Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.ΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ???


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ.

ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΦΙΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ... ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και από δω!

Καλή εγκυμοσύνη να έχουμε και καλορίζικο το ποστάκι, αν και ο τίτλος "είμαι εφτά εβδομάδων" δεν είναι και πολύ εύστοχος, μια που σε μια εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξει. :P :P :P :P

Εμένα με λένε Άννα-Μαρία και μένω Κύπρο. Έχω ήδη ένα παιδάκι δύο ετών, τον Αντρέα, και τώρα περιμένουμε το δεύτερο. Αύριο γίνομαι εννιά εβδομάδων.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια, Αννα-Μαρια σεωθυμαμαι απο το 2010!στο "ποιες προσπαθουμε αρκετο καιρο" καπως ετσι, και θυμαμαι οταν εμεινες εγγυος και εσυ και πολλες αλλες. Τωρα ταωκαταφερα και εγω! Λοιπον ναι ο τιτλος δεν ειναιμκαι πολυ σταθερος χαχαχα εγω μπαινω στην 7η αυριο! Και φυσικα ξαπλα και αιματακι. Τι να κανω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΑ! ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Κ ΟΙ 2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ Κ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι!

Πριν λίγο επέστρεψα από το σχολείο. Εργάζομαι σε Εσπερινό σχολείο, σε ένα χωριό στη διπλανή επαρχία. Εσείς εργάζεστε κορίτσια; Παρ' όλο που έχω πολλά συμπτώματα και είμαι συνέχεια χάλια, δε θέλω να πάρω ακόμα άδεια.

Μορούλι εγώ δε σε θυμάμαι... Αν μου πεις καμιά ατάκα ή συζήτηση, σίγουρα θα σε θυμηθώ. Πάντως, ήταν πολύ διαφορετικό το μάμμυλαντ τότε. Διδυμάκια έχεις; Με εξωσωματική ή φυσικά; Το πραγματικό σου όνομα ποιο είναι;

Μαρία για το τικεράκι πας στο Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. και φτιάχνεις το τικεράκι που θέλεις. Θα σου βγάλει διάφορους κωδικούς. Εσύ θα πάρεις τον κωδικό Pseudo κάτι τέτοιο και τον αντιγράφεις. Μετά μπαίνεις στον Πίνακα ελέγχου χρήστη, πάνω-πάνω δεξιά στη σελίδα του μάμμυλαντ, επεξεργασία υπογραφής που είναι στο πλάι αριστερά, και κάνεις επικόλληση τον κωδικό. Αν σου βγάζει μετά το τικεράκι και κάτι ακαταλαβίστικα, ξαναμπαίνεις και σβήνεις τα ακαταλαβίστικα. Ελπίζω να βοήθησα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα, με εξωσωματικη ειμαι εγω, το tickeraki μου βγαζει λιγοτερες τις μερες απο οτι μου ειπε ο γιατρος. Αλλα θα το αφησω ετσι. Γιατι εισαι χαλια; Τι συμπτωματα εχεις;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Εμείς εδώ έχουμε χαλασμό κόσμου, αέρας, βροχή, παγωνιά.

Μορούλι, έχω ζαλάδες, αναγούλες, ξινίλες, και πολλή κόπωση. Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά και είμαι ήδη 57!!!

Σήμερα είχα ραντεβού στο γιατρό. Το μωρό μια χαρά, αλλά μου βρήκε μια κύστη πέντε εκατοστών στην ωοθήκη. Μου είπε ότι είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο, και ότι στις πλείστες περιπτώσεις απορροφάται. Τον ρώτησα αν είναι ανησυχητικό, και μου είπε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να σπάσει ή να γυρίσει, αλλά είναι κάτι σπάνιο. Αφού δεν ανησυχεί αυτός που είναι τόσο ψείρας και προσεκτικός, τότε δεν αγχώνομαι κι εγώ! Ένα από τα καλά του να έχεις ιδιότροπο και αγχωτικό γιατρό. Ξέρεις πότε πρέπει να ανησυχήσεις πραγματικά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα είμαι η Μικα . Εχω ένα κοριτσακι 3,5 ετων και τωρα περιμενω τα διδυμακια μας. Με εξωσοματικη και τις 2 φορες. Εχω τρελο ρεψιμο αλλα μολις φαω λιγο λεμονι ηρεμω. Σημερα εκανα εξετασεις αιματος και καμπυλη ζαχαρου. Τη Δευτερα τα αποτελέσματα. Από δουλειες δεν κανω εκτως κατι λιγα ψιλα. Ο αντρούλης μου τα κανει όλα να είναι καλα και ηρθε μια φορα η πεθερα και μου εκανε γενικη και άλλη μια μου σιδερωσε κα στολισε και δεντρο. Με επιασε μια αηδια για τον καφε που εγω πριν επινα 2 τη μερα...καλυτερα ....τιτλο στο θεμα λεω να βαλουμε καλοκαιρινα μωράκια 2014 !!!!!!!!!!!!!!θα τα πουμε συντομα!!!!!!! φιλια πολλα!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρουλι προσπαθησε ξανα με νέο τικερακι από εκει που το εφτιαξα και γω. ποτε εκανες εμβρυομεταφορα εγω 7 Νοεμβριου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

