Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενε " Βροχη με ζεστη σοκολατα και κουβεντουλα"

Recommended Posts

Καλά, δε θα το πιστέψετε τι γίνεται εδώ έξω... Τρελή καταιγίδα με χοντρό χαλάζι. Μέσα σε πέντε λεπτά, ο δρόμος έγινε κάτασπρος. Δε βλέπω απέναντι...

Μάλλον δεν πάω σχολείο... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικα ξυπνησε το μικρακι και θηλαζει οποτε αφου δεν κοιμηθηκα εδω ειμαι παλι

Μαγδα περαστικα, εχεις κουραστει πολυ με την δουλεια ηρθε και η ιωση σε αποτελειωσε. Περαστικα και ξεκουρασου οσο μπορεις. Γλυκας ο μικρος σου παντως που σε φροντιζει ετσι τωρα που εισαι αρρωστουλα.

Αννα Μαρια θα προσαρμοστει πολυ ευκολα στο σχολειο ο Αντρικος, ακριβως ιδια αντιδραση ειχε και η Αγγελικη οταν εψαχνα για παιδικο την εβαζαν στην ταξη οση ωρα μιλουσα με την υπευθυνη και δεν με αναζητουσε καθολου και πραγματι σε μια βδομαδα ακολουθουσε ολο το προγραμμα. Εγω θα σου πω την εμπειρια μου γιατι οταν ξεκινησε η Αγγελικη ημουνα στην φαση που εισαι εσυ τωρα. Ημουν εγκυος στον Νικολα, θα γενουσα Ιουλιο, οπως και εσυ, και την ξεκινησα Απριλιο. Ηθελα να εχει ξεκινησει παιδικο πριν τον ερχομο του μωρου για να μην νιωσει οτι να τωρα που ηρθε το μωρο εμενα με στελνουν σχολειο. Δεν ειχα απολυτως κανενα προβλημα με ιωσεις απο τον Απριλιο που ξεκινησε, δεν εχασε ουτε μερα, και απο τον Σεπτεμβριο παλι δεν ειχε ποτε αυτο που ολη την ωρα ειναι αρρωστα, ειναι βεβαια και στο παιδι και στον καθε οργανισμο, αλλα την χρονια εκεινη αρρωστησε μονο τρεις φορες. Για το ποτε θα ξεκινησει μου ειχαν πει οτι τα μικρουλια προσαρμοζονται ευκολα οποτε και να αρχισουν ενω αυτα που ξεκινανε κοντα στα 4 πιο δυσκολα εντασσονται στην ομαδα αν ξεκινησουν στο μεσο της χρονιας. Α και η Αγγελικη οταν ξεκινησε ητα 2 χρονων και 4 μηνων.

Δυσκολη μερα η σημερινη ε υπομονη θα περασει. Για τα ουρα και εγω ετσι ξερω θελουν τα μεσαια μηπως στην αρχη παρασυρθει κατι απο εξωτερικα και δωσει λανθασμενο αποτελεσμα. Στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα και εγω καθε μηνα, στην δευτερη και την τριτη σχεδον καθε διμηνο.

Μαρινα περαστικα σου, οσο για την περιοδο δεν πειραζει εχεις καιρο μπροστα σου εισαι και μικρουλα εσυ. Στον θηλασμο ολα ειναι πιθανα απο μια φορα μετα απο καθε θηλασμο μεχρι μια φορα ανα 7 μερες, οποτε δεν με αγχωνει χθες και σημερα εκανε 2-3 φορες την μερα.

Καγουράκι κι εγώ εσένα είχα στο μυαλό μου όταν είπα να πάει ο Αντρέας νωρίτερα σχολείο!

Κι εγώ πιστεύω ότι είναι στο παιδί η αρρώστια, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο θηλασμός, αλλά δε νομίζω να είναι και πολύ απόλυτο. Δηλαδή ξέρω παιδάκια που θήλασαν και είναι συνέχεια άρρωστα, και άλλα που δε θήλασαν, και αρρωσταίνουν νορμάλ. Εμάς ο Αντρέας φέτος αρρώστησε δύο φορές, τη μία με λαρυγγίτιδα και την άλλη με γρίππη, και μέσα στα Χριστούγεννα είχε κάτι μυξούλες και λίγο βηχαλάκο. 

Για τα ούρα κι εγώ κάτι τέτοιο είχα καταλάβει. Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες της προηγούμενης εγκυμοσύνης, πήγαινα κάθε μέρα για να ελέγχουμε την πίεση (από την οποία την πάτησα τελικά), και έπαιρνα και ούρα νομίζω καθημερινά!!! Φυσικά είναι σημαντικό τότε, μήπως και υπάρχει λεύκωμα στα ούρα.

Ουφ, πήρα το διευθυντή και του είπα ότι φοβάμαι να οδηγήσω και να φτάσω μέχρι το σημείο συνάντησης λόγω του καιρού, και μου λέει "έλα μωρέ, σιγά μια χαρά είναι ο καιρός, χαρά Θεού είναι έξω". Οκ, σταμάτησε η θεομηνία, αλλά τον ουρανό προς τα ανατολικά που είναι το χωριό που βρίσκεται το σχολείο, κατάμαυρο τον βλέπω. Τελικά συμφωνήσαμε να πάω σχολείο, αλλά να πάρει άλλος τα σάντουιτς. 

γεια σας και παλι!!

ο αντρας μου παλι εκτος θεσνικης ειναι για δουλειες και περιμενω να ερθει να βγουμε εξω να γιορτασουμε τον βαλεντινο αλλα κυριως κλεινουμε 2 χρονια γαμου απο τον πολιτικο...παλι δε βλεπω  να γυρνα νωρις...ουφφφφφφφφφφφ

Μαγδα τι καλος ο μικρος σου!!!ειδες σε βοηθαει κιολας!ενταξει εσενα ειναι πιο μεγαλος...καμια σχεση με τον δικο μου.οσο μεγαλωνουν τοσο καλυτερα γιατι μαθαινουν πολλα παραπανω...και σε βοηθανε

Κατερινακι μου που να βρεις χρονο κι εσυ?αθλο κανεις! και μην εχεις τυψεις...αμα μεγαλωσει το νινι σου σε κανα χρονο με 2 χρονια θα ειστε τελεια!

ΑΝΝΑ Μαρια πηγες τελικα ε?εδω ο καιρος ειναι τελειος...καλοκαιρινος σχεδον.

Καγκουρακι μου εισαι τελεια μανουλα κ μονο που δεν εχεις παθει παρακρουση με τρια μωρα τοσο κοντα ηληκιακα μια χαρα σε βρισκω πιστεψε με δεν εχουν τοσο συναισθηση οσο εσυ ειδικα τα μικρα για την κατανομη χρονου

Το μονο που θα προτεινα ειναι να κΑνετε κατι τα δυο σΑς κ μονο με το αγγελικακο θα το χαρει πολυ..

Ειναι πολυ μωρα κοριτσακι μου ειναι Ζορι μολις ξεπεταχτουν ομως ποιος σε πιανει!!

Μωρουδενια μου ευτυχισμενη επετειο ευχομαι κ χρ.πολλα καλα κ αγαπημενοι να στε παντα

Ακουω για εορτασμο σουπερ

Σχεδια δικα μου γυρησε ο αντρας μου νεκρος εφαγε λιγακι κ ταβλιαστηκε ο μικρος παλι ζεστος φοβαμαι να του βαλω θερμομετρο μιλαμε δε θα αντεξω να κυλησε παλι θα κλΑιω!!!

Εγω ενιωθα καλυτερα ολομοναχη ολη μερα ανοιχτηκα κ λιγο στις δουλειες κ με το παιδι κ τωρα γυρνα το συμπαν

Θα κοιμησω κ θα ξεραθω

Αννα μαρια πηγες σχολειο καημενουλα μου ε..

