Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενε " Βροχη με ζεστη σοκολατα και κουβεντουλα"

Recommended Posts

Καλημερουδια ζουζουνες μου εγω ξεκουραζομαι στη δουλεια τι ωραια που ειναι ακομα άπολαμβανω μιλαμε τιποτα δεν κανουμε η μαλλον δυο ωρες τη μερα δουλεια αρα τιποτα!!!!

Χτες γυρησα κ πηγαμε τζαμπο τελικα ο βασιλακος θα ναι χελωνονιτζακι τι προτοτυπο χαχα αυτο ηθελε σιγα μη του χαλασω χατηρι!!!

Κοιμηθηκε το βραδυ με το στολη απλωμενη διπλα του κ το πρωι την πηρε να τη δειξει στη δασκαλα το μαναρακι μου

Θα μας πουν ποτε θα τα ντυσουμε θα χει χαρα το καμαρι μου

Σημερα θα παμε στη μανουλα για τσικνησμα θα ρθει κ η ινα κ ο στρατος θα ναι τελειαααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασουλα μου επαθε φοβια μωρε η καημενη σιγα σιγα θα το συνηθισει αλλα μην την παιρνεις μολις κλαψει γιατι θα επαναπαυτει κ ολο θα κλαει να την παιρνεις..

Αννα μαρια μου δεν εχω μπει ποτε σε αλλο φορουμ να σε πω αλλα γενικα θεωρω τραγικο το γεγονος να τσακωθω ιντερνετικα με καποιον που δεν ξερω καν

Μη λες για ατυχηματα κ εχω δει πολλα κ πολυ δυσαρεστα ασε μακρια απο μας μαλλον γενικα απο ολους φτου φτου!!!!

Τον τελευταιο καιρο βλεπω κ εγω ολο κατι ονειρα αστα να πανε! Ν

Γεια σας ζουζουνες μου, τι κανετε? το τσικνισατε σημερα? Εμεις σπιτι που αλλου αλλα εφτιαξα μπιφτεκακια κεμπαπ και πατατουλες.

Το πρωι ειχαμε παιδιατρο εβαλα τον Νικολα στο καροτσι και τον Γιωργακη στον μαρσιπο και πηγαμε. Ειχα τυπου sling αλλα αγορασα και mei tai και ειναι πολυ πιο βολικο γιατι μοιραζετε το βαρος και στους δυο ωμους. Ο μπομπιρακος 34 ημερων σημερα πηρε περιπου 1200 γρ και εφτασε τα 4520 και 4 ποντους σε ενα μηνα! Ο Νικολας πηρε και αυτος ενα κιλο σε ενα μηνα ειναι 11,5 κιλα και 2 ποντους, ετσι που θηλαζει τωρα τελευταια ηταν φυσικο να παρει, ευλογημενο tandem!!!!!!

Αλλα νεα δεν εχω κοιμηθηκαν τα θαυματακια μου, παω να συμαζεψω λιγο και να ξαπλωσω.

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Το τσικνήσατε σήμερα; Εγώ έφαγα τόσο πολύ, που φαίνομαι 28 μηνών έγκυος.

Το μεσημέρι πήγαμε και το τσικνήσαμε οικογενειακώς. Φάγαμε σουβλάκια, κάτι μεριδάρες τεράστιες, που ούτε τις μισές δεν μπορέσαμε να φάμε και στο τέλος έφεραν και τηγανίτες, επειδή σήμερα έχουμε παράδοση να τρώμε, όχι μόνο κρέατα, αλλά και διάφορα σιροπιαστά γλυκά! 
Ο Αντρέας έφαγε μόνο πίτα, λίγο τζατζίκι και μία πατάτα. Όλη την ώρα στριφογυρνούσε στο κέντρο, κοιτούσε ένα ενυδρείο με μεγάλα ψάρια (το μεγαλύτερο το έλεγε "φάλαινα"!!!), κάτι παπαγαλάκια και ένα καναρίνι, και γενικότερα έπαιζε. Ευτυχώς είχε μόνο άλλα δύο τραπέζια εκείνη την ώρα.

Το απόγευμα λέγαμε να πάμε οικογενειακώς στο σχολείο που θα στηνόταν γλέντι, αλλά ο άντρας μου κλασικά βαριόταν, και λέω κι εγώ, εντάξει, θα πάω μόνη μου. Τελικά, την ώρα που έφευγα, ο Αντρέας δε με άφηνε να βγω απ' την πόρτα, μου έλεγε "μόνο το χε-άκι" (να του κρατάω μόνο το χέρι δηλαδή), τον ρωτάω αν θέλει να έρθει στο σχολείο, και μου λέει "ναι". Λέω, άντε, ας τον πάρω μαζί μου, να ξεσκάσει και λίγο. 

Στην αρχή ήταν πάρα πολύ φρόνιμος, τον ανέβασα σε μια καρέκλα και ζωγράφιζε στον πίνακα του συλλόγου. Μετά, όμως, που κατέβηκε, δε σταματούσε πουθενά. Έφερε μια μαθήτρια ένα μεγάλο ταψί κεφτέδες, κι έφαγε άπειρους, όπως επίσης κι εγώ. Πήγαινε, ερχόταν, κι όποιος στεκόταν δίπλα απ' τους κεφτέδες, του έλεγε "κι άλλο κετέ". Τελικά έπαιρνε μόνος του. Ύστερα ήρθε και μια μαθήτρια με την κόρη της που είναι τεσσάρων χρονών, και μια άλλη με τον αδελφό της, που είναι εννιά. Μόλις είδε ο Αντρέας το κοριτσάκι, πήγε πάνω του, το χαιρέτησε και ήθελε να παίξουν, αλλά αυτό είναι ντροπαλό και δεν του έδωσε σημασία, έτσι κι ο Αντρέας δεν ασχολήθηκε. Βγήκαμε έξω, έτρεχε πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, πήγαινε παντού, και τελικά μπήκαμε στην τάξη που είχαν πάει και τα άλλα παιδιά, και ο Αντρέας με το κοριτσάκι ζωγράφιζαν στον πίνακα για πολλή ώρα. Ευτυχώς έτσι απασχολήθηκε αρκετά, αλλά την ώρα που έγιναν οι σούβλες και καθίσαμε για φαγητό (εμείς σκασμένοι απ' τους κεφτέδες, δε θέλαμε να φάμε τίποτε άλλο), αφηνίασε, κατέβαινε ένα ψηλό πεζούλι μόνος του, και πήγαινε στο σημείο που είχαν βάλει τα μαγκάλια, κι έπαιζε με τα χώματα κι ένα τάβλι... Ήθελε να παίρνει τα ζάρια και να τα βάζει σε άσχετα σημεία. Περνούσε ο κόσμος, τα πατούσε, μας κυνηγούσε ο μαθητής που είχε φέρει το τάβλι, αφήστε... Με σκότωσε μιλάμε... 

Όλοι τα έπαιξαν πάντως μαζί του, με το πόσο ζωηρός και υπερκινητικός είναι, πόσο κοινωνικός είναι, πόσο καθαρά και ωραία μιλάει, πόσα πράγματα ξέρει. Ο μαθηματικός τα έπαιξε, όταν είδε ότι ο Αντρέας ξέρει, όχι μόνο τα απλά γεωμετρικά σχήματα, αλλά ακόμα και το τραπέζιο, το ρόμβο και το πολύγωνο! 

Σε κάποια φάση τον κυνηγούσε ένας μαθητής μου, και του λέει "είσαι πολύ άτακτος, το ξέρεις;" και του απαντά ο Αντρέας "κακομοί-η μου"! Μετά του λέει ο άλλος κάτι άλλο και του κάνει ο Αντρέας "πα-απόντη μου" (μπαγαμπόντη μου)! Μιλάμε, έδωσε ρέστα σήμερα! 

