Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενε " Βροχη με ζεστη σοκολατα και κουβεντουλα"

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Γύρισα απ' το σχολείο, παίζω με τον Αντρέα, και είπα να μπω να δω και τι γράψατε. 

Φτωχή η σοδειά, καλέ, πού είστε όλες;;; 

Μάγδα μακάρι να μη βασανιστεί πολύ η γιαγιά. Κι εμείς σήμερα μάθαμε ότι πέθανε κάποιος, που δεν τον ξέραμε, αλλά μας ήταν απαραίτητος! Τρία χρόνια τώρα που πηγαίναμε σχολείο με το διευθυντή, βλέπαμε στο καφενείο ενός χωριού έναν τύπο πολύ περίεργο, με μακριά γενειάδα και ρούχα κάπως κουρελιασμένα, να κάθεται πάντα στο ίδιο τραπεζάκι στη βεράντα του καφενείου, και να έχει μπροστά του πάντα δύο μπουκαλάκια μπίρας. Ποτέ ένα ή τρία, πάντα δύο. Ο βοηθός διευθυντής που ήταν τότε στο σχολείο, τον είχε ονομάσει "ο διμπιρίτης" και κάθε μέρα τον βλέπαμε. Κάποιες φορές τον είδαμε να πηγαίνει, μια μια μηχανή του εντούρο, γεμάτη λάσπες και χώματα. Είχαμε δημιουργήσει ολόκληρο μύθο γύρω απ' αυτόν τον τύπο, λέγαμε ότι έχει δύο μικρά μπουκάλια μπίρας πάντα μπροστά του, επειδή του δίνουν κουπόνια για δύο μικρές μπίρες, κι άλλα τέτοια. Πέρσι τον βλέπαμε ενίοτε και με ένα μπουκάλι, και λέγαμε ότι λόγω της κρίσης, του μείωσαν τα κουπόνια, και δικαιούται μόνο ένα μπουκάλι. Βάζαμε στοιχήματα πόσες μπίρες θα έχει μπροστά του, μία ή δύο, τι ορεκτικό, γιατί συνήθως είχε μαζί του κάποιο μεζέ απ' το σπίτι του, σαλιγκάρια ξιδάτα ή φρούτα, και λέγαμε ότι όπως τον παρακολουθούμε εμείς, έτσι μας παρακολουθεί κι αυτός, και θα λέει "σήμερα θα έρθουν μ' αυτό το αμάξι" ή "σήμερα θα είναι αυτοί μέσα στο αυτοκίνητο" κι άλλα τέτοια. Μια φορά ο διευθυντής σταμάτησε το αυτοκίνητο και τον ρώτησε κάτι, άλλη φορά που δεν τον βλέπαμε για κάποιες μέρες, σταματήσαμε και πάλι ο διευθυντής ρώτησε τον καφετζή τι απέγινε αυτός ο τύπος. Το χειμώνα συνήθως εξαφανιζόταν, και εμφανιζόταν πάλι την άνοιξη, και λέγαμε ότι το χειμώνα πέφτει σε χειμερία νάρκη, και το καλοκαίρι βγαίνει απ' τη φωλιά του. 

Από το Μάρτιο κάθε φορά που περνούσαμε λέγαμε "άντε, σίγουρα σήμερα θα ήρθε" αλλά δεν τον βλέπαμε ποτέ. Αφού πήγε Μάιος και δεν έκανε την εμφάνισή του, αποφασίσαμε να ρωτήσει μια μέρα ο διευθυντής για τον διμπιρίτη. Χτες που δεν πήγα σχολείο, σταμάτησαν, κατέβηκε στο καφενείο και τους είπε "γεια σας, είμαι ο διευθυντής του εσπερινού σχολείου, και θα ήθελα να σας ρωτήσω γι' αυτόν τον κύριο που βλέπαμε", τους έκανε μια περιγραφή, και του είπαν "είναι στα κυπαρίσσια". Τελικά ο φίλος μας πέθανε εδώ και τρεις μήνες... Εξήντα χρονών ήταν μόνο, είπαν στο διευθυντή οι χωριανοί του... 

Τώρα θα μου πείτε, τι σας τα λέω όλα αυτά, ε, όσο να 'ναι, τόσα χρόνια τον βλέπαμε εκεί, ήταν κομμάτι της ζωής μας... 

Μάγδα, για τη δουλειά τι απορείς...; Έτσι δε γίνεται πάντα; Αυτοί που δουλεύουν είναι τα κορόιδα... 

Σας είχα γράψει την άλλη φορά για τη δική μου παρόμοια εμπειρία, αλλά που τελικά μου βγήκε σε καλό! 

Ο Αντρέας έκανε πάλι δύο φορές διάρροια, μεσημέρι και απόγευμα. Νομίζω δεν είναι και τόσο τραγικό, ο παιδίατρος μου είπε ελαφρά γεύματα, υγρά και προβιοτικό. Αύριο θα τον κρατήσουμε σπίτι καλύτερα και πηγαίνει τη Δευτέρα στον παιδικό. 

Σας φιλώ κοριτσάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια! Πλησιάζει το Σαββατοκύριακο! Αύριο έχει γενέθλια η κολλητή μου και θα μας βγάλει για ποτάκι. Γυναικοπαρέα! Μια χαρά δηλαδή! Το έχω μεγάλη ανάγκη. Έχω ψιλοφρικάρει. Στο σπίτι ζω καθημερινά τον απόλυτο πανικό. Έρχονται στιγμές που νομίζω ότι θα παρανοήσω...Τέλος πάντων..

Άννα Μαρία, γέλασα πολύ με το φιλώ τα αυτιά μου! Τελικά έχεις δίκιο. Είναι πολύ μπροστά ο μαθητής μου! Χαχαχαχαχαχα! Περαστικά στον Αντρίκο σου. Ίσως να άρπαξε καμιά ελαφριά γαστρεντερίτιδα.. Κάθε αρχή και δύσκολη στον παιδικό..Κρίμα που έφυγε ο διμπιρίτης. Τελικά ποτέ δεν μάθατε στην ιστορία του..

Βασούλα, σε βοηθάει πολύ ο αντρούλης σου! Μπράβο του! Ο δικός μου από δουλειές σπιτιού δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο με τα παιδιά βοηθά και αυτό κυρίως τα Σαββατοκύριακα. Για τις σχέσεις μάνας και κόρης ή γιου, δεν μπορώ ακόμα να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Ο Πάνος με έχει στα κοπλιμέντα, με φιλάει, μου λέει γλυκά λόγια. Η Αλεξάνδρα είναι πολύ κολλημένη επάνω μου.Λατρεία μου έχει. Είναι όμως ακόμα πολύ μικρούλα. Ίσως όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα να έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Μαγδούλα, εννοείται πως δεν υπάρχει αξιοκρατία ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι. Ο έχων το βύσμα, πάει μπροστά. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η γιαγιά σου...Κι εγώ φοβάμαι τον θάνατο και τις αρρώστιες. Μεγάλη φοβία έχω.

Η Αλεξάνδρα με έχει πεθάνει με τον ύπνο της. Έχει τώρα αρκετές μέρες που ξυπνάει μέσα στα άγρια χαράματα και μετά κάνει δέκα ώρες να ξανακοιμηθεί. Εντωμεταξύ, ξέρετε τι είναι να ξυπνάει στις 4 το πρωί και να σου λέει μέσα στη χαρά να πάμε Άγιο Γιώργη για κούνια μπέλα;;; Μια τρέλα!!! Απορώ πώς αντέχω με τον ύπνο που κάνω. Ειλικρινά απορώ.

Αυτά και για σήμερα! Φιλάκια!

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια εφοσον 2 φορες εκανε διαρροια δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο!ισως να κρυωσε κιολας...!κριμα για τον τυπακο με τις μπυρες!φαινεται δεν θα ειχε ουτε οικογενεια για να ειναι σε τετοια κατασταση!ποσο λυπαμαι οταν βλεπω τετοιες περιπτωσεις!

Ανθη μου βοηθα ο αντρας μου και γω τωρα που μαι εγκυος παραπονιεμαι κιολας...χαχα!πολλα κανει δεν πρεπει να χω παραπονο!αλλα σ αυτη την εγκυμοσυνη εχω γινει πολυ ιδιοτροπη, δεν εχω υπομονη!πιανω τον εαυτο μου να εκνευριζεται με πολυ ασημαντα πραγματα, απ τις ορμονες ειναι μαλλον!ελπιζω να μου περασει συντομα!αχχχ δυσκολη η Αλεξανδρα με τον υπνο....κι ο Πανος ειχε θεμα με τον υπνο στην ηλικια της μικρης?

Μαγδουλα μου να μη στεναχωριεσαι για τη θεση!εσυ αξιζεις και θα ερθει και η δικη σου σειρα!υγεια να χουμε κοπέλα μου και τα αλλα ειναι δευτερευοντα!περαστικα και στη γιαγιουλα!συντομα να το ξεπερασει και να μην ταλαιπωρηθει καθολου!

γεια σας κοριτσια!τι κανετε??Κυριακη ετοιμαζουμε το παρτυ του μικρου και εχω πολλες δουλειες για αυτο χαθηκα....

φιλια πολλα!!!

Γεια σας κοριτσάκια! 

Πώς πάει;

Εμείς καλά, ο Αντρέας σήμερα έμεινε σπίτι, αλλά δεν ξανάκανε διάρροια. Έκανε κακά μόνο μία φορά, το πρωί, και έχουν αρχίσει ήδη να σφίγγουν. 

Το πρωί που ξύπνησε είπε "π-έπει να πάω το Ματιαούλη αμέσως", μετά το ξέχασε, αλλά το μεσημέρι που νύσταξε και κουράστηκε, είπε αρκετές φορές ότι θέλει να πάει στο Μανιταρούλη. Μάλιστα, μας το έλεγε και συλλαβιστά, μήπως και δεν το καταλάβουμε: "ΜΑ-ΤΙ-Α-ΟΥ-ΛΗΗΗΗΗΗΣ" και μετά του λέω "πεθύμησες το νηπιαγωγείο σου;" και μου απαντά "Ματιαούλη το λένε"!!! 

Σήμερα έχω πάρα πολύ δύσκολη μέρα στο σχολείο, κατ' αρχήν έχω να πάω να πάρω τα σάντουιτς, μετά στο αυτοκίνητο έχουμε το φαφλατά..., πρώτη ώρα με έβαλαν επιτήρηση στις εξετάσεις, και μετά απ' αυτό έχω τέσσερις συνεχόμενες ώρες μάθημα... Αφήστε που, η τρελή μαθήτρια είχε πάει ταξίδι στις Ολλανδικές Αντίλλες και λέει, δε δέχεται να κάνει το διαγώνισμα που έχουν σήμερα, γιατί λέει, δε διάβασε, ενώ η ύλη είναι ΜΙΑ σελίδα και το διαγώνισμα θα γίνει με ΑΝΟΙΧΤΑ βιβλία. Χτες της είπα ότι αν δεν το κάνει σήμερα δε θα της δώσω άλλη ευκαιρία και φάνηκε να το δέχεται, αλλά σήμερα με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι δεν είναι στο σπίτι, και μετά θα έχει τα παιδιά της, και πότε θα προλάβει να διαβάσει, κ.λπ., και να το κάνει τη Δευτέρα. Της λέω, μα θα είναι με ΑΝΟΙΧΤΑ βιβλία και η ύλη είναι ΜΙΑ σελίδα, εκεί αυτή. Ουφ, δεν ξέρω τι θα κάνω... Δε θέλω να τσακωθώ τελευταίες μέρες, ούτε, όμως, να μας κάνει κι ό,τι θέλει. Αν δεν μπορεί μέσα σε σαράντα λεπτά να διαβάσει μία σελίδα και να απαντήσει μερικές ερωτήσεις, εκ τω οποίων πολλές είναι πολλαπλής επιλογής, τότε τι ήρθε να κάνει στην α' λυκείου; Και να απαιτεί και καλούς βαθμούς; Στην α' δημοτικού θα έπρεπε να είναι... Τα νεύρα μουυυυυ....

Ανθή τη χρειαζόμαστε κι εμείς τη βόλτα μας. Αυτό το όλο με τα παιδιά, και έξω με τα παιδιά και μέσα με τα παιδιά, είναι πολύ κουραστικό. Δεν αντέχω αυτές που λένε "δεν έκανα παιδί για να το παρατάω και να βγαίνω, και τα κάνουμε όλα μαζί, και τρία χρόνια δεν έχω πάει μόνη μου ούτε μέχρι το περίπτερο" κ.λπ. Άσε μας ρε κοπέλα μου, εγώ πάντως κάτω απ' τα ρούχα μου δε φοράω στολή της σούπερ μαμάς.

Πωπω, πολύ χάλια ο ύπνος της Αλεξάνδρας... Εύχομαι να στρώσει σύντομα!

Βάσω ναι, δεν είναι καθόλου ανησυχητική η διάρροια, μάλλον κανένα κρύωμα θα ήταν. Έφαγε ελαφρά φαγητά, πήρε και το πρεβιοτικό, και ήδη νομίζω του πέρασε. Άλλωστε, κι ο ίδιος ήταν μες στην τρελή χαρά και χτες και σήμερα!

Κι εγώ εκνευρίζομαι με ασήμαντα θέματα (ορμόνες γαρ), αλλά ο άντρας μου δεν το καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα να τσακωνόμαστε κάθε τρεις και λίγο.

Μαρίνα, καλή επιτυχία στο παρτάκι σας! Βρήκες θέμα τελικά;

Σας φιλώ κοριτσάκια!