Κουραγιο παλι καλα γλιτωσες τα σαντουιτς

Εμενα ρε παιδια σημερα ο β με χει τρελανει τοσο που δεν την παλευω ολη την ωρα σημερα ειναι κολημενος με την κυριολεκτικη ενοια πανω μου τοσο που νιωθω να πνιγομαι σημερα δε λεω ωρα να μου δειχνει την αγάπη του αλλα τοσο εντονα σημερα εχω κουραστει σε λιγο θα ανεβει κ θα καθεται στο κεφαλι μου μονο αυτο δεν εχει κανει τωρα καθεται στην κοιλια μου κ εχει φερει ενα φορτηγο ενα παιδικο λαπτοπ κ ενα παζλ ολα πανω μου

Θελω χωροοοοοοοοοοοοο!!!!!

Θελω χρονοοοοοοο!!!

Επισης θελω να παω ενα ταξιδι τωρα θεσσαλονικη ζηταω πολλα;;;;;

...!

Καλημερα φιλιναδες μου

Κ ναι επομενο θυμα ο αντρας μου

Χτες ημουν για κλαμματα ακομα δεν εχω συνελθει κ ταβλιαστηκε ο βαγ κ μου κανε κ ενα 39,4 κ ο βασιλης δεν ηξερα που να πρωτοπαω βαδιζω κ παραμιλω εχω καταντησει γιατι φυσικα εγω δεν εχω συνελθει αλλα πρεπει να βοηθησω τα δυο μωρα αρα την κατσαμε την βαρκα

Σημερα ο μικρος απυρετος ευτυχως γιΑτι ολα τα αντεχω αλλα αμα βλεπω το παιδι αρρωστο τρελαινομαι..

Εγω που δεν αρρωσταινα ποτε εχω αρρωστησει τοσες φορες

Οσο για το θηλασμο κ τα μπανια που λενε ο μικρος κ θηλασε 9 μηνες κ 60 μπανια εκανε το καλοκαιρι αρα σηκωνω τα χερια ψηλα

Εγω παλι μωρο δε θηλασα παρα 40 μερες κ θαλασσα δυσκολα πηγαιναμε αλλα δεν αρρωσταινα λεει ποτε μα ποτε

Εχει χαρα θεου ηθελα ενα καφε στην παραλια κ τα σχεδια μου ειναι τσαγια αντιβιωσεις κ χρεη νοσοκομας σνιφφφφ

...!

Καλημερα κοριτσια!!!

Μαγδα μου περαστικα σου και καλη ευκολια!!!αχ ποσο σε καταλαβαινω για το β σου...και μενα ο δικος μου ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ συνεχεια πανω μου!!!και τωρα τον λεω φυγε λιγο να γραψω και κλαιει...εκει να ερθει πανω μου συνεχεια!!ειναι χαδιαρικα μωρε!!!<3 <3 <3

τελικα εμενα ο αντρουλης μου αν και ελειπε απο τις 7 το πρωι και γυρισε 10 το βραδυ ουτε καν ανεβηκε επανω σπιτι με πηρε να κατεβω να βγουμε!!!!!!!αχ με σκλαβωσε!!!πηγαμε σε πιανο μπαρ για 1,5 ωρα αλλα ακουσαμε τραγουδακια ηπιαμε ποτακι και παλι αυτο ηταν πολυ που εκανε για μενα!!!

παω γιατι δε προκειται να σταματησει να κλαιει τωρα αν δεν το παρω αγκαλιααααααα

Καλησπερα κοριτσια!!Λιγο δεν μπηκα και εχασα την μπαλα με οσα γραψατε...Εμεις ειμαστε καλα,φτου φτου!!! Πεμπτη ειχαν απεργια στον παιδικο κι ετσι πηρα μια φιλη και πηγαμε τις κορες στο εμπορικο για τραμπολινο και παιχνιδια.Περασαμε πολυ ωραια!!Παρασκευη δεν ηθελε να παει σχολειο...ε δεν την πιεσα,κοιμηθηκε΄λιγο παραπανω και μετα πηγαμε και πηραμε στολη για τις αποκριες.Θα κανουν παρτυ στο σχολειο..Εγω σκεφτομουν αλλες στολες,πιο πρωτοτυπες αλλα το Κωνσταντινακι ηθελε Πριγκηπισσα...διαλεξε την Ωραια κοιμωμένη!!Δεν της χαλασα χατηρι φυσικα!! Και απο χθες φοραει συνεχεια την στολη με το στεμμα..Εδωσα μαχη για να την βγαλουμε το βραδυ να κοιμηθει...Εκλαιγε με αναφιλητα!!!Σημερα παλι ολη μερα με την στολη!!χαχα Χθες αν και δεν γιορταζουμε με την εννοια οτι περιμενουμε του Αγιου Βαλεντινου,εφτιαξα κατι ατομικες σοκολατοπιτες...γιαμ γιαμ!!!αναψαμε το τζακακι και ας πουμε οτι το γιορτασαμε...χαχα!!!Σημερα δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο..λιγα ψωνια στο σουπερ μαρκετ,εψησα παιδακια(μη γελας Αννα Μαρια!!) γαλοπουλας φαγαμε,σιδερωσα και τωρα αραγμα!!!

Κατερινα μου μην στεναχωριεσαι...Ακομα ειναι μικρουλι το μωρο.Καποιο θα παραμελησεις για να ασχοληθεις με καποιο που σε χρειαζεται εκεινη την στιγμη!Μην εχεις τυψεις ομως γιατι να ξερεις εισια υποδειγμα μανουλας!!!!φοβερη η μαμα σου που ηθελε να της πεις νωριτερα οτι θα σε πιασουν οι πονοι!!χαχα Την κουραζει μαλλον ο Νικολας..αλλα τι να κανεις κι εσυ;Με 3 παιδια θα επρεπε να εχεις εσυ περισσοτερη βοηθεια.Με γεια το κουρεμα του Νικολα!!κι εγ ω θελω να κουρεψω την Κωνσταντινα για να δυναμωσουν .Ωραια θα ειναι η Αγγελικη κινεζουλα!!

Αννα Μαρια ατακτουλης ο Αντρεας στο παρτυ ε;Ειναι της ηλικιας,βλεπουν και τα αλλα και παρασυρονται.Κια το ‘’δικο μου’’ ειναι επισης της ηλικιας,και η Κωνσταντινα απο εκει που δεν μιλαγε αν της επαιρναν τα παιχνιδια αρχισε να τα διεκδικει πριν καν τα ακουμπησει αλλο παιδι.Ε μετα το ξεπερασε!!Απο τοσο νωρις κανετε εκει τις αιτησεις για τα νηπιαγωγεία;Θετικο που του αρεσε του Αντρεα αλλα χωρις να θελω να σε αγχωσω οταν ειναι να παει κανονικα και θα πρεπει να φυγεις μπορει να αντιδρασει,,Ομως οπως ολα θα το συνηθισει!!!!Ωραιο ακουγεται το ηπιαγωγειο που πηγατε!!Φγαητο δηλαδη θα δινεις εσυ ή θα τρωει σπιτι;Δεν νομιζω οτι τον Μαιο θεριζουν οι ιωσεις..Το χειμωνα μπορει να εχει κρυο αλλα ειναι κλεισμενα μεσα σε μια αιθουσα και κολλανε.Το καλυτερο ειναι να ρωτησετε τον παιδιατρο!!!χαχα πολυ γελασα με τον φαφλατα που σου ειπε οτι περασε η ωρα με τις πολιτικες συζητησεις στο αμαξι...εσυ ειχες φριξει εν τω μεταξυ!!!εσυ ποτε θα σταματησεις;Εγω στην εγκυμοσυνη δεν εκανα τοσες φορες εξεταση ουρων..Νομιζω 1 φορα στις αρχες.Εσενα μαλλον λογο του ιστορικου σε βαζει να κανεις τοσο συχνα. Πολυ γελασα με τον Αντρεα που ξερει οτι περιμενει αδερφουλα!!Τωρα φανταζομαι αρχισες να το συνηθιζεις ε;

Μαγδα μου κολλησατε ολοι στο σπιτι τελικα;Περαστικα σας!!Εσυ κουραζεσαι πολυ και γι αυτο σε εριξε τοσο η ιωση.Τα εχεις παιξει βρε φιλεναδα και εχεις και τον αγαπησιαρη τον γιο!!!Κι εγω τον καπνο δεν τον μπορω καθολου!!Δεν εχω καπνισει ποτε και ευτυχως οταν ημουν εγκυος το εκοψε και ο αντρας μου!!Πω πω..τι ατυχημα ειχες τοτε;και να μην εχει και πισω πορτες να βγεις,..μπρρρ αν και ψυχραιμη ενα πανικο θα τον παθαινα!!!Τελειωσατε με τις απογραφες;Τελικα θα το γλυτωσεις το σπαστο;Φανταζομαι δεν πηγατε και Τηνο ετσι που ειστε οικογενειακως...

