Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ 40η ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ

rapanaki

Recommended Posts

καλησπερα θελω την βοηθεια σας και την γνωμη σας.

το Σαββατο κλεινω την 40η βδομαδα και μπαινω στην 41η το ΠΗΤ εδειχνε 13/12 που ειναι σαββατο οπως σας ειπα.

αλλα ο μπεμπακος δεν λεει να βγει

καποια πονακια εχω γιατι ειναι αρκετα κατω

αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο νερακια δεν εχω δει

συνεχεια του μιλαω μεχρι και οτι γεννησε η μαστροκωστα και οτι πρεπει να βγει γιατι θα χασει την νυφη του λεω :P:):P αλλα δεν ανταποκρινεται περα απο καποιες κλωτσιουλες.............

εχουν αρχισει φιλοι και γνωστοι να με τρελενουν με τα τηλεφωνηματα τους για το αν γεννησα κτλ ειμαι και γενικα φοβιτσιαρα ολα τα καλα μαζι....

μιλησα με τον αντρα μου λοιπον και ειπαμε να παμε αυριο στον γιατρο μου να με δει-αλλο και αυτο θα με δει απο κατω με χερακιιιιιιιιιιιιιιι-και να του πω αν ειναι να με βαλει μεσα το σαββατο με ραντεβου

δεν ξερω τι αλλο να κανω

συγνωμη αν σας κουρασα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Me to kalo . . .

Me to kalo

kai me.. ena gelio!

To bebe kserei ti kanei,

min anysixeis!

Oso afora autous pou pwtane gia ton

toketo, astous na rwtane!

Noiazontai gi'auto se prizoun!

Skepsou omws kai to endexomeno

to mwro sou na taraxtike me tin

Mastrokwsta!!! Isws exei kalyteres

protimiseis!!!

Astreievomai!

OLA THA PANE KALA!!!

Αγγελικουλα το παιδακι σου ξερει τι κανει. Το ξερεις οτι στο εξωτερικο οι βδομαδες ειναι 42? Μονο εμεις στην Ελλαδα ντε και καλα να το βγαλουμε νωριτερα. Οταν θα νιωσει ετοιμο θα στο πει..

μην σε πιανει αγχος ποτε θα βγει! θα βγει ! μπορει να αντεξει μεχρι και 42 εβδ αν δεν εχει αρχισει να γερναει ο πλακουντας! οσο για τα συμπτωματα θα τα καταλαβεις! απλα προσπαθησε να περασεις τους περισοτερους πονους στο σπιτι!

λετε να εχω τετοιο εξυπνο μωρακι?απο μενα πηρε?χα χα χα χα

μαλλον θα τρομαξε και με την μαστροκωστα και σου λεει ασε μην παμε και δεν μας προσεξει κανεις

αρα λετε να περιμενω και εκεινο θα αποφασισει?

θα αρχισω να νιωθω σαν ελεφαντας:)

Μπορείς να το βοηθήσεις να βγει!! Ένας τρόπος, που μου τον είπε ο γιατρός μου, είναι να έχεις ερωτική επαφή με τον άντρα σου, γιατί το σπέρμα βοηθά στις συσπάσεις και προκαλεί τη γέννα!

Επίσης μπορείς να κινείσαι αρκετά, δηλαδή ανέβαινε σκαλιά ή κάνε τις δουλειές του σπιτιού, όσο μπορείς βέβαια εννοείτε!

Εμείς πάντα αστειευόμασταν και λέγαμε ότι το μωρό περνάει καλά και δεν θέλει να βγει έξω, προφανώς να έχει ιντερνετ και έτσι επικοινωνεί με άλλα μωράκια και μέχρι να ακυρώσει τον λογαριασμό του ιντερνετ χρειάζεται χρόνος!..... :laugh:

Εμενα η φιλεναδα μου γεννησε πριν 15 μερες στην 41η εβδομαδα αλλα με τεχνιτους γιατι η μικρη ειχε αραξει για τα καλα.Γεννησε ενα κοριτσακι 3.700 με 56 ποντους.:woohoo: Γι'αυτο μην ανχονεσε.:)

rapanaki μου μην αγχωνεσαι!Εγω ειχα κλεισει 40+ εμβομαδες και πηγα με ραντεβου για φυσιολογικο!εγω σου ευχομαι με το καλο!

rapanaki...οι σκαλες ειναι αποτελεσματικες....εγω μενω στον 3 και σε ολη την εγκυμοσυνη ανεβαινα με τα ποδια....ενα θα σου πω...Π.Η.Τ ειχα στις 1 οκτωμβρη 2008...και γεννησα 3/9/2008

rapanaki Καλησπέρα!Και εγώ στον γιό μου γέννησα 40+1...Όπως λένε τα υπόλοιπα κορίτσια, ενώ ήμουνα έτοιμη να μπώ με ραντεβού Δευτέρα για τεχνητούς πόνους, το Σάββατο το μεσημέρι μου είπανε να ανεβοκατέβω τις σκάλες του σπιτιού...Είναι 18 σκαλοπάτια και τα ανεβοκατέβηκα 14 φορές, ώσπου άρχισαν οι πόνοι και γέννησα φυσιολογικά την Κυριακή το πρωϊ...

Να ξέρεις και κάτι άλλο....Μπορεί να βγάλεις και λίγο αίμα, μην πανικοβληθείς, είναι φυσιολογικό....

