Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

yolanda

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω το εξής πρόβλημα. Είμαι παχιά. Γύρω στα 20 κιλά παραπάνω.:blush:

Θέλω να κάνω παιδί αλλά φοβάμαι μήπως πάει λάθος η εγκυμοσύνη λόγω παχυσαρκίας.

Ο γυναικολόγος μου δεν συμμερίζεται τους φόβους μου. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε διαβήτη στην οικογένειά μου.

Εγώ όμως φοβάμαι λίγο. Υπάρχει κάποια κοπέλα με παρόμοια εμπειρία?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιολαντα μου ποσα κιλα εισαι δηλαδη και τι ηλικια εχεις? Δεν γνωριζω να σου απαντησω σχετικα αλλα απο τα λιγα που ξερω σε παχουλες κοπελες υπαρχουν καποια προβληματακια και παλι ομως επιφυλασομαι γιατι καθε οργανισμος αντιδρα διφορετικα.Καλο θα ηταν να παρεις και μια δευτερη ιατρικη γνωμη για πιο σιγουρα,παντως οπως και να εχει μην το αφηνεις κανε και μια προσπαθεια να χασεις λιγα κιλακια για να νιωθεις πιο ασφαλης και ξεκινα τις προσπαθειες σου για μωρακι.Μακαρι να μεινεις συντομα και να πανε ολα τελεια χωρις κανενα προβλημα.

κουκλιτσα μου τι λες?μην ανησυχεις καθολου!!!!πολλες κοπελες παχυσαρκες που γνωριζω τα εχουν παει καλυτερα και απο αδυνατες!!το προβλημα θα ηταν αν ξεπερνουσες τα 150 κιλα και ειχες προβλημα με την περιοδο σου!ακου λοιπον εγω παντα ημουν υπερβαρη μα παντα δεν με εμποδισε σε τιποτα στην πρωτη εγκυμοσυνη στα 32 μου με υψος 1,80 και 130 κιλα (σημειωτεον δεν με εχουν κανει πανω απο 100 κιλα εμφανισιακα)μενω εγκυος στο αγορακι μου προβληματα υγειας δεν ειχα και δεν εχω ποτε ουτε στην εγκυμοσυνη εκτος απο τους εμετους και τις ναυτιες δεν ειχα κανενα μα κανενα προβλημα.γεννησα με καισαρικη και επισκληριδιο με δικη μου επιλογη γιατι το μωρο ηταν τυλιγμενο με τον ομφαλιο λωρο σημειωτεον οτι στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 8 κιλα το μωρο βγηκε 4,100 και μολις βγηκα απο το νοσοκομειο ημουν παλι 130 κιλα!!και ω τι συμπτωση παχαινω φτανω 140 κιλα και λεω διαιτα στοπ!!μολις χανω 10 κιλα φτανοντας παλι στα 130 μενω εγκυος στο δευτερο παιδακι μου στο κοριτσακι τωρα και ειμαι ηδη στον εκτο μηνα μη εχοντας παλι προβληματα υγειας(η κουνιαδα μου που ειναι 50 κιλα και εγκυος το τι δεν εχει!!αστα)δεν παιζει λοιπον κανενα μα κανενα ρολο το βαρος!!!!!!!!!!!παιζει ρολο οσα κιλα και αν ειμαστε ο οργανισμος!!!!κανε σεξ μεινε εγκυος και απολαυσε το!!!!!!!!!οτι χρειαστεις ειμαι εδω πολλα φιλια!!!!

Για να το λεει η migg κατι παραπανω θα ξερει αφου ειναι προσωπικη της εμπειρια παντως ειναι πολυ θετικο αυτο.Να σου ζησει το μωρακι σου migg και με το καλο να δεχτεις και το δευτερο.

