Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Christi μου συγχαρητήρια για την τέλεια β επιπέδου :-D :-D Mariela καλη επιτυχία :-D :-D Άντε να περάσουν οι μέρες να πάμε να δουμε κ εμείς το δικο μας μωρακι και να είναι όλα τελεια :-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κοριτσια!

Μετα απο μια πολυωρη β'επιπεδου ολα πηγαν καλα..

Το μωρο μας μεγαλωνει οπως πρεπει και τελικα ειναι ΑΓΟΡΙ......

Μας ηρθε αποτομα η ανακοινωση, αλλα χαρηκαμε πολυ!

Οτι και να ηταν το περιμενουμε με λαχταρα!!!!!!

Μαριελα συγχαρητηρια!Τι ωραια νεα απολες!Μας εμεινε καμια για β;Εχω χασει το λογαριασμο...

Κατερινα ευχαριστω για την αναλυτικη β και ευχαριστω ολες για τη συμπαρασταση στα αγχη μου.

Νικουλα κι εγω απεκλεισα εκεινο το chicco,δεν εχει αναρτησεις και ολα τα reviews ελεγαν τρεμει παρα πολυ και ειναι μονο για λεια επιφανεια.

Ψαχνω τωρα το αλλο το cangaroo,γραφει πολλα καλα,μονο που δεν ειναι γνωστη μαρκα,ειναι απο Βουλγαρια και στη δικη τους σελιδα εχει λιγοτερα χαρακτηριστικα απτο Ελληνικο eshop.Τι να πιστεψω εγω τωρα;;

Τα mclaren και pegperego λεγεται ειναι πολυ καλα αλλα πολυ ακριβα,για μενα τουλαχιστον... Οπως επισης και stokke.

Εχω φαει απειρες ωρες και τα ματακια μου επισης και καροτσι δε βρισκω.Γιατι θελω και αναρτησεις και πολυκαροτσι και φθηνο και μοβ!Για ξυλο ειμαι κι εγω το ξερω...

Κοριτσάκια μου τι κάνετε???Μariela συγχαρητήρια για την τέλεια β επιπέδου σου!!!αγοράκι μια χαρά,θα έχετε ενα και ένα!!!!Μόνο το ονειράκι μας έμεινε για β επιπέδου νομίζω!!!σε 2 βδομάδες μου είπε η γιατρός να κάνω καμπύλη ζαχάρου,έχει  κάνει καμια σας???

Κορίτσια συγχαρητήρια για τις τελειες β επιπεδου!!! Μαριέλα αγοράκι ε;;; Καλωσήρθες στο  κλαμπ των αγορομανων!!! 

Εγω για καροτσάκι θα πάρω αυτό! Είναι λίγο ακριβό αλλά είναι αθάνατο και μεγαλώνει σίγουρα και δεύτερο παιδί! 

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=23550

Καμπύλη ζαχάρου θα κάνω την 26 εβδομάδα μου είπε ο γιατρός...!

Ονειράκι σου εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!!!!!!!!!! :)

Δε μου λέτε;;;; Έχετε καθόλου ζαλάδες;;; Εγώ εδώ και λίγες μέρες με ταλαιπωρούν κάποιες στιγμές της ημέρας!!

Εγώ μονο έμεινα τελευταια και καταιδρωμενη :-p εγώ θα αρχίσω να κοιταω για πραγματακια μετα την β επιπέδου. Ζαλαδιτσες είχα και εγώ πριν λίγο καιρό κ έχω που κ που αλλά σπάνια.

Καλημέρα κοριτσια.Υπομονή sofari μου θα περάσουν οι μερες,στις 5-2 έχω γενέθλια :-D Εύχομαι και οι δυο μας να έχουμε καλα αποτελεσματα.

καλημερα καλημερα και απο μενα!!!!κοριτσακια μου πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα για ολες μας!!!τα καροτσια ειναι ενα θεμα οντως και ειδικα για διπλο που ψαχνω εγω ειναι πιο περιορισμενα τα πραγματα!!!!ΟΝΕΙΡΑΚΙ αντε να εχεις καισυ σουπερ αποτελεσματα!!!!ΣΟΦΑΡΙ μου και συ το ιδιο!!!αντε περιμενουμε νεα απο τα ζουζουνια σας!!!εγω εχω κατι ψιλοζαλαδες αλλα εχει πεσει αρκετα ο αιματοκριτης μου οποτε ειναι αποκει.αλλωστε ειμαστε σε μεγαλες βδομαδες για να εχουμε ζαλαδες στο ασχετο.ΜΑΡΙΕΛΑ με το καλο ο αγοραρος!!!ΘΑΓΙΑ καλο το καροτσι οντως.ειναι λιγο ακριβα βεβαια αυτα που μας αρεσουν σε ολα!!!αντε να δουμε!!!!ΚΡΙΣΤΙ εμεις δεν εχουμε πει ακομα για καμπυλη αλλα δεν ξερω και πως θα γινει που ειμαι ξαπλα.ΑURORA συνεχισε το ψαξιμο και να λεμε ολες τι βρηκαμε!!!!

