Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Την Κυριακή το απόγευμα είχα αιμορραγία...Φρικάρισα νόμισα ότι χάνω το μωράκι μου πριν καν χαρώ.. Μόλις 5 μέρες είχαμε μάθει ότι ήμουν έγκυος..Αλλά ο Θεός έβαλε το χέρι του και πήγαν όλα καλά. Χθες βγήκα από το νοσοκομείο με χοριακή 16980, έκανα υπέρηχο ο σάκος είναι μια χαρά αλλά καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμα και ανησύχησα λίγο..Ίσως είναι ακόμη νωρίς δεν ξέρω.. Ο γιατρός δεν μπορούσε να υπολογίσει ακόμα γιατί αδιαθέτησα τελευταία φορά στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 6 Νοεμβρίου που έκανα χοριακή ήταν αρνητική..Μπάχαλο η περίοδος..Την Πέμπτη θα πάω ξανά για υπέρηχο και ελπίζω να πάνε όλα καλά... Σας φιλώ και θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!!

Δημοσίευση

πολλες φορες σε μια εγκυμοσυνη μπορει να σεις αιμα .Αυτο που πρεπι να κανεις ειναι να κρατησεις την ψυχραιμια σου, να ξαπλωσεις και το κυριοτερο να εποικοινωνησεις με το γυναικολογό σου.Στην διαρκεια της δικης μου εγκυμοσυνης ειδα 2 φορες αιμα ηταν μερικη αποκοληση του πλακουντα εκατσα και τις 2 φορες απο μια εβδομαδα στο κρεβατι και ολα πηγαν καλα οπως θα πανε και σε σενα . Μην ανυσυχεις και κοιτα να απολαυσεις αυτη την περιοδο της ζωης σου.

Δημοσίευση

Cindy κι εγω ειχα δει λιγο αιμα στην αρχη και στον υπερηχο δεν ακουσαμε τη καρδια του και νομιζε ο γιατρος οτι ηταν παλινδρομη,αλλα απλως ειχε γινει αργα η συληψη..Μην ανησυχεις λοιπον μη κουραζεσαι τωρα στην αρχη κι ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

CINDY MOY EYXOMAI ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

και εγώ μόλις έκανα το τέστ και διαπιστώθηκε η εγκμοσυνη το ίδιο βράδυ είδα αίμα κόκκινο δύο φορές. Ακόμη δεν είχα κάνει καν επαφή με το γιατρό μου, τελος πάντων τον πήρα τηλέφωνο μου είπε ξάπλα μόνο τουαλέτα και να ξεκινήσω προγεστερόνη. Κόκκινο αίμα δεν ξαναείδα αλλά 15 ημέρες ειχα καφέ υπολλείματα, διάφορες ενοχλήσεις, ναυτίες,κλπ. Στις 15 μέρες έκανα τον υπέρηχο ήμουν σχεδόν στην 7η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα και δεν υπήρχε καμμία ένδειξη για αποκόλληση.

Οποτε ξαπλα, ξαπλα ξάπλα!;)

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΧΕΝΙΚΗΣ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΙΝΑ..ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΛ..ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ..ΕΓΩ ΕΚΑΤΣΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΔΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 ΒΛΕΠΩ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΙ ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ..ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ..ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ 2 PROLUTON DEPOT ΜΑΖΙ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΑΝΑ 3 ΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΠΛΑ..ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΨΙΛΟΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ..ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟΣΤΟ..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΑΠΛΑ ΞΑΠΛΩΣΑ ΚΑΙ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ..ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΠΤ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΡΙΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΔΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ισχύει αυτό! Για αυτό παρακαλάω να το νιώθω έστω ελάχιστα κάθε μέρα για να μην έχω το άγχος μέχρι τον υπέρηχο. Αύριο κλείνω 17η εγώ μέχρι τώρα ένιωθα κάτι ελάχιστα σήμερα τίποτα. Νομίζω όταν το νιώσω καλά δεν θα χω αμφιβολία αν είναι έντερο η αυτό 😅 
    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...