Μην ανησυχείς καθόλου!!! Και εγώ είμαι με αρκετά κιλά παραπάνω και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

Στην αρχή όταν αρχίσαμε να προσπαθούμε για εγκυμοσύνη ρώτησα τον γιατρό μου μήπως πρέπει πρώτα να χάσω καμιά 30αριά κιλά και μου είπε καλύτερα εγκυμοσύνη 1 χρόνο νωρίτερα με παραπάνω κιλά παρά 1 χρόνο αργότερα με 30 λιγότερα κιλά!

Επίσης λένε οτι συλλαμβάνουμε και πιο δύσκολα, αλλά προσωπικά ούτε αυτό το έπαθα, μια χαρά εύκολα τα κατάφερα! Το αν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στην εγκυμοσύνη πιστεύω είναι καθαρά θέμα τύχης.

Βέβαια στην εγκυμοσύνη φροντίζεις να μην πάρεις κιλά και κάνεις υγειινή διατροφή μέχρι το τέλος. Αυτή πιστεύω είναι η συνταγή επιτυχίας είτε είσαι αδύνατος, είτε πιο γεμάτος!;)

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 20 ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 12 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8ο ,ΟΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

Γιολάντα μου μην ανησυχείς.

Και εγώ ξεκίνησα την δεύτερη εγκυμοσύνη με 30 κιλά παραπάνω απο το κανονικό. Βέβαια με λίγη καλή θέληση, και χωρίς υπερβολές, είμαι στα μισά του 8ου μήνα και έχω πάρει 6 κιλά. Εχω γράψει και σε άλλο θέμα πως δεν είναι τίποτα δύσκολο.

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Πάρτο απόφαση να γίνεις μανούλα και όλα τα άλλα άστα στην άκρη.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 8.ΦΙΛΑΚΙΑ

savropinguinos έγραψε:

ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ 20 ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ 12 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8ο ,ΟΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ 82 ΚΙΛΑ(20 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥ) ΣΤΙΣ 21/12 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ 8ο ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 12 ΚΙΛΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ!!!2 ΚΙΛΑ 32 ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΥΛΙΓΜΑΤΑ ΛΩΡΟΥ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΓΓΗΚΑΝ ΠΙΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

SAYROPINGUINE ΠΗΤ 15/02/2009;;;; ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΧΩ!!!ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΝΝΑΩ!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!

• 1 month later...

Αχ!! Koριτσια ειλικρινά διάβασα αυτο το topic και μου δώατε και εμενα θαρρος.

Ηθελα να σας ρωτήσω κατι καθώς και εγω εχω κάποια κιλά παραπάνω απο το κανονικό και φοβάμαι παρα πολύ να μείνω έγκυος αν και ο αντρας μου θέλει να γίνει πατερας συντομα εγω όλο το αναβάλλω.

Ηθέλα λοιπόν να σας ρωτήσω εγω που εχω τα παραπάνω κιλα ειδικά στο κάτω μέρος της κοιλίας εχω ενα μικρό μαξιλαράκι οταν μέινω εγκυος φοβάμαι μην χαλαρωσει περισσοτερο και κρεμάσει. Μια γνωστη μου που ειχε και εκεινη αυξημένα κιλά ο αφαλός της έιχε μεγάλη πτωση όπως και η κοιλία της στην διαρκεια της εγκυμοσύνης..... αυτο τωρα γιατι γίνετε?

Συγνωμη αν κάνω χαζές ερωτησεις αλλα με απασχολεί αυτο ιδιαίτερα.

Φιλια

Μία απο τα ίδια και εγω...

Όταν με ζύγισε ο γιατρός (στην πλάστιγγα), ήμουν 84 κιλά (στις 8 εβδομάδες)

Μετά την αυχενική διαφάνεια, στην 13η εβδομάδα, ήμουν 82,700 γιατι δεν έτρωγα τα μισά φαγητα τόσο καιρο (μου βρόμαγαν) αλλά τώρα επιφυλλάσομαι...

Ο γιατρος μου είπε πάντως να μην πάρω πάνω απο 10. χωρις να έχω κανένα πρόβλημα... Βλακείες είναι αυτα.

φιλακια!!!!!