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ..

ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ..

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΕΧΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..

ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΧΕ ΠΗΤ 24/11 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΕ 27/11 ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ

ΠΟΝΟΥΣ. ΤΟ ΜΩΡΟ ΒΓΗΚΕ 4100 ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ

ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ..

ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΑΣ!!!

Rapanaki μου μην ανησυχείς...Όλα θα πάνε καλά και το μωράκι σου σύντομα θα το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου...Μάλλον θα σκέφτεται σε τί κόσμο πρόκειται να έρθει (ειδικά με όλα αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες) και λέει: "Δεν κάθομαι εδώ καλύτερα;;;":P :P :P

Πάντως, μην αγχώνεσαι..Ο γιατρός σου θα σου πει τι πρέπει να κάνετε...Με το καλό λοιπόν να έρθει το ζουζούνι σου και με έναν πόνο...:laugh: :laugh:

Φιλάκια!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΑΠΑΝΑΚΙ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 42 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;;Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!

rapanaki μου καλο, δε λεει να βγει ο μικρουλης ε?? την καταβρηκε εκει μεσα μαλλον!!:lol: καταλαβαινω απολυτα την ανυπομονησια σου κοριτσακι μου, εμενα μ'ειχε πιασει απ' τη στιγμη που μπηκα στον 9ο!!:silly:

μην ανησυχεις ομως! ξερει το νινακι ποτε θα εμφανιστει!;) κι αν δε ξερει εκεινο, ξερει ο γιατρος σου! απ'οσο γνωριζω, αν δεν υπαρχει ιατρικος λογος, η εγκυμοσυνη μπορει να παραταθει και ως τις 42 εβδομαδες!! θα ειναι θρεφταρακι και δε θα σε ταλαιπωρησει μετα, δες και τη θετικη του πλευρα! η δικη μου ηταν τοσοδουλα (2600kg) και κουραζοταν πολυ ευκολα στο θηλασμο, ανησυχουσαμε για τον ικτερο κλπ!!

πολυ-πολυ περπατημα μου ειχε πει ο δικος μου γιατρος (4 ωρες την ημερα!!:blink: ) βοηθα και στο να μαλακωσει ο τραχηλος! επισης βοηθα η ολοκληρωμενη ερωτικη επαφη με τον αντρουλη σου και αλλο 'γιατροσοφι' (που ομως δε ξερω αν ισχυει!) ειναι τα πικαντικα φαγητα. αν σ'αρεσουν, δε χανεις τιποτα να το δοκιμασεις!!;)

ολα θα πανε καλα κοριτσακι μου! συμβουλεψου το γιατρο σου, εκεινος ξερει καλυτερα!! μπορει ο μικρουλης να το αποφασισει μονος του και να μη χρειαστει προκληση! ασ' του τη πρωτοβουλια, αν στο επιτρεπει φυσικα ο γιατρος!!!;)

Μ'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ κοπελα μου!!!!

:kiss: :kiss: :kiss:

με εναν πονο.Να βγει ενα γερο μωρακι.θα ρθει οταν πρεπει.εμενα παντως ο γιατρος μεχρι την τελευταια μερα με αφησε.μου εβαλε τεχνητους που δεν με πιασανε και τελικα εκανα καισαρικη.μη φοβασαι τιποτα.οπως και να γεννησεις θα ειναι η ωραιοτερη στιγμη της ζωης σου.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΗ.

αχ σας ευχαριστω πολυ ολες σας δεν εχω τι αλλο να πω θα κανω αυτες τις μερες ολο και πιο πολυ τις σκαλες του σπιτιου μου πολυ καλες μου φιλες....χα χα χα χα ο αντρας μου απ την αλλη αυτο με την σεξουαλικη επαφη το φοβαται δεν θελει λεει ο μικρουλακος να παθει κατι χι χι χι χι ξερει οτι δεν θα συμβει αυτο αλλα δεν θελει του μιλαει συνεχεια και του λεει -ελα στο φως ελα στο φως ειναι πολυ αστειο το θεαμα να τον βλεπω να του κουναει χαμηλα εναν φακο και του το φωναζει

θα μιλησω και με τον γιατρο μου να δω πως τον βλεπει και αν μπορει να δει που βρισκεται και θα δω τι θα μου πει και αυτος

απ την μια λεω οτι ενα ραντεβου ισως μου μειωσει και το αγχος της αναμονης γιατι θα ξερω οτι θα μπω την ταδε του μηνα και ετσι θα μαι λιγο καλυτερα ψυχολογικα

αχ αυτα τα ζουζουνακια η θα βιαζονται να βγουν η θα βολευονται και θα κανουν τα παπακια.:)

Με το καλό rapanaki....Να μας ενημερώσεις για τις εξελιξεις....Μην ανυσηχείς όμωως....τυχερούλα..σκέψου οτι σε λίγο καιρό δεν θα ειστε μονοι στο σπίτι....εγω ακομα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω οτι θα φύγουμε 2 κ θα γυρίσουμε 3....απίστευτο

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ΄...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ:kiss: :woohoo:

Αχ τι ωραία! αν γεννήσεις Σάββατο θα έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια με το γιόκα σου!! Και Σαββατογεννημένοι και στις 13! Είμαστε πολύ τυχερά παιδιά να ξέρεις!! Με ένα πόνο! Πολλά φιλια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...