Μάγδα χελωνονιτζάκι, γουάου! Νόμιζα ότι η νέα γενιά δεν ήξερε τα χελωνονιτζάκια! 

Κι εγώ δεν είμαι μέλος σε άλλο φόρουμ, απλά κάτι είδα στο φέισμπουκ κι έτυχε και μπήκα και χάζεψα για λίγο, αλλά τα έπαιξα με όλα αυτά που διάβασα!

Καγκουράκι μια χαρά και τα δύο παιδάκια σου! 

Κι εγώ είχα σλινγκ, αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βόλεψε ιδιαίτερα. Όταν ήταν πολύ μικρός ο Αντρέας δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Από δύο μηνών και πάνω τον έβαζα μέσα, αλλά από κάποια φάση και μετά, γύρω στους πέντε-έξι μήνες, βρήκε ένα τρόπο και γλιστρούσε, κι έπεφτε από κάτω, έτσι άρχισε να γίνεται επικίνδυνο και δεν το χρησιμοποιούσα πλέον. Σκέφτομαι να πάρω μάρσιππο τώρα. Το μέι-τάι από πού το πήρες; Δένει όπως το σλινγκ, ή ασφαλίζει καλύτερα; 

Σας φιλώ κορίτσια!

Οι υπόλοιπες πού είστε;;;;;;; 

Δεν κοιμηθηκε τελικα....

Βασω περαστικα στην ιωαννουλα, θα την τσουζει πολυ την καημενουλα, ελπιζω να βελτιωθει συντομα. Τωρα η ορεξη της θα επανελθει παλι μολις συνελθει.

Αλεξανδρα απολαυσες καφεδακι την Κυριακη, καλε τωρα συνειδητοποιω ποσες μερες εχω να γραψω....συνεχιζω.... Ωραια που ειχαν αναλαβει οι μπαμπαδες. Αχ για το μπαλονι μια απο τα ιδια ειχαμε περασει κοντα στα χριστουγεννα, την ειχαν παει οι γονεις μου κυριακη στο συνταγμα και της πηρε ο παππους μπαλονι. Μετα εκει που περιμεναν να την παρουμε καπως ανοιξε το χερακι, δεν της το ειχε δεσει και καλα της εφυγε και κλαμα και στεναχωρια η Αγγελικη. Θα πηγαιναμε σε κατι φιλους για φαγητο και σε ολη τη διαδρομη ηθελε να κοιταμε αν δουμε μπαλονα να της πΡουμε αλλο. Ευτυχως εκει επαιξε με τα παιδακια και ξεχαστηκε, το θυμηθηκε ομως παλι την επομενη μερα. Ποσο ιδιες αντιδρασεις εχουν....για το αυτοκινητο που με ρωτησες εχουμε τον μικρουλη σε αυτο που κοιταει αναποδα, την αγγελικη σε μπουστερ και τον Νικολα σε κανονικο καθισματακι, δεν εχουμε κανα μεγαλο αυτοκινητο αλλα βαζουμε τωρα στην αρχη τον μικρο μπροστα και τα αλλα δυο πισω, ετσι οταν οδηγω εγω τον εχω διπλα μου και οταν ειμαστε και οι 5 καθομαι και εγω πισω.

Πιστευω να κοιμηθηκε, τα υπολοιπα μετα παλι

Αννα Μαρια αν θυμαμαι καλα και εγω εκει γυρω στα δυο ηταν οταν το κοψαμε το καροτσι αλλα επειδη ημουν εγκυος για μακρινες αποστασεις το κουβαλουσα και ας κρατουσα με το ενα χερι την Αγγελικη με το αλλο το καροτσι γιατι μετα απο ωρα κουραζοταν και ηθελε αγκαλια. Τωρα και τον νικολα μπορω να τον παω καπου κοντα χωρις καροτσι, για πιο μακρια δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα. Καθισε ο Αντρικος να κουρευτει? Πριν μια βδομαδα κουρεψαμε τον Νικολα και χαλασε τον κοσμο τον πηγε η μαμα μου και ηταν γατζωμενος πανω της ολη την ωρα, αφου τα μπροστινα δεν τα εκοψε και τελεια σε σημειο που με ρώτησαν αν τον κουρεψαμε μονοι μας. Τωρα ειδα οτι καθισε σαν κυριος ο αντρεας μπραβο του! Αχ αυτο το θα τα πουμε συντομα νομιζω απο το κλαμπ του μικυ μαους το εχει ακουσει και το λεει! Οσο για την τηλεοραση, που δεν εχει τιποτα να δεις, απορω και εγω πως καποια σηριαλ τα βαζουν και τα ξαναβαζουν και ολο τα ιδια και ποιοι καθονται και τα βλεπου?

Να προσεχεις με τις δουλειες, οσο αντεχεις μην το παρακανεις. Πω πω ποτε εφτασες και εσυ στα μισα, πως περναει ετσι γρηγορα ο καιρος!

Μαγδα ακομα δεν αλλαξατε ποστο, δεν πειραζει αφου θα εχεις ακομα μερικες μερες πιο χαλαρες! Χελονονοτζακι τελικα θα ειναι ο μικρος σου, ε αφου συτο ηθελε γιατ να του χαλασεις χατηρι,μσημασια εχει αυτα να περασουν καλα. Λογικα την αλλη παρασκευη θα πανε ντυμενα στον σταθμο, εμας τοτε ειναι το αποκριατικο παρτυ τους.

Βασω φοβηθηκε τα αεροπλανα η Ιωαννουλα, με κουβεντα θα το καταλαβει και θα της περασει η φοβια. Αυτο με το κλαμα ισως να το κανει και λιγο επιτηδες ειδε οτι πιανει σου λεει κατσε να το εκμεταυλευτω.

Αν και σε κουρασε που τον ειχες μαζι σου φανταζομαι περασε καλα και θα ηταν το επικεντρο ολων, ειναι στην πιο γλυκια φαση τωρα ο μικρος σου. Λοιπον το sling το χρησιμοποιουσα αρκετα, ειδικα στον Νικολα για να πηγαινω και να φερνω την αγγελικη απο το σχολικο. Με ειχε βολεψει πολυ στην αρχη αλλα και εγω να το χρησιμοποιησα μεχρι 6-7 μηνων, μετα βαρυνε και δεν ηταν πολυ βολικο και ας τον στηριζα στον γοφο. Ετσι αποφασισα και πηρα τωρα και τον μει ται γιατι ειναι και για μεγαλυτερα παιδακια, μεσα στο σπιτι εβαλα και τον Νικολα να δω πως ειναι. Το παρηγγειλα απο το ιντερνετ και δενει κανοντας κομπους τα λουρια που εχει. Ειναι σταθερο παντως εχεις και τα δυο χερια ελευθερα ενω με το sling παντα το φοβομουνα λιγο και παντα κρατουσα λιγο το κεφαλακι με το χερι.

Την καλημερα μου σε ολες

Καλημερουδια κοκονες απο χτες δεν εχει ξεφουσκωσει η κοιλιτσα μου

Γυρησα απο δουλεια παρελαβα ενα κλοουνακι εγω το πρωι το πηγα παιδακι παντως

Κ το παρελαβα με καπελο παπιγιον κ ολο το μουσουδι ζωγραφισμενο σαν κλοουνακι εντυπωσιαστικα!!!!!

Χαρα κ καμαρι δεν εχει κ ομαδα να σας βαλω φωτο

Μετα πηγαμε σπιτι ετοιμαστηκαμε κ βουρ στης μαμας

ΑπολΑυσα ξεκουραση μετΑ πηγα πηρα τον αντρα μου άπο μετρο ειχαμε παρει μονο το δικο μου αμαξι κ πισω στης μαμας

Ηρθε κοσμος φαγαμε ηπιαμε κ τα κρασακια μΑς σουπερ τα αγορια στο γυρνα ειχαν ξεραθει στον υπνο στη διαδρομη

Αλλα νεα ησυχια!!!