wraios o titlos ;;kalokairina mwrakia''!!!!!!!!!!!!!!!pws allazei???????????????? :D k gw aurio tha paw gia kati eksetaseis alla den thumamai ti akrivws.to xarti tou giatrou to xei o antras mou....ti ilikies exete?egw paw sta 29.mpravo sou k gia tin epituximeni eksoswmatiki.polu xairomai otan den to vazoume katw emei oi gunaikes....manoules k mwrakia....k mpampades....oloi mia eutuxia!!!!isws mia mera vretgoume me ta karotsakia mas oles mazi.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρια πρεπει μαλλον εσυ που ανοιξες το θεμα να πατησεις πανω εκει που λεει θεμα και να αλλαξεις τον τιτλο. Ειμαι 33 την κορη μου τη γεννησα στα 30 μου! τα ζουζούνια με τη μεγαλη θα εχουν 4 χρονια διαφορα. Ειμαι χαλια με αναγούλες και ασταματητο ρεψιμο. μονο όταν τρωω λιγο λεμονι ηρεμω. αλλα δε θελω να τρωω κ συνεχεια. παω να κανω μπανιο το απόγευμα εχω γιατρο....το βραδυ τα νεακια μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Ο τίτλος δυστυχώς δεν αλλάζει. Ή θα πρέπει να κάνουμε άλλο ποστ ή να περιμένουμε να γεμίσει αυτό και να ανοίξουμε μετά άλλο με άλλο τίτλο. Προτείνω το "μωράκια παραλίας 2014".

Εγώ είμαι 33. Τον Αντρέα τον γέννησα 31.

Κι εγώ από δουλειές πολύ λίγα πράγματα. Μαγείρεμα, κανένα συμμάζεμα, και πιο σπάνια σκούπισμα-ξεσκόνισμα. Κάνει αρκετές δουλειές ο άντρας μου, που δε δουλεύει κιόλας, αλλά γενικώς, το σπίτι έχει ρημάξει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω ειμαι 40, ναι ρε συ αυτο το πραγμα με το σπιτι ειναι καπως, με ενοχλει και με τσαντιζει, εσυ εχεις και τον μικρο οπως και η Μικα πως τα καταφερνεται μπραβο σας. Εγω προσπαθω για παιδακι απο τα 35 την πρωτη προσπαθεια τη εκανα στα 37 με σπερματεχυνση.

Με εχει πιασει κατ ομως 2 εβδομαδες ηδη μεσα, τι θα κανω; Αντε να παω την Δευτερα να μου πει. Λιγο να βγω.

Μαρια καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!!!!

Μικα περιμενουμε τα νεα σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κοριτσακια!!!!!!!!! Τα σπορακια μας είναι μια χαρα Δοξα Το Θεο!!!!!!!!!!!Επομενο ραντεβού 30 του μηνα! Μου πηρε και για καλλιεργεια κολπικου το πηγε ο αντρας μου στη μικροβιολογο. Αληθεια εξεταση για κυστικη ινωση εχετε κανει ? Ρωτησα για το 75 % των μεταλλάξεων γυρω στα 120 Ευρω νομιζω.Θα την κανω αργοτερα . Το θεματακι αν θελετε βαζουμε καινουργιο με το θεμα της Θελω να γινω μαμα ωραιος τιτλος!!!!!!!!!

Μωρουλι υπομονη κ γω σαλταρα αλλα πιστευω Κυριακη να μπορεσω να αμε σε κανεναν παιδοτοπο!!!!!!!φιλια πολλα τα λεμε αυριο!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπραβο Μικα το διαβασα και στο αλλο το ποστακι και χαρηκα ζηλεψα που θα πατε για καφε;

Κυστικη ινωση; Τι ειναι ; Γιατι;

Αντε να παμε και εμεις την Δευτερα να τα δουμε να τα ακουσουμε!

Τα υπολοιπα κοριτσια πως ειναι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κι από μένα κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς εδώ ψοφήσαμε απ' το κρύο...

