Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Κυριακή το απόγευμα είχα αιμορραγία...Φρικάρισα νόμισα ότι χάνω το μωράκι μου πριν καν χαρώ.. Μόλις 5 μέρες είχαμε μάθει ότι ήμουν έγκυος..Αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του και πήγαν όλα καλά. Χθες βγήκα από το νοσοκομείο με χοριακή 16980, έκανα υπέρηχο ο σάκος είναι μια χαρά αλλά καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα και ανησύχησα λίγο..Ίσως είναι ακόμη νωρίς δεν ξέρω.. Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακόμα γιατί αδιαθέτησα τελευταία φορά στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 6 Νοεμβρίου που έκανα χοριακή ήταν αρνητική..Μπάχαλο η περίοδος..Την Πέμπτη θα πάω ξανά για υπέρηχο και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σας φιλώ και θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!!

Δημοσίευση

πολλες φορες σε μια εγκυμοσυνη μπορει να σεις αιμα .Αυτο που πρεπι να κανεις ειναι να κρατησεις την ψυχραιμια σου, να ξαπλωσεις και το κυριοτερο να εποικοινωνησεις με το γυναικολογό σου.Στην διαρκεια της δικης μου εγκυμοσυνης ειδα 2 φορες αιμα ηταν μερικη αποκοληση του πλακουντα εκατσα και τις 2 φορες απο μια εβδομαδα στο κρεβατι και ολα πηγαν καλα οπως θα πανε και σε σενα . Μην ανυσυχεις και κοιτα να απολαυσεις αυτη την περιοδο της ζωης σου.

Δημοσίευση

Cindy κι εγω ειχα δει λιγο αιμα στην αρχη και στον υπερηχο δεν ακουσαμε τη καρδια του και νομιζε ο γιατρος οτι ηταν παλινδρομη,αλλα απλως ειχε γινει αργα η συληψη..Μην ανησυχεις λοιπον μη κουραζεσαι τωρα στην αρχη κι ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

CINDY MOY EYXOMAI ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

και εγώ μόλις έκανα το τέστ και διαπιστώθηκε η εγκμοσυνη το ίδιο βράδυ είδα αίμα κόκκινο δύο φορές. Ακόμη δεν είχα κάνει καν επαφή με το γιατρό μου, τελος πάντων τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ξάπλα μόνο τουαλέτα και να ξεκινήσω προγεστερόνη. Κόκκινο αίμα δεν ξαναείδα αλλά 15 ημέρες ειχα καφέ υπολλείματα, διάφορες ενοχλήσεις, ναυτίες,κλπ. Στις 15 μέρες έκανα τον υπέρηχο ήμουν σχεδόν στην 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα και δεν υπήρχε καμμία ένδειξη για αποκόλληση.