Καγκουρουλι μου τι ομορφο θεαμα ενα αμαξι γεματο παιδακια λιωνω

Κ εγω ειχα μαρσιπο τον χρησιμοποιησα κανα 5 μηνο γιατι γενηνηθηκε 4 κιλα κ καθε μηνΑ εβαζε 1+ κιλο αρα 5 μηνων ηταν κοντα 10 κιλα κ μακρυς πολυ κ δεν την παλευε η μεσουλα μου αλλιως μου αρεσει τρελα η ιδεα απο ολα αυτα το μωρο πανω μου κ χερια ελευθερα

Θυμαμαι τσακωνομουν με το συζηξ ποιος θα φοραει το μαρσιπο χαχαχα

Ακομα δεν αλλαξα ποστο καγκουρακι μου υπεροχα!!!

Αννα μαρια το ζουζουνι σου θελω να το καταπιω ολοκληρο!!!!

Θα ξαναμπω για σχολια σε λιγο μακια

Καλημερουδια κοπελιες!

τι κανετε?

Αννα Μαρια εδωσε ρεσιταλ ο Αντρεας. . . !παντως ειναι οντως πολυ προχωρημενος να ξερει τα γεωμετρικα σχηματα!μπραβο του!εμας ξερει χρωματα, μετρα απ το 1 μεχρι το 10 αλλα σχηματα δεν ξεχωριζει!ξερει να τα λεει αλλα αν της δειξω κυκλο μπορει να μου πει τριγωνο!οτι να ναι!τι ωραια περασατε στο σχολειο!καλα εκανες και τον πηρες και αλλαξε παραστασεις ο μικρος!τους αρεσει και το διασκεδαζουν και εξωτερικευουν και ολη αυτη την ενεργεια που εχουν!

Καγκουρακι και εγω ειχα μαρσιπο ή μει ται δεν ξερω τι ακριβως ειναι το αγορασα απο μια κοπελα απο το μαμμυ το χρησιμοποιησα λιγο οχι ιδιαιτερα γιατι και μενα οπως λεει και η Αννα Μαρια μου γλιστρουσε και εφευγε απο κατω και φοβομουν!ηταν και πολυ λεπτουλα και της ηταν λιγο μεγαλο για το μεγεθος της!

Μαγδουλα κλοουνακι ο δικος σου ε?τον εντυσαν στο σχολειο?τι ωραιαααα!εμεις τα πηραμε ντυμενα σημερα!πειρατινα η δικη μου!

Μας κανει απιστευτα ζορια ειναι η αληθεια τις τελευταιες μερες!στο σχολειο βασικα δεν δεχεται να βγει στην αυλη οταν βγουν η δασκαλα με τα αλλα παιδακια!εχει τρομερο φοβο και ανασφαλεια!φοβαται την αυλη γιατι κανουν και κατι επιδιορθωσεις με τρακτερ και φορτηγα εξω απ το σπιτι της δασκαλας και μολις τα ακουσει πανικοβαλλεται και κλαιει ασταματητα!θυμαται και τα αεροπλανα, δεν ξερω. . . τρελαθηκα απ το αγχος!την τριτη πηγα και την πηρα απ τις 10 το πρωι!τεταρτη με πηρε η δασκαλα και πηγα και την πηρα στις 11 το πρωι!χτες επρεπε να βρουμε μια λυση . . . !τελικα την πηρα απ το πρωι ηταν μια χαρα και μεσα στην ταξη ευδιαθετη, δεν εδειχνε να την ενοχλει κατι!λιγο πριν βγουν εξω της ειπα να παω να την πιασω για να μην κανει τα ιδια οπως και εκανα και την επεστρεψα οταν μπηκαν στην ταξη!την αυλη φοβαται τελικα γιατι χτες ηταν μια χαρα κατα το υπολοιπο της μερας!αλλα στο σπιτι ελεγε συνεχεια μαμα οχι ποπη δεν θελω!Τη ρωτησα αν της θυμωσε αν εκανε κατι αταξια!μου λεει οχι!τωρα και γω τι περιμενω απο ενα διχρονο. . .!τελοσπαντων την πηρα και παιδιατρο και ζητησα τη γνωμη του!ελεγξε τα παντα και δεν εβρισκε απολυτως τιποτα που να την ενοχλει για να αντιδρα ετσι!και μας ειπε ειναι καθαρος φοβος και ανασφαλεια την οποια πρεπει να ξεπερασει αλλα χρειαζεται χρονος και υπομονη!ζητησα και τη βοηθεια του νευροχειρουργου που την παρακολουθουσε και μου πε οτι μετα απο τετοια ατυχηματα ακομα και ενηλικες ειναι περισσοτερο ευαισθητοι συναισθηματικα ποσο μαλλον ενα διχρονο που εχει περασει τετοια εμπειρια και δεν ηξερε να το εκδηλωσει!μου πε επισης οτι λογω του τραυματος και του χειρουργειου επειδη ειχε σχεση με το κεφαλι ισως να υπαρχει καποια υπερακουσια! δηλαδη πολύ μεγάλη υπερευαισθησία σε κροτους, εντονους θορυβους οι οποίοι φυσιολογικά δεν είναι ενοχλητικοί στον πληθυσμό.τι να πω. . .!

Γεια σας κουκλες! Χαθηκα παλι, αλλα μη νομιζετε οτι δεν σας διαβαζω, αλλα μετα τα ξεχναω μεχρι να βρω χρονο να σχολιασω! Ελπιζω σε καλυτερες μερες! χαχαχαχαχα!

Λοιπον, επειδη δεν εχει ομαδες, αλλαξα τη φωτο προφιλ για να σας βαλω το μικρο μου κλοουν! Το παρτυ δεν το καναμε γιατι εβηχε πολυ! Τωρα ειναι καλυτερα, αν κι εχει ακομα μυξουλα και λιγο βηχαλακι, οποτε θα το κανουμε το Σαββατο, πρωτα ο Θεος! Και λεω πρωτα ο Θεος γιατι ο μπαμπας μου ειναι λιγο καπως και τον φοβαμαι με το αναπνευστικο, ολο νοσοκομεια τρεχουμε! Ελπιζω ολα να πανε καλα και να το κανουμε, γιατι εχω κανει ενα τονο ετοιμασιες! ΚΑ τα φωτα σου! Καλεσε τον ενα και τον αλλο μου μαζευτηκαν σχεδον 40 ανθρωποι, μαζι με τα παιδια, δηλαδη καμια 12αρια παιδια και καμια 25αρια ενηλικες! Ακου μενου και πες πως σου φαινεται:

κεφτεδακια

κοτοπουλο αλα κρεμ

γαλοπουλα φιλετο με δυοσμο και μουσταρδα

μοσχαρακι με καρυ κοκκινιστο

χοιρινο λεμονατο

σουβλακια καλαμακια με πιτακια

τορτιγιας με γαλοπουλα-τυρι

σουφλε ψωμι

σουφλε τορτελινια

κοτοσαλατα

πατατες φουρνου με σως λεμονι

ρυζοτο

μακαρονοσαλατα

λουκανικακια ψητα

τυροκροκετες

Ε νομιζω ειναι υπεραρκετα! Αλλα γενικα εμεις τρωμε πολυ! Ο κουκος αηδονι μας εχει παει, αλλα χαλαλι στο αγορι μου! Σημερα θα κανω καποια, αυριο αλλα και μερικα η μαμα και η πεθερα μου γιατι δεν προλαβαινω, εχω και φασινα!!!Και εχω παρει και διαφορα για να στολιζω αποκριατικα το σπιτι και θα ντυθουμε ολοι μικροι μεγαλοι! Εγω θα ντυθω νεραϊδα, εχω ενα ροζ φορεμα, πηρα και μια μασκα και φτερα και βουαλα!

