Μετάβαση σε περιεχόμενο

Υπνόσακος 100% πολυεστέρας


Recommended Posts

κάθε βράδυ βρίσκω τον μικρό μου ξεσκεπαστο και του πήρα εναν υπνόσακο απο βαμβακι και μαλλι.Μου φαινεται πολυ ζεστο.Ειναι σαν παπλωματακι και δεν ξέρω απο μέσα τι να του βάλω.μονο φανελακι,φανελακι και πυτζαμουλα...υδρωνει και πολυ ευκολα ο μικρος μου.Δεν έχω ψαξει στην αγορα γιατι ψωνιζω απο μια γνωστη που εχει παιδικα.μου φέρανε δωρο απ το εξωτερικο κάτι υπνοσακους(σαν φορμακια φλιζ ειναι)τα οποια ειναι πολυ μαλακα και πιο λεπτα απ αυτο που πηρα,γραφουν ομως 100%πολυεστερας.ποια ειναι η γνωμη σας???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα, καλύτερα να χρησιμοποιήσεις υπνόσακο 100% βαμβακερό ή τουλάχιστον 80% βαμβάκι. Ο πολυεστέρας ίσως να προκαλέσει αλλεργίες και θα ιδρώνει και πιο πολύ.

Τα παιδιά μου φοράνε φανελάκι και την πυτζαμούλα και τον υπνόσακο χωρίς μανίκια. Τίποτε άλλο. Αλλά προσοχή όταν το παιδί κοιμάται το καλοριφέρ θα πρέπει να είναι κλειστό στο δωμάτιό του. Ελπίζω να βοήθησα :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΙ ΕΓΩ elnik, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΤΙ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΄ΣΕΝΑ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΜΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΜΟΥΑΡ.ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΖΕΣΤΑΙΝΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΣΗΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ.

ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΘΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕΖΩ..

ΚΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΣΑ ΑΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΑΠΛΑ ΕΠΙΑΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΜΕ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ(ΚΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα το παιδάκι σου ζεσταινόταν όχι εξαιτίας του υπνόσακου αλλά εξαιτίας του ότι το καλοριφέρ ήταν αναμμένο! Μια γνωστή μας οικογένεια που συνήθιζε να κοιμάται με αναμμένο καλοριφέρ γιατί τους άρεσε να έχουν ζέστη μέσα στο σπίτι, ο πνευμονολόγος τους είπε ότι είναι τελείως ανθυγιεινό γιατί ο αέρας ξερένεται και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με τους πνεύμονες, όπως δύσπνοια κλπ.

Η ιδανική θερμοκρασία δωματίου είναι 18 βαθμοί Κελσίου. Ένα υπερβολικά ζεστό δωμάτιο μπορεί να αποτελέσει παράγοντα αιφνιδίου βρεφικού θανάτου αλλά και να ξεράνει τις βλεννογόνους στην μυτούλα του μωρού καθιστώντας δύσκολη την αναπνοή του.

Θα πρέπει το δωμάτιο του παιδιού να μην είναι πολύ ζεστό κατά τη διάρκεια της νύχτας και η ατμόσφαιρα να μην είναι ξηρή.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγνωμη κοριτσια και εγω εχω το ιδιο προβλημμα.Αλλα οταν ειπα στην παιδιατρο μου για υπνοσακο μου το απαγορευσε οπως και να επερνα μανταλακια για κουβερτες(ειδικα για κουνιες)οταν την ρωτησα γιατι μου ειπε πως εχουν πνηγη ετσι πολλα παιδια.με τον υπνπσακο πως μολις γυριζουν προυμητα δεν μπορουν να γηρισουν ανασκελα διοτι ειναι κλειδωμενα τα ποδαρακια τους και ετσι δεν μπορουν να ανασενουν και γινετε το μοιρεο.Οπως και με τα μανταλακια γιοτι επειδη τα παιδια στριφογερνουν μπορει να πανε κατω στην κουβερτα και να συνμβη το ιδιο.Μου ειπε να την ντηνω καλα και να εχω μια σταθερη θερμανση στο δωματιο της.Εμενα ετσι μου ειπε!!:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σας πω κ εγω τον πονο μου επι του θεματος...

