Μετάβαση σε περιεχόμενο

Egkimosini?

irisel

Recommended Posts

geia se oles.. eimai kainourgia sto furum , exw kathisterisi akrivos 20 meres i teleutaia mou periodos einai 30/10/13 me 6/11/13 ektote agnoite i tuxi tis..  exw polu suxnoyria  kai elafries krampes xamila stin koilia.kai liges elafries anagoules. niwthw ena fouskoma kapws.  me ton antra mou exoume milisei gia oikogenia kai eixame pei me to pou mpei to 14 na arxisoume tis prospathies.. alla  den ekspermatose mesa.. eimai ligo perdemeni, anxonomai kai olo lew na paw na parw test kai olo to apofeugw,, an kai thelw polu na ginw mama..!!  peite mou tin gnomi sas.. lete na exw meinei?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα iRISEL! Κοίτα το γεγονός ότι δεν κάνατε με τον άντρα σου ελεύθερα δεν είναι και ιδιαίτερα ενθαρυντικό... Όμως απτην στιγμή που έχεις τόσο καιρό καθυστέρηση και συμπτώματα εγκυμοσύνης δεν είναι και απίθανο. Βέβαια πολλές φορές το άγχος κάνει την περίοδο να αργεί. Επειδή οι υποθέσεις δεν βοηθούν ιδιαίτερα θα σου πρότινα να κάνεις ένα τεστάκι για να ηρεμήσεις και συ και να ξέρεις τι γίνεται. Σου εύχομαι από καρδιάς σύντομα μανούλα!

εγώ με 20 μερες θα εκανα χοριακή..πιο αξιοπιστη(αν και με τοσες μερες θα δειξει και το τεστ)και επειδη αν εισαι (που το ευχομαι εφ οσων το επιθυμεις) θα σου πει να κανεις χοριακή...καντην μια και καλη..το κοστος ειναι ιδιο και σε 2-3 ωρες θα ξερεις σιγουρα!!!Καλά αποτελεσματα

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Καλησπέρα και απο εμένα! Είμαι καινούρια στο forum και θέλω τα φώτα σας! Είχα τελευταία περίοδο στις 22/12 και μία ελεύθερη επαφή στις 5 του μήνα με κύκλο 28 ημερών (ημέρα ωορρηξίας). Η αλήθεια είναι ότι δεν το προσπαθούμε, αλλά αν έρθει καλοδεχούμενο. Λοιπόν για να μη σας κουράζω δεν ξέρω αν μου καρφώθηκε στο μυαλό η ιδέα, αλλά αυτό το μήνα είχα διάφορα κουλά συμπτώματα και απο εκεί ξεκίνησα να το σκέφτομαι. Σήμερα περιμένω κανονικά περίοδο. Πριν 3-4 ημέρες καθόμουν το βράδυ και είχα πόνο στην κοιλιά, τόσο που νόμιζα ότι θα αδιαθετήσω εκείνη τη στιγμή. Απο τότε πηγαινοέρχεται.Την επομένη και για 2 ημέρες είχα μία πικρίλα στο στόμα και σάλια. Το στομάχι μου περίεργα, δε μπορώ να πω ότι είναι καούρες, αλλά μία περίεργη αίσθηση μεταξύ ενόχλησης και παλινδόμησης. Το έντερο μου γουργουριζει. Και σήμερα ξύπνησα με μία ενόχληση ως και πόνο θα μπορούσα να πω αριστερά στη μέση που όμως δε μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς. Είναι κάπου βαθιά και είναι όταν γυρίζω αριστερά και με χτυπάει στο αριστερό πόδι. Έκανα λοιπόν σήμερα με τα πρωινά ούρα ένα τεστ και εμφανίστηκε μία πολύ αχνή ροζ γραμμή. Αν δε σας τρέλανα με όλα αυτά και ζείτε ακόμη πείτε μου να πάω Δαφνί ή παίζει όντως αυτά να είναι συμπτώματα;;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...