Ο Δημητρακης ολο και με τρελαινει, ειδικα με τα λογακια του! Καλε τι ου λεει προχτες;;; Επαιζε εκει με μια σβουρα κι εκει που κοντευει να σταματησει και κανει μια δεξια μια αριστερα για να ισορροπησει μου πεταει "κοιτα, κλυδωνιζεται!" Ντοινγκ! Παιδια στα αγγλικα 12 χρονων δεν ξερουν τετοιες λεξεις!

Σας αφηνω παω να καθαρισω! Φιλια!

Απο βδομαδα που θα εχω τελειωσει με τα τρεχαματα,

Καλημέρα κοριτσάρες!

Χωνέψατε, χωνέψατε;; :)

Εγώ πριν λίγο σηκώθηκα και κάθισα να σας γράψω. Ο άντρας μου πήγε τον Αντρέα στους γονείς μου, κι εγώ σε λίγο θα κάνω κάτι δουλίτσες στον υπολογιστή που εκκρεμούν.

Καγκουράκι ο Αντρέας πρώτη φορά κάθισε ήρεμος και τον κούρεψαν. Μέχρι τώρα χαλούσε κι αυτός τον κόσμο, και κάποια σημεία έμεναν ακούρευτα!

Με τις δουλειές δεν το παρακάνω, απλώς το να καθαρίσω τους πάγκους της κουζίνας δεν το θεώρησα βαριά δουλειά.

Είμαι σίγουρη ότι ο Αντρέας χτες πέρασε τέλεια, αλλά τα παίξανε όλοι με την ενέργεια που έβγαζε. 

Το "θα τα πούμε πολύ σύντομα" είναι πολύ πιθανόν να το άκουσε από το Μίκυ Μάους κλαμπ, γιατί είναι φανατικός θεατής. Τώρα πριν φύγουν, μου λέει "γεια σου κο-ίτσι" και μετά συνεχίζει "σα τα πούμε πολύ σύντομα"!

Α, βλέπω ότι οι περισσότερες δεν βολεύτηκαν και πολύ με το σλινγκ. Νόμιζα ότι εγώ έκανα κάτι λάθος. Είχα αγοράσει και δύο σλινγκ κιόλας, και έλεγα ότι θα τα έχω και για επόμενα παιδιά. Δε βγάλανε τα λεφτά τους, παρ' όλο που είναι πανέμορφα, όχι όμως και τόσο βολικά. Ίσως πάρω κι εγώ μέι-τάι ή μάρσιππο, θα δω. Πάντως, το καρότσι, εγώ στην αρχή δεν το πολυχρησιμοποιούσα. Δηλαδή μέχρι που πήγε ο Αντρέας ενός έτους, εγώ μόνη μου δεν έπαιρνα καρότσι. Τον κρατούσα συνήθως στα χέρια, απλά εδώ στην Κύπρο η νοοτροπία είναι να πηγαίνεις με το αμάξι μέχρι τη γωνία, οπότε δεν πηγαίνουμε μακρινές αποστάσεις με τα πόδια.

Μάγδα πολύ γέλασα με τον κλόουν!

Καλέ, πόσα κιλά είναι τώρα ο Βασίλης;;; Εμάς ο Αντρέας δώδεκα κιλά είναι!!! 

Βάσω η Ιωάννα σίγουρα φοβάται το θόρυβο. Μπορεί να είναι κι αυτό που λέει ο νευρολόγος, δηλαδή να ακούει πιο έντονα τους θορύβους. Σίγουρα θα της περάσει, δε νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Χτες στο σχολείο όταν μαζεύαμε για να φύγουμε, τραβούσε η καθαρίστρια ένα θρανίο να το βάλει στην τάξη, κι έκανε τρομερό θόρυβο. Ο Αντρέας πρέπει να τρόμαξε ή να ξαφνιάστηκε (μάλλον το δεύτερο), σταμάτησε το παιχνίδι, έμεινε να κοιτάει, και ρωτάει "τι είναι αυτό;;;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;;;".

Ο Αντρέας ξέρει να μετράει μέχρι το είκοσι, αλλά όταν φτάνει στο εννιά, μετά λέει "είκοσι, εκατό". Πρέπει να του πούμε εμείς "δέκα" και μετά συνεχίζει να μετρά κανονικά, φτάνει στο είκοσι και λέει πάλι "είκοσι, εκατό". Τους αριθμούς τους μαθαίνει σιγά-σιγά, αλλά τους μπερδεύει, π.χ. το τρία το λέει τέσσερα. Έχει μάθει και κάποια γράμματα, αλλά και πάλι κάποια τα μπερδεύει. Ξέρει το Α, το Ο, το Ι, το Ε, το Χ και το Ν. Κάποια άλλα που ξέρει τα μπερδεύει. Από γραφή, γράφει μόνο τα τρία πρώτα και το Χ. Από τα σχήματα, ξέρει αυτά που σας έγραψα, και μπορεί να ζωγραφίζει το τετράγωνο, το τρίγωνο και τον κύκλο. Εν τω μεταξύ, έχει προοδεύσει πάρα πολύ και στη ζωγραφική, σε σχέση με τα σκίτσα που σας είχα βάλει λίγο μετά τα γενέθλιά του. Τώρα φτιάχνει κύκλο για πρόσωπο, δύο κουκίδες για μάτια, και μετά κάνει δύο μακρουλά οβάλ, σαν το Ο πάνω από τις κουκίδες, όπως είναι τα μάτια του Μίκυ Μάους! Μετά κάνει μία κουτσουλιά για μύτη, και ένα χαμόγελο! Χτες στον πίνακα έδωσε ρέστα με τη ζωγραφική. Ίσως να ήταν πιο εύκολο γι' αυτόν να ζωγραφίζει σε πίνακα με μαρκαδόρο, παρά σε κόλλα με στυλό ή μολύβι.

Χριστίνα μου τρέχουν τα σάλια με το μενού σας! Το σουφλέ ψωμί τι είναι;

"Κλυδωνίζεται";;;;;;;; Απίστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κι ο Αντρέας πετάει κάτι απίστευτες λέξεις, που λες "πού το έμαθε αυτό ρε παιδιά;" αλλά όχι σ' αυτό το επίπεδο βέβαια! 

Αλλά έχω προσέξει κι άλλα παιδάκια, μεγαλύτερα, βέβαια, να λένε λέξεις που οι μαθητές μου που είναι 25 χρονών δεν τις ξέρουν. Π.χ. μια μέρα στο Κατηχητικό, μου παραπονιόταν ένα κοριτσάκι 7 χρονών για τη μικρή της αδελφή που είναι λίγο μικρότερη απ' τον Αντρέα ότι είναι άτακτη και την πειράζει συνέχεια, και της λέω "να της δείχνεις αγάπη και να της εξηγείς ότι αυτό που κάνει είναι αταξία" και μου λέει "μα κυρία, της το λέμε, της το λέμε, πόσες φορές, δε θα έπρεπε να το έχει εμπεδώσει;".

Άντε, πάω στο μεγάλο υπολογιστή να κάνω τις δουλειές μου.

Α, πέθανε ο Σάκης Μπουλάς, το μάθατε; 

Ηθελα απο τη δουλεια να μπω αλλα μαντεξτε τι καναμε παιξαμε ταμπου ναι καλα ακουσατε επιτραπεζιο που περιγραφεις λεξεις στον ενα γυρο κερδισα στο δευτερο εχασα κερδισε η κοπελα που το φερε αλλα αυτη ελεγε τη λεξη προν την περιγραψουμε προφανος το χε παιξει απειρες φορες εγω το χα παιξει κ προ 8 ετιας χαχα πολυ γελιο ως δακρυων ειχε

Επισης σημερα κα ελαβα το δεμα σου η μπλουζα ειναι πανεμορφη ξετρελαθηκαν κ οι συνεδελφισσες κ ενας συναδελφος μου παν πολυ ομορφα λογια

Τα σκουλαρικακια κουκλιστικα αλλα ποιο πολυ απο ολα με μαγεψε το σακουλακι με τις λιχουδιες ενιωσα κ παλι παιδι

Χιλια ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου εχεις φυσικο ταλεντο εχει πολυ δουλεια αυτη η μπλουζιτσα!!