Linaki γεια σου! Δεν χρειάζεται να καθυστερείς και να φοβάσαι γι'αυτό τον λόγο! Όλες οι γυναίκες λίγο-πολύ έχουν παραπανίσια κιλά, είτε στην κοιλιά, είτε σε άλλα σημεία του σώματος. Προσωπικά είχα λίγο λίπος περισσότερο στην κοιλιά και θεωρούσα ότι θα γινόμουν χάλια αλλά τελικά διαψεύστηκα. Η κοιλιά μου είναι μικρή και όλοι όσοι με βλέπουν δεν το πιστεύουν! Έπειτα της εγκυμοσύνης φαντάζομαι θα υπάρξει η σχετική χαλάρωση αλλά όλα διορθώνονται! Η κοιλιά τεντώνει, δεν χαλαρώνει. Όσο για τον αφαλό, περίμενα ότι θα εκτοξευθεί (ήταν έτοιμος) αλλά ακόμη δεν έγινε! Εύχομαι με το καλό και δεν χρειάζεται περιττό άγχος! Στην τελική άνθρωπο θα φέρεις στον κόσμο, για σκέψου το...

:):P:)

μην σε ανχωνει καθολου αυτο το θεμα. Εγω ειχα επισης παραπανω κιλα γιατι παντα ημουν ευσωμη. Ευτυχως ειμαι 1.76 και δεν ειναι ασχημο μιας και ειναι ομοιομορφο. Ελεγα κ εγω να χασω πρωτα 20 κιλα και μετα? μα πως να τα χάσω με τον κωλοθυροειδη κιολας? τελικα τι έγινε? εμεινα εγκυος και πηρα 6,5 κιλά και γεννησα μια μπουρμπουληθρα 3350. Ενταξει να σου πω δεν χαιρομαι με το τεραστιο βυζι μου και το σαμπρελακι που εχω (τουλαχιστον δεν κινδυνευω να βουλιαζω το καλοκαιρι μιας κ εχω μονιμη κουλουρα) αλλα δεν θα πεθανω κιολας. Αρκετα με τα προτυπα των σκελετωμενων. Εγω προσωπικά δεν ειχα κανενα προβλημα υγειας σ ολη την εγκυμοσυνη και μαλιστα κατα την διαρκεια ολης της εγκυμοσυνης ρυθμιστηκε και ο θυροειδης μου. Βαλε μπρος κοριτσακι κ ασε το βαρος. Τι να κανουμε κ εμεις οι παχουλες?

Μην μου ανησυχείς! Κι εγώ είμαι πολλά κιλά παραπάνω (πάνω από 20) και ήθελα να χάσω καμιά 10ριά πριν την εγκυμοσύνη αλλα πρόλαβα μόλις 5! Το αστείο ήταν πως όταν μαζέψαμε τους γονείς μας να τους ανακοινώσουμε το ευχάριστο η μαμά μου έλεγε : μπράβο κορίτσι μου που αδυνάτησες και ο άντρας μου απαντούσε :μπα τώρα θα αρχίσει να παχαίνει !

Τέλος πάντων , ο γιατρός μου είπε να προσέχω ναμην πάρω πολλά κιλά δεν ήταν όμως αυστηρός.Τελικά αν και είχα εμετούς και πολλά φαγητά μου βρώμαγαν πήρα 14 γιατί έμεινα και στο κρεβάτι ένα διάστημα! Δεν έκανα διαβήτη , αν και υπήρχε κληρονομικότητα και ο μπέμπης γεννήθηκε 3340kg.

Καλό θα είναι όμως για την υγεία και την ψυχολογία σου να αρχίσεις λίγο δίαιτα και να δεις που θα σου έρθει και ο απόγονος!!

Καλή επιτυχία!!!

γεια σας,

και εμενα με απασχολουσε το οτι ειχα πολλα κιλα.ειχα παρει 20 μεσα σε 2 χρονια!!καποια μου ειχε πει οτι πρεπει να αδυνατησω πριν μεινω εγκυος αλλα αν περιμενα να τα χασω τωρα δεν θα ειχα την κορη μου.