κοριτσια για ριξτε μια ματια και στο Beboulino.ειναι θεσσαλονικη αλλα εντος δυο τριων ημερων στελνουν παντου.εγω βρηκα αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα.

Καλημέρα κορίτσια μου!! Τι κάνετε?? Μαριέλα συγχαρητήρια για την Β' επιπέδου!!!!! Άλλο ένα αγόρι προστέθηκε στην παρέα μας!!!!! :-)  Νίκη μου είδα στο beboulino κ έχει αρκετά καλά πράγματα!! Ένα πολυκαρότσι που έχει 490 hauck malibu λέγεται το βρήκα σε κατάστημα bebejou 370. Έχετε ακούσει καθόλου για αυτή τη μάρκα??

Καλησπέρα κορίτσια! CHRISTI και ΜΑΡΙΕΛΑ συγχαρητήρια για τα μπεμπάκια!!!! Άντε λίγες μείνατε ακόμα για β επιπέδου και προχωράμε δυναμικά!!!! Με το καλό ΣΟΦΑΡΗ και ΟΝΕΙΡΑΚΙ!!! Κορίτσια μου χθες πήγαμε στο ΛΗΤΩ, στο ΗΡΑ και στο MOTHERCARE στο περιστέρι. Το MOTHERCARE έχει πολύ λίγα σχέδια και όχι του γούστου μου σε κούνιες. Το ΗΡΑ έχει καλή ποιότητα και οι τιμές σε κούνιες ξεκινούν από 260€, εκεί έχεις επιλογή στο χρώμα αλλά και στην ζωγραφιά της κούνιας. Το ΛΗΤΩ έχει ποικιλία ισάξια με του ΗΡΑ ωραία σχέδια και διάφορες τιμές από 200€ οι κούνιες (κούνιες - προεφηβικά κρεβάτια πάντα). Τώρα πάμε στα καρότσια. Σε σχέση με τα τρία αυτά καταστήματα το ΛΗΤΩ έχει μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές (όχι τρελές διαφορές). Έχει και διάφορες καλές μάρκες να επιλέξεις. Τα per perego ειναι πολύ καλά καρότσια αλλά αν θέλεις να πάρεις πολυκαρότσι (καρότσι, κάθισμα αυτοκινήτου και πορτ μπεμπέ) η τιμή είναι 700+. Έχει όμως άλλες μάρκες εξίσου καλές με όλα τα συμπράγκαλα φουλ έξτρα γύρω στα 400-550. Οπότε για εμένα και για όσες θέλετε πολυκαρότσι θεωρώ πολλά τα 700+ εφόσον μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλό με λιγότερα... Τώρα ο καθένας όπως το βλέπει και ότι θέλει να διαθέσει! Το σημαντικό είναι ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν εκπτώσεις που ξεκινούν από 10-25%. Καλό είναι να αποφεληθούμε απ'αυτές. Θα πάμε και σε άλλα καταστήματα γιατί έτσι και αλλιώς χρόνος υπάρχει ακόμα και θα σας πω και άλλες τιμούλες. Αν μπείτε στο site του ΛΗΤΩ έχει αναλητικά τις τιμές σε περίπτωση που είστε μακρυά. Τα νέα μου τώρα!!!! Η μπέμπα μου κλωτσάει δυνατά και κάνει αισθητή την παρουσία της! Η κοιλιά μου ξεχωρίζει (τουλάχιστον έτσι λέω εγώ γιατί οι άλλοι λένε ότι είναι πολύ μικρή ακόμα)! Οι αυπνίες μου συνεχίζονται και ταλαιπωρούμε αρκετά!!! Αύτά από μένα! Περιμένω νέα σας! Σας φιλώ!!!

ΣΤΑΛΙΤΣΑ το ειδα το καροτσι που λες.δεν την ειχα ξαναακουσει τη μαρκα αυτη και για ολα αυτα που δινει ειναι μαλλον μια καλη τιμη αν τα χρειαζεσαι ολα αυτα.το μονο που με προβληματισε ειναι οτι λεει πλατος καθισματος 35 εκατοστα.ειναι αρκετο?δηλαδη οχι για νεογεννητο αλλα για αργοτερα θα του φτανει του παιδιου?

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ μου καταρχην καλησπερες με πολλα φιλακια!!!!απο τα τρια αυτα καταστηματα εμεις ειχαμε για πιο καλο το ΛΗΤΩ βρηκαμε καλα πραγματα και καλες τιμες.σημερα ομως ειδα και μια σελιδα μαγαζιου απο θεσσαλονικη και περιμενω τον αντρα μου να τα δουμε μαζι.βρηκα πολυ καλα πραγματα και οικονομικα.και η αναζητηση συνεχιζεται!!!!