Οποτε ξαπλα, ξαπλα ξάπλα!;)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΙΝΑ..ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ..ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ..ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 PROLUTON DEPOT ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΠΛΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΠΤ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θα σας πω εν συντομία  Στην 1η μου κόρη αποθηλασαμε 14 μηνών γιατί ήμουν ήδη έγκυος στη 2η. Είχαμε αφήσει με κόπο μόνο τους βραδινους. Το γάλα σχεδόν μου κόπηκε λίγο πριν τον 5ο μήνα κύησης. Ένα πρωί, κι αφού δεν είχα σχεδόν καθόλου γάλα, ρουφαγε, ξανά ρουφαγε και ο πόνος στις θηλές ήταν αφόρητος. Σε σημείο που με έπιασαν τα κλάματα από τον πόνο ( δεν κλαίω εύκολα). Έτσι λέω τέλος. Κι έτσι έγινε. Το βράδυ άρχισε τα κλάματα, να τραβάει μπλούζες αλλά εγώ εκεί. Αγκαλιά, τραγούδια, χάδια, φιλιά. Κοιμήθηκε... Αυτό ήταν! Μια μέρα έβγαλα λίγο γάλα με το χέρι κι αυτό ήταν. Δεν ξανά είχα. Στην 2η κάθε φορά που ήταν να κοιμηθεί θήλαζε. Ήθελα να αποθηλασουμε γιατί ξεκινάω δουλειά κι εκείνη σχολείο. 01/01/2025 ξημερώματα ο τελευταίος θηλασμός. Το μεσημέρι είχαμε κόσμο στο σπίτι οπότε με κούνημα κοιμήθηκε αγκαλιά. Το βράδυ ξεκίνησε το δράμα. Κλάματα... Πάλι με πολλή αγκαλιά, χάδια κ τραγουδάκια κοιμήθηκε. Όταν ξυπνάει πρέπει να σηκωθώ να την έχω όρθια αγκαλιά κ να κόβω βόλτες πάνω κάτω ( όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο εύκολα κοιμάται) και πίνει αρκετό νερό.  Γάλα άλλο δεν ήπιε καμία από τις 2. Λίγο αγελαδινό που και που. Γι αυτό επέλεξα οι αποθηλασμοί να γίνουν μετά το έτος, όπου το γάλα δεν είναι η βασική τροφή.  Μετά τον αποθηλασμό βέβαια τρώνε πολύ παραπάνω φαγητό. Ο αποθηλασμός είναι πιο πολύ απόφαση της μητέρας, όταν είναι απότομος. Θεωρώ ότι πρέπει όμως να είστε αποφασισμένες και όχι να κάνετε πίσω. Δεν θα κάνει καλό στο μωράκι σας (αυτή είναι η δική μου γνώμη βέβαια). Ο μπαμπάς δεν "ανακατεύτηκε" σε όλο αυτό γιατί ήθελα να ξέρουν τα παιδιά μου ότι σε αυτό είναι η μαμά εκεί! Μαζί να το "περάσουμε" αν κ τελικά δεν θα θυμούνται τίποτα! Οι 2 μας ξεκινήσαμε το ταξίδι του θηλασμού και οι 2 μας το τελειώσαμε! Και η παιδίατρος μου είπε ας την κοιμίσει ο μπαμπάς για να μην ψάχνει γάλα! Είπα όχι, εγώ. Αν έπαιρναν φόρμουλα, έστω και ένα γεύμα, τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα. Στα παιδιά δεν είδα καμία άσχημη αντίδραση, ή κάποια αλλαγή συμπεριφοράς. 
    • Έκανες καρυότυπο κορίτσι Ε; Καλά έκανες... Εγώ ενώ το είχα ζητήσει όταν ξύπνησα μου είπαν ότι το μόλυναν και δεν μπορούν να το στείλουν τώρα παρά μόνο να κάνουμε ιστολογική όπου δεν έδειξε κάτι.  Εγώ ενώ θέλω να αφήσω να περάσει λίγος καιρός για να ξανά προσπαθήσουμε λόγω χαμηλής αμη δεν έχω αυτή την δυνατότητα. Απλά μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο μετά το μήνα και μετά να ξεκινήσουμε επαφές. 
    • Κορίτσι μου κάτι παρόμοιο συνέβη και με εμένα.. ενώ βάση περιόδου ήμουν πιο μεγάλη εβδομάδα βάση υπερήχου μου το έβγαζε 10 μέρες πιο μικρό.. στην αρχή το είχαμε αποδόσει στην ωορρηξία που έγινε μια βδομάδα πιο μετά. Τελικά παλινδρομησε. Εύχομαι σε εσένα να πάνε όλα καλά και να προσχωρήσει το εμβρυακι σου. 
    • Καλησπερα κοριτσι μου εγω ειχα 4 προκλησεις ωορρηξιας με σερπαφαρ λογω ΣΠΩ.και στις 4 ποτε δεν ειχα κανει ενεση δυστυχως ουτε καν εξετασεις γι αυτο κ αλλαξα γιατρο γτ με αντιμετωπισε προχειρα. Αν ξεκινησεις μπορεις να παρεις απο 1 εως 3 χαπια ημερησιως γ 5 μερες. Υπαρχουν τα femara εκτος απο τα σερπαφαρ.εγω επερνα σερπαφαρ. Πρεπει επεισης να παρακολουθησε υπερηχογραφικα απο το γιατρο σου απο 12η εως 21ημερα κυκλου για να δει αν κανεις ωορρηξια κ ποτε θα ωριμασει το ωθηλακιο ωστε να σ δωσει ενεση και να ξεκινησεις επαφες οποτε σου πει εκεινος. Επισης θα μετρας ορμονες κ προγεστερονη.παντως μεχρι 6 φορες γινεται προκληση.δηλαδη 6 φορες πρεπει να τα παρεις αυτα τα χαπια κ αυτο με διακοπη ενα δυο κυκλους.. Μονο σε 1 κυκλο εκανα ωορρηξια αλλα δεν οδηγησε σε συλληψη δυστυχως. Επισης τα πηρα σερι σε καθε κυκλο κ μου τον χαλασε εντελως μετα. Να προσεξεις το γιατρο σου. Για ποιο.λογο σ ειπε γ σερπαφαρ???
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...