Βασω κι εσενα ΄΄καλοφαγη΄΄ ηταν μικρη η Ιωαννα ε;Σημερα εμενα εφαγε 2 πιατα γιουβαρλακια,12 για την ακριβεια!!μετα πεταγα εννοειται..χαχα Πειρατινα!!τι ωραια που θα ειναι!!!Παπαγαλακι και η δικια σου ε;Πολυ γελασα με την νυφικη σου φωτο!!ζουζουνα!!!και ζηλιαρουλα...Ενταξει οταν με το καλο ερθει το μωρακι θα ειναι και πιο μεγαλη,θα το συνηθισει!!Τι ειναι καλε η πρωτοκουμερα;;;

Μαρινα συντομα σου ευχομαι να ερθει το μωρακι που θελεις!!!μικρουλα εισαι ακομα,ειναι μικρουλης και ο Αντωνης!!γλυκας θα ειναι σαν πειρατης!Οπου να ναι θα αρχισει να μεγαλωνει το λεξιλογιο και οπως εγραψαν και τα κοριτσια,μετα θα σε πιανει το κεφαλι σου και θα λες ‘’σταματα λιγο να μιλας παιδκαι μου’’χαχα Χρονια πολλα και για την επετειο!!!!

Ανθη αυτος ο βραδυνος βηχας δεν παλευεται...Καλε ειδα τα παιδακια σου στο fb ...Τι ομορφα που ειναι!!!!!και αυτη η φωτο που φιλαει ο Πανος της Αλεξανδρα...υπεροχη!!!Για την συναδερφο ακομα και πατερας να μην υπαρχει και να ηταν ανεπιθυμιτη εγκυμοσυνη αυτο το πλασματακι δεν της εχει δημιουργησει καποια αισθηματα;Ενταξει τα 3-5 τσιγαρα που κανεις δεν ειναι πολλα,θα σε κανουμε παρεα!!χαχαχα

Κατερινα κα, σταματημο δεν εχεις βρε!! Ολο τρεχεις να τα προλαβεις ολα...τι να κανεις!!!Ολα απο τα χερια σου περνανε!!Εγινε 4 ο Δημητρακης;Να τον χαιρεστε!!!

Χριστινα μου να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!Κανατε τελικα σημερα το παρτακι σας;Εμενα που ηταν αρρωστη στα γενεθλια της ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειπε να μην ερθει σε επαφη με αλλα με παιδια και για εκεινη γιατι ηταν πεσμενο το ανοσοποιητικό της αλλα και για να μην κολλησει τα αλλα παιδια,αλλα ηταν πιο αρρωστη απο μονο μυξες...Βεβαια τετοια εποχη ολα με μυξες και βηχα ειναι... 

γεια σας και παλι!!1

Χριστινακι χρονια πολλα!!!να ειναι γερο το παλικαρι σου!!

Αλεξανδρα μου τι ωραιααα μαρεσει η πριγκιπισα για κοριτσακι!!!κι εγω ετσι ντυνομουν συνεχεια!!!αχαχχαα αχ το καλο μου δεν ηθελε να τη βγαλει ε?? αστην να το χαρει...

εγω αυριο θα τον ντυσω πειρατη και θα παμε στη προγιαγια μας!!!<3 <3 ναι εχει και προγιαγια το καμαρι μου!

και θα ειναι ολο το σοι για τραπεζι εκει.

θα ξετρελαθουν παλι και θα τον ζουλαν ολοι...κι αυτος θα φευγει κλασικα!ααχααχαχ

φιλιαααααααααα

Γεια σας κορίτσια. Έχω χαθεί αυτές τις μέρες. Μου έδωσαν το πακέτο με τα διαγωνίσματα και κάθε βράδυ τελειώνω πολύ αργά τη διόρθωση.. Τα έχω παίξει κοινώς. Πάλι η ώρα είναι περασμένη και δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες. Άντε να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου. Αλεξάνδρα, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια για τα παιδάκια μου!

Ελπίζω να καταφέρω σύντομα να διαβάσω τα νέα σας και να μπω στο κλίμα.

Φιλάκια σε όλες!

Καλημερουδια τσουπριτσες μου εγω σημερα επιτελους ξυπνησα κ νιωθω εντελως καλα

Εχει χαρα θεου εξω αν κ σπιτακι θα κατσουμε εχω ανοιξει κουρτινες παραθυρα κ ρουφαω ηλιο

Ξεκινησα κ μινι γενικη γιατι το σπιτι τοσες μερες παραμελημενο το χρειαζεται

Ανθουλι μου καλο κουραγιο ματια μου με τις διορθωσεις..

Μωρουδενια μου κουκλι θα ναι το ζουζουνι λογικο να τους τρελανει ολους κ εμεις απο βδομαδα στολη πηγαμε πισω ελπιζω να μας κατσει η τηνος αυτο το σκ

Μωρουδενια μου βγηκατε τι καλα κ εγω θελωωωωω

Αλεξουκο μου κ ο β οτι νεο εχει μαυτο κοιμαται μου θυμισες μια φορα που χε κοιμηθει με παπουτσια οταν κοιμοταν πηγαινα να τα βγαλω ανοιγε τα ματια με αγριοκοιταγε κ ξανακοιμοταν ξυπνησε τελικα με αυτα το πρωι χαχα

Τωρα καθε βραδυ κοιμαται κ με κατι αλλο μπαλα αυτοκινητακι πλαστελινη ρουχο οτι του κεντρισε το ενδιαφερον

Κατι σταθερο δεν εχει

Χτες πχ ειχε μια τεραστια τιγρη οσο αυτος ευτυχως εχει διπλο γιατι δε θα χοραγανε κ οι δυο τους κ μια μηχανουλα κατω άπο το μαξιλαρι

Σημερα εχει κολησει στην εξωπορτα τον ρωταω τι καθεσαι εκει γελαγε

Σιγα σιγα μετεφερε κ ολη τη προικα μπρος στην εξωπορτα

Λεω βρε ελα στο χαλι

Οχιιι περιμενω το μηχανοδιο να μου φερει επηξη κιντερ που μαι καλο παιδι

Χαχα οτι να ναι

Εχει τρελα με τους μηχανοδιους

Παω για δουλειες κ επιστρεφω

Φιλιαααααα

...!

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ χτες κουράστηκα τρομερά. Το πρωί πήγαμε με τη μάνα μου και τον Αντρέα και πήραμε σεντόνια για το καινούριο κρεβάτι του Αντρέα. Μετά γυρίσαμε σπίτι, έφτιαξα σουφλέ σπανάκι και σπανάκι με αβγά. Μιάαααμμμμμ... Ήταν τέλειαααα!!!! Ο Αντρέας τα καταβρόχθισε όλα, κι εμείς βέβαια! Μόνο που μας έκανε πάλι νούμερα. Ήθελε να φάει ντε και καλά στο σαλόνι. Πήρε το πιάτο του, μόλις τον σέρβιρα, και το πήγε στο σαλόνι για να φάει εκεί. Το γύρισα πίσω στην κουζίνα, κλάμα αυτός. Έφερα διάφορα παιχνίδια του στην κουζίνα και τα έβαλα δίπλα απ' το πιάτο του, και καλά για να φάνε μαζί, τίποτα. Κλάμα. Πήρα ένα παραμύθι να του διαβάσω, που είπε ότι το θέλει, αλλά τελικά, εννοούσε ότι ήθελε να του το διαβάσω στο σαλόνι. Τελικά, άρχισα να του το διαβάζω στο τραπέζι (αρχίζει με ένα λύκο που πεινάει πολύ και έχει μείνει πετσί και κόκκαλο) και του είπα ότι ο λύκος πεινούσε και αδυνάτισε, επειδή ήθελε να φάει στο σαλόνι και δε γινόταν. Ε, σιγά-σιγά του πέρασε, και κάθισε κι έφαγε στο τραπέζι! 

