Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΠΕΡΜΑΤΕΧΥΣΗ..ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ??


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια.!

σας βλεπω εδω και αρκετο καιρο και βλεπω οτι υποστηριζεi η μια την αλλη.Ηθελα να ρωτησω τις πιθανοτητες μια πετυχημενης σπερματεχυσης.Εχω μία στο ενεργητικο μου με μια βιοχημικη κυηση ως αποτελεσμα.Τωρα ειμαι στη δευτερη και την Δευτερα θα κάνω τη χοριακη.Εχω κατα αγχωθει! Τι συμπτωματα έχουμε οταν υπάρχει κύηση?Πρεπει να δουμε αυτα τα καφε ακομα και οταν περνουμε utrogestan?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα τινκ,

Ίσως για τον καθένα να είναι διαφορετικά τα ποσοστά ανάλογα με το θέμα του. Εμείς που ανήκουμε στην περίπτωση της ανεξήγητης υπογονιμότητας, ο γιατρός είχε πει ότι μόνοι μας έχουμε 3-5% ανά μήνα πιθανότητα, αλλά δεν ξέρω πως το βρήκε αυτό το ποσοστό. Με σπερματέγχυση με φάρμακα, μας είπε ότι μας δίνει πιθανότητες 6 μηνών, δηλαδή 20-25%, και χωρίς φάρμακα περίπου 10%. Αυτή που κάναμε με φάρμακα οδήγησε σε βιοχημική, ενώ η δεύτερη χωρίς φάρμακα απέτυχε...

Τώρα τα συμπτώματα και τις δύο φορές, σε μια παλίνδρομη που είχα παλιότερα και στη βιοχημική που είχα με την σπερματέγχυση ήταν τα ίδια για μένα, όχι περίοδος, πρησμένο στήθος και τσιμπήματα χαμηλά.

Δεν θα σου πω να μην αγχώνεσαι, γιατί σε καταλαβαίνω... Σου εύχομαι καλή επιτυχία τη Δευτέρα, με μια μεγάλη χοριακή!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λυπάμαι πολύ αστερακι . Ξέρω πως νιώθεις γιατι τα έχω περασει και εγώ.Αυτο που μπορω να σου πω είναι keep going !! Oτι λεω και στον εαυτο μου !

Και αυτο γιατι δεν ξερω ζευγάρι που να προσπαθεί και να μην το πετυχαίνει τελικα.!Αρκει να το θελουμε πολυ.

Αυτο που δεν ξερω είναι αν στη περίπτωση μας, ανεξήγητη υπογονιμοτητα, ενδείκνυται η σπερματέγχυση. Μήπως χρειαζόμαστε και άλλες εξετάσεις περα απο τις ορμονικές και τα σπερμοδιαγραμματα?Αυτο που να μην βρίσκουν την αιτία ποσο ψυχοφθόρο ειναι!Τουλαχιστον αν εντοπιστεί ενα προβλημα να ξερουμε πως να το αντιμετωπίσουμε.

Εγω δεν εχω κανενα συμπτωμα αυτη τη φορα, μονο που δεν μου εχει ερθει περιοδος και αρκετη συχνοουρια αλλα οπως εμαθα είναι γιατι περνω τα utrogestan.Οπως και να χει τη Δευτερα θα μαθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα. Πραγματικα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μπορει να ειναι διαφορετικα για την καθεμια μας. Και εγω ειχα κανει σπερματεγχυση και δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωσπου αρχισε να ανεβαινει η χοριακη! σου ευχομαι οτι το καλυτερο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δυστυχως στην δικη μου περιπτωση δεν πετυχαινει η σπερματεχυση.Αλλα δεν πτοουμε .Μαλλον θα κινηθω και εγω στο τομεα της εξωσωματικης.Ευχαριστω κοριτσια για τις ευχες σας.Keep going σε ολες οσες κανουμε προσπαθεια.

Kely μου ευχομαι με το καλο η εγγυμοσυνη σου και αν εχεις γεννησει να σου ζησει το μωρακι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...