Πεθανε ο μπουλας λυπηθηκα γιατι μου αρεσε πολυ

Το παπακι πονα στο αυτι κ εχει δεκατα αν ξαναρρωστησει θα κανω τις φλεβες μου τιραντες

Μου πε ο αντρας μου τον επιασε ζεστο μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα ηρθα σπιτι τον εκανα αγκαλια κ ξεραθηκε αι να χω το βραδυ κ αυριο ειχαμε τρΑπεζι που γιορταζει ο Αντρας της αδερφης μου δε θα παμε μην ειναι ιωση κ τους ξεκανουμε λυπηθηκα τρελα !!

Αννα μαρια ενα μικρο θαυματακι ειναι ο αντρικος σου με τρελαινει κ ο β πεταει απιστευτες εκφρασεις κ λεξεις αλλα εμενα τα μαθαινει στο σχολειο συνηθως

Ο βασιλης ειναι 17 κιλα τωρΑ οταν ειναι μικρα βαζουν πολυ μετα σιγα σιγα

εμενα ειναι κ πολυ ψηλο παιδακι κ δε δειχνουν τα κιλα κανονικο τον λες αν τον δεις

Χριστινιω μας ξελιγωσες αλλη κα μας βρηκε!!!

Ουτε κετερινκ να σουν καλε με τοσα μενου

Χαμος θα γινει

Περαστικα στον μπαμπακα σου κ γρηγορα!!

Σημερα θα σιδερωσω το πηρα αποφαση σνιφφφφ

Βασουλα μου πολυ στεναχωρεθηκα με το ιωαννακι που παθε φοβια σιγα σιγα θα συνηθησει πολυ λογικο μετα το ατυχημα εδω ενηλικες κ δυσκολευονται με το σοκ ποσο μοα χουφτιτσα ανθρωπος

Καντην μια μεγαλη αγκαλια απο μενα

Παω να κανω καμια δουλεια τωρα που κοιμαται...

Καλη,ερα!

Ειμαι λιγακι σκασμενη! Εχτες το βραδυ ο Δημητρακης ειχε δεκατα! Τωρα κοιμαται, αλλα εχει πολυ μπουκωμα κι οι μυξες του εινα πηχτες σαν στοκος. Φυσικα, δεν ακυρωνω κατι πλεον, εχω μαγειρεψει τα μισα, αλλα αν το μεσημερι εχει δεκατα θα πρεπει να παρω τις μαμαδες ολες να το πω να το ξερουν να αποφασισουν αν θα φερουν τα παιδια τους! Κι ο καημενος το περιμενει πως και τι!Τεσπα....

Στα δικα σας, τωρα που βρηκα χρονο.

Βασω κριμα το ψυχουλινι μου να ειναι συγκαμμενο, ποναει αυτο πολυ! Περαστικα ελπιζω, αντε σας ματιασαν κι εσας νομιζω!Για το βαρος μη σκας, ολα τα παιδια αμα αρρωσταινουν χανουν, αφου δεν εχουν ορεξη να φανε...

Αννα Μαρια ο Αντρεας δεν υπαρχει! Οι ατακες του ειναι απιστευτες! Γενικα, εχω διαβασει οτι οταν δεν μιλας στο παιδι μωρουδιακα, αλλα απο μικρη ηλικια χρησιμοποιεις κανονικο λεξιλογιο και συνθετες λεξεις, η δεξιοτητα του λογου αναπτυσσεται καλυτερα. Ουτε κι εγω χρησιμοποιω χλωρινη, ντετολ βαζω και ξυδι στα κουζινικα. Το σουφλε με ψωμι γινεται με ψωμι τοστ, γαλα, τυρια και αλλαντικα και ψηνεται στο φουρνο. Μου αρεσει πολυ.

Μαγδουλα μου παλι δεκατακια κι εσεις; Ελεος φετος! Τουλαχιστον τωρα δεν κουραζεσαι τοσο στη δουλεια! Εγω τον αφηνω να βγαινει βολτα με την πεθερα μου, τη μανα μου, την αδερφη μου και τους νονους του. Βεβαια, καρδιοχτυπω, αλλα δεν θελω να του στερω πραγματα η την ανεξαρτησια του απο δικο μου φοβο. Ουτως η αλλως, οπως ξερετε εχω το θεμα με το ποιος θα τον κραταει ειδικα οταν ειναι αρρωστος κι ετσι απο μηνων εχω μαθει να τον αφηνω με ολους. Μια φορα τον εστειλα και ΣΚ Αιγινα με την πεθερα μου. ΟΚ, σκουλαρικι το τηλεφωνο, αλλα αυτος περασε σουπερ!

Αλεξανδρα μου ειδες το Κωνσταντινακι σου; Οσο παει και γινεται πιο ευκολη με το φαγητο! Η μικρη σου πριγκιπεσσα! Τ γλυκες που ειναι! Εβαλα φωτο προφιλ το Δημητρακη κλοουν να τον δειτε μια και δεν εχει ομαδες εδω.

Μαρινα μου να ειστε παντα καλα και μαζι και συντομα το δευτερο! Ελπιζω να ειναι η δουλεια κατι μονιμο να ξενοιασεις κι εσυ.

Καγκοτρακι γλυκο, εισαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου! Ειμαι σιγουρη πως ολα σου τα παιδακια ξερουν ποσο πολυ τα αγαπας! Μη στεναχωριεσαι λοιπον, οσο περναει ο καιρος θα προσαρμοζεστε ολο και καλυτερα!

Ανθη μου κι εγω οσο σκεφτομαι το διορθωμα κατι με πιανει! Ασε που εγω δεν τολμαω να τα φερω σπιτι γιατι αν τα περιλαβει ο Ταρζαν χωρις να το παρω χαμπαρι, χαθηκα! Οτι προλαβαινω στη σχολη διορθωνω μετα κοπων και βασανων!

ΚΑ μου εισαι καλα; Σε χασαμε! Φανταζομαι τρεχεις με ολα κι εσυ, εμ που να προλαβες σπιτι, δουλεια, 3 παιδια και πλεξιμο! Τα ζουζουνια καλα; Ο Δημητρης ενταξει συνηθισε να λειπεις το πρωι;

Βρε κοριτσια, κανενα νεο απο Καρολινακι εχουμε;

Λοιπον, δεν ξερω τι γινεται φετος η αν κανω κατι λαθος, αλλα ο χρονος μοιαζει να μη φτανει για τιποτα! Περυσι, ειχα λιγο καιρο να βγω για ενα καφε με μια φιλη μια φορα εστω στις 15, να διαβασω, να γραψω (κυριως αυτο) και να κανω και τις δουλειες μου και στο σπιτι και στη σχολη. Φετος, νιωθω οτι τρεχω ασταματητα και τελικα μενουν κι ολα πισω!