στην πρωτη εγκυμοσυνη ξεκινησα με 17 περιπου παραπανισια κιλα.πηρα 10 αλλα μετα τα εχασα.τωρα στην δευτερη ξεκινησα το ιδιο.οτον γεννησω με τοdev221pr___.png καλο θα ασχοληθω με αυτο το θεμα.B)

Διάβασα τα μηνύματα σας με ιδαίτερο ενδιαφέρον και με χαροποιεί ιδιαίτερα οτι δίνετε κουραγιο και σωστές απανήσεις χωρις όμως να χάνετε το χιούμορ σας.... ειλικρινά.

Καρμεν και εγω εχω υποθυροειδισμό και περνω κα8ε πρωι τα Thyrormone 0,01 δεν μπορώ να χάσω κιλά εύκολα και διαίτα να κάνω κολλάει η ριμάδα η ζυγαριά και γραμμάριο δεν κατεβαίνει.

Απλά θα ήθελα να σας ρωτησω οταν με το καλο μείνω εγκυος και φουσκωνει σιγα-σιγα η κοιλια μου 8α ειναι εμφανές το μαξιλάρακι κάτω κοιλίας και ο πεσμένος αφαλος?? Αχ! Θεε μου τι κάθομαι και λεω ε? Απλά θέλω να ξέρω τι με περιμένει!!

Βεβαια θα κάνω οποιαδήποτε θυσία για να κανω ενα υγιέστατο μωρακι.... εξάλλου αυτη είναι η φύση της γυναικάς.

Αχ!! Σας ευχαριστω και περιμενω τις απαντήσεις σας!!

Φιλακια!!

Υ.Γ Αν κατά την διαρκεια της εγκυμοσυνης βάλω κανενα κορσεδάκι θα ειναι κακό για το μωρο ?

μια χαρα θα ειναι η κοιλια σου.πολυ πολυ ομορφη.μην ανησυχεις.

εχω ακουσει οτι υπαρχει ειδικος κορσες εγκυμοσυνης που συγκρατει την κοιλια(στα φαρμακεια μαλλον). την αλλη βδομαδα που θα παω στον γιατρο μου θα τον ρωτησω.:)

dev221pr___.png:)

κορίτσια ξέχασα να σας πω και το καλύτερο για τις στρουμπουλές εγκυμονούσες. Είναι η μόνη περίοδος της ζωής μας που δείχνουμε με υπερηφάνια την κοιλιά μας;) ;)

εμενα δεν αλλαξε καθολου ο ομφαλος μου. Στην θεση του ειναι ακομα.

Παιρνω 150mg evthyrox. Το μονο που εχω ειναι η κουλουρα μου οπως ειπα παλι αλλα χωρις παπακι πανω τουλαχιστον. Απολαυστε το κοριτσια ειναι μια απ τις πιο ευτυχισμενες περιοδους στην ζωη μιας γυναικας. Μας εχουν κανει κ ανχωνομαστε για τα παντα. Με το καλο κοριτσακια μου να μας πειτε τα ευχαριστα

κοπελα μου αυτο που εχεισ δεν ειναι τιποτα η φιλη μου ξεκινησε την εγκυμουνη στα 105 κιλα τι 20 παραπανω που λεσ εσυ αυτη ειχε κοντα στα 40 και ομωσ η κοιλιτσα μια χαρα φαινονταν και πηρε μονο 12 κιλα με διδυμα και τωρα εχει αδυνατισει πιο πολυ και απο μενα που εχω 15 κιλα ακομα να χασω απο την εγκυμοσυνη.....χαλαρα τα κιλα ειναι το τελευταιο!!!νομιζεισ καλυτερο ειναι να ξεκινασ την εγκυμοσυνη αδυνατη και τα χτυπασ κοντα 40 μεχρι να γεννησεισ;η καμπανα εδω χτυπαει για μενα γιατι και αυτο το ρεκορ εγω το εσπασα...:silly: :woohoo: η μπουμπου να φανταστεισ βγηκε 3700! βαλε και αλλα 8 που εχασα με την γεννα οποτε ολα τα αλλα ηταν τα σουβλακια οι ΄πιτσεσ και τα πατατακια με ριγανη.....:blush:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.

