Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ


Recommended Posts

Καλημέρα σας κορίτσια. Είμαι η Νικολέττα από το Ηράκλειο και είμαι πολύ χαρούμενη που υπάρχει ένα τέτοιο site για της μανούλες και για τις κοπέλες που θέλουν να γίνουν μανούλες. Έχω ένα αγοράκι 3 ετών και πρώτα ο Θεός θα ήθελα να αποκτήσουμε άλλο ένα παιδάκι. Το πρόβλημα μου είναι ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη μου παρουσιάστηκε επιλόχειος κατάθλιψη βαριάς μορφής με αποτέλεσμα να πέρνω καποια φαρμακευτική αγωγή την οποία συνεχίζω μέχρι σήμερα. Τα φάρμακα που παίρνω είναι το dumirox και seroquel. Είμαι σε μια φάση που τα μειώνω σταδιακα. Ξέρω ότι σε μια εγκυμοσύνη απαγορεύονται. Υπάρχει καμία κοπέλα που κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης έπαιρνε αντικάταθλιπτικα; Κατά πόσο επηρέασε την ανάπτυξη του μωρού, όλα πήγαν καλά δηλ.; Φοβάμαι να τα κόψω εντελώς, δεν μπορώ να φανταστώ οτι μπορεί να ξαναεπιστρέψει αυτός ο εφιάλτης, αλλά φοβάμαι μη προκύψει κανένα πρόβλημα στο μωράκι. Περιμένω με αγωνία την απάντηση σας και να μιλήσω με κοπέλες που έχουν περάσει τα ίδια :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα ζαχαριου κ να χαιρεσαι το γιο σου. θα σου προτεινα να μιλησεις με εναν ψυχολογο κ να σε καθοδηγησει αυτος. καλο θα ηταν με την ταπεινη μου γνωμη να μην παιρνουμε φαρμακα περαν της εγκυμοσυνης...με το καλο να ερθει το μωρακι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου νικολεττα μου. Νομίζω ότι δεν μπορείς να τα παίρνεις κατα τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου αλλα μετα τον τρίτο κάτι δικαιουσαι(πχ ηρεμιστικο).κατα τη γνωμη μου, τελειωσε τη θεραπεία σου και μετα κανεις προσπάθειες.ακομη ποσο καιρό θα ακολουθήσεις τη σταδιακή μείωση μεχρι να τα κόψεις εντελως?

μιλησε καλυτερα με τον ψυχίατρο που σου εχει χορηγήσει τη φαρμακευτική αγωγή. Σίγουρα θα μπορεί να σου δώσει μια πιο σίγουρη απάντηση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...