Στη δουλεια εχω πολλες ωρες κι εχω αναλαβει πολλες ευθυνες, αλλα δεν ειμαι μονη μου, εχει ερθει βοηθος μια κοπελα με το προγραμμα voucher και ειναι αστερι! Οποτε ενα μεγαλο κομματι του γραμματειακου μου εχει φυγει. Και παλι ομως, μπαινω στις 4 παρα και συνηθως μεχρι τις 10 και που φευγω ειμαι σε μια απιστευτη τσιτα, μιλαω συνεχεια, διεκπεραιωνω συνεχεια και τελικα ολο εκκρεμοτητες εχω! Εντωμεταξυ, μας εχουν στειλει κι αλλη μια με αυτο το προγραμμα που την εχουμε πρωι κι ειχα σκοπο πολλα θεματα που αφορουν αρχειοθετηση, παραγγελιες βιβλιων, λογιστικα, εγγραφες πτυχιων και γενικα θεματα που πρεπει να γινουν πρωι να της τα πασαρω, αλλα η κοπελα ειναι στοκος! Ειλικρινα, πιο χαζη πεθαινεις! Η αδιαφορη; δεν ξερω... Ο Μανος ηθελε να τη διωξει και τον κραταω με νυχια και με δοντια γιατι τη λυπαμαι μη χασει το προγραμμα! Μετραμε τις μερες να φυγει! 4 Μαρτιου τελειωνει... Μα ακουστε σκηνικα.

1) Εχουμε το πρωι ενα τμημα που ξεκιναει 10 και τεταρτο. Εκεινη πιανει δουλεια 10 παρα υποτιθεται. Ε, λοιπον αργησε τοσες φορες και περιμεναν εξω οι μαθητες, που δωσαμε κλειδια στην καθηγητρια να ανοιγει!

2) Εχει αναλαβει την καθαριοτητα το πρωι. Σκουπιζει σφουγγαριζει κανει λιγο τα μπανια και αλλαζει τις σακουλες στα σκουπιδια. Ε ποσες φορες βγαζει τις σακουλες με τα σκουπιδια, τις δενει και τις αφηνει μετα στο κουζινακι ουτε και ξερω! Να ποτισει τα λουλουδια και να πλυνει τα ποτηρια πρεπει καθε φορα να της το λεω!

3) Χρωσταγαμε σε μια μαθητρια κατι αποδειξεις. Τις αφηνω στο γραφειο πανω συρραμμενες και με ποστ ιτ κολημμενο με το ονομα της μαθητρια και την ενδειξη αποδειξεις! Δεν τις εδωσε γιατι λεει δεν τις βρηκε!

4) Ερχεται μια μαμα και αφηνει 150 ευρω. Τη ρωταει το ονομα της και οπως το λεει δεν την καταλαβαινει, δεν την ξαναρωταει, η γυναικα φευγει και τωρα εμεις ψαχνουμε να βρουμε ποιος μας πληρωσε!!!

Κι αυτα ειναι ενα μικρο δειγμα της συνεργασιας μας... Της εχω μιλησει ομορφα κι ωραια μια και δυο και τρεις, αλλα δεν....Οποτε πλεον δεν μιλαω, γιατι θα τσακωθουμε...Μια βδομαδα εναι θα περασει!

Αυτα τσουπρες, θα χουζουρεψω λιγο και μετα εχω παλι δουλειες με φουντες!

Φιλακια!

γεια σας κοριτσια!!!επιτελους βρηκα χρονο να σας γραψω,,,με δουλεια και μονη μου εως αργα το βραδυ και το παιδι δεν προλαβαινω λεμε!!

εμεις τσικνοπεμπτη δεν τσικνισαμε ...ελειπε ο αντρας μου και την βγαλαμε με πατατουλες και κοτουλα!μια χαρα !!με τον Αντωνακη μου εδω αγκαλιτσα περασαμε τελεια! ααααα κι επισης τωρα καθε μερα κανω γυμναστικη 30' ασκησεις απο ενα βιντεακι με την Πετρουλακη και αρχισΑ ΣΟΒΑΡΑ διαιτα!!ε θα αρχισω και νηστεια τωρα απο Καθαρα Δευτερα...σκεφτομαι τη Καθαρα Δευτερα να κανω τραπεζι στα κουνιαδακια μου...ετσι μου ηρθε!μαρεσει να μαζευομαστε εκεινη την ημερα οικογενειακα!

λοιπον ας σας σχολιασω...ευτυχως δε γραψατε πολλα χιχιιχιιχιιχ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ μην κουραζεσαι...προσεχε!εχεις και τον Αντρεα ειναι μικρος και ειναι λογικο να κουραζεσαι!!! αλλα προσεχε και το μπεμπε σου!!!το κοριτσακι σουυυυ!

Χριστινακι τελειο το μενου!!!περαστικα του και να τον χαιρεσαι και παλι!

Βασω μου φοβαται η μικρουλα σου ε??ε ενταξει μωρε μικρη ειναι...λογικο!κι εμενα εχει κατι παραξενιες ωρες ωρες.

Μαγδα ωραια στολη το χελωνιτζακι!!!εχει και αποψη πλεον ε??εμενα ακομη οχι..χιιχιιχιχι

Κατερινακι μπραβο που εβαλε ο Γιωργακης σου τοσο πολυ !!καλα ο Νικολας τρωει κιολας..δεν νομιζω να ειναι απο το θηλασμο μονο...κι εμενα 1 κιλο σε 2 μηνες εβαλε!εμενα ηταν πριν μισο μηνα που το μετρησαμε 13 κιλα(πριν αρρωστησει τωρα μου φαινεται πως εχασε) και 87cm!μια χαρα ειναι ομως...δεν ειναι παχυς...ειναι οπως πρεπει!

φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να συνεχισω τις δουλειες!!!αχ κουραστηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ έτρεχα πανικόβλητη να ετοιμάσω ένα πρότζεκτ για το Κατηχητικό, τελείωσε το μελάνι στον εκτυπωτή, το άλλαξε ο άντρας μου, δεν το αναγνώριζε και μου έβγαζε τις εικόνες μάπα, προσπαθούσαμε να το φτιάξουμε, τσακωνόμασταν, σκοτωνόμασταν, και τελικά πέφτει τηλεφώνημα, ότι σήμερα είναι το πάρτι του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, και θα πάνε όλα τα κοριτσάκια εκεί!

Οπότε, τα παράτησα όλα, και κάθισα να ξεκουραστώ. Ο Αντρέας είναι στους γονείς μου, και λέω να κάνω καμιά δουλειά, αν και δεν έχω και πολλή όρεξη. 

Μάγδα πώς είναι σήμερα ο Βασιλάκης; Ελπίζω να του έπεσε τελείως ο πυρετός και να μην ξανακύλησε. 

Χριστίνα τι έγινε τελικά με το πάρτι; Ελπίζω να το κάνατε και να ήρθαν παιδάκια, γιατί είναι κρίμα ο Δημητράκης... 

Δεν ξέρω αν ο Αντρέας μιλάει σωστά επειδή δεν του μιλάμε μωρουδιακά. Όταν είχαμε πάει Πάτρα, ενώ το μωρό ήξερε ένα σωρό κανονικές λέξεις, τα πεθερικά και η γιαγιά του τις λέγανε μωρουδιακά, π.χ. το νερό "μπούα", ενώ το έλεγε κανονικά "νε-ό", το μηχανάκι "άνι-άνι" (βγάλτε άκρη...), κι άλλα πολλά. Ευτυχώς δεν τους έχει συνέχεια από πάνω του, έτσι έμαθε να μιλάει κανονικά. Πάντως τώρα λέει κανονικές και μεγάλες προτάσεις. Π.χ. χτες βράδι καθόταν στον καναπέ και "διάβαζε" ένα βιβλίο με πρωταγωνιστές το Λάμπρο και την Άννα, και ο μπαμπάς του, του ετοίμαζε το γάλα, και μου κάνει "με το Λάμπο και τη Άννα, και ο μπαμπάς ζεταίνει το γάλα"!

