Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια.! Τι κάνετε; Εγώ τελικά εχθές το βράδυ πήρα το utrogestan από το στόμα και όχι κολπικά για να δω αν θα υπάρξει κάποια διαφορά σήμερα το πρωί και όντως υπάρχει. Δεν είχα τπτ, ούτε από βλένα κόκκινη, ούτε από εκκρίσεις ροζ-καφέ, απολύτως τπτ.. θεωρώ λοιπόν ότι τα ροζ που είχα δύο μέρες τώρα μόνο το πρωί ήταν από αυτό το πράγμα. Έχει ευαισθησία ο κόλπος λογικά και σπάνε ίσως κάποια αγγειάκια με την πίεση. @Demy93 καλά είμαι κορίτσι μου! Τουλάχιστον σήμερα δεν έχω κάτι & ελπίζω και το μπεμπάκι μου να είναι γερό και να μεγαλώνει σωστά.!
    • Κι αλλα ευχαριστα νεα!! Μπραβο σας ❤️ εχει μεγαλωσει το μπεμπε ε? απο εκει που ηταν εξωγηινακια εχουν παρει μορφη και ειναι κανονικα μωρακια ❤️ 
    • Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰
    • Καλημερα κοριτσια!!Μολις εκανα κ εγω την Β στο Ιασω,ολα τελεια μας ειπε η γιατρος (η οποια ηταν πολυ καλυτερη απο εκεινη που με παρακολουθουσε μεχρι τωρα σε εξωτερικο ιατρειο),360γρμ ειναι ο μπεμπης,δεν καθοταν καλα για 4d φωτο εχουμε μονο μια με το χερι στο προσωπο😅 σε 20' τελειωσαμε κιολας,στις 3 εχουμε κ το εμβρυοκαρδιογραφημα λογω αυξημενης αυχενικης διαφανειας τοτε αλλα πιστευω θα ειναι ολα καλα μιας κ την καρδουλα την ειδαμε κ τωρα 🥰🥰
    • Εμένα είδε μικρό άνοιγμα γι αυτό με περιόρισε αλλιώς θα συνέχιζα κανονικά την καθημερινότητα μου ! Θα δούμε πως θα εξελιχθεί τώρα ,εύχομαι σε όλες μας να πάνε όλα καλά και να φτάσουμε μέχρι το τέλος !!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...