Μετά έκανα προετοιμασία για το Κατηχητικό, ντύθηκα, πήγα τον Αντρέα στους γονείς μου, και πήγα με την ψυχή στο στόμα στο Κατηχητικό. Εκεί κουράστηκα πολύ. Κάναμε την παραβολή του Τελώνη και του Φαρισαίου και την παραβολή του Ασώτου Υιού, και έβαλα κάποια κοριτσάκια να κάνουν τους ρόλους, δηλαδή εγώ αφηγούμουν τις ιστορίες, κι αυτά έκαναν τις κινήσεις. Μετά, όταν είπαμε πώς προσευχόταν ο Τελώνης, τους έδειξα πώς κάνουμε μετάνοιες, και, παρ' όλο που τους τύπωσα ένα "σχεδιάγραμμα", έπρεπε να κάνω κι εγώ για να καταλάβουν. Το αποκορύφωμα ήταν, όμως, όταν παίξαμε μπόουλινγκ με μπουκάλια νερού. Εκεί τα έπαιξα, γιατί κάθε φορά που έριχνε ένα κοριτσάκι, έπρεπε να ξαναστήσω τα μπουκάλια. Έτσι, έσκυψα και σηκώθηκα άπειρες φορές. Τελικά, ανέλαβε ένα κοριτσάκι να στήνει τα μπουκάλια και ησύχασα κάπως. Μετά, όμως, είχα πόνους από κάτω κι έτσι ξεκουράστηκα. Μετά το Κατηχητικό πήγα στους γονείς μου, κι έπαιζαν αυτοί με τον Αντρέα, ενώ εγώ καθόμουν. Τώρα ευτυχώς πέρασαν οι πόνοι. Σήμερα, όμως, είπα να μην κάνω καμία δουλειά, για να ξεκουραστώ τελείως. Κι έλεγα σήμερα να βγάζαμε τη βιβλιοθήκη του Αντρέα στο διάδρομο, και να τακτοποιήσουμε συρταριέρα και κούνια, αλλά τώρα, με τίποτα!

Όταν γυρίσαμε απ' τους γονείς μου, κατά τις εννιάμιση, ο Αντρέας κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο (αφού ήταν ξύπνιος από τις εφτά το πρωί...) και δεν ξύπνησε όταν τον άλλαξε ο άντρας μου, έτσι δεν ήπιε γάλα. Κατά τις έξι παρά ξύπνησα κι ο Αντρέας είχε σκαρφαλώσει στο μαξιλάρι μου. Τον πιάνω να τον κατεβάσω και βλέπω ότι είχε γίνει μούσκεμα. Ξυπνάω τον άντρα μου, τον αλλάζει, και μόλις τελειώνει, ξυπνάει ο Αντρέας και ζητάει γάλα... Του φτιάχνει γάλα, το πίνει και πέφτει ξερός. Τελικά κοιμόταν μέχρι τις δέκα!!! Ήθελαν να πάνε κι εκκλησία και την έχασαν.

Πάω να σας ξαναδιαβάσω και να σας σχολιάσω!

Μάγδα τι έγινε, είναι καλύτερα οι άντρες σου; 

Χαρά στο κουράγιο σου, που μόλις έγινες καλύτερα, άρχισες τη γενική! Κι εγώ, βέβαια, όταν είχα αρρωστήσει πριν ένα μήνα, μόλις έγινα καλά, έκανα κάποια καθαριότητα, αλλά όχι και γενική!!! Βέβαια, εγώ έχω και το ελαφρυντικό της εγκυμοσύνης, χεχε!

Κι εγώ θέλω να πάω Θεσσαλονίκη!!!

Αυτό με το θηλασμό που λες, κι εγώ ως μωρό θήλασα έντεκα μήνες, και θάλασσα πηγαίναμε πολύ συχνά το καλοκαίρι, αλλά αρρώσταινα συνέχεια. 

Αλεξάνδρα πολύ γέλασα με τη στολή της πριγκήπισσας! Ο Αντρέας δεν ξέρω αν θα ντυθεί τελικά. Θα πάμε να δούμε καμιά στολή, αλλά αν δε θέλει, δε θα του πάρω. Δεν είναι και υποχρεωτικό!

Ο Αντρέας ευτυχώς δεν ξαναέφτυσε σε ποτήρι...

Στο νηπιαγωγείο θα τρώει πρωινό και φρούτο, που θα τα παίρνουμε εμείς. Μεσημεριανό κανονικά στο σπίτι. 

Ο γιατρός μου ζητά απ'όλες να παίρνουν ούρα σε κάθε επίσκεψη, από τη δέκατη εβδομάδα και εξής. Δεν κάνουμε καλλιέργεια ούρων, εννοείται, απλά βυθίζει η νοσοκόμα ένα χαρτάκι μέσα στα ούρα, και δείχνει αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Πλέον όλοι το έχουμε συνηθίσει ότι περιμένουμε κορίτσι! Αφού ο πατέρας μου χτες με ρωτάει "τι κάνει η Γιωργούλλα;" κι εγώ νόμιζα ότι μιλούσε για μια κοπέλα από την εκκλησία!

Η πρωτοκουμέρα είναι η κουμπάρα που σε παντρεύει. Στην Κύπρο τα έθιμα για τους κουμπάρους είναι αρκετά περίπλοκα: κατ' αρχήν, στο γάμο μπαίνουν δύο κουμπάροι. Ένας άντρας, που τον βάζει ο γαμπρός, και μία γυναίκα που τη βάζει η νύφη. Κατά τη διάρκεια του γάμου, κυκλοφορεί ανάμεσα στους καλεσμένους ένα βιβλίο, στο οποίο "γράφονται" κουμπάροι, δηλαδή γράφουν μια ευχή, και δίνουν ένα χρηματικό ποσό. Παλιά ήταν πέντε λίρες, τώρα με τα ευρώ δεν ξέρω πόσο είναι, πέντε-δέκα ευρώ φαντάζομαι. Αυτό έχει μια λογική κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αφού ο κουμπάρος είναι ο μάρτυρας της τελετής. Η πλάκα είναι ότι, για να μαζέψουν κι άλλα λεφτά, το βιβλίο υπάρχει και στο κέντρο και "γράφονται" κουμπάροι και στο κέντρο. Κι εμείς το κάναμε, βέβαια, αφού το κάνουν όλοι, αλλά το θεωρώ χαζομάρα. Εγώ σπάνια γράφομαι πάντως, αλλά ευτυχώς, σπάνια με καλούν σε γάμους (λέτε να είναι γι' αυτό; :P ). Έτσι, πρωτοκουμπάρος και πρωτοκουμέρα, λέγονται αυτοί που σε παντρεύουν, αφού μπορεί να γραφτούν κουμπάροι κι άλλα πενήντα-εκατό άτομα!!! Γι' αυτό όλοι οι Κύπριοι αποκαλούνται μεταξύ τους κουμπάροι, χιχι!

Ανθή σε σκεφτόμουν, κι ήμουν σίγουρη ότι χάθηκες λόγω διορθώσεων. Αμάν μ' αυτές τις διορθώσεις!

Μαρίνα να ζήσετε για το γάμο σας!

Ευτυχώς σήμερα γλίτωσα το μαγείρεμα. Θα φάμε στη μάνα μου, έφτιαξε κουπέπια= ντολμαδάκια! Μου τρέχουν τα σάλια!

Φιλιά σε όλες!

