Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλασμος κ βαφη μαλλιών? ?


Recommended Posts

Κοριτσια για βοηθηστε με λιγακι οσες μπορειτε!Τη Παρασκευή το μωρο μου κλεινει 40 μερες κ τον θηλαζω! ! Δυστυχώς ομως δε του φτανει το δικο μου κ του δινω κ συμπληρωμα! Το ερωτημα ειναι:μπορω να βαψω τα μαλλιά μου?? Εψαξα στο ίντερνετ κ ακρη δεν εβγαλα! Εχω να βαψω τα μαλλια μου απο τοτε που ημουν έγκυος κ τα ειχα κοκκινα! Μπορειτε να φανταστειτε πως φαίνομαι! ! Τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα να μπορώ να κυκλοφορησω!Εσεις τι λέτε???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για το βάψιμο των μαλλιών, αλλά δεν είμαι και τελείως σίγουρη.

Όσο για το γάλα, γιατί μπαίνεις στο τρυπάκι του συμπληρώματος; Θήλαζέ τον όση ώρα θέλει, χωρίς ωράρια. Δυο-τρεις ώρες, δεν έχει σημασία αν δεν τρώει όση ώρα είναι στο στήθος. Μόνο έτσι θα εδραιωθεί ο θηλασμός, αλλιώς πολύ γρήγορα το γάλα σου θα κοπεί.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θελω πολυ να τα βαψω! Να περιποιηθω τον εαυτο μου λιγακι!!!

Ο λογος που του δινω συμπληρωμα ειναι γιατι ενω τον θηλαζα για μια ωρα (μιση απο τη μια μερια κ μιση απο την αλλη) μολις τελειωναμε μετα απο 10 λεπτά ουρλιαζε! Στο νοσοκομείο μου εδωσαν συμπληρωμα κ μετα απο μια βδομαδα το δοκιμασα παλι οταν ημαστα σπιτι κ παλι τα ίδια! !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σου ζησει το μωρακι σου εγω κουκλιτσα να σου πω δεν εβαψα μαλλι απο τοτε που μεινα εγγυος κ μετα θηλασα κ 9 μηνες φυσικη ξανθια αλλα σκουρα φαντασου πως ειχαν γινει γιατι τα χω παντα πιο ανοιχτα αλλα χαλαλι μωρε ποιος ξερει τη χημικα ειναι αυτες οι βαφες

εγω προτεινω η κατι φυτικο η ανταυγιες αν το θες οποσδηποτε

οσο για το ξενο κοψτο κ δινε συνεχεια βυζακι κ θα σου αυξηθει σιγουρα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτή είναι η παγίδα που πέφτουν οι περισσότερες καινούριες μαμάδες! Ο θηλασμός δεν έχει ωράριο! Το να ουρλιάζει το μωρό δέκα λεπτά μετά το θηλασμό, ακόμα κι αν αυτός έχει κρατήσει τρεις ώρες, είναι απολύτως φυσιολογικό! Μη σε αγχώνει αυτό, το πιθανότερο είναι ότι δεν πεινάει, απλά ότι θέλει να νιώθει τη μαμά του!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ παρα πολυ για τις ευχές και τις απαντήσεις σας! Για το μαλλι να πω τι αντευγες να κανω που το μισό είναι ξεθωριασμενο κόκκινο κ η ριζα είναι ασπρόμαυρη (καταραμενα άσπρα)?? Ουφφ θα σκασω!

Οσο για το θηλασμό ειχα παραδωσει τα οπλα αφου λένε για να κλαιει μετα απο 10 λεπτά πτοφανως δεν είναι "ποιοτικα"καλο η δε του φτανει σαν ποσότητα! Λετε να το κοψω το ξενο???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αυτές είναι οι πιο συνηθισμένες λανθασμένες οδηγίες που δίνονται και μπλοκάρουν το θηλασμό σε χιλιάδες γυναίκες. Ξαναβάζε τον στο στήθος και όλα θα πάνε μια χαρά! Στο κάτω-κάτω, δε σημαίνει ότι κλαίει επειδή πεινάει. Μπορεί να θέλει να πιπιλίσει, να νιώσει τη μυρωδιά σου, κ.λπ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jannolinno σε πετυχα κι εδω ! Να σου ζησει και παλι μαζι γεννησαμε σχεδον, εμενα ο δικος μου ειναι 2 μηνων, τα κοριτσια εχουν δικιο για το θηλασμο κι εγω μεχρι τις 40 μερες θήλαζα καθε μια ωρα για 10 λεπτα τη φορα τωρα εδραιωυηκε ο θηλασμος και κανω παλι 2 - 3 ωρες σε καθε γευμα αλλα κι αν θελει νωριτερα αυτο ειναι το μονο ευκολο, μην αγχωνεσαι! Οσο για το μαλι εγω και στην κορη μου που τη θηλασα για 13 μηνες το ειχα βαψει 3 φορες με apivita και το ιδιο και τωρα μια χαρα ειναι τα παιδια δεν παθαινουν τιποτα μην αγχωνεσαι απλα μην τα βαφεις καθε 30 μερες εγω το κανω καθε 2 μηνες περιπου φιλια πολλα οτι θες στειλε πμ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ!! ! λαμπρινη μου μαζί γεννησαμε ναι! Θηλαζεις αποκλειστικά ε?? Σαν να λεμε για ντεκαπαζ ούτε λογος! Θα παρω τουλάχιστον μια βαφη απο το σουπερ να καλυφθούν τα ασπρα!!! Οσο για το θηλασμο ξεκινησα σημερα το πρωι χωρις συμπληρωμα! Θηλασα για 45 λεπτα κ εχουν περασει 2μιση ωρες κ το καμαρι μου κοιμάται σχετικα ηρεμα! Να δουμε αν ως το βράδυ αντεξει έτσι! Ξεκινησα παλι κ τη δουλειά κ αν καθε δεκα λεπτά κλαίει δυσκολα θα συνεχισω με αποκλειστικο θηλασμό! Λαμπρινή ποση ωρα διαρκει ο θηλασμος κ καθε ποσες ωρες τρωει??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω παντως οσο θηλαζα το εβαψα το μαλλι μου. δεν υπαρχουν πουθενα ερευνες που να αποδεικνυουν οτι κατι βλαβερο περναει στο γαλα. εδω παιρνεις φαρμακα και μπορεις να θηλασεις. εξαλλου πιστευω οτι ειναι τοσο δυσκολος ο θηλασμος στην αρχη που πρεπει να προσεξεις και τον εαυτο σου λιγακι και αν αυτο σημαινει να βαψεις το μαλλι , τοτε ναι να το βαψεις. το ρισκο ειναι ελαχιστο μπροστα στο ψυχολογικο σου οφελος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...