ΤΑ ΠΟΛΛΑ

ΠΑΡΑΠΑΝΙΣΙΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΒΑ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ

ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΕΡΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΥΨΟΣ.

Κ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ 105 ΚΙΛΑ Κ ΕΦΤΑΣΕ 128 ΟΜΩΣ ΜΕ

ΤΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΑ 10 Κ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 118 ΚΙΛΑ.

ΑΠΛΑ ΓΕΝΝΗΣΕ 3 Η 4 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΠΙΕΣΗ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

ΦΟΒΗΘΗΚΕ.

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΜΟΥΝΑ 60 ΚΙΛΑ ΜΕ 1.65Υ. Κ ΕΦΤΑΣΑ 74.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΙ 69 ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΧΑΣΩ 10 ΚΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ

Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 69 ΚΙΛΑ Κ

ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΑ 80???ΑΠΑΠΑΠΑ..:angry: :angry: :angry: :angry:

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ

ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΡΑΓΑΔΕΣ.

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΑΣ ΤΗΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ..

Εγώ θα σου πώ την ιστορία μου η οποία νομίζω οτι θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Οταν γνώρισα τον άντρα μου το 1995 (σχεδόν 18 χρονών) ήμουν 60 κιλά με ύψος 1.70 (κανονικότατη). Το 2004 λίγο πριν το γάμο μας έκανα εγχείρηση δακτυλίου γιατί λόγω άσχημης πάθησης με τον θυροειδή είχα φτάσει 140 κιλά !!!!:S. Μετά απο 4 χρόνια έφτασα στα 85 (πολύ καλά αλλά και πάλι 25 κιλά πάνω απο το κανονικό.) Σήμερα είμαι 10 εβδομάδων έγκυος και πολύ χαρούμενη. Βεβαια όλοι μου λένε να προσέχω κτλ, κτλ, αλλά δεν παύει να είναι μια περίοδος της ζωής μου που σκοπεύω να την ευχαριστηθώ. Περιττό να σου πώ οτι περιμένω πως και πως να φουσκώσει η κοιλιά μου.

Με το καλό να ακούσουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα σου.

Κορίτσια αυτος ο θυροειδής με εχει εκνευρίσει οσο δεν φαντάζεστε! Εγω ήμουν η περιπτώση που μου ελέγαν ποσο αδυνάτη ειμαι και πως πρέπει να παρώ κιλά απο τοτε που με χτύπησε και εμενα ο θυροειδής επέρνα κιλά χωρίς να το καταλαβαίνω και απο τότε μου λένε να χάσω κιλά απο το ενα άκρο στο άλλο δηλαδή.

Φοβάμαι βεβαια για το θέμα της πίεσης όπως έγραψε και η yiotaki όχι για μένα αλλά για το μωρο κάθως μια γνωστη μου στον 6ο μήνα ανέβασε υψηλή πίεση και αναγκαστηκάνε να της πάρουν το μώρο εκείνο όμως ζούσε τώρα είναι ενός ετους το μωρό αλλά εχει πολλά προβλήματα υγείας.

Σκέφτομαι την άλλη εβδομάδα να κλείσω ενα ραντεβού με τον γυναικολόγο μου να συζητήσουμε λιγο τις ανησυχιες μου αχχχχ και ειναι τοοοοοοοσο αυστηρος αλλα δυστυχως εχει δίκιο σε κάποια πραγματάκια που μου λεει σε άλλα όμως ειναι υπερβολικός και με νευριάζει λίγο.

Λοιπον κάτι τελευταίο πρώτη φορά που γραφω σε forum είναι εδώ στο mammyland και ειλικρίνα με τις απαντησεις σας νιώθω οτι είμαστε φιλες χρονια ...... σας ευχαριστω γι'αυτο. :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...