Αννα μαρια μου ο βασιλης μου περδικη

Ο βαγγελης ξυπνησε καλα ξεθαρεψε κ ειχε βγει κ επαιζε με το μικρο στον κηπο μια ωρα

Μετα μπηκε μεσα κ απο κεινη την ωρα κειτεται νεκρος εχει 37 αλλα κανει λες κ εχει 47 γενικα αμα αρρωσταινει πεφτει του θανατα

Χαχαχα

Τον μικρο τον πηρε η θεια του η κουνιαδα μου με τις μικρες θαλασσα αφου ειναι απυρετος επεμενα να μην ερθουν σε επαφη μπας κ κολησουν αλλα αυτη ειπε οτι οι μικρες πανε σχολειο με 100 αλλους υιους

Κ κυριολεκτικα τον απηγαγε

Η αληθεια ειναι οτι ειναι η μονη που τον δινω αυτη κ ο στρατος χωρις να μαι μαζι βολτα

Γιατι αγχωνομαι δε λεω ολοι τον προσεχουν αλλα εχω κ τα κοληματα μου χαχα

Α τον αφηνω κ με γιαγιαδες κ ινα το ξεχασα.

Αννα μαρια μου τοσες μερες δεν εκανα δουλειες κ μου λειψαν χαχα

Τα αστραψα ολα απο της 7.30 σηκωθηκα σημερα δεν ειχα τετοιο σκοπο αλλα αμαν αυτος ο αντρας μου σα πετεινος απο τα 7 χαραματα μου φερε τον καφε στο κρεβατι αλλα κ ο χριστιανος δε μπορουσε στης 10 γκρρρρ

Οποτε ως της 12.30 τα κανα ολα μπανια

Σκουπισμα σφουγγαρισμα ξεσκονισμα καλα την κουζινα ολη πλυντηρια ακομα κ τους τοιχους ολο χερακια ειχαν

Μονο σιδερο για μετα αφησα

κ παραθυρα δωρο για το συζηξ οταν αναρωσει

Η πεθερα μου ειπε να μου φερει γυναικα αλλα της ειπα να μου δωσει εμενα τα λεφτακια χαχαχα να ψωνησω στο β τιποτα αφου κ μονη μια χαρα τα καταφερνω

Εχει καλοκαιρι εξω το απογευμα θα παω μια βολτιτσα με βανα γιατι πολυ κλεισουρα αφου ανυπομονω να παω δουλεια

Βρε αννα μαρια ασε μετανοιες με την κοιλια τουρλα

Κοριτσακι τελικα σιγουρα;;

Να δεις που θα σου αρεσει κ αυτο

Αντε να μου λες μιας κ εμεις οι δυο θελαμε να μαστε αγορομανες θελω πολυ τη γνωμη σου οταν με το καλο ερθει το μωρακι..

Στολη μονο αν θελει ενοειται κ εγω γενικα δεν τον πιεζω θελω να χει αποψη

Τι καλα που χεις τη μαμα κοντα κ τι δε θα δινα να ταν κοντα η μαμακα η η αδερφουλα μου

Ωρες ωρες νιωθω πολυ μονη εστω κ αν μας χωριζουν μονο 60 χλμ

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο στο σπίτι. Ο Αντρέας τώρα τρώει ψωμί με μαρμελάδα και λέει "κόλλησε ο πεβολά-ης" (ο περβολάρης). "Περβολάρη" λέει τον αντίχειρα, από ένα παιχνίδι που παίζουν με τον παππού! Α, σκουπίζεται στην μπλούζα του τώρα, χιχι!

Καλά, μας λέει κάτι κουβεντούλες τώρα τελευταία.... Είμαι σίγουρη ότι τις περισσότερες τις μαθαίνει από τα κινούμενα σχέδια. Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιεί πολύ τις λέξεις "νομίζω" και "μάλλον". Π.χ. χτες ακουμπάει την κούπα με τον καφέ μου και μου λέει "νομίζω που καίει μαμά". Σήμερα έπαιζε με διάφορα παιχνίδια στους γονείς μου, κι όταν κάποιο έπεφτε κάτω, έλεγε "μάλλον έπεσε". Μετά κάτι του έλεγε η μάνα μου για μια χελώνα και της λέει ο Αντρέας "δεν έχω δει ποτέ μου"! Έπειτα παίζαμε ένα παιχνίδι με κάρτες που έχουν πάνω εικόνες. Είναι όλες διπλές και πρέπει να βρίσκεις τα ίδια. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, απλά είναι πολλές οι κάρτες και χάνεσαι, και ο Αντρέας τα έβρισκε! Σε κάποια φάση βρήκε μια κάρτα με παγωτό ξυλάκι και λέει "παγωτό χωνάκι" και άρχισε να κάνει ότι το τρώει και μετά λέει "το έεεεφαγεεες. Γέμισε η κοιλίτσα μου παγωτό χωνάκι"!!! 

Μάγδα καλά ο άντρας σου είναι των άκρων! Μία έπαιζε στον κήπο, μία έπεσε του θανατά! Ο δικός μου ευτυχώς σπάνια αρρωσταίνει, κι όταν αρρωστήσει δεν το παίρνει και πολύ στα σοβαρά. Και πριν ένα μήνα που αρρώστησε, ήταν χάλια μισή μέρα, και ήταν όντως χάλια, γιατί είχε 39 πυρετό και έχασε δύο φορές τις αισθήσεις του, αλλά μετά από λίγη ώρα σηκώθηκε, κι απ' την επόμενη μέρα περδίκι.

Κι εγώ τον Αντρέα δεν τον έχω αφήσει σε κανέναν, μόνο στους γονείς μου. Δεν έχει τύχει κιόλας, βέβαια. Μόνο μια φορά που ήταν περίπου δέκα μηνών, ήταν ο άντρας μου Πάτρα και έπρεπε να πάω σχολείο, οι γονείς μου δεν μπορούσαν, και τον πρόσεχαν ο αδελφός και η κουμπάρα μου, αλλά στο σπίτι μου.

Καλά, όλες αυτές τις δουλειές μαζεμένες, εγώ δεν τις έκανα ούτε όταν ήμουν μη έγκυος και μια χαρά! Δεν υπάρχει περίπτωση, μετά θα σέρνομαι μια βδομάδα. Αν μου πρότειναν να μου φέρουν γυναίκα, θα δεχόμουν μετά χαράς!

Καλέ, δεν έχω την κοιλιά τούρλα! Μια μικροσκοπική κοιλίτσα έχω! Άλλωστε, δεν έκανα μετάνοιες, απλά γονάτισα μαζί τους, και έσκυψα ελάχιστα. Αυτό μας έλειπε, να κάνω κανονικές μετάνοιες!

Η μάνα σου και η αδελφή σου πού μένουν;

Α, Αλεξάνδρα, μου είπες για το φαφλατά, και ξέχασα να το γράψω: χτες είχε πολλή πλάκα. Αρχικά πήγε ν' αρχίσει πολιτική συζήτηση, και του κάνει ο διευθυντής "τώρα μ' αυτά θ' ασχολούμαστε, για βάλε ραδιόφωνο ν' ακούσουμε". Μετά έκανε το λάθος να τον ρωτήσει ο διευθυντής αν έβρεξε στην πόλη του, και για δέκα λεπτά περίπου μας ανέλυε τα καιρικά φαινόμενα, για να καταλήξει ότι, όχι δεν έβρεξε! Αλλά το πιο κορυφαίο ήταν όταν του είπε ο διευθυντής ότι θα πήγαινε για διήμερο στην πόλη του, του λέει αυτός "α, ωραία, για να δούμε πότε βολεύει να συναντηθούμε" και του λέει ο διευθυντής "μπαααα, δε χρειάζεται, άστο καλύτερα, θα έχω μεγάλη παρέα"!!! Καλά, πήγα να πνιγώ απ' τα γέλια!

Σας φιλώ κόρες!!

Ρε κορίτσια, όλο πεινάω και όλο θέλω να τρώω. Προσπαθώ να συγκρατούμαι, κι ευτυχώς σε κάποιες φάσεις με πονάει και η κοιλιά μου, οπότε δεν τρώω κιόλας, αλλά έχω τρομερή όρεξη. Ουφ, χίλια κιλά θα γίνω... 

γεια σας κοριτσια1!!