Τσα να μαι κ εγω κουρασμενη νευριασμενη στεναχωρημενη καταπιεσμενη κ μη λετε για νευρα εγω δεν ειμαι εγκυος αλλα τα νευρα μου ειναι τσιτα

Ουτε εγω νιωθω σουπερ μαμα αλλα σιγουρα κανω οτι μπορω για να μαι οσο καλυτερη γινεται κ εγω πιστευω απολυτα πως το ζευγαρι πρεπει να βγαινει κ ανευ τεκνου

Εγω ευελπιστω αυριο βραδυ να συμβει κατι τετοιο αν κ χλωμο το κοβω

Πηγα ηρθα απο δουλεια ξαναπηγα δουλεια κ καπακι στη μηνιαια συναντηση με γονεις κ ψυχολογο το μαθημα ηταν τελειο απλα ενα παραδειγμα με οδηγησε σε μια διαπιστωση που με στεναχωρησε βαζω ολους τους αλλους πανω απο μενα

Κ το παιδι ειδικα δε λεω ειμαι μαμα αλλα οχι μονο αυτο

Το πχ ελεγε πως ειναι μια μαμα μηλια μαμα κ απο κατω ενα μωρακι

Το μωρο ζητα κουνια κοβει ενα κλαδι η μηλια

Μετα ζητα φαι δινω ενα μηλο

Ζητα σκια ριχνει τα φυλλα το παιδι μεγαλωνει ζητα πατινι κοβει κορμο μεγαλωνει κ ζητα βαρκα κοβει κ αλλο κ ου το καθεξις καποτε εχει γινει το μωρο γερακος κ ζητα μπαστουνι κοβει κ το τελευταιο κομματι στο τελος ζητα να αναπαυθει εχει μεινει ενα τοσο δα κουτσουρακι κ λεει κατσε πανω μου

Το αποτελεσμα η μηλιτσα αναλωθηκε τοσο πολυ που δεν εμεινε τιποτα

Το συμπερασμα ειναι να δωσουμε τα παντα στο παιδι με οριο να ξαπλωσει κατω απο τα φυλλα μας χωρις να τα ριξουμε ολα ωστε για μας να μη μεινει τιποτα

Εγω σημερα εμπεδωσα πως πρεπει να δω κ τα θελω μου ετσι ο β θα χει ευτυχισμενη μαμα κ αυτος θα ναι πιο χαρουμενος...

Μας ειπε πολλα κ ισως στο γραπτο περιληπτικο να μη το απεδωσα σωστα αλλα στανταρ εχει δικιο κατε με...

Μιλησαμε για θανατο ζωη κ χειρισμο παιδιου..

Κατα τα αλλα αποτελεσματα γιαγιας δεν υπαρχει μετασταση αλλου αλλα δευτερη η τριτη χειρουργειο εχω αγχος

Ο αντρΑς μου με τσιτωσε κλασικα αυτο το να εχει τον ελεγχο σε ολα με κανει τρελη ωρες ωρες!!!!

Αννα μαρια κουραγιο για σημερα ζορικα κ για σενα εμενα αυτη η μαθητρια με νευριαζει τρελα χαρα στα κουραγια σου να την ανεχεσαι..

Ευτυχως ο αντρικος σου μια χαρα

Ειναι βασικο να θελει το σχολειο του με ευχαριστηση κ οσο μεγαλωνει θα ναι καλυτερα εγω το βλεπω με τον καιρο

Σημερα μου φερε ενα λουλουδι χειροτεχνεια με ενα παπυρο για τη κυριακη γιορτη της

Μητερας ειχε ενα ωραιο γνωμικο το δα κ συγκινηθηκα κ δακρυσα κ μου λεει βρε μαμακα εγω στο δωσα για να γελας μη κλαις..

Μετα του εξηγουσα ποση ωρα τι σημαινει συγκινηση χαχα

Αννα μαρια λυπηθηκα κ τον κυριουλη με της μπυρες αν κοιταγαμε λιγο ποιο κατω απο την εξωτερικη εικονα που βλεπουμε θα αντιδρουσαμε αλλιως κ ολα θα ταν πιο ομορφα μου χαν στειλει ενα μειλ με εικονες αλλα δυστυχως δε μπορω να το μοιραστω εδω στο μαμυ γκρρρ

Βασουλα για τη θεση το ξεπερασα σκ θα τρεχει η υπευθυνη κ οχι εγω χιχι

Μετακουμιζουμε σε μεγαλυτερο καταστημα απο δευτερα με φορμα κλειστο για δυο μερες κ μπολικο κουβαλημα παλι γκρρρ

Μωρουδενια να το χαιρεσαι το ζουζουνι κ να χετε ενα υπεροχο παρτυ!

Βασουλα μου γλυκια κ μενα ο συζηξ βοηθα πολυ ευτυχως αλλιως θα καταρρεα

Οι ορμονες φταινε για τα νευρακια σου

Ανθουλι μου ο υπνος σε εχει διαλυσει εσενα κ απο κει ξεκινα η τοση καταπτωση σου κουκλιτσα μου πρεπει να λαβεις κ αλλα μετρα υπνου πριν εξοντωθεις πληρως

Καληνυχτα κοριτσακια νυσταξα κ δε βλεπω τα γραμματα

Σας φιλωωω

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς καλά.

Ευτυχώς χτες δεν ήταν τελικά και τόσο δύσκολη η μέρα στο σχολείο. Στην επιτήρηση πήγε ένας άλλος συνάδελφος, γιατί είχε μόνο μια ώρα μάθημα, ενώ εγώ τέσσερις, και ένιωθε άσχημα να πάω εγώ για επιτήρηση και μετά σερί μάθημα κι αυτός να κάθεται! Τη δεύτερη ώρα είχα μέσα μόνο ένα μαθητή και κουβεντιάζαμε, αλλά και τους άλλους δύο να είχα (τρία άτομα έχει η τάξη!) πάλι θα κουβεντιάζαμε, αφού έχουμε τελειώσει την ύλη. Τρίτη ώρα είχα διαγώνισμα, οπότε καθόμουν, και η τρελή μαθήτρια δεν ήρθε, προφανώς για να μην μπει στη διαδικασία να κάνει το διαγώνισμα ή να πάει στο διευθυντή να παραπονεθεί, γιατί ήξερε ότι δε θα έβρισκε συμπαράσταση αυτή τη φορά. Τέταρτη ώρα πάλι με την ίδια τάξη, επανάληψη χαλαρά στα Νέα Ελληνικά για τις εξετάσεις, και τελευταία ώρα Ιλιάδα και πάλι επανάληψη για διαγώνισμα. 

