Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

XELONITSA , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ. ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΙΜΕΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΠΡΥΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

Δημοσίευση

Το πιο αξιόλογο τεστ με 2 μέρες καθυστέρηση είναι να δώσεις αίμα. Θα έχεις 100% σωστά αποτελέσματα ή φυσικά να δώσεις ούρα στο μικροβιολόγο. Αν πάρεις φαρμακείου, δε νομίζω ότι θα είναι έγκυρο 100%, εκτός αν περιμένεις λιγάκι. Καλά αποτελέσματα!!!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις σας. Το στήθος μου δε λέει να σταματήσει να πρήζεται, θα δούμε. όλο λέω να κάνω το τεστ και όλο το αναβάλλω στο μυαλό μου. θα δούμε....

Δημοσίευση

XELONITSA ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ! ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ! ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Στις 2 ημέρες καθυστέρησης έδειξε σε'μένα το Clearblue.Πάντως έκανα και χωριακή την επόμενη ημέρα για σιγουριά εφ'όσον μου το ζήτησε η γιατρός μου..Βέβαια μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, οπότε...χτύπα ένα τεστάκι και χωριακή απο Δευτέρα :laugh:

Καλά Αποτελέσματα!!!!!! Άντε να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα :woohoo:

Δημοσίευση

ΧΕΛΟΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ:P :P

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΕΣΤ(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ).ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ 01-07 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΕΚΑΝΑ 05-07 ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!!ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ..

ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ..

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ

ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΔΙΚΑ..

ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ CLEARBLUE ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ..

ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΚΗ..

ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ..

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..

ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΕΣΤΑΚΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ

ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ..

Δημοσίευση

εγω παντως θα σε συμβουλευα να περιμενεις λιγο.Ξερεις κι ο δικος μου κυκλος ειναι σταθερος,σταθεροτατος αλλα τυχαινε καποιους μηνες να καθυστερησει 5,6 μερες.Δε ξερω γιατι συμβαινει αυτο,ισως παιζει ρολο και το αγχος η'καποιοι αλλη παραγοντες.Και στις τρεις μου εγγυμοσυνες περιμενα 2 βδομαδες και μετα επαιρνα το τεστ.Και μετα κατευθειαν στο γιατρο για επιβεβαιωση.Το πρηξιμο στο στηθος ειναι σημαδι εγγυμοσυνης,ωστοσο ειναι και σημαδι οτι περιμενεις περιοδο.Κανε υπομονη λιγες μερες ακομα.Αν θελεις παιδακι σου ευχομαι ολοψυχα να βγει θετικο.Καλη τυχη!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας,

Είμαι καινούργια στη παρεα και θα ηθελα τη βοηθεια σας...

Έχω μια σχεση 5 χρόνια και πριν 2 μηνες αρραβωνιαστηκαμε....

Το θεμα ειναι οτι ειχαμε ενα ατυχημα (εσπασε το προφυλακτικο)και χρειαστηκε να παρω το χαπι της επόμενης μέρας..Κανονικα εχω σταθερο κυκλο 29 ημερων αλλα εχω καθυστερηση 4 μερες...Πότε να κανω τεστ εγκυμοσυνης???:)

Δημοσίευση

ΠΡΩΤΑ ΑΠΌΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΙΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

Εννοειται...Εχω τρελαθει απο τη χαρα μου στη πιθανοτητα να ειμαι εγκυος...Εχω κατι πονακια χαμηλα στη κοιλια μου,καθυστερηση 4 μερες αλλα τιποτα αλλο...(!!!)

Απλα μου φαινεται περιεργο να μην επιασε το χαπι της επομενης μερας..

Δημοσίευση

Ε ΤΟΤΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΘΕΣ!!!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ GOOGLE ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ,

ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ!!

ΦΙΛΙΑ!