Μαγδα χαιρομαι που ειναι καλα ο μικρουλης σου!!!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ τι ωραια που λεει λεξουλες!ε ναι φυσικα μαθαινει και απο την τηλεοραση!! επισης εχω να σου πω ''φαε'' εχεις χωρο...εγω εδω που ειχα περιοδο και δε ξερω ποοσοοο γλυκο εφαγα..σημερα ομως το κουμπωσα το στομα!ελεος!παραεφαγα!

να ανοιξουμε ποστακι λες παλι για διατροφη??? στον παιδικο δεν τα ταιζουν?γιατι να τα πηγαινεις εσυ?για να ξερεις τι τρωει?? αν ναι μαλλον τα αλλα παιδακια θα ρωτανε γιατι τρωει αυτος κατι αλλο? το ξερω γιατι πηγαινα παιδικο και οποτε τυχαινε να εχω κατι μαζι μου αυτο ρωτουσανε...και ειχε τυχει να μου το φανε κιολας!!κλαψ κλαψ!!!αχχαα παιδικα τραυματα !

εμεις πηγαμε στη προγιαγια...δεν ηθελε να μπει μεσα στην αρχη,εκλαιγε...δεν παμε πολυ συχνα μαλλον για αυτο!αλλα μετα πηρε φορα και εκανε τα δικα του,,κουβαλουσε πραγματα απο το σαλονι στη κουζινα!!

δωστου να ασχολειται με μικροπραγματα και αστον ωρες!!

τον εντυσα πειρατη και φυσικα χαζεψαν ολες!!!αλλα το καπελο με τιποτα δε το θελει....κλασικα!!1επειτα πηγαμε για καφεδακι στο εμπορικο μας και κατσαμε 1 ωριτσα,..με τη ψυχη στο στομα βεβαια γιατι δε καθοταν!!

αυτα που λετε!!! καληνυχτα και καλη μας εβδομαδα και καλη δουλεια σε οσες δουλευουμε!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα τελείωσα κάπως νωρίτερα τη διόρθωση. Ουφ...Τι πράγμα και αυτό; Πάντως, κάναμε και τις βόλτες μας. Τέτοιες μέρες δεν είναι να χάνονται. Αύριο πάλι δουλίτσα αλλά δεν με χαλάει καθόλου. Η διόρθωση μόνο με χαλάει, τίποτα άλλο.

Άννα Μαρία, το σιγουρεύσατε το κορίτσι; Τέλεια! Χρειάζεται κι ένα κοριτσάκι! Η καλύτερη φίλη της μαμάς! Τι καλός που είναι ο αντρούλης σου που σε βοηθάει τόσο πολύ! Μπράβο του! Ο Αντρίκος λέει πολλές λεξούλες πλέον! Γλύκας είναι!

Και ο δικός μου γιατρός με έβαζε να κάνω εξέταση ούρων κάθε μήνα και με έβλεπε κάθε 2 εβδομάδες. Δεν το έκανε για τα λεφτά γιατί δεν μου πήρε λεφτά σε καμία επίσκεψη. Και ο προηγούμενος όμως που είχα στον Πάνο μου έκανε εξέταση ούρων κάθε μήνα. Εμένα μου αρέσει να είναι έτσι ο γιατρός.

Μαγδούλα, πολύ χαίρομαι που αναρρώσατε όλοι! Πάει και αυτό! Έτσι και ο δικός μου άντρας. Είναι να μην αρρωστήσει. Δεν γκρινιάζει, ούτε ζητάει συνέχεια πράγματα. Πέφτει όμως σε ένα κρεβάτι και κάνει σαν ετοιμοθάνατος. Ωραία πέρασε ο Βασιλάκης στη θάλασσα με τη θεία του; Αύριο κανονικά σχολείο ε;

Βασούλα, χρησιμοποιείς συχνά κυπριακές λέξεις και μου αρέσει πολύ! 10 ώρες σκεφτόμουν τι μπορεί να είναι η πρωτοκουμέρα. Δεν το βρήκα φυσικά. Ευτυχώς που μας εξήγησε η Άννα Μαρία! Έχεις και κυπριακή προφορά ε; Η πεθερά μου είναι από ένα χωριό της Ρόδου και η προφορά της μοιάζει πολύ με την κυπριακή προφορά. Την έχουν περάσει πολλές φορές για Κύπρια. Τι κάνει το Ιωαννάκι σου;

Χριστίνα, χρόνια πολλά για το αγοράκι σου! Να τον χαίρεσαι!!! Εγώ αν το παιδί μου είχε ΜΟΝΟ μυξούλες, δεν θα ακύρωνα με τίποτα το παρτάκι του. Τα περισσότερα παιδάκια έχουν μυξούλες αυτή την εποχή. Τι θα τον ντύσεις;

Κατερινάκι, πρέπει να είναι πολύυυυ δύσκολο με 3 παιδιά. Έφτιαξα στο μυαλό μου το σκηνικό που μας περιέγραψες και κουράστηκα. Οι δύο ορθογραφία και ο ένας παιχνίδι... Μου θύμισες μια γελοιογραφία που έχω δει με μια μαμά που έχει 500 χέρια και πόδια και κάνει 1000000 δουλειές. Πώς τα πας με τη δουλίτσα; Πότε τελειώνει το πεντάμηνο;

Κατερινάκι, πώς τα πας με το μωράκι σου, το ταρζανάκι σου και την πριγκιπισσούλα; Να λες στην μανούλα σου να σε βοηθά όσο περισσότερο μπορεί. Κουράζεσαι πάρα πολύ και κοιμάσαι ελάχιστα. Πόσο να αντέξεις κι εσύ πια; Να μου φιλήσεις και τα τρία.

Αλεξάνδρα, φτιάχνεις πολύ όμορφα πραγματάκια! Μπράβο σου!

Την πήγες την Κωνσταντίνα σχολείο; Πάντως και ο Φλεβάρης και ο Μάρτης έχουν αρκετές ιώσεις. Μακάρι να αποφύγουμε τις περισσότερες, Δεν τολμώ να πω όλες.

Μαρίνα, δεν πειράζει που αδιαθέτησες. Όπως είπε και η Κατερίνα είσαι μικρή ακόμα. Εσύ πού δουλεύεις;;;;

Αυτά φιλενάδες μου. Νυστάζω πολύ... Θα χαζέψω λίγο ακόμα και θα πάω να κοιμηθώ. Ευτυχώς αύριο δεν έχω μαγείρεμα.Μας έδωσε η πεθερά μου μακαρόνια με κιμά.  Σας έχω πει πόσο σιχαίνομαι το μαγείρεμα ε;; Μεγάλος βραχνάς.

Καλό βράδυ!

Καλημερα κοριτσιααα!

2 μερες εχει να μπω και γραψατε αρκετα!

Αλεξανδρα πριγκιπισσα θα ντυθει ε?τι ωραια!μ αρεσε και μενα πολυ η στολη της πριγκιπισσας γιατι ηταν ενα φορεμα τελειο ροζ με φουξια και δαντελα αλλα αρκεστηκα στην πειρατινα τελικα!

Ανθη μου ναι η προφορα μου νομιζω ειναι καθαρα κυπριακη!οκ οταν μιλω με τη νυφη μου προσπαθω να μιλω ελληνικα αλλα η προφορα μου ειναι κυπριακη!μιλω μεν ελληνικα αλλα σιγουρα πιο βαρια απο εναν Έλληνα!τι κανουν τα ζουζουνια σου?αναρρωσαν?πολλη δουλεια με διορθωσεις εχεις!νομιζω ειναι πολυ κουραστικο να σχολανεις και μετα να εχεις και αλλη εργασια στο σπιτι!ουφ!