Αγορασα επειτα απο ερευνα αγορας ενα βαμβακερο υπνοσακο που μου ειπαν οτι ειναι ο καλυτερος.

Τον τελευταιο εναμιση μηνα η μικρη μου εχει ασταματητο συναχι κ βηχα.Για να μην τα πολυλογω καταληξαμε να κανουμε εισπνοες κ η κατασταση βελτιωθηκε σημαντικα.Να σημειωσω οτι τις τελευταιες μερες απο τοτε δηλ που αρχισαν οι εισπνοες δεν ετυχε να χρησιμοποιησω τον υπνοσακο γιατι ο καιρος ηταν ακομη καλος.

Χθες βραδυ ομως που ειχε λιγο κρυακι ειπα να βαλω τη μικρη μεσα για να μην κρυωσει.Το αποτελεσμα ειναι οτι η κατασταση επιδεινωθηκε αμεσα.Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκε ουτε το παιδι ουτε εμεις.Ειχε τοσο μπουκωμα κ βηχα το καημενο που δεν μπορουσε να ησυχασει.

Η παιδιατρος λοιπον, μετα απ' αυτο μου ειπε να μην τον ξαναχρησιμοποιησω ποτε.

Τωρα παντως θα περιμενω 1-2 μερες να δω αν τελικα η αλεργια οφειλετε στον υπνοσακο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Argi ΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΙΝΟΤΑΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΩ, ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΥΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ. ΑΠΛΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ(ΠΙΤΖΑΜΕΣ,Η΄ΦΑΝΕΛΑΚΙ). ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΓΩ ΠΙΤΖΑΜΕΣ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΙΔΡΩΝΕ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΣΕ... ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ(ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ).

ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ.

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡ, ΔΕΝ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ.

ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΚΥΟ" ΓΙΑ "ΚΡΥΟ".

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια κ ο δικος μου ζεστενεται πάρα πολυ.καμια φορα μονο με φανελακι και μπιτζαμουλες και ειναι ιδρωμενος.δεν τον σκεπάζω μεχρι να ξειδρωσει.καλοριφερ δεν εχουμε ποτε την νυχτα.αυτο με τα πιασιματα της κουβέρτας το εχω σκεφτει και εγω.εγω την πιανω την κουβερτουλα του με μανταλακια και ανησυχω μη χωθει μεσα.αν και τον βάζω κατω στην κουνια πολλες φορες τον βρισκω αναποδα.και καλα την ήμερα που τον κοιταω συνεχεια..τι γινεται το βραδυ??ποιος ειναι τελικα ο ιδανικος τροπος να κοιμουνται τα παιδακια ωστε να ειναι ασφαλης??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ!!ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ!!ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ,ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΝΟΣΑΚΟ!!ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΝΙΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ!!ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΑΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟ ΦΟΡΜΑΚΙ Η ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΤΟΥ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bre koritsia kala ta lete ola auta pou lete alla den lete poso einai kai ta paidakia sas gia na kseroume na sigrinoume..emena o mpempis einai 3.5 kai to bazw mesa se mia kouberta pou einai san sakikai tin koumpwnw mexri ta xeria kai meta apo panw ton skepazw kai me mia kouberta ton foraw fanelaki kai formaki kai ta kalorifer stous 19

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 3 weeks later...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ!!ΦΟΡΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙΣ ΜΠΙΖΑΜΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟΣΑΚΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΓΟΥΤΑΝ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΜΥΤΟΥΛΕΣ!!ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕ!!ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ Ο ΥΠΝΟΣΑΚΟΣ?ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...