του σαμπουάν σου, τι βαθμό επικυνδυνότητας έχει,αν είναι τοξικό, αν είναι ασφαλές κτλ.

Για όσες ενδιαφέρονται να ψάξουν,

www.biodizionario.it

www.cosmeticdatabase.com

Aξίζει νομίζω να το ψάξετε αν και θα βγάλετε τα μάτια σας με την ανάγνωση των συστατικών.Σας το λέω εκ πείρας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια εγω φοραω τη mademoiselle του channel που ειναι τρομερη κ δεν την αλλαζω κ απο καλυντικα η channel estee lauder βαφομαι σπανια δεν εχω πααααρ πολλα καλυντικα αλλα αυτα που εχω ειναι ολα καλα.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το γεγονός οτι τα πληρώνουμε μια περιουσία και τα θεωρούμε "καλά" επειδή είναι πολυδιαφημιζόμενα, δεν σημαίνει οτι είναι φτιαγμένα απο αγνά υλικά.Ολες οι πανάκριβες μάρκες είναι χημικες και δεν δίνουν δεκάρα για την υγεία μας και των παιδιών μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Οτι βαζουμε κοριτσια πανω μας κρεμες η κολωνιες,ακομα και τα αφρολουτρα και τα σαμπουαν λενε οτι αποροφουνται απο τον οργανισμο,κατα καιρους εχουνε κατηγορησει τα παντα για επιβλαβεις ουσιες.Ακομα και τις οδοντοκρεμες!Κι εγω που δεν ειμαι εγκυος εχω τρομαξει αλλα τι να κανω?δεν μπορω ουτε να μην βαφομαι ουτε να μην βαζω αρωμα:P Απο τι να πρωτο φυλαχτει κανεις ....ειναι ενα ερωτημα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηταν κανα -δυο αρωματα στη λιστα που χρησιμοποιω κι'εγω. Πιστευω πως υπαρχουν κι'αλλα εκτος απο αυτα τα 36...

Δεν ξερω αν αυτο με βοηθαει, αλλα ποτε δεν ψεκαζω το αρωμα απ'ευθειας πανω στο δερμα. Παντα το ψεκαζω πανω στα ρουχα μου γι'αυτον τον λογο...

Και τα ρουχα μου δεν εχουν παθει τιποτα... Μονο ψεκαζετε απο μακρυα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ SWEETMUMMY..: ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΨΕΚΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΆΡΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΡΟΥΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΈΝΑ ΘΕΜΑ!...:blink::S

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!  Λοιπόν είχαμε αυτή τη συζήτηση και στο μάθημα με τις μαίες χθες.. θα πάρουμε εντέλει και μας κατετόπισαν και ως προς το ποια ζώνη είναι πιο ασφαλής για την εγκυμοσύνη και τι να προσέξουμε.. το θεώρησαν σημαντικό όμως για την ασφάλεια μας και του μωρού να πάρουμε οπότε θα πάρουμε..
    • Καλησπέρα κορίτσια μου!!!  Υποθέτω ήταν καλή η καμπύλη ζαχάρου μου παρότι το φοβόμουν.. περιμένω από Δευτέρα να μιλήσω και με την ενδοκρινολόγο να πάρω το οκ της..!  Είχαμε και μάθημα χθες στο κέντρο με τις ανεξάρτητες μαίες!! Ήταν φοβεροί όλοι τους!! Σκεφτείτε το μάθημα ήταν 6 με 8 και φύγαμε 10(!!).. απάντησαν στην όποια απορία.. μας ανέλυσαν και γραφικά με κούκλες, διάφορα slides κτλ τη διαδικασία του τοκετού κάθε είδους.. πολλές πληροφορίες που αγνοούσα.. και σκεφτείτε θεωρώ τον εαυτό μου και "ψαγμένο"!! 🤦😅😅 Αξίζει σίγουρα να κάνετε ειδικά όσες δεν έχετε κάνει ποτέ.. Και έτσι επειδή ζήλεψα και εγώ χθες από τη @Θέτις Κ. μας, έβαλα το σύζυγο να με τραβήξει φωτογραφία βραδιάτικα..😳🤭😅
    • Ίσως αυτό να συμβαίνει και σε μένα! Δεν ταίριαξα με αυτά τα τεστακια εγώ. Σήμερα είμαι 16η ημέρα και έχω παρά πολλά υγρά, όποτε είμαι σίγουρη πως μέχρι αύριο θα έχω ωορρηξία. Με αυτά τα συμπτώματα παααντα είχα θετικό τεστ και τώρα παραμένει αχνό! Ούτε καν δείχνει πως πλησιάζει σε μια μέρα το θετικό. Θα κάνω ξανά και το απόγευμα και βλέπουμε. Πάντως επαφή θα επιδιώξουμε, γιατί πιστεύω στα συμπτώματα μου.
    • Ναι ναι έχεις δίκιο εγώ δε το διόρθωσα ποτέ 😁...πως τα πάτε εσείς κορίτσι μου??👣
    • Μήπως εννοείς την 7η? Γιατί αν θυμάμαι καλά έχει καμία εβδομάδα που σαραντισατε. Άρα λογικά τώρα είναι 7 εβδομάδες. Ή μπερδεύομαι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...