Μάγδα εμένα να δεις πόσο με νευριάζει η τρελή μαθήτρια. Πέρσι κλαιγόταν ολόχρονα ότι έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, ενώ παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα ζωγραφικής σε ιδιωτικό ατελιέ στη Λάρνακα (= μισή ώρα ταξίδι με το αυτοκίνητο και άλλη μισή να γυρίσει, δίδακτρα, υλικά, κ.λπ.), αγόρασε i-phone, ετοιμαζόταν να βαφτίσει ένα παιδί, και εμείς τη βοηθούσαμε με πακέτα τροφίμων, ενώ έπαιρνε βοήθεια κι από χίλιους δυο άλλους φορείς. Φέτος κυκλοφορεί με τάμπλετ, ενώ τα παιδιά της έχουν από ένα τάμπλετ κι αυτά, πήγε ταξίδι στο Παρίσι και τις Ολλανδικές Αντίλλες (όλα πληρωμένα είπε), και τώρα, ετοιμάζεται να κάνει και λιποαναρρόφηση!!! 

Δύο φορές που πήγε ταξίδι, γύρισε και έκανε παράπονα ότι προχώρησαν οι καθηγητές κι έμεινε πίσω, ότι δεν κάνει τα διαγωνίσματα, γιατί έλειπε, κι άλλα τέτοια.

Ωραίο το μάθημα με την ψυχολόγο. Εγώ σίγουρα δε βάζω όλους τους άλλους πάνω από μένα, χιχι!

Καλά, πάλι μετακόμιση στη δουλειά;

Είναι η γιορτή της μητέρας αύριο ε; Κρίμα που δεν πήγε χτες ο Αντρέας στον παιδικό, θα μου έφερνε δωράκι λογικά. Δε βαριέσαι, τα ψιλοβαριέμαι αυτά. 

Σας φιλώ κόρες!

Ο Αντρέας: για κάποιο λόγο, μου λέει "άτακτη, άτσαλη μάμα", και μετά το κάνει στο αρσενικό και μου λέει "άτακτος, άτσαλος μάμας"!!!

Χαθηκα παλι, εχασα και επεισοδια εδω αλλα η αμυγδαλιτιδα με εριξε τελειως, τετοιο πραγμα δεν ειχα ξαναπερασει.

Τριτη εφτασα 40.3 πυρετο και επεφτε μεχρι το 38.8, τεταρτη πεμπτη ειχα πυρετο αλλα σερνομουνα ακομα και τα δεκατα με εριχναν κατω και απο παρασκευη συνηλθα λιγο. Ολες τις μερες οι αμυγδαλες πρησμενες να μην μπορω να καταπιω δυο βραδια αυπνη γιατι δεν καταιβαινε ουτε το σαλιο κατω με ευκολια και απο την τριτη σημερα εφαγα πρωτη φορα στερεα τροφη μονο υγρα νερο χαμομηλι και σουπες. Αφηστε δραμα σας λεω και δεν ξερω και πως κολλησα, ο αντρας μου παντως επιμενει οτι φταιει που εφαγα παγωτο την κυριακη το βραδυ γιατι μου λεει ...τι μας ελεγαν οταν ειμασταν μικροι...μην φας παγωτο αν δεν ερθει το καλοκαιρι γιατι θα σε πιασουν οι αμυγδαλες....να τα μου λεει την επαθες.

Κατα τ αλλα ησυχια χθες και σημερα καταφερα να φερω παλι και το σπιτι στα ισα του γιατι τοσες μερες επικρατουσε το χαλι, τα μικρακια μου καλα, μου εςτειλε ο φώτογραφος το δειγμα του αλμπουμ της βαφτιςης του Νικολα και πρεπει να βρω χρονο να αςχοληθω και με αυτο, αυτα δεν εχω αλλο νεο.

Χρονια μας πολλα μανουλες για αυριο να μας χαιρονται και να ειμαστε γερες και δυνατες για τα παιδακια μας. Ελπιζω να μου ειστε ολες καλα και να καταφερω να σας διαβασω.

...!

Καλησπερα κοριτσακια μου

ΣημερΑ ειχα μια ομορφη μερα αν εξαιρεσουμε δυο γεγονοτα πρωτον οτι τΑ σχεδια μου ηταν εντελως αλλα κ εγιναν εντελως αλλα...

Αν κ εξαιτιας αυτου διαπιστωσα καποια πραγματα που με εκαναν σιγουρη για τις ως τωρα αποφασεις μου

Κ το δευτερο κ χειροτερο ηταν μια λαχταρα που περασα με το μικρο

Βασουλα ολο εσενα σκεφτομουν να παρω δυναμη τη περασες κοριτσακι μου..

Εχουμε βγει για ψωνια εγω η ινα η μαμα κ τα μικρα

Εμεις σε καποια φαση με ινα μπηκαμε σε ενα μαγαζι απεξω η μαμα με τα δυο μικρα η μαρια στο καροτσι κ ο β απο πισω εκει που πατα το δευτερο παιδι στο καροτσι

Ξαφνικα ακουω ουρλιαχτΑ φωνες κλαμματΑ της μαμας μου ως να βγω απο το μαγαζι νομιζα θα λιποθυμησω

Βγαινω κ βλεπω τη μαμα μου σε αλοφρων κατασταση δε φημιζεται για ψυχραιμια σε ατυχηματα ..

Φωναζε το παιδι το κεφαλι του εχει αιματα κ τον βασιλη ξαπλωμενο στην αγκαλια ενος νεαρου να κλαιει κ γυρω ισα κ 30 ανθρωποι

Εχασα ολη μου τη ζωη

Τελικα πηρα το β αγκαλια ειχε τουμπαρει το καροτσι σηκωθηκε η μικρη κ γυρισε κ εσκασε ο β με το κεφαλι στο δρομο

Εκανε ενα αιματωματακι κ εγδαρε εξωτερικα το κεφαλακι ενας νεαρος τον πηγε σε ενα καφε μας εδωσαν παγο ενας αλλος του πηρε παγωτο μια οικογενειΑ ηρθε κ μας καθισυχαζε γενικα ενιωσα μεγαλη ανθρωπια γυρω μου κ το εκτιμησα πολυ ενα καρο κοσμος μας περιτρυγιριζε ως να δουμε οτι ολα οκ

Εγω ακομα δεν εχω συνελθει τον παρακολουθησα αλλα τιποτα παραξενο δε συνεβη αρα παει κ αυτο

Αλλα το στομαχι μου ειναι ακομα λες κ εχω φαει γροθια τονων!!

Κατα τα αλλα περασαμε ομορφα πηγαμε για ψωνια πηρα ομορφα πραγματακια ξεσκασα κ ειδα τους αγαπημενους μου σημερα

Ο βασιλης το ξεχασε γρηγορα μιας κ του πηραν δωροσακουλες αυτοκιλλητα εκανε πενηνταλεπτα κ εφαγε πολλες καραμελες

Αννα μαρια συνηλθε ο αντρικος τελεια

Τωρα θα ακους διαφορα θα μαθσινει πολλα στο σχολειο το παπαγαλακι σου

Εμενα σημερΑ ειναι ολο δασκαλος!!

