Μετάβαση σε περιεχόμενο

δεν τρωει φρουτα με γονεις μου


Recommended Posts

κοριτσια τα πρωινα που αρχισα να πηγαινω στη δουλεια κρατανε τον μικρο μου στο σπιτι και την ώρα που ειναι να φαει την φρουτοκρεμα δεν ειμαι στο σπιτι.το προβλημα μου ειναι οτι δεν την τρωει παρα μονο με μένα.και ο πατέρας μου και η μητερα μου έχουν προσπαθήσει αλλα τιποτα.οταν ειχε έρθει η πεθερα μου απο επαρχια τον κατάφερε.τι να κάνω??καμια φορα την δινω εγω τ απογευμα αλλα αυτο δεν μπορει να γινεται και συνέχεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΓΩ ΕΛΝΙΚ, ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΠΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΤΣΙ. ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΗΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΕΙ.

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΑΕΙ(ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ). ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΦΩΝΕΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εστω σου την τρωει με εσενα!!Εγω τι να πω που εχω μεγαλο προβλημμα κ δεν την τρωει ουτε με εμενα!!Εχουμε δοκιμασει τα παντα που δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εχουμε κανει!!Θα βρουν το κουμπι του κ ολα θα σου φτιαξουν..το δικο μου κουμπι ποιος θα το φτιαξει δεν ξερω!!;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΑΝΟΥΛΑ, ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΙΟ ΞΥΝΗ...

ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕΣΑ;

ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ; ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕΙ, ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΤΣΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ.

ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "ΜΟΝ! ΜΟΝ!" ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ "ΜΟΝΟΣ!" ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αφου δεν την τρωει με τους δικους δωστη του το απογευμα.βαλτου και μπισκοτακια μεσα ειναι πιο καλη η γευση .εμενα ο αντρουλης μου την ετρωγε παντα .τωρα τα τρωει στο χερι μονο του τα φρουτα,δεν θελει φρουτοκρεμα ειναι πλεον αντρας 20 μηνων..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...