Καλά, η υπάλληλος μεγάλος στόκος! Έχω γνωρίσει πολλές τέτοιες. Εμείς πέρσι είχαμε μια φιλόλογο που έκανε ένα μεταπτυχιακό σε μια ιδιωτική σχολή (μιλάμε για μεταπτυχιακό τρέχα-γύρευε, ή μάλλον τρέχα-πλήρωνε), και της είχαν βάλει μια εργασία για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, και δεν είχε ξανακούσει ποτέ ξανά γι' αυτόν!!! Ρωτούσε μια άλλη φιλόλογο κι αυτή νόμιζε ότι της έκανε πλάκα, ενώ η άλλη τη διαβεβαίωνε ότι πρώτη φορά τον ακούει, και γιατί δηλαδή θα έπρεπε να ξέρει κάτι γι' αυτόν; Στο τέλος της χρονιάς λέγαμε να αφήσουμε σε κάποιο μάθημα έναν μαθητή που μας κορόιδευε ολόχρονα, δεν έκανε τίποτα, δεν έφερνε βιβλία, δεν έφερνε τετράδια, και στις εξετάσεις ερχόταν επίτηδες αργοπορημένος, έδινε λευκή κόλλα, κ.λπ. Εκεί, όμως, που έδινε λευκή κόλλα, ήταν περασμένος απ' τα τετράμηνα, ενώ στα μαθήματα που ήθελε κάποιους βαθμούς, έγραφε κάτι, έτσι ώστε να μη διακινδυνεύσει να μείνει. Τέλος πάντων, το μόνο μάθημα στο οποίο μπορούσε να μείνει ανεξεταστέος, ήταν τα Νέα Ελληνικά, που τα έκανε αυτή. Τη ρωτάει ο διευθυντής την ώρα της συνεδρίασης, αν γίνεται να του ρίξει λίγο το βαθμό στις εξετάσεις, για να έρθει Σεπτέμβρη (βασικά, θέλαμε να του δώσουμε ένα μάθημα, ότι αυτή η στάση δεν ανταμοίβεται). Αυτή απαντά  "χμ... δεν ξέρω... χμ... ξέρετε... τι να σας πω... Ήθελα κι εγώ να τον αφήσω, αλλά του έβαλα εφτά, και ήθελε έξι για να περάσει". Λέμε "οκ, κάν' το πέντε για να μείνει και να τελειώνουμε". "Α", λέει αυτή, "δεν ξέρω, πρέπει να πάρω το γραπτό σπίτι μου να το διορθώσω". Της λέει ο διευθυντής, "καλά, δεν μπορείς να το διορθώσεις επί τόπου"; "Α", ξέρετε, "του απαντά, δεν έχω μαζί μου τις λύσεις". Ντόινγκ! Το γραπτό αυτή το ετοίμασε, εν τω μεταξύ. Ο διευθυντής τραβούσε τα μαλλιά του, και τελικά, κάθισε αυτή μία ώρα να το διορθώσει (να περιμένουμε οι υπόλοιποι) και μας λέει "χμ... τελικά βγαίνει 5.75 που είναι 6, άρα δεν μένει ανεξεταστέος". Ε, κάπου εκεί τα πήρε κι ο διευθυντής και λέει "άστο καλύτερα, ας περάσει, πόσο να το κουράσουμε;". Μ' αυτήν είχαμε πολλά τέτοια! 

Μαρίνα εμάς την Καθαρά Δευτέρα μας αρέσει να βγαίνουμε στους αγρούς, αλλά φέτος δεν το βλέπω. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε εκείνη τη μέρα.

Ρε κορίτσια, που λέτε για κιλά, ο Αντρέας είναι 91 εκατοστά και 12 κιλά, και δε μου φαίνεται καθόλου αδύνατος. Ο παιδίατρος μας είπε ότι είναι εντελώς φυσιολογικός για την ηλικία και το ύψος του. Απ' ό,τι βλέπω, όμως, είναι αρκετά πίσω στα κιλά. Βέβαια, δε στεναχωριέμαι καθόλου, δεν είναι ανάγκη να βάλει κιλά, αλλά μου κάνει εντύπωση, γιατί κανονικά θα έπρεπε να είναι σκελετωμένος... 

Σας φιλώ! 

Καλησπερα κιριτσαρες μου ξεκινω με νεα κ σχολιαζω ο β απυρετος χτες ολη μερα τι να πω μπορει να τυχε δεν εξηγειται

Σημερα ξυπνησα κ ειχε χαρα θεου λεω στο συζηξ σημερα ειναι καλοκαιρι ντυθειτε να παμε βολτιτσα μμμ κ που κ ειμαι κουρασμενος πτωμα λεω τωρα ξυπνησες κ καλα παμε κοντα κ ψοφαω

Ετσι εισαι βουταω το β κ γεια σας ε οχι σιγα μη παρακαλεσω κιολας

Με το που ανοιγω εξωπορτα απεξω η βανα κουνιαδα μου με τις μικρες μου λεει ηρθαμε για καφε που πατε λεω ντυθειτε κ κερναω εξω αλλο που δεν ηθελαν

Εφυγα πρωτη πηγα φακτορυ να ψωνησω στη πεθερουλα εχει γεννεθλια σημερα κ ηρθαν μας βρηκαν

Πετυχα κ ενα αγαπημενο φατσακι στο δρομο

Μετα πηγα ικεα ηπια ενα γρηγορο καφε με λοις κολητη μου κ παιδια γιατι εγω ετσι κ πω παω βολτα στανταρ θα βρω παρεα κ ηρθε κ η βανα καναμε κ αλλη βολτα κ απο της 12 γυρησαμε 3.30 ο βασιλης ξεραθηκε κ εγω απολαμβανω!!!

Στην πεθερα πηρα μια τσαντα φολι φολι πολυ ομορφη κ μαλιστα απο 90 στι μιση τιμη 45 ευρω καταχαρηκα πολυ ωραια κ μεγαλη

Το βραδυ θα ψησουμε κλασικα

Χριστινουλι μου το κανατε το παρτακυ τελικα ηρθαν παιδακια?σε νιωθω εγω ετσι κ πω θα παω καπου ολο σκατα μου πανε κ δε παω σημερα πχ θα κανει γιορτη κ η αδερφη μου για κουνιαδο αλλα δε θα παμε μιας κ ο β ειχε κανει δεκατα χτες μη κολησει τη μικρη γιατι ηταν αρρωστη προσφατα μη ξανακυλησει

Αν κ ο β περδικι αλλα φοβαμαι στη βανα που της ειπα ειχαμε δεκατα χτες μου λεει ολοι ετσι ειναι οποτε μαυτους ηρθαμε σε επαφη

Με λοις μια απο τα ιδια

Παντως ολοι αρρωστοι με οποιον μιλησω αυτο το καιρο

Καλα χριστινα τη περιπτωσαρα η υπαληλος ευτυχως θα φυγει συντομα

Με κα που μιλησα τρεχει θα μπει συντομα

Εκανε κ ωτιτιδα π μικρος της δουλεια δουλειες πλεξιματα ολο τρεχει

Μωρουδενια δε πειραζει που δε τσικνησατε η παρεα μετρα κ εσυ ειχες τι καλυτερη

Κ εγω με το γιο μου να μαι κ δε μου λειπει κανενας το αντρακι μου σημερα υποδειγμα

Χωρια που μας σταματαγαν κ του μιλαγαν την ψωνησα η μανουλα

Κ εγω αννα μαρια ποτε δεν εχω μιλησει μωρουδιστικα γενικα στο βασιλη απο μωρο φερομουν ακομα κ τωρα σαν να ναι μεγαλος κ ετσι ειναι απο πολυ μικρος εντελως ανεξαρτητος

Κ μιλα πεντακαθαρα κ με μεγαλιστικες εκφρασεις απο παρα πολυ μικρος

Ποτε δε τον βοηθουσα στο παραμικρο τον εβλεπα να παιδευεται αλλα ποτε δεν τον βοηθουσα κ ετσι εμαθε νομιζω το να τρεξουμε να βοηθουσουμε τα παει πισω αντι μπροστα

Τον εβλεπα με τη κελυ που ναι 4,5

αυτος 3,5 κ αυτος φροντιζε τον αυτο του αλλα κ αυτην τη βοηθουσε να φαι να πιει πολυ πλακα εχουν αυτα ειναι πολυ δεμενα

Αννα μαρια κ σεις περιπτωση υπαλληλου παντου υπαρχει τελικα μια τετοια χαχα

Για τα κιλα εγω ποτε δεν πολυασχοληθηκα με νοιαζει να τρωει σωστα κ ας ειναι οσα κιλα να ναι καλυτερα λεπτο παρα παχυσαρκο

Ειναι στο παιδι που δε δειχει λεπτο κ εγω παντα ημουν λιγα κιλα αλλα ποτε κοκαλιαρα ειναι στο σουλουπι του καθε ανθρωπου

Κ ο β ας πουμε φαινεται κανονικος ειδικα χωρις ρουχα ειναι για φαγωμα

Εριξα κ μια ματια για παπουτσια 30 εφτασε παρακαλω απο βδομαδα θα του τα παρω γιατι αυτη τη βδομαδα μου φυγαν 200 δε 5 μερες

50 βενζινη

45 δωρο πεθερας

30 στολη βασιλη κ 20 τζαμπο

20 μια μπλουζα

20 μια φουστα

Τρελη ακριβεια!!!!