Καγκουρακι μου τι σου λαχε σιδερενια κουκλα μου σε ξετιναξε

Εγω κ ο μικρος τρωμε χειμωνα καλοκαιρι παγωτο κ παγωμενο νερο απο ψυγειο η κρυο γαλα κ ποτε δεν ειχαμε θεμα με λαιμο επισης ο παιδιατρος λεει πιο μεγαλο σοκ παθαινει ο λαιμος οταν εχει τρελη ζεστη κ πεσει κατι παγος παρα οταν εχει κρυο ηδη κ φαει κ κατι κρυο

Τι να σε πω δε ξερω..

Δεν εχω μπαταρια τα αλλα αυριο τσουπρες μου!!

Μακια..!

καλημερα κοριτσια,χρονια πολλα για χθες σε ολες τις μανουλες

χθες πηγαμε εκκλησια και μετα στο καφενειο,ειχαμε εκδηλωση για τη γιορτη της μητερας,ηρθε ενας συλλογος της περιοχης και ειπαν διαφορα για το θεμα της ημερας,συγκηνιτικες ιστοριες για μαμαδες, μετα στην πεθερα για φαι,το απογευμα για καφε γενικως ολη μερα δεν μειναμε σπιτι και φυσικα το βραδυ ετρεχα σαν το Βεγγο ωσπου να τους τακτοποιησω μπανιο,διαβασμα κτλ ξεροι πεσαμε ολοι ....μου φερανε και καρτουλες ,ζωγραφιες μου τις δωσανε το πρωι τα αγορια μου ,ο Δημητρης ενα ροζ τσαντακι απο χαρτονι και μεσα ενα ποιηματακι και γραμμενο με δικα του γραμματακια χρονια πολλα μαμα ασχετα αν εγραφε χρουανια πολλα μαμα εγω συγκηνιθηκα ,ειδατε γιουροβιζιον;πολυ χαλι ομως πανε και βγαζουν κατι νουμερα ολους τους τρανσεξουαλ,τερατα κτλ οτι παραξενο αυτο ψηφιζουν για ονομα ....

Μαγδα μου φανταζομαι λαχταρα που πηρες,ο καημενουλης σου ,παλι καλα που δεν ηταν τιποτα να τρεχεις να ραβεις κεφαλια το χειροτερο μου ,εκει να δεις κομπος το στομαχι φτου φτου μακρια,,,,,καλο κουραγιο με τη μετακομιση,καλα θα κανεις και θα ψηφισεις τη θεια σου χωρις να ξερεις το κομμα κανονικα στις δημοτικες εκλογες πρεπει να κοιταμε τους ανθρωπους και οχι τα κομματα δυστυχως δεν το σκεφτονται ολοι ετσι

Ανθη μου πως περασες με τη γυναικοπαρεα;ξεσκασες λιγο;

Κατερινακι την αρπαξες για τα καλα την ιωση,και δεν μπορεις να ξεκουαστεις με τα παιδια ευχομαι να αναρρωσεις συντομα

Αννα Μαρια καλα η μαθητρια σου ειναι μεγαλη περιπτωσαρα δεν ντρεπεται με ολα οσα κανει;  ακου ατακτη,ατσαλη μαμα δεν παιζεται ο γιος σου χαχαχα

Βασω λογικο ειναι να εχεις νευρα οι ορμονες οργιαζουν,ειναι πολυ σημαντικο που σε βοηθαει ο αντρας σου μπραβο του!!η ζουζουνα τι κανει;

Μαρινα να περασετε καλα στο παρτυ σας να χαιρεσαι τον Αντωνακη σου πολυχρονος!!

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για τον αντρα μου,αντε να περασει κι αυτη η βδομαδα να ηρεμησουμε εχουμε αγχωθει πολυ ...λεω να πλυνω παντζουρια και μπαλκονια σημερα αλλα ο ηλιος δεν λεει να βγει ακομα δεν μπορω αλλο τη συννεφια χθες μας εκανε ζεστη βαλαμε επιτελους κοντομανικα ,μακαρι να συνεχισει ετσι εχω βαρεθει με τον παλιοκαιρο....

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε;

Εμείς σχετικά καλά. Ο Αντρέας δεν κάνει πια διάρροιες, αλλά έχει μυξούλες. Εγώ χτες βράδι είχα πονόλαιμο, και λέω "άντε, πάλι αρρώστησα", αλλά ευτυχώς τώρα φαίνεται σαν να πέρασε... 

Τον έστειλα στον παιδικό, γιατί έχει απλά λίγες μυξούλες, ούτε πυρετό, ούτε βήχα. Εννοείται ότι πήγε καταχαρούμενος! 

Το σαββατοκύριακο δεν κάναμε τίποτα. το Σαββάτο πήγα Κατηχητικό και μετά επίσκεψη στην κουμπάρα μου. Έλεγα να πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά ήμουν ήδη στην εκκλησία για το Κατηχητικό, και το σπίτι της είναι ακριβώς από πίσω, έτσι πήγα κατευθείαν. 

Την Κυριακή το μεσημέρι στους γονείς μου για φαγητό, κλασικά, και μετά σπίτι. Θα πηγαίναμε σε ένα πανηγυράκι στο σχολείο που πηγαίνει η κόρη μιας φίλης μου, αλλά ευτυχώς με πήρε η φίλη μου τυχαία να μου πει να πάμε παραλία, κι έμαθα ότι το πανηγυράκι είναι την άλλη Κυριακή!!! Στην παραλία είχε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά φυσούσε πολύ, γενικώς χτες το απόγευμα χάλασε ο καιρός, κι έτσι μείναμε σπίτι. Ήρθε η μάνα μου κι αρχίσαμε να συγυρίζουμε τη ντουλάπα του Αντρέα (=βγάζαμε τα ρούχα από τις σακούλες και τα ξαναβάζαμε μέσα, χωρίζοντάς τα κάπως κατά ηλικίες, παρ' όλο που ήταν ήδη χωρισμένα). Εν τω μεταξύ, ακούστε φάση για να καταλάβετε πόοοοσο δυσκολεύει η μάνα μου τη ζωή της: βγάζουμε τα ρούχα από μια σακούλα, τα χωρίζουμε, ποια θα του κάνουν του χρόνου, ποια όχι, κ.λπ., και τα διπλώνουμε. Όταν πήγαμε να τα βάλουμε στη σακούλα, τη βλέπω να τα ξεδιπλώνει και να τα ξαναδιπλώνει με άλλο τρόπο. Της λέω "καλά, γιατί τα δίπλωσες έτσι, αφού τα ήθελες αλλιώς, και κάθισα κι εγώ και δίπλωσα ένα σωρό ρούχα και τώρα πρέπει να τα ξανακάνουμε απ' την αρχή;". "Τα διπλώσαμε πρόχειρα" ήταν η απάντηση... 

Εν τω μεταξύ, βρήκαμε ένα σωρό άχρηστα πράγματα που είχαμε αγοράσει όταν γεννήθηκε ο Αντρέας, π.χ. ειδικές ζώνες για πορτ μπεμπέ που δεν καταφέραμε ποτέ να τις βάλουμε, αφού ούτε στο μαγαζί που τις αγοράσαμε ήξεραν πώς μπαίνουν, ένα στρωματάκι για να τον κάνουμε μπάνιο και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! 