Δημοσίευση

FAY 24 ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΩΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ σήμερα δεν έχω καθόλου τα υγρά που είχα χθες..είμαι αλήθεια περίεργη να δω αν ήταν εμφύτευσης..λέω να κάνω ένα πρώιμης την Τριτη-Τετάρτη..
    • Φίλη, θα σου πω κι εγώ την γνώμη μου, από αυτά που διάβασα, με όλο το θάρρος. Κι αν θέλεις με ακούς. Κατ' αρχάς λυπάμαι πολύ για όλα όσα περνάς. Ο σύντροφος όμως αυτός δεν ήταν έτοιμος για παιδί. Είδε τα δύσκολα τώρα με την πρόκληση, με το ζόρι που τραβήξατε όλο τον χειμώνα, ενδεχομένως του έβαλαν λόγια και οι γονείς του και μετάνιωσε. Αν ήταν ειλικρινής και σωστός απέναντί σου και σεβόταν τα 6 χρόνια σχέσης σας, θα έπρεπε να σου εξηγήσει τουλάχιστον αυτό, γιατί άλλαξε γνώμη έτσι απότομα. Και να μην το ρίχνει πάνω σου. Είναι πολύ γελοίος να σου λέει ότι πρόσβαλλες την μητέρα του!  Σίγουρα μπορεί να μεσολάβησε και κάτι άλλο, πέραν του παιδιού, για τον χωρισμό σας (τρίτο πρόσωπο ίσως;) αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις, γιατί δεν τον γνωρίζουμε. Στην παρούσα φάση, που κι εσύ περνάς δύσκολα, ήταν τουλάχιστον ανέντιμο να σου φερθεί έτσι. Να ξέρεις ότι δυστυχώς πολλοί άντρες χωρίζουν στην διάρκεια της προσπάθειας απόκτησης παιδιού. Είναι ένας ζόρικος δρόμος, για τον οποίο κανείς δεν μας προετοιμάζει. Σ΄ αυτό το σάιτ έχουμε διαβάσει και ιστορίες γυναικών που τις εγκαταλείπουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή αμέσως μετά την απόκτηση παιδιού. Πρόσφατα είχα αυτή την συζήτηση με μια κοπέλα που την εγκατέλειψε με μωρό έξι μηνών. Απαράδεκτες καταστάσεις. Από μία άποψη λοιπόν, καλύτερα που συνέβη τώρα, για να μην συμβεί αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα ήταν πολύ περισσότερες. Να μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Μην απολογείσαι σε κανέναν και μην ζητάς συγγνώμη. Δεν φταις σε τίποτα. Η μόνη που χρειαζόσουν προστασία και υποστήριξη αυτό το διάστημα ήσουν εσύ. Κι αν οι γονείς του δεν το καταλάβαιναν και είχαν άλλα στο νου τους (ότι θα φέρεσαι ως να μην συμβαίνει τίποτα και θα τους κάνεις και δουλειε΄ς ενδεχομένως...) είναι δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σου. Ο φίλος σου έπρεπε να σε προστατεύσει και να σε πάρει να φύγετε, όχι να αφήνει τη μάνα του να σας προσβάλλει. Αλλά ήταν φανερό ότι πάνω από εσένα έβαζε αυτούς και την βολή του. Θες να ζεις έτσι; Είναι σίγουρο ότι θα είχες προβλήματα με αυτούς τους ανθρώπους στο μέλλον. Τώρα δεν το καταλαβαίνεις, αλλά ναι, γλίτωσες. Και να φυλάγεσαι στο μέλλον από τύπους που ακούνε τη μαμά και τον μπαμπά. Τι να κάνεις τώρα; Αρχικά να δώσεις χρόνο να επουλώσεις μέσα σου το τραύμα της βιοχημικής και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Μόνο εσύ μπορείς να σε φροντισεις. Να βγαίνεις, να κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεχνιέσαι, να μιλάς. Μην κάθεσαι μέσα. Έξι χρόνια σχέσης δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Να ζητήσεις βοήθεια από δικά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται. Αν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου, γύρνα σπίτι σου λίγο να έχεις παρέα. Ζήτα βοήθεια από ειδικό, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη. Ψάξε σε σάιτ για ψυχοθεραπεία εξ αποστάσεως, υπάρχουν πολλοί που δουλεύουν έτσι. Μην του ξαναστείλεις μήνυμα, μην τον παρακαλέσεις και μην ξανασχοληθείς μαζί του. Να μην τον λατρεύεις, γιατί δεν σου φέρθηκε καλά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά μόνο έτσι θα προχωρήσεις την ζωή σου. Θα δεις ότι υπάρχει φως. Σου φαίνεται αδύνατο τώρα, όμως έτσι είναι οι χωρισμοί από μακροχρόνια σχέση. Σου υποσχόμαστε ότι περνάει κι έρχονται καλύτερα. Κυρίως δυνάμωσε τον εαυτό σου. Δεν ετεροκαθορίζεσαι από τον άντρα που έχεις δίπλα σου. Πολλές αποδώ ξέρουμε πώς είναι να ζεις σε μια μικρή κοινωνία όπου όλοι σε ξέρουν ως "αρραβωνιασμένη με τον τάδε", όμως αν χώρισες, αυτός το προκάλεσε, όχι εσύ. Μην το παίρνεις πάνω σου. Στην τελική όλος ο κόσμος χωρίζει σήμερα. Και τι έγινε; Θα κάνεις κι άλλες σχέσεις. Και παιδάκια θα κάνεις. Και όλα θα πάνε καλά.🙂❤️  
    • Κατάλαβα Σία μου. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.  Καλά αποτελέσματα αύριο! 
    • Χαχαχα! Μακαρι να ακουστουν οι προσευχες μου!! 3 χρονια σχεδον περιμενω αυτη τη στιγμη. Οπως κι εσεις! 🥺
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...