Αννα Μαρια απο καπου τα ακουνε και τα ριχνουν ολα αυτα!εμας οτι ακουσει πραγματικα το λεει!την Πεμπτη και την Παρασκευη την αφησα κατω στη μαμα μου και κοιμηθηκαν μαζι γιατι βγηκαμε!οταν ηρθαμε πηγα και την επιασα και την εβγαλα πανω γιατι δεν μπορω να κοιμηθω αν λειπει βραδυ απ το σπιτι η μικρη!την επομενη μερα το πρωι μολις ξυπνησε μου λεει μαμα που ναι γιαγια?της λεω γιατι?μου λεει νανα μαζι εγω νανα γιαγια τηλοραση!χαχα!πεθανα στα γελια!δηλαδη εγω εκανα νανα κι η γιαγια εβλεπε τηλεοραση!κι εγω νομιζω οτι ειναι καλυτερα να βαλεις τον Αντρεα απ τον Μαιο για να μη νιωσει οτι τον απομακρυνετε λογω του νεου μελους στην οικογενεια!και ναι απο Απριλη και μετα δεν εχει ιωσεις!Βεβαια ειναι και στον οργανισμο καθε μωρου!εμας τον πρωτο χρονο οταν την εβαλα αρρωστουσε παρα μα παρα πολυ συχνα!βεβαια ηταν και πολυ μικρη 7 μηνων, δεν ειχε αντισωματα και με το παραμικρο κολλουσε!φετος τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα!Δόξα Τον Θεό και Την Παναγία!οχι οτι δεν αρρωσταινει αλλα οχι πολυ συχνα οσο τον πρωτο χρονο!για το φαγητο και μας το πρωι η μικρη παιρνει 2 φετες ψωμι μαζι με τυρι ή γαλοπουλα!μετα τρωει φρουτο που το παιρνω εγω και μεσημερι τρωει το φαγητο που μαγειρευει η δασκαλα!οταν εκλεισε τα 2 αρχισε να τρωει απο εκει μεσημεριανο, πιο πριν το επαιρνα και αυτο!μετα στις 3 περιπου τρωει ειτε γιαουρτακι ειτε φαριν λακτε!ενα απ τα δυο!για το αν αφηνετε τα μικρα με αλλους που λετε εγω ετυχε να την αφησω σιγουρα με τους γονεις μου, με τις νονες της, με τη θεια μου, με τη πεθερα μου αλλα στο σπιτι μου,με τη γιαγια μου!γενικα μενει με αλλα ατομα ευκολα δεν εχει θεμα φτανει να ξερει το ατομο!

Μαγδουλα περαστικα στον αντρα σου!αμαν σας αποτελειωσε οικογενειακως η ιωση!δραμα!τωρα πως ειστε?ο Βασιλακος κολλησε πανω σου γιατι σε ενιωθε και αρρωστη!ισως γι αυτο να ηταν περισσοτερο κολλημενος αυτες τις μερες, συν το οτι ηταν αρρωστουλης και ο ιδιος!

Μαρινακι να ζησετε!παντα ευτυχισμενοι!δεν πειραζει μωρε τον επομενο μηνα, οποτε θελει Ο ΘΕΟΣ!αυτο να λες!

Καγκουρακι μην νιωθεις ετσι κοριτσι μου!και εσυ ανθρωπος εισαι με 3 παιδια λογικο ειναι να μην μοιραζεται ισαξια ο χρονος!μην νιωθεις ασχημα ομως!κανεις περισσοτερα απο οσα μπορεις και αντεχεις!φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι να σαι μονη με 3 παιδια που σε χρειαζονται ταυτοχρονα!εγω ενα εχω και καποτε τα παιζω οχι να ειχα 3!ηρωας εισαι!

Κατερινακι πως εισαι?τα παιδακια?

Εμεις Παρασκευη βραδυ βγηκαμε και περασαμε παρα μα παρα πολυ ομορφα!πραγματικα ειχε καιρο να διασκεδασω τοσο!ηπια και αρκετο κρασι και ηρθα σε κεφι, ξεχαστηκαμε τραγουδησαμε χορεψαμε, ηταν και ωραια η παρεα!το Σαββατο πηγαμε απ το μεσημερι στη βαφτιστικια μου, η μικρη το διασκεδασε, επαιξαν αρκετα με την βαφτιστικουλα μου, το βραδυ πηγαμε σε ξενοδοχειο στην Αγια Ναπα και χθες βρεθηκαμε με ενα φιλο του αντρα μου και την  οικογενεια του!εχουν 2 κοριτσακια 3 και 5 ετων, πηγαμε προσκυνησαμε σε μια Εκκλησία Της Παναγίας που εταξε τη μικρη ο φιλος του αντρα μου οταν κτυπησε!εγω δεν καταφερα να προσκυνησω γιατι αδιαθετησα αλλα καναμε το ταμα και αναψα το κερακι μου!μετα πηγαμε σε ενα μεγαλο παιγνιδοτοπο και ηρθαν και οι κουμπαροι μας και επαιξαν ολα τα παιδακια μαζι!γινοταν ενας χαμος με παρα πολλα μωρα!με πονοκεφαλο φυγαμε απο εκει!αμαν!επιστρεψαμε Λεμεσο, πηγαμε ειδαμε και τη γιαγια μου που εχει καιρο να παμε και πηγαμε σπιτακι μας!μολις φτασαμε ηρθαν οι νονες της μικρης, οι γονεις μου και ο ξαδελφος μου να μας δουνε και μολις εφυγαν ημουν τοσο εξαντλημενη και ποναγα και την κοιλια μου απ την περιοδο, πηγα και ξαπλωσα απευθειας!

Γεια σας κορίτσια! 

Τι κάνετε;

Εμένα πονάει λίγο το κεφάλι μου. Το πρωί που ξύπνησε ο μικρός, πονούσα πάνω από το αριστερό μάτι. Έτσι ξεκινούσαν οι ίλιγγοι όταν είχα παλιότερα, αλλά νομίζω τελικά πρέπει να τους απέφυγα. Έχω προσέξει ότι σχετίζονται με τον αυχένα, οπότε έκανα μασάζ στον εαυτό μου και ανακουφίστηκα. 

Πριν από λίγο πήγα στην τράπεζα για μια δουλειά, και τώρα θα φτιάξω μακαρόνια με σάλτσα λαχανικών, ενώ οι άντρες θα πάνε για κάτι ψώνια.

Μαρίνα αν αρχίσω με τη νοοτροπία "φάε έχεις χώρο", θα καταλήξω να μη χωράω πουθενά. Ποστάκι για διατροφή το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά είδα ότι κάποιες είχαν προσπαθήσει να ξανανοίξουν τα παλιά ποστάκια που είχαμε, χωρίς συνέχεια, όμως. Νομίζω τώρα το μάμμυλαντ έχει πολύ λιγότερες συμμετοχές και δεν είναι εύκολο να "πιαστεί" ένα νέο θέμα και να συνεχιστεί. Άσε που, έτσι και γράφω εγώ τι τρώω, θα τρομάξουν όσες κάνουν δίαιτα. Βασικά, τρώω μεγάλες μερίδες φαγητού, αλλά γενικότερα, τρώω σωστά, π.χ. για δεκατιανό μπορεί να φάω σαλάτα ή τοστ ή ένα μπισκότο digestive ή λίγο από το φαγητό της προηγούμενης μέρας. Δε θα φάω ποτέ πατατάκια, γαριδάκια, ούτε θα πιώ αναψυκτικά και τέτοια πράγματα, και προσπαθώ να προσέχω με τα γλυκά και να μην το παρακάνω.

Στον παιδικό δεν προσφέρουν φαγητό. Όλα τα παιδάκια παίρνουν μαζί τους πρωινό και φρούτο, ενώ δε μένουν το μεσημέρι για να φάνε μεσημεριανό. Το νηπιαγωγείο αυτό ακολουθεί το πρόγραμμα του δημόσιου νηπιαγωγείου που δεν προσφέρει ποτέ φαγητό. Το προτιμώ είναι η αλήθεια. 

Τον Αντωνάκη γιατί τον έντυσες πειρατή αφού δεν πήγατε σε πάρτι; 

Κι ο Αντρέας έχει προγιαγιά, αλλά είναι στην Πάτρα. Το καινούριο μωρό θα πάρει το όνομά της.