Καγκουράκι περαστικά... Τι ήταν αυτό καλέ;;;; Πάντως κι εγώ χτες που έφαγα παγωτό, ένιωθα μετά ενοχλήσεις στο λαιμό. Αλλά δε νομίζω ότι έπαθες τέτοιο κακό απ' το παγωτό και μόνο! Ξανάφαγα αρκετές φορές και δε με πείραξε. Παλιότερα έτρωγα κανονικά και το χειμώνα, άσε που είχε φάσεις που το παγωτό ήταν πιο ζεστό από την ατμόσφαιρα!

Μάγδα όντως τρομακτικό αυτό που σας συνέβη... Ευτυχώς που δεν ήταν τίποτα τελικά... 

Κι εγώ θυμάμαι όταν είχα το ατύχημα με το αυτοκίνητο, είχαν σταματήσει αρκετά αυτοκίνητα, και κάθισαν οι άνθρωποι μαζί μου μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο, παρ' όλο που ήταν νύχτα, κι εγώ μια χαρά. 

Για τις δημοτικές εκλογές, συμφωνώ με την Κατερίνα, πρέπει να κοιτάμε άτομα και όχι κόμματα. 

Κατερίνα, τι γλύκας ο Δημητράκης με το χουόνια πολλά!!!!! 

Μόνο εμένα αφήνει αδιάφορη η γιορτή της μητέρας; :)

Η μαθήτρια έκανε κι άλλα: προχτές που αρχίσαμε την επανάληψη για τις εξετάσεις των Νέων Ελληνικών, μου είπε ότι ο καθηγητής τους πέρσι, όταν έκαναν επανάληψη, τους τόνιζε με τρόπο ό,τι θα ήταν μέσα στο γραπτό, με αποτέλεσμα, ουσιαστικά να τους πει ακριβώς τι θα είχε στις εξετάσεις, και διάβασαν μόνο αυτά και δεν μπερδεύτηκαν, ενώ, μου λέει, αν τα διαβάσουμε όλα, θα μπερδευτούμε. Εννοείται ότι, ούτε καν το συζήτησα, σιγά μην τους πω και τι θα έχει μέσα το γραπτό. Αφήστε που, και απαντημένο να τους το δώσω από πριν, πάλι δε θα γράψουν... 

Σας αφήνω, επιτέλους αποφάσισε ο άντρας μου να κάνει καθαριότητα στο σαλόνι! 

Α, για πείτε ρε κορίτσια: τι δώρο να κάνω στο γυναικολόγο αυτή τη φορά; Στον Αντρέα του είχαμε κάνει μια εικόνα των αγίων Αναργύρων, από αγιογράφο. Τώρα τι να του κάνουμε; Κάτι που να είναι και προσωπικό και καλό. 

Έκανε σκούπα τελικά, και λέει, θα σφουγγαρίσει μετά...

Για τη Γιουροβίζιον που λες, Κατερίνα, εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε καν ήξερα ότι έχει Γιουροβίζιον. Είχε πάρει το μάτι μου τον τύπο/τύπισσα που κέρδισε, αλλά δεν είχα ασχοληθεί. Τελικά δεν κατάλαβα, είναι τρανσέξουαλ ή τραβεστί; 

Νομίζω ότι η εμφάνισή του/της ήταν αποκρουστική, γιατί έγινε ηθελημένα μόνο και μόνο για να προκαλέσει και να δημιουργήσει εντυπώσεις. Σου λέει, τόσα τρανσέξουαλ και τραβεστί έχουν βγει στο τραγούδι και γενικά στη show biz, εμένα θα προσέξουν; Με τα μούσια, όμως, έγινε πασίγνωστος/η, αλλιώς κανείς δε θα ασχολούνταν. 

Ένας φίλος του αδελφού μου που είναι καθηγητής φυσικής σε Πανεπιστήμιο στην Αγγλία και είναι δηλωμένος γκέι, με μόνιμη σχέση, κ.λπ., δήλωσε στο facebook ότι θα προτιμούσε να βλέπει περισσότερους γκέι άντρες να παρουσιάζουν επιστημονικά ντοκιμαντέρ, κ.λπ., παρά να ξεφτιλίζονται έτσι, γιατί μ' αυτόν τον τρόπο δεν πετυχαίνουν τίποτα οι γκέι. Ίσως να έκαναν κάτι με τέτοιες προκλήσεις στη δεκαετία του '70, όχι, όμως, και τώρα. Αυτά τα έγραψε ο τύπος που είναι γκέι και το λέει, χωρίς να κρύβεται. Έτσι και τολμήσουμε εμείς να πούμε κανέναν άσχημο λόγο για τον τραγουδιστή/ια, θα πέσουν να μας φάνε, ότι είμαστε οπισθοδρομικοί, ότι ζούμε στο μεσαίωνα, ότι πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε το διαφορετικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο... 

Χαχα, τελικά μου έφερε σήμερα τα δώρα του ο Αντρέας για τη γιορτή της μητέρας: ένα γαρύφαλλο, ένα κολλάζ με μια μαμά και ένα μωράκι, και διάφορα χαρτάκια κολλημένα γύρω-γύρω, σε ζωγραφισμένη κορνίζα, ένα "δίπλωμα της καλύτερης μαμάς", τυπωμένο αυτό, με χώρο για να γράψουν το όνομά τους από κάτω, τα μεγαλύτερα παιδάκια προφανώς, και μια γλαστρούλα με ένα μεγάλο χάρτινο λουλούδι, ζωγραφισμένο με μπογιές και κολλημένα χαρτάκια. Αυτό τελικά κατέληξε σε μια γλάστρα στο μπαλκόνι, γιατί ο Αντρέας μου είπε "θέλω να το φυτέψω σε γλάστγια με χώματα"!!! 

Α, τώρα αδειάζει το υπόλοιπο περιεχόμενο της γλάστρας, κάτι χαρτάκια που τη στόλιζαν, και καλά σαν χώμα! 

Δεν μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα, απλά μου άρεσε που έφερε χειροτεχνίες από το νηπιαγωγείο. Τώρα, δεν ξέρω τι έφτιαξε ο Αντρέας, και τι η δασκάλα!

Καλά, δε θα το πιστέψετε! Κάναμε ένα παζλ στο πάτωμα με τον Αντρέα, κι εγώ κουράστηκα πολύ και πόνεσε η μέση μου, όπως καθόμουν κάτω. Τώρα θέλει άλλα παιχνίδια, μου λέει "μα δεν κου-άστηκες. Να σε τγίψω" και μου σηκώνει την μπλούζα και μου κάνει υποτίθεται μασάζ!!!! 

Γεια σας γεια σας, τι μου κανετε?

