Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι η αλήθεια είναι πως έχετε περιθώριο μην βιαστεις! Ο ξάδερφος μου με 2 παιδιά σε 40 τμ τα πρώτα 2-3 χρόνια ήταν. Όλα γίνονται καλά να είμαστε!!!
    • Πολύ δύσκολη απόφαση πραγματικά. Ευτυχώς έχεις τα εμβρυακια σου και δεν θα χρειαστεί να περάσεις πάλι από το στάδιο αυτό με όποιο γιατρό και να συνεχίσεις. 
    • Από κινητό μπες στις ρυθμίσεις και βάλε προβολή υπολογιστή ώστε να σου εμφανίσει την επιλογή της σύνδεσης! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!! Τι τέλειο κ το πάρτυ σας με το σκυλάκι σας!! Σούπερ!  Για τα πράγματα που λες εγώ νομίζω τα έχω όλα από το πρώτο. Όλη η επένδυση θα γίνει σε φορέματακια φρουρού, κορδελιτσες, φιογκακια κτλ!!! Πλέον ότι καινούργιο παίρνω στον γιο μου το παίρνω σε ροζ, μωβ κτλ για να τα έχω για το δεύτερο!!! Εσύ τα χρειάζεσαι όλα ή έχεις φίλους που θα σου δώσουν από τα παιδιά τους;
    • Κοριτσι μου, ρωταω γιατι ειστε η παρηγορια μου μεσα σε αυτο που περασα. Νοιαζομαι σαν να ειμαι εγω για την προσπαθεια σας. Ευχομαι να πετυχεις κοριτσι μου!! Δεν μου δημιουργει προβλημα το duphaston, απλα προκαταληψεις και δεν μου δινανε λογω ιστορικου.  Εχω σκεφτει να παω και σε αλλον αλλα που να παω με την τεχνητη εμμηνοπαυση!! Που να παω με την καταστολη!! Εγω φοβαμαι. Τι να τους πω. Ειμαι σε διλημμα!! Ο ανδρας μου λεει να του δωσουμε μια ευκαιρια για εμβρυομεταφορα και μετα φευγουμε παμε σε αλλον. Εχω καποια ονοματα στο μυαλο μου. Αλλα νιωθω πολυ μπερδεμενη! Πηγε πολυ στραβα η περιπτωση μου. Στραβωσε πολυ μετα την ωοληψια. Ειχα την σοβαρη υπερδιεγερση και νοσηλεια, μετα την ασυνεννοησια, την εκρηκτικη του συμπεριφορα και ο τροπος που μου μιλησε, οτι πηγε πισω η ΕΤ αν και ηταν δικια μου επιλογη να μην προχωρησω. Ενιωσα οτι διαλυθηκα σαν ατομο, ενω ειχα ξεκινησει με πολυ αισιοδοξια. Και φοβαμαι πολυ να προχωρησω στην ΕΤ, ειδικα κι αν αποτυχω με τον τωρινο δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω. Νιωθω οτι με φορτωσαν με πολλες μοναδες στη διεγερση. Δεν επρεπε τοσο. Και υποψιαζομαι οτι αυτο που με εστειλε ηταν η ovitrelle στην ωριμανση και εκανα σοβαρη υπερδιεγερση. Απο ολα αυτα που εχω διαβασει, εκει εχω καταληξει. Δεν εχω προχωρησει ακομα σε τιποτα. Ειμαι πολυ μπερδεμενη. Ο ανδρας μου λεει να κανουμε μια ολοκληρωμενη προσπαθεια με τον τωρινο και αν αποτυχουμε να παμε σε αλλον. 
    • Κορίτσι μου θα κάνεις υπέρηχο και ορμονολογικές την ημέρα του θετικού τεστ και ovitrelle την ίδια μέρα; Λογικά την Κυριακή τη γλιτώνετε αφού και αύριο να βγει θετικό μεθαύριο ωορρηξία, άρα πάει από Δευτέρα μετά ε; Πότε κάνεις ωορρηξία μετά το θετικό συνήθως; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...