Μορούλι, το κανονικό σου όνομα ποιο είναι; Εγώ με το σπίτι δεν πολυασχολούμαι τώρα, χτες έκανα ένα ψευδοσκούπισμα κι ένα ψευδοξεσκόνισμα, τα μπάνια τα περνάω απλά με ντετόλ, λίγο το νεροχύτη και τους πάγκους της κουζίνας, κανένα συμμάζεμα, τέτοια πράγματα. Αλλά δουλεύω κιόλας, πηγαίνω κάθε βράδι στο σχολείο, και αυτόν τον καιρό μάλιστα, μες στην παγωνιά...

Με το μικρό παίζω, τον απασχολώ, αλλά αλλάγματα-ντυσίματα τα έχει αναλάβει ο άντρας μου. Δεν τον σηκώνω, κι ευτυχώς είναι παιδάκι που παίζει πολύ μόνο του. Λυπάμαι, όμως, γιατί πριν παίζαμε κυνηγητό και κρυφτό και του άρεσε πολύ.

Μίκα, για την κυστική ίνωση κάτι είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά δε νομίζω να κάνω την εξέταση.

Εσείς γιατί κάθεστε συνέχεια μέσα; Λόγω εξωσωματικής; Πρέπει να είστε ακίνητες ή απλά να ξεκουράζεστε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θελω να γινω μαμα μπορεις να μου πεις το μικρο σου ονοματακι είναι μεγαλο όταν αναφέρομαι σε σενα! χαχαχαχχα! Λοιπον εγω ημουν ξαπλα μεχρι τη χοριακη μετα ξεπορτισα λιγο κανενα καφε καμια επισκεψη και μολις πηρα αερα και ξεκινησα δουλειες τσουπ το αιμα και κλειστηκα μεσα από τις 28/11 αλλα χαλαλι δεν μετανιώνω ουτε μια στιγμη μονο αγχωνομαι όλα να πανε καλα! Μου ειπε ότι μπορω να παω για ένα καφε ισως ξεπορτίσω εάν είναι ο καιρος καλος την Κυριακη.Καφε δεν μπορω να πιω αηδιάζω. εκει που επινα δυο τη μερα ένα και και το ζορι. Δε θελω να τον κοψω τελειως με βοηθα στη δυσκιλιοτητα. Αυτά τα νεα μας, φιλια!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μίκα, Άννα-Μαρία ονομάζομαι, το είχα γράψει στην πρώτη σελίδα, όπου και συστήθηκα αναλυτικά!

Εντάξει, άμα είχες αίμα, τότε επιβάλλεται η ξάπλα! Με τη μικρή τι κάνεις;

Εγώ πίνω ένα νες κάθε πρωί. Εν τω μεταξύ, η πλάκα είναι ότι από τότε που γέννησα, μέχρι το τέλος του περασμένου Αυγούστου, δεν έπινα καθόλου καφέδες. Τους έκοψα λίγο πριν γεννήσω, για να μην πάω καμιά μέρα με πόνους και να έχω πιεί καφέ και να με κυνηγά ο γιατρός με την καραμπίνα, μετά θήλαζα μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, και όταν αποθήλασα, είπα, γιατί να τον ξαναρχίσω, αφού τα κατάφερα και τον έκοψα; Αλλά όλο το καλοκαίρι ένιωθα χάλια, αδυναμία, ζαλάδες, και άρχισα να πίνω ένα φραπέ κάθε πρωί. Τώρα δεν μπορώ με τίποτα να κόψω τον πρωινό καφέ. Ξυπνάω χάλια, και αν δεν πιώ ένα νες, δε συνέρχομαι με τίποτα...

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πάντως, δεν άντεχα με τίποτα τη μυρωδιά του ελληνικού καφέ. Με τίποτα όμως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα, με λενε Αφροδιτη, ειμαι ξαπλα και ολα σε slowmotion λογω του αιματος. Υπομονη και ευχομαι να το ξεπερασω. Ο γιατρος μου με σταματησε απο την δουλεια! Κατα τα αλλα ειμαι καλα μονο που εχω κρυωσε, εχω συναχι καποιος με κολλησε και ταλαιπωριμαι γιατι ειμαι μονιμως μπουκωμενη! Ολα καλα θα πανε χαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσακι πως ειστε?

εμεις εδώ καθόμαστε με τη μικρη μου συντροφια..μωρουλι περαστικα σου! Περιμενουμε νεα σας από τις καρδουλες σημερα. Αφροδιτη και Μαρια πως ειστε?

Καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...