Εχω αρχισει και φτιαχνω τα ρουχα βγαζω τα καλοκαιρινα μαζευω τα χειμωνιατικα, σημερα τελειωσα και με τα παιδικα εκανα γερο ξεσκαρταρισμα. ολα τα μικρα κοριτσιστικα μαζευτηκαν και με την πρωτη ευκαιρια θα αρχισω να τα δινω οπου υπαρχει πραγματικη αναγκη, σκεφτομαι ιδρυματα που φιλοξενουν παιδακια ή σε καποιον συλογο που βοηθαει μητερες που δεν εχουν καθολου βοηθεια και φερνουν στον κοσμο τα μωρακια τους. Του νικολα θα φορεθουν και απο τον Γιωργακι και οτι δεν κανει θα κανω το ιδιο παλι.

μαγδα μην στεναχωριεσαι για την δουλεια, το ξερω οτι στεναχωριεσαι δηλαδη γιατι οταν το αξιζεις και βλεπεις αλλους που απλα εχουν μια γνωριμια να σου περνουν τη θεση σε πνιγει το αδικο, αλλα να σκεφτεσαι οτι ολα για καποιον λογο γινονται και την καταλληλη στιγμη θα ερθει και αυτο που τωρα δεν ηρθε.

Ωραιο το παραδειγμα με την μηλια και τι καλος ο Βασιλακης που σου εδωσε την καρτα για να γελας οχι να κλαις!

Πωπω λαχταρα που θα πηρες οταν ειδες ετσι τον Βασιλακη, ευτυχως ευτυχως που δεν ηταν τιποτα.

Για μενα και εγω καλε παγωτα τρωω ολο τον χειμωνα ειδικα πριν γεννησω υπηρχε παντα στην καταψυξη παγωτο με το κιλο, γιαυτο λεω δεν ξερω πως την επαθα.

Αννα μαρια ξεκινησε παιδικο ο Αντρικος!!! Περαστικα του κιολας, του ελειψε το σχολειο ακομα δεν ξεκινησε! Τι περιπτωση αυτη η μαθητρια καλα λες ουτε στην α δημοτικου δεν κανουν ετσι. Πηρες το δωρακι σου τελικα απο τον παιδικο, εχεις να μαζεψεις χειροτεχνιες και εργασιες και εσυ.

Ανθη συνεχιζει τα κολπα στον υπνο η Αλεξανδρα, μετα δεν ξανακοιμαται καθολου, δεν νυσταζει? εμενα μερικες φορες που ξυπναει ορεξατος στις 6 γυρω στις 10:30 τον πιανει μια γκρινια και αν με πετυχει να θηλαζω τον μικρο θηλαζει και αυτος και κοιμαται κανα δυωρο, να αναπληρωσει οτι εχασε και μετα παλι δεν τον κοιμιζω μεσημερι φυσικα.

μαρινα πως πηγε το παρτι σας, τι θεμα ειχε η τουρτα? Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις τον Αντωνακη σου!

Κατερινα και μενα η Αγγελικη καρτουλα εφερε απο το σχολειο και με τα γραμματακια της ειχε γραψει Σ´ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ η δασκαλα ειχε γραψει το μανουλα μου, την εχω βαλει και στο fb. Συμφωνω και με οσα εγραψες και για τις δημοτικες εκλογες επρεπε να ηταν ανεξαρτοποιημενες απο τα κομματα αλλα τωρα οποις βλεπει οτι δεν θα βγει στις βουλευτικες σου λεει κατσε να βαλω στος δημοτικες μη και χασω την καρεκλα.

Καλο βραδυ κοριτσακια θα ειμαι πιο τακτικη απο δω και περα

Καλημερα κοριτσια!

Αννα μαρια ευτυχως που περασε το κρυωμα στον Αντρεουλη!οταν κανει μονο μυξες η μικρη την στελνω παιδικο!και μενα μου φερε χειροτεχνιες η μικρη για την γιορτη της μητερας!εγερε ενα τριανταφυλλο φτιαγμενο απο λεπτη κολλα και ενα χαρτονακι με ζωγραφιες δικες της κι ενα γνωμικο!πολυ συγκινηθηκα!

Ρε μαγδουλα κοριτσι μου τι επαθε ο βασιλακος....ουφ ευτυχως που ηταν κατι περαστικο!αλλα φαντζομαι ποσο σας λαχταρησε!

Κατερινακι μου εδω εγω με ενα παιδι κι ολη μερα τρεχω....σκεφτομαι εσυ ποση ωρα κανεις να τα ετοιμασρις για σχολειο,να τα κανεις μπανιο...ηρωας εισαι:)

Καγκουρακι φτιαχνεις ντουλαπες...κι εγω πρεπει να το παρω αποφαση να φτιαξω ντουλαπες αλλα δεν εχω υναμεις ειλικινα!

Χτες πηγα για αυχενικη!ολα καλα Δοξα Τον Θεο και Την Παναγια!μαλλον αγορακι μας ειπε αλλα θα το σιγουρεψουμε στην β επιπεδου!γερο μωρο να ναι,ειλικρινα αυτο λεω παντα!ειμαι χαλια ομως εοαθα ιγμοριτιδα και φαρυγγιτιδα εχει απ την κυριακη αργα το απογευμα που μαι με πυρετιυς,τρομερο πονο στο λαιμο,το κεφαλι και τα ματια μου τα ποναγα τρελα,το σβερκο μου,τα κοκκαλα μου!ολο μου το κορμι βασικα!πηγα γιατρο μετα την αυχενικη και μιλησε με γυναικολογο γιατι ψηνομουν στον πυρετο και μου δωσε αντιβιωση τηζινζτ500 ενα σπρευ για τη μυτη κι ενα υγρο για γαργαρες!#φοβομουν να πιω την αντιβιωση και πηρα ξανα τον γυναικολογο να βεβαιωθω οτι δεν επηρεαζει το εμβρυο και μου πε δεν ενοχλει η υγκεκριμενη αντιβιωση και να την πιω γιατι ο πυρετος ειναι χειροτερος για το εμβρυο.οποτε την ηπια,τι να κανα?χτες στην αυχενικη καναμε ενδοκολπικα την εξεταη γιατι η μητρα μου εχει θεση προς τα πισω και δεν βοηθουσε τον ακτινολογο!και στην Ιωαννα μου θυμαμαι την αυχενικη παλι ενδοκολπικα την καναμε!

Γεια σας κοριτσάκια!

Λίγη η κίνηση στο καφενεδάκι μας... 

