Μετάβαση σε περιεχόμενο
  • Απαντήσεις

• Ευχαριστώ πολύ πολύ..!!! 🥰🙏🏼 Ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι μου, εύχομαι και σε σένα ολόψυχα όλα να πάνε καλά..!!! Με το καλό η ωοληψία σου και καλά αποτελέσματα..!!! Θετική σκέψη.. 🙃😉🙏🏼
    • @Sia A @melitiniღ  κορίτσια μου τα καταφέρατε 🥰 μωράκια μεγαλώνουν στις κοιλίτσες σας 🥳 Εύχομαι να πάνε ολα καλά μέχρι τέλους!!! Στείλτε μπεμπεδοσκονη να σας ακολουθήσουμε και οι άλλες σε αυτό το ταξίδι!! Εγώ Πέμπτη μπαίνω για ωοληψια !!
    • Τέλεια κορίτσι μου!! Πέρασε αυτό το μαξιλαράκι κ μια ανακούφιση την πήρατε! Το μικρό σας λουλουδάκι θα είναι μια χαρά!! Ελπίζω να έχεις σύντομα νέα απ τον γιατρό σου, για να ηρεμήσεις ακόμη περισσότερο! 
    • Καλησπερα κοριτσια!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον με εχετε συγκινησει πραγματικα,δεν εχω πολλους ανθρωπους διπλα μου κ ακομη λιγοτεροι γνωριζουν για την κατασταση,δεν εχω μαθει να με σκεφτονται αλλα ουτε κ να ανοιγομαι😊   Λοιπον οι αιματολογικες ηρθαν πριν λιγο κ ειναι πολυ καλες..τις εχει στειλει η εμβρυολογος στον γυναικολογο μου απο ο,τι ειδα στο μειλ κ περιμενω να με παρει για να δουμε πως θα συνεχισουμε κ.λπ.   Ακομη δεν γνωριζω τι θα μου πει αλλα σιγουρα λιγο αναπτερωθηκε το ηθικο μας🥰   Ελπιζω να ειστε ολες καλα,δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας γιατι ειμαι πολυ περιεργα αυτες τις μερες.    
    • Καλησπερα κοριτσια!!Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον με εχετε συγκινησει πραγματικα,δεν εχω πολλους ανθρωπους διπλα μου κ ακομη λιγοτεροι γνωριζουν για την κατασταση,δεν εχω μαθει να με σκεφτονται αλλα ουτε κ να ανοιγομαι😊 Λοιπον οι αιματολογικες ηρθαν πριν λιγο κ ειναι πολυ καλες..τις εχει στειλει η εμβρυολογος στον γυναικολογο μου απο ο,τι ειδα στο μειλ κ περιμενω να με παρει για να δουμε πως θα συνεχισουμε κ.λπ. Ακομη δεν γνωριζω τι θα μου πει αλλα σιγουρα λιγο αναπτερωθηκε το ηθικο μας🥰 Ελπιζω να ειστε ολες καλα,δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα σας γιατι ειμαι πολυ περιεργα αυτες τις μερες.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...