Θα ξαναμπω παω να φαω κατι αλμυρο μου ρθε ορεξη χιχι

Φιλια καγκουρακι

Ανθουλι

Κ συγνωμη αν ξεχασα κάποια

Αλεξ εμεις τα λεμε mailika χαχα

....!

Μάγδα κι εγώ κάπως έτσι με τον Αντρέα. Δεν τον βοηθώ, αλλά σίγουρα, όταν είναι πρώτη φορά που θα κάνει κάτι και δεν ξέρει πώς γίνεται, του το δείχνω, και μετά το καταφέρνει μόνος του. Βέβαια, ακόμα είναι μικρούλης και σε αρκετά πράγματα θέλει βοήθεια, αλλά γενικώς είναι ανεξάρτητος. Άλλες φορές όταν πάω να τον ταΐσω, π.χ., θα πει "όχι, μόνο Αντέαμου", άλλες φορές, λέει "μόνο η μαμά". Επίσης, ποτέ δεν τον πιέσαμε για κάτι. Ούτε για να περπατήσει, ούτε για να μιλήσει, ούτε για το φαγητό, ούτε για να μάθει κάτι, ούτε για τίποτα. Τις προάλλες που πήγαμε στο σχολείο, έβλεπαν όλοι τον Αντρέα που ζωγράφιζε στον πίνακα, κι ενώ έκανε αφηρημένα σχέδια, εντούτοις έκανε πολλές λεπτομέρειες, λεπτές γραμμούλες, κουκίδες, κ.λπ. και λέει η γραμματέας "πωπω, καλά, ο δικός μου κάνει μόνο κάτι μουτζούρες" και της λέει ο μαθηματικός "φαίνεται δεν ασχολείσαι και πολύ μαζί του", ενώ αυτό δεν ισχύει, γιατί ξέρω ότι η κοπέλα είναι όλη μέρα από πάνω του, και τον έστειλε και παιδικό σταθμό λίγο μετά που έκλεισε ενός έτους. Πιστεύω, όμως, ότι το παιδάκι αυτό είναι λίγο πίσω σε πολλά θέματα, αν και, βέβαια, είναι πάντα μέσα στα πλαίσια, ίσως επειδή δέχεται πολλή πίεση από τη μάνα και δεν μπορεί να εκφραστεί από μόνο του. 

Κι εγώ πολλές φορές λέω στον άντρα μου να πάμε βόλτα και δεν κουνιέται. Αλλά, ειδικά τώρα που είμαι έγκος, δεν το αντέχω με τίποτα να πάω κάπου μόνη μου με τον Αντρέα. Δε μαζεύεται με κανένα τρόπο! Προχτές στο σχολείο έβαζα τους μαθητές μου να τον προσέχουν, και μιλάμε για ανθρώπους 25 και 35 χρονών, που κάποιοι έχουν και δικά τους παιδιά, και στο δεκάλεπτο μου έλεγαν "πήγαινε να τον μαζέψεις!". 

Τριάντα ευρώ η στολή του μικρού όντως είναι πολλά, αλλά κι εμείς είκοσι δώσαμε. Κι εγώ είχα διάφορα έξοδα αυτές τις μέρες, μικροέξοδα, που όταν μαζευτούν βγαίνουν πολλά. Τη Τσικνοπέμπτη, το γλέντι που κάναμε στο σχολείο ήταν πληρωμένο από το ταμείο των μαθητών, αλλά ο διευθυντής επέμενε οι καθηγητές να πληρώσουν το μερίδιό τους, για να μη δώσουμε λαβή για σχόλια, παρ' όλο που κάποιοι μαθητές είπαν να μας κεράσουν. Τα υπολόγισαν, και βγάλανε να δώσουμε από δέκα ευρώ το άτομο. Δεν είναι πολλά, αν σκεφτούμε την ποικιλία και την ποσότητα του φαγητού, αλλά εγώ δεν έφαγα ούτε μια μπουκιά! Έφαγα μόνο κεφτέδες που έφερε μια μαθήτρια και δεν ήταν μέσα σ' αυτά που πληρώσαμε, και γαλακτομπούρεκο που έφερε η γραμματέας, που ήταν μέσα στο ποσό. Αλλά τι να πω; "Δεν έφαγα, δεν πληρώνω;". Έτσι θα τα δώσω, τι να κάνω; :) 

Κι εγώ δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα κιλά του Αντρέα, ακόμα κι όταν δεν έβαζε καθόλου για τέσσερις μήνες, από τριών μέχρι εφτά μηνών. Ευτυχώς το πατουσάκι του είναι μικρούλι, νομίζω φοράει 23 ή 24 δεν είμαι σίγουρη, αλλά ευτυχώς δεν πήρε από μένα, που φοράω 41! Πήρε απ' τον μπαμπά του που έχει μικρό πόδι. Είναι 1.81 και φοράει 43, για άντρας έχει μικρό πόδι.

Ουφ, καθάρισα το δωμάτιό μου, έκανα και κάτι συμμαζέματα και κουράστηκα. 

Σας φιλώ κόρες!

Καλημερα κοριτσια!!!ξυπνησαμε με βροχουλα σημερα!σημερα κλασικα δουλειες αλλα και βολτα φυσικα!!!

ο Αντωνης μου λεει περισσοτερες λεξουλες κι εμενα...εγω πιστευω γυρω στα 2,5 θα μιλησει καθαρα καθαρα!

αλλα πλεον η γλωσσα του σπαει...καλα στο να μιμειται κινησεις και ηχους??πρωτος!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ καλα εκανες και ξεκουραστηκες!ουτε εγω του μιλαω μωρουδιακα ...τα καταλαβαινει ολα με τις κανονικες λεξεις και προσπαθει να τα πει σωστα.. κοιτα ναι κι εμενα μαρεσει να πηγαινω στο βουνο και  να πεταμε χαρταετο κι επειτα για φαγητο οικογενειακα...αλλα υπαρχει μια μικρη λεπτομερεια...ο Αντωνης δε προκειται να κατσει και θα τον κυνηγαμε παντου...κι ετσι λεμε του χρονου να αρχισουμε το εθιμο αυτο ...δε νομιζω και να δωσει καν σημασια...ειναι μικρος

Μαγδα μου μια χαρα εκανες και πηγες μονη σου βολτουλα...κι εγω το κανω πολλες φορες αυτο...αφου εχεις και παρεα με παιδακια...εμενα κανενας δεν εχει παιδακια απο την παρεα μου...κι εμενα ακομη δε καθεται ομαδικα να παιξει...λιγο και επειτα βαριεται...μετα τα 2 εχω ακουσει καταλαβαινουν την εννοια της ομαδικοτητας.

φιλιαααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...