Εμείς είμαστε καλά, ο Αντρέας σήμερα πήγε στον παιδικό κανονικά, από τις οκτώμιση μέχρι τη μία. Πήγαμε και οι δύο να τον πάρουμε, και όταν πήγαμε στην τάξη του, καθόταν στο τραπέζι και έπαιζε με ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι μαζί με τη δασκάλα του. Στην τάξη ήταν άλλα τρία παιδάκια νομίζω. Μόλις μας είδε, είπε στη δασκάλα "να ο μπαμπάς μου. Α, και η μαμά μου", και εννοείται, ούτε που κουνήθηκε, να έρθει κοντά μας, να δείξει ρε παιδί μου ότι χάρηκε λίγο που μας είδε.. Καθίσαμε λίγο για να ρωτήσω τη δασκάλα διάφορα πράγματα, και σε λίγο ήρθε η μαμά ενός κοριτσιού να το πάρει. Μόλις την είδε το κοριτσάκι έτρεξε πάνω της και την αγκάλιασε. Λέω στον άντρα μου "να πώς υποδέχεται τους γονείς του ένα κανονικό παιδάκι...". 

Ρώτησα τη δασκάλα πώς τα πηγαίνει ο Αντρέας και μου είπε ότι έχει προσαρμοστεί σχεδόν, παίζει με τα άλλα παιδάκια, δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται παιχνίδια, μαθαίνει σιγά-σιγά τραγουδάκια, κ.λπ. 

Τη ρώτησα αν ενημερωνόμαστε εμείς για τα μαθήματα που κάνουν, και μου είπε ότι κάθε ένα με ενάμιση μήνα παίρνουμε ενημερωτικό φυλλάδιο, και φυσικά, όποτε θέλουμε, ρωτάμε.

Στις 29 Μαΐου θα έχουν τη γιορτή τους, και αν θέλει ο Αντρέας μπορεί να λάβει κι αυτός μέρος. Αλλά, λέει, τα μικρά παιδάκια κάτω των τριών, βγαίνουν στη σκηνή με τις μαμάδες τους... Οπότε, θα πρέπει να γίνω κι εγώ σταρ! 

Εννοείται ότι μετά ο Αντρέας δεν ήθελε να φύγει, πήγαινε από το ένα παιχνίδι στο άλλο, από το ένα ράφι στο άλλο. Δέχτηκε να φύγουμε με τη χιλιοστή φορά που του είπαμε ότι θα φάμε μακαρόνια.

Καγκουράκι ό,τι έχει σχέση με ρούχα το απεχθάνομαι. Κι εμείς πρέπει να φτιάξουμε τη ντουλάπα του Αντρέα, να μπουν ράφια, να κατέβουν τα βρεφικά και να αγοραστούν και άλλα (μια που είναι όλα χειμωνιάτικα), να μπουν τα βρεφικά στη συρταριέρα και τα αντρέικα στη ντουλάπα, και φυσικά, να κατέβουν και τα δικά μας καλοκαιρινά και να μαζευτούν τα χειμωνιάτικα. Μόνο που τα σκέφτομαι απελπίζομαι... 

Το δωράκι από τον παιδικό τελικά το φτιάξανε η δασκάλα με τα άλλα παιδάκια την Παρασκευή, και μου το έφερε ο Αντρέας τη Δευτέρα, αφού απουσίαζε την Παρασκευή. Δεν πειράζει, άλλωστε, όπως είπα η ημέρα της μητέρας, μαζί με τις υπόλοιπες "ημέρες" (π.χ. ημέρα της γυναίκας, ημέρα του πατέρα, ημέρα του παιδιού, κ.λπ.) με αφήνουν αδιάφορη. Μάλλον μόνο εγώ δε συγκινούμαι μ' αυτά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος χύνει το δάκρυ ποτάμι! :P

Το δωράκι της Αγγελικής το είδα στο φέισμπουκ, είναι πάρα πολύ όμορφο!

Κι εμάς ο Αντρέας σήμερα ξύπνησε στις εξήμιση, και εκνευρίστηκα, γιατί είχε κοιμηθεί εντεκάμιση, δηλαδή πολύ λίγες ώρες, και επιπλέον, θα έπρεπε να τον κρατάω μέχρι τις οκτώ παρά που θα ξυπνούσε ο άντρας μου, για να τον ετοιμάσει για τον παιδικό. Ευτυχώς τελικά τον κατάφερα και ξανακοιμήθηκε χωρίς να πιεί γάλα, και τελικά σηκώθηκα εγώ στις εφτά και σαράντα, του έφτιαξα γάλα και τον ξύπνησα.

Καλά, πολύ γέλασα με τον τρόπο που έγραψες για τις δημοτικές εκλογές! Όλα είναι θέμα καρέκλας τελικά.

Πωπω ρε Βάσω, τι έπαθες κι εσύ... Αμάν, δεν έχω χειρότερο απ' την ιγμορίτιδα. Ο πονοκέφαλος της ιγμορίτιδας είναι κάτι το απίστευτο, δεν μπορείς ν' ανοίξεις τα μάτια σου... Και φαρυγγίτιδα μαζί... Πωπω... Μη φοβάσαι, υπάρχουν αντιβιώσεις που δεν πειράζουν στην εγκυμοσύνη. Εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη πήρα πάνω από δέκα αντιβιώσεις λόγω μολύνσεων, και σ' αυτήν πήρα δύο φορές λόγω ασθενειών. Αυτό τώρα που σου είπε, ότι ο πυρετός είναι χειρότερος για το έμβρυο από τα φάρμακα, δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει. Εγώ ήξερα ότι ο πυρετός είναι κάτι φυσιολογικό και δεν επηρεάζει καθόλου το έμβρυο. Αλλά σίγουρα, δε γίνεται να είσαι τόσο άσχημα άρρωστη στην εγκυμοσύνη, γιατί δεν ξέρεις και πώς θα εξελιχθεί μια ασθένεια, και σίγουρα, η ιγμορίτιδα θέλει αντιβίωση!

Χαχα, αγοράκι εσύ;;; Θα κάνουμε κάθε φορά αντίθετα!!! Εγώ ήμουν σίγουρη ότι είχες κοριτσάκι!!! Αλλά και για μένα, ήμουν σίγουρη ότι είχα αγοράκι!

Φιλιά κόρες, τα λέμε!

Αλο εδω εδω μη βαλετε απουσια δευτερα τριτη μετακομιζαμε στο νεο καταστημα πηγαμε δυο στενα πιο κατω απο το παλιο σε ενα νεο ανακαινισμενο τεραστιο βεβαια δευτερα τριτη εχω ριξει τρελη δουλεια το καλο οχι σπαστο αυτες τις μερες αυριο ρεπο οποτε ειχα τα απογευματα ελευθερα!!

Σήμερα ρεπό κ απολαμβάνω πόσο ωραία είναι να σαι σπιτάκι σου

Έχω συναχωθει κ με πονάει κ ο λαιμός ελπίζω να ναι κάτι ξοφαλτσο

Εδώ ησυχία από νέα έβγαλα κ εγώ τα καλοκαιρινά του μικρού ούτε τα μισά δεν του κάνουν έχει μεγαλώσει τρομερά από περσυ

Καγκουρακι μου δε θέλω να σκεφτώ πόσο ρούχομανι έχεις με τρία τέκνα Παναγία μου

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...