Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Θα ξαναπάμε την επόμενη Τετάρτη 16/10 στον γυναικολόγο και μετά 4/11 έχουμε εμβρυομητρικό. Για το doppler κι εγώ μεταξύ 32-34 ξ΄ερω, εκτός κι αν είσαι στον δικ΄ο μου γιατρό που θέλει και "μικρό" και "μεγάλο ντόπλερ"... όπως μας το έκανε και στη β επιπέδου δηλαδη!🙃 Γενικά κι εγ΄ω είμαι εντάξει με το μέσα, αλλά λίγο οι ορμόνες, λίγο η σκέψη ότι μετά που θα έρθει με το καλό η μπέμπα θα φάω πολύ κλείσιμο μέσα γιατί δε θα έχουμε καθόλου βοήθεια... κάπου φρικάρω. Με τα ρούχα, να ναι καλά μια άλλη κοπέλα του φόρουμ που το έγραψε σε άλλο θέμα, το κολάν απο το ohsho είναι φανταστικ΄ο! Με μια πουκαμίσα απο πάνω κι είσαι τζιτζί να πας παντού!!  
    • Κορίτσια εγώ δεν έχω κάτι αμάν και τι. Κι εμένα η πεθερά μπορεί να πετάξει κάτι πχ για την αγκαλιά αλλά εμμέσως και έτσι γενικά οπότε δεν δίνω σημασία! Θα φανεί στην πορεία βέβαια!! Αχ @nanouko ότι παιδευτηκατε/ παιδευτηκαμε τόσο για ένα παιδάκι για να ακούμε κριτική από δικούς μας άνθρωπους κάπως μου φαίνεται.🤨🤨 @μαμά12345 καλά έκανες και το έκοψες γιατί δεν νομίζω να σταματούσε αλλιώς.   Ο καθένας βέβαια την άποψη του έχει αλλά ειδικά αυτή την περίοδο μόνο υποστήριξη και βοήθεια έχουμε ανάγκη όχι κριτική 
    • Πόσο είναι τώρα το μωρό; Με το καλό τα πρώτα σας εμβόλια! Εμείς θα κάνουμε την επόμενη βδομάδα! Να αποθηλάσεις κορίτσι μου, ο,τι είναι καλύτερο για σας! Κι εμείς δυσκολευόμαστε με τον ύπνο, έχουμε και τους κολικούς, δράμα τα βράδια μας, ευτυχώς έχει βρει ο άντρας μου ένας τρόπο και τον κοιμίζει εκείνος το βράδυ και παίρνω κι εγώ μια ανάσα γτ όλη μέρα είμαι μόνη μου..
    • Ναι, έχω κι εγώ από την πεθερά μου..πώς το κρατάτε έτσι και μην το φιλάτε και εσείς το μάθατε να κλαίει αν το αφήνετε κάτω.. άσε..μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα της την πω καμία ώρα..μόνο χάρη στον άντρα μου δεν έχω μιλήσει ως τώρα.. αλλά πιστεύω στην επόμενη δε θα κρατηθώ..😀
    • Α και το άλλο ρε κορίτσια το ξέχασα να το γράψω πάνω ..! Μ έχουν ζαλίσει οι γύρω γύρω συγκεκριμένα ένα στενό συγγενικό πρόσωπο να μου δίνει όλο συμβουλές για τον μικρό...και γιατί τον κουνάς και γιατί ξυπνάει μόλις τον αφήνεις κάτω?? Εμείς τότε....μπλα μπλα.... Έχει κολικούς το παιδί..δεν έχει έλεγα εγώ δεν ξέρω το μωρό μου? Γκρίνια είναι μέχρι να κοιμηθεί..είχα παιδί με κολικούς και ξέρω να τα ξεχωρίσω ?? πόλλα τέτοια να μου λεει..και τελοσπαντων μην τα πολυλογω μια δυο τρεις της την είπα τσαντιστηκε και δεν μου ξαναπέ τίποτα... Εσείς έχετε τέτοια?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...