Ανθή κι εμένα ο γιατρός μου δε μου παίρνει λεφτά, επειδή είναι συγγενής. Δεν ξέρω καθόλου τι κάνει με τις άλλες του πελάτισσες, αλλά νομίζω ότι δεν τον πληρώνουν για κάθε επίσκεψη, αλλά στο τέλος τα δίνουν όλα μαζί, κάπως έτσι. Κι εγώ προτιμώ να είναι έτσι ο γιατρός, γιατί νιώθω ασφάλεια. Άσε που, ξέρω πότε να αγχωθώ. Π.χ. τώρα που έχω την κύστη, θα μπορούσα να πεθάνω απ' την αγωνία μου, αν είχα ένα γιατρό που τα άφηνε όλα στην τύχη. Ενώ από τη στιγμή που ο δικός μου που είναι ψείρας, δεν αγχώνεται, δεν αγχώνομαι ούτε κι εγώ! 

Καλέ, δεν είναι σίγουρο ακόμα το κοριτσάκι! Στο "μάλλον" είμαστε ακόμα! 

Σήμερα το πρωί ρώτησε ο άντρας μου τον Αντρέα τι έχει η μαμά στην κοιλιά της, ο Αντρέας τον έγραφε, τον ρωτάει πάλι ο άντρας μου "έχει παιδάκι στην κοιλιά της;" και απαντά ο Αντρέας "όχι παιζάκι. Μόνο αγό-ι". Αλλάξαμε το φύλο τώρα! 

Πριν σηκωθούμε, κοιτούσε ο Αντρέας το πάπλωμα, και κάπου είπε ότι ήταν ένας "κύ-ιος" (κύριος), ο οποίος "τσυ-ίζεται (ξυρίζεται) σαν τον παππού". Του λέω "και σαν τον μπαμπά;" και μου λέει ναι και συνεχίζει "και σαν τη μαμά και σαν τη γιαγιά". Του εξηγώ ότι μόνο οι άντρες ξυρίζονται, κι ότι ο μπαμπάς είναι άντρας και δηλώνει ότι "η μαμά είναι κο-ίτσι". Του λέω "κι ο Αντρέας τι είναι αγόρι;" και μου απαντά "όχι, κανένα ζωάκι"!!!!

Βάσω εμείς δεν έτυχε ποτέ να αφήσουμε τον Αντρέα να κοιμηθεί αλλού. Δεν έτυχε, και όποτε το είπα στους γονείς μου, θεωρούν ότι απλά κάνω πλάκα και γελάνε. Ούτε να το ακούσουν νομίζω. Πάντως, μένει πολύ εύκολα με άλλο κόσμο, ακόμα και στο μαγαζί του νονού μου που τους βλέπει πολύ σπάνια.

Αυτό με τη διόρθωση που έχει η Ανθή, και τη δουλειά για το σπίτι, είναι μία από τις μεγάλες δυσκολίες που έχουν οι εκπαιδευτικοί. Μας λένε ότι δουλεύουμε μόνο μισή μέρα, ενώ δεν είναι αλήθεια, αφού έχουμε στο σπίτι και διόρθωση και προετοιμασία, αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό και μας κοιτάνε ειρωνικά, ότι και καλά, σιγά μην τα κάνουμε αυτά στο σπίτι. 

Τις είδα τις φωτογραφίες από το διήμερο στο φέισμπουκ! Μια χαρά περάσατε! 

Καλά, τι τους πιάνει όλους και πηγαίνουν διακοπές σε ξενοδοχεία του αγίου Βαλεντίνου; Ο διευθυντής πήγε Πάφο, η γραμματέας Τρόοδος, ένας μαθητής μου Αγρό, εσύ Αγία Νάπα... Δεν το ήξερα ότι υπήρχε αυτή η συνήθεια!

Καλέ, γιατί δεν προσκύνησες επειδή αδιαθέτησες; Δεν απαγορεύεται! Αυτά είναι ξεπερασμένες αντιλήψεις. Να μην κοινωνήσεις οκ, το καταλαβαίνω, αλλά γιατί να μην προσκυνήσεις; Δεν είσαι μολυσμένη!

Σας αφήνω, πάω να φτιάξω τα μακαρόνια. Θα βάλω κι ελιές μέσα που τρελαίνεται ο Αντρέας!

Γεια σας κουκλες, σημερα εχουμε μηνογενεθλια, κλεισαμε 1 μηνα, μηνογενεθλια βεβαια δεν εχει μονο ο Γιωργακης αλλα και τα αλλα δυο, χαχχαχα. Την Πεμπτη θα παμε και παιδιατρο να δουμε τι εχουμε παρει απο βαρος και υψος σε ενα μηνα.

Χθες περασαμε πολυ ομορφα την κυριακη μας. Το πρωι καναμε βολτουλα με το αυτοκινητο, φτασαμε μεχρι το Λαγονησι ειχαμε παρει καφεδακι στο χερι και ειχε τοσο ωραια μερα που εβλεπες την θαλασσα και ηταν σαν καλοκαιρι. Το απογευμα πηγα την Αγγελικη σε αποκριατικο παρτυ, ντυθηκε κινεζα με πραγματικο κιμονο παρακαλω, της ειχα βαλει και κραγιον, ισα που ακουμπησα τα χειλακια της αλλα ερχοταν ολη την ωρα στο παρτυ και με ρωταγε αν της ειχε φυγει!! Θηλασα τον μικρουλη στις 5 φυγαμε και ευτυχως κοιμηθηκε ετσι ο αντρας μου ειχε μονο τον Νικολα να ασχολειται. 7 και 20 με πηραν τηλ οτι ξυπνησε, αφησα την μικρη στο παρτυ γυρισα τον θηλασα και μετα γυρισα μαζι με τον νικολα και την πηρα. Ευτυχως το παιδακι εμενε πολυ κοντα στο σπιτι μας και ειχα παει με τα ποδια οποτε δεν ηταν τιποτα το να φυγω και να ξαναγυρισω. ο Νικολας ξετρελαθηκε και αυτος με τα παιδακια για την λιγη ωρα που καθησαμε μετα.

Εδω και δυο βραδια κοιμαμαι καλυτερα γιατι ο μικρουλης ξυπνα καθε 3,5 ωρες και ο νικολας ευτυχως δεν ξυπναει απο τις 6:30! Αλλα νεακια δεν εχω, εχω να διαβασω αρκετα και να σχολιασω αργοτερα ομως

Φιλακια

γεια σας κοριτσακια μου γλυκα!!!

Ανθη μου εγω δουλευω στο Διαβαλκανικο στο λογιστηριο...με συμβαση η οποια ληγει Μαρτιο τωρα αν με κρατησουν δε ξερω αλλιως θα σταματησω και παμε εις αλλα....ποπο και εσυ με τις διορθωσεις μανικι ε?καλα κανατε και πηγατε βολτουλα!

Βασω μου τελικα μονο εμεις οι 2 βγηκαμε του Αγιου βαλεντινου...χαχαχ ωραια περασατε εσεις βλεπω...εμεις για λιγο βγηκαμε!αλλα καλο ηταν ..η μικρουλα σου της αρεσε ε?

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ μου τον εντυσα γιατι ειναι καρναβαλια...μονο σε παρτυ ντυνομαστε??αλλωστε δεν εχουμε κανενα παρτυ αυτες τις ημερες...τον ντυνω ετσι σε καμια μαζωξη οχι συνεχεια!ελα καλε μην λες υπερβολες 50 κιλα ανθρωπος...αντε να γινεις 70!ε και?εσυ θα τα χασεις ευκολα.... ποτε ειναι η β επιπεδου?εκει θα μαθετε το φυλλο./...

Κατερινακι μου

καθε 3,5 ωρες??τυχερηηηη φτου φτου εμενα καθε 1 ωρα ετρωγε...τελεια που πατε και βολτουλες,

κοριτσια οσην ωρα σας γραφω μπηκε μεσα στο παρκο του και αδειασε οοοολα τα παιχνιδια κατω!!!!!!!πφφφφφφφ

εχω και σιδερο!!!και μετα απο τοσες ημερες η δουλεια μου φανηκε βουνο σημερα...επισης εχω για 6η ημερα περιοδο...μετα τη γεννα εχει αυξηθει πολυ η ροη αλλα και οι μερες περιοδου...

αυτααααααααααα φιλιααααααααααααα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...