Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας, είμαι καινούρια στο φόρουμ και θα ήθελα την βοήθειά σας. Μπαίνω στην 26η βδομάδα της εγκυμοσύνης μου και έχω συσπάσεις. Για αυτό χρειάζομαι το φάρμακο yutopar το οποίο δεν βρίσκω πουθενά γιατί έχει ανακληθεί. Αν κάποια από εσάς το έχει και μπορεί να με βοηθήσει θα ήθελα να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσίευση

κοριτσακι μου καλως ηρθες στο φορουμ.δεν ξερεις ποσο σε νιωθω.εκανα περιδεση πριν μια εβδομαδα και εψαχνα και γω απελπισμενα.θα σου πω οτι βρηκα 3 κουτια απο το μενιδι μεχρι πετραλωνα φτασαμε.επειδη εχει ανακληθει πρεπει να βρεις φαρμακειο που θα σου το φερει.δεν ξερω που μενεις αλλα παρακαλεσε φιλους και γνωστους να ψαξουν παντου γιατι ειναι δυσκολο να βρεις και ξερω πως τα χρειαζεσαι.ευχομαι τα καλυτερα!!!!

  • 1 month later...
Δημοσίευση

κοπελα μου καλησπερα, το επαιρνα εγω στην εγκυμοσυνη μου θα δω στο φαρμακειο του σπιτιου αν εχει περισσεψει καποιο κουτακι και θα σου ξαναστειλω να ξερεις (παντως ειχα απειρα τοτε, δεν ξερω αν εχω πλεον ομως,,)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...