Μετάβαση σε περιεχόμενο

τι να κανω??


Recommended Posts

ο μικρουλης μου εφτασε 6 1/2 μηνών.ξυπναει 7.30 γαλατακι 11 φρουτα 2.30 γαλατακι(σε λιγο λαχανικα) 6.00-6.30 γαλατακι (σπανια κρεμα) και κατα τις 9.30 γαλατακι και ύπνο.το προβλημα μου ειναι οτι κατα τις 8 δεν κρατιεται απ την νύστα. ομως ειναι νωρις για να φαει το τελευταιο γαλατακι αφου εχουν περασει μολις 2 ώρες απ το προηγουμενο γευμα.οσες φορες τον άφησα να κοιμηθει ξυπνησε κατα τις 11 και μετα ξεκουραστος ξανακοιμηθηκε στις 1-2 το πρωι.προσπαθω να τον απασχολω για να κρατηθει μεχρι 9.30 .ωστε να κανουμε μπανακι και φαγητο και να το παει μεχρι πρωι.αν κανω τελευταιο 8 θα ξυπναει πολυ νωρις υποθετω.οταν τον κραταω μεχρι τις 9.30 ειναι πολυ κουρασμενος και εχει γκρινια.κοιμαται κατα τις10 και ξυπναει 7

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάλλον τον ψιλοταλαιπωρείς τον καημενούλη αν τον κρατάς ξύπνιο μέχρι τις 9 το βράδυ! Δώσε του την κρεμούλα (που είναι και πιο χορταστική από το γάλα) ή το γάλα νωρίτερα από τις 18.00 το απόγευμα, γιατί το παιδί να μένει με άδειο στομάχι τόσες ώρες? Έτσι κατά τις 19.00 ή 20.00 ας πιει το βραδινό γαλατάκι. Αυτή είναι η γνώμη μου.:kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.απο ειδα το ταιζεις ανα 3ωρο.εγω παντως προσπαθουσα να ξεκλεψω ενα τεταρτο πριν ενα μετα για να ερθει στα ισα.παντως παιζει ρολο αν ξυπναει το βραδυ ακομα ή ποση ωρα κοιμαται κατα τις 8 εμεν κοιμοταν κανενα μισαωρο και ετσι κοιματαν κατα τις 10.και εγω ημουν απολυτη να κοιμαται νωρις αλλα απο οτι καταλαβα τα μωρα λες και ειναι προγραματισμενα για αυτο αστο μην το παιδευεις και πολυ (εκτος αν δουλευεις και το πρωι παει παιδικο κλπ)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τον ταιζω καθε 3 1/2 ώρες.ο γιατρος μου ειπε καλυτερα οχι νωριτερα.την κρεμουλα την αποφεύγω γιατι δεν μ αρεσει σαν ιδέα.την δινω που και που.αφου τρωει στις2.30 δεν μπορω νωριτερα απ τις 6 το απογευμα να ξαναταισω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα αν κοιμοταν κανενα μισαωρακι θα άντεχε μεχρι τις 9.30.οι αλλες ώρες στην ήμερα ειναι ιδιες σχεδον καθε μέρα.πειναει και κοιμαται σχεδον την ιδια ώρα.το μονο μου θέμα ειναι μετα τις 5-6 που 2 ώρες μετα το προτελευταιο γευμα νυσταζει.οπως εγραψα πιο κατω οταν τον αφησα να κοιμηθει απ τις 8 ξυπνησε γιατι πεινασε κατα τις 11 και μετα καναμε μαυρα ματια να ξανακοιμηθουμε.αν κοιμηθει 9.30 κοιμαται συνεχομενα μεχρι 7 το πρωι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...