Γειά σου Νικούλα μου! Αν λες το beboulino το έχω κοιτάξει. έχει κάποιες προσφορές σε πακέτα. Αυτό που με χαλάει είναι οι μάρκες των καροτσιών που δεν στέκομαι τόσο στην μάρκα αλλά στο ότι δεν μπορώ να τσεκάρω την ποιότητα από μακριά. Επίσης αν αγοράσεις στο ΛΗΤΩ μία κούνια+στρώμα+αλλαξιέρα+πολυκαρότσι γύρω στο χιλιάρικο θα βγει αν θέλεις κάτι σχετικά καλό ποιότικώς διότι υπάρχουν και πιο οικονομικά που κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά για κάποιον που δεν διαθέτει παραπάνω χρήματα. Άσε που ότι και να τύχει είναι κοντά για αλλαγές και σου στήνουν και τα έπιπλα στο σπίτι δωρεάν. Οπότε ίσως και αν μη συμφέρει η αγορά από τη Θεσσαλονίκη ή να βγαίνει μία ή άλλη. Υπάρχει και ένα άλλο στην ν.Ιωνία που λέγεται excellent αν θέλετε ρίξτε μια ματιά νομίζω ότι έχει συμπαθητικές τιμές και σχέδια για κούνιες και συρταριέρες.

και το chicco που κοιτουσαμε εμεις μαρκα ειναι αλλα δε διαθετει ουτε τα μισα απο αυτα που ειδα εκει.τωρα εχεις δικιο βεβαια οτι ειναι μακρια για να ελεγξουμε αλλα πηρα τηλ και δινουν εγγυηση.για να μπω να τσεκαρω και αυτα που λες.στο beboulino ειδα και πολυ ωραιες κουνιες-κρεβατακια.

Πωπω...θέλει πολύ ψάξιμο!!! Εμείς λέμε αύριο να πάμε στα μαγαζιά να δούμε για καρότσι κ κούνια! Νίκη μου το πρόσεξα αυτό στο καρότσι κ μόνο αυτό με προβληματίζει!! Κατερίνα μου εσύ θα αγοράσεις πολυκαρότσι ή μόνο καρότσι?? Εσυ Νίκη??

Εγώ θα πάρω πολυκαρότσι γιατί έτσι και αλλιώς ΣΤΑΛΙΤΣΑ μου θέλω το πορτ μπεμπέ (αντί για καλαθούνα που είναι ψάθινη και μπαίνει τους πρώτους μήνες στο καρότσι και είναι σαν κρεβάτι για το μωρό) και το καθισματάκιτ του αυτοκινήτου. Βρήκα καλά σετ σε πολύ καλή ποιότητα και με εβελιξία για τη μαμά όσο έψαχνα χθές σε σχετικά καλές τιμές περίπου 400-500.

εννοειται μεσω internet πρεπει να παρουμε οσες προφυλαξεις γινεται.στα ΛΗΤΩ μας ειπαν ειδικα για το καροτσι εγγυηση εφ΄ορου ζωης οτι και να παθει ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΣΤΑΛΙΤΣΑ καιγω γιαυτο σου το εγραψα.σκεψου οτι 35 εκατοστα περιπου ειναι τα μωρακια μας τωρα.το λεω για να δουμε ποσο ειναι τα 35.σα μικρο μου φαινεται αλλα δεν τα εχω δει και απο κοντα.αμα πατε να το δειτε να μας πεις και μας.εμεις θα αγορασουμε καροτσι μονο.δε μας χρειαζονται πορτ μπεμπε για αρχη θα τα αντικαταστησουμε με ριλαξ για μεσα στο σπιτι.τα μωρα πρωτα ο θεος απο το μαιευτηριο θα τα παρουμε με μια καλαθουνα.και δε μας ειναι και απαραιτητα τα καθισματακια αυτοκινητου γιατι θα μας δωσουν δυο.

Στο ΛΗΤΩ Σταλίτσα και δεν ήταν μόνο μία μάρκα είχε αρκετές επιλογές! ΝΙΚΟΥΛΑ να πάρεις ότι σου είναι απαραίτητο!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
    • Μια εύκολη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι Μ !  Εγώ θυμάμαι στην πρώτη Μ εγκυμοσύνη έπινα καφέ.Δεν επιτρέπεται??? Τι άλλο απαγορεύονται ??)
    • Καλησπέρα κορίτσια με το καλό τ μωρακια σας! Εγώ είμαι λίγο νωρίτερα από σας στα μωρακια Μαΐου. Βλέπω ότι γράφετε για τη διαφορά ηλικίας. Εγω έχω ήδη 2 παιδακια. Όταν έρθει με το καλό θα είναι 8 κ 6. Οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορα π θα έχουν κ τ δικά σας. Εγω ζορίστηκα πολύ οταξ ήταν μωρα γτ έχουν μόλις 21 μήνες διαφορα. Αλλα είναι ωραίο που μεγαλώνουν παρέα. Αν με ρωτάς τώρα δ θα το ξανά έκανα 😂. Το δέσιμο στα αδέρφια πιστεύω πως έχει να κάνει με το χαρακτήρα τους κ όχι με τη διαφορά ηλικίας. Εγω με την αδερφή μου έχουμε μόνο 2 χρόνια διαφορά κ δ κάνουμε παρέα. Είμαστε η μέρα με τη νύχτα. Αν δ ειμασταν αδερφές δ θα είχαμε σίγουρα ούτε γειά χαχα. Οι ξάδερφες μ έχουν 10 χρόνια διