Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μια χαρα τοτε!!!!!εγω εχω κατι καουρες τρομερες!!!!και πια δε με βοηθαει το γαλα και το γιαουρτι που πιο παλια με ησυχαζαν λιγο!!!αφηστε κοριτσια που πρεπει να εχουν παρει κι αλλους ποντους τα μικρα και καμια φορα μου πονανε και τα πλευρα ακομα απο την προσπαθεια τους να βολευτουν!!!

Δημοσίευση

και τελικα οταν πηγαινεις καταλαβαινεις οτι δεν ηθελες και τοοοοσο πολυ να πας ε?εγω να δεις πολλες φορες τη μερα το παθαινω.μαλλον τα μωρα πιεζουν την ουρηθρα δε  μπορω να το εξηγησω αλλιως.εγω οταν το νιωθω αυτο νιωθω και βαρος χαμηλα.ζαλαδες δεν εχω αλλα καουρες γινεται χαμος!

Δημοσίευση

Και εγώ έχω παραπανω κιλα,δυο φορές το ένιωσε ο δικός μας ο μπαμπάς αλλά κ αυτό με πολυ κόπο και αγωνία :-p με το που το νιωθω οτι κλωτσαει βάζουμε το χερι μας και δεν ξανακουνιεται λες κ μας κοροϊδεύει ενα πράγμα :-p

Δημοσίευση

εγω καπου διαβασα οτι καταλαβαινουν τις κινησεις και πολλες φορες σταματανε οταν βαζουμε το χερι στην κοιλια μας.θελει πολλη υπομονη και να περιμενεις ωρα.ακομα και το δικο μου χερι να βαλω σταματανε.παντως ειναι οντως μια πρωτη επαφη των μπαμπαδων και μακαρι να τα νιωσει και ο δικος μας!!!εγω παντως τα καταλαβαινω ολη μερα σχεδον!χιχιχιχιχι!!!

Δημοσίευση

Χαχαχαχα ναι έτσι σταματάει κ το δικο μ ακόμα και το δικο μου χερι να βάλω :-p Θα τ νιώσει ειδικα πιο μετα πιστεύω θα τα νιώθουν και έντονα κιόλας.Σήμερα το νιώθω αρκετά, χτες και προχτες ήταν πιο ήσυχο και είχα ανησυχησει κιόλας.

Δημοσίευση

ναι δεν κινουνται λεει καθε μερα το ιδιο.ασε που σε αυτες τις βδομαδες κοιμουνται και ξυπνανε κιολας τα μωρουλια!!!!οποτε κοιμουνται οταν δεν τα καταλαβαινουμε!!!εγω εχω παρατηρησει οτι οταν τρωω και ειδικα γλυκα,χορευουν εκει μεσα!!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!!

 

Κι εμένα κουνιέται πολύ ο μικρός και το έχει καταλάβει και ο άντρας μου αλλά και φίλες μου!! Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να βάζουμε το χέρι όσο πιο απαλά γίνεται πάνω στην κοιλιά γιατί όταν το παίρνουν χαμπάρι σταματάνε..! Η κοιλίτσα μου άρχισε να τεντώνει αρκετά, και που θα πάμε ακόμη ε??

 

Για τη γρίπη κορίτσια ο γιατρός είπε τίποτα φαρμακευτικο εκτός αν ανεβάσω πυρετό.. Οπότε πλύσεις στη μύτη με φυσιολογικό ορό, αλατόνερο για το λαιμο, χαμομηλάκια με μέλι, σουπίτσες, χυμό πορτοκάλι για βιταμινούλες κ απο καραμελες halls h strepsils. Mετά από μια εβδομάδα ταλαιπωρίας νιώθω μια βελτίωση αλλα ο βήχας συνεχίζει ακαθεκτος με αποτελεσμα να μου φερνει πονοκεφάλους.... Θα περάσει κι αυτό όμως......!!  [smilie=sad4.gif]

 

εγώ στη β επιπέδου θα είμαι 22 εβδ κ 2 ημερων!! [smilie=love2.gif]

Δημοσίευση

Κορίτσια θα σας πω ενα τροπο να κάνετε τα μωρακια σας να κλωτσησουν... αναψτε ενα φακό πχ απο κινητο κ ριχτε το πανω απο την κοιλιτσα σας για λιγο. Αμεσως θα κλωτσησει!!! Εχει πολυ πλακα!!! Εγω εδω που ειμαι στο χωριο ολη η οικογενεια θελει να το πιασει!! Thagia μου υπομονή κ περαστικα σου!!!!!

Δημοσίευση

Thagia περαστικα και παλι,να περασει γρηγορα το κρυωμα.

Και η μπεμπα μου κινειται συνεχως αλλα ο μπαμπας δε τη νιωθει ακομα.Ειναι αφρατη η κοιλια βλεπεις...

Απο καουρες επισης πολλες.Ο γιατρος ειπε επιτρεπονται maalox,gaviscon,zantac,lozec οποτε οταν το γαλα δεν πιανει κατι παιρνω.Απο την παλινδρομηση οξεων παθαινω οισοφαγιτιδα και με καιει στο στηθος και στο λαιμο ο ερεθισμος,οποτε δεν γινεται να αδιαφορησω.

Επισης οταν νιωθω βαρος προς τα κατω τρεχω σαν τρελη μεσα σε λιγα λεπτα τουαλετα.Συχνοουρια φουλ.

Εκανα μια λιστα με τα πραγματα που θα χρειαστουν για το μωρο... Γεμισα μια σελιδα μπρος πισω και αναρωτιεμαι ποτε θα βρεξει λεφτα....

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Christ87 περαστικά και υπομονή με το κρύωμα!! Ονειράκι άντε με το καλό να κάνεις και συ τι β επιπέδου και όλα να πάνε καλά! Εμένα την έχει νιώσει ο μπαμπάς πολλές φορές!!! Σταλίτσα καλά να περνάς στο χωριό σου! Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου! Kryst υπομονή θα μάθεις έτσι και αλλιώς τι είναι στη β επιπέδου! Νικούλα μου εσύ καούρες και γω είχα στομαχικές διαταραχές 5 μέρες τώρα και ταλαιπωρήθηκα!

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια μου και απο μενα!!!!AURORA αυτη τη βροχη περιμενουμε ολοι αλλα ολο απο την αλλη ριχνει!!!χαχαχαα!!!ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ απο στομαχι αστα να πανε!!!μεγαλωνουν βλεπεις τα μωρακια!!!THAGIA κ ΟΝΕΙΡΑΚΙ με το καλο οι β΄σας!!!!

Δημοσίευση

Καλημέραααααα!!!!!!!!!!Και μας ο μπαμπάς μας μας καταλαβαίνει κάθε μέρα!!!!Ρε κορίτσια φοβάμαι με το βήχα για το μωράκι μου,μήπως είναι επικύνδινο παίρνω και το σιροπάκι και αισθάνομαι ακόμα πιο άσχημα!!!Αurora αν μπορείς γράψε μας τη λίστα σου να χαρούμε όλοι μαζί!!!

Δημοσίευση

CHRISTI εισαι σιγουρη θες να μας γραψει τη λιστα?γιατι και εγω που εκανα μια....τρελη χαρα ηταν!!!!χαχαχαχααα!!!παρ΄ολα αυτα ας τα γραψει να κανουμε και συγκρισεις!!!!!παντως κοριτσια εκτος απο τα βασικα επιπλα κλπ τα ψιλοπραγματα ειναι που με τρελαινουν!!!ειναι 100αδες!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγω δεν πήρα ολο το σετ, μόνο το καρότσι και το αυγό, το οποίο κουμπώνει πανω στο καροτσι! Και παλι ακριβά είναι βέβαια, δε λέω. Αν βρεις κάτι σαν αυτα σε μεταχειρισμένο θα είναι τέλεια! Εγώ τα βρήκα προσφορά στα 800 κ τα 2 (το καροτσι με ολα τα εξτρα, ποδοσακο, αδιαβροχο καλυμμα, ανταπτορα για το αυγο) επειδη ήταν σε ένα χρώμα που καταργήθηκε πλέον. Αν σε ενδιαφέρει μπορω να σου στειλω το κατάστημα, αν βρίσκεσαι Αθήνα, δε ξερω αν επιτρέπεται να το γράψω εδώ.  Καλαθούνα είπαμε να μην πάρουμε γιατί μου φαινεται λίγο άχρηστη. Για υπνο στο σπίτι εχω λίκνο απ τον αδερφό μου, και για βόλτα το καρότσι είναι κατάλληλο για νεογέννητο. Ααν καταφέρουμε να κάνουμε καμια βολτα μες στο καταχείμωνο δηλαδη 😆 Δε ξερω, εσείς τι λετε κορίτσια για καλαθούνα? Οι πιο έμπειρες μαμαδες? 
    • Πώς είστε κορίτσια; Πώς είστε με τα κρυώματα σας; Τα παιδάκια σας; Εγώ ρε γαμωτο δε νιώθω όσο "άσχημα" ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη. Προσπαθώ να το εκλογικεύω και να μη ζητάω συνέχεια να το βλέπω για να επιβεβαιώνω ότι όλα πηγαίνουν καλά, σκέφτομαι πως αν δεν πηγαίνει καλά δε θα αλλάξει κάτι, δεν μπορώ να επέμβω, να διορθώσω... Είμαι και control freak και δε μου κάνει καλό η συνεχής ανάγκη για επιβεβαίωση, πρέπει να εμπιστεύομαι λιγάκι... Σαν προετοιμασία για αργότερα που με δύο παιδιά θα είναι όλο και λιγότερα αυτά που θα μπορώ να ελέγχω 😂
    • Κορίτσια όσον αφορά τις γκρίνιες εμένα έχουν σταματήσει της μικρής,  δε ξέρω αν βοηθάνε και οι σταγόνες που παίρνει με την κοιλίτσα της και γιαυτό,  επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει μια φορά και μετά ξανά γύρω στις 6 και μετά βλέπουμε κάποιες φορές κοιμάται κάποιες είναι πρωινός τύπος χαχα 
    • Γειά σας κορίτσια μου τώρα καταφέρνω να σας γράψω, προσπαθούμε να μπούμε σε μια σειρά ξανά εδώ σπίτι, σήμερα κάνω δουλειές πλυντήρια στεγνωτηρια το ένα το άλλο    Η μπεμπούλα είναι καλά, βγήκαμε εχθές και ήρθαμε σπίτι μας με τις οδηγίες να παρακολουθώ προληπτικα μην ανεβάσει πυρετό ξανά και να καθαρίζουμε την μυτούλα με ορο  Όπως φαίνεται κολλησε την ιωσουλα από τον μπαμπά της γιατί όλες οι εξετάσεις καλλιέργειες κλπ είναι μια χαρά ευτυχώς Συνολικά κάναμε 4 φορές μπιμπι στο ποπο μας αντιβίωση και δεν χρειαζόταν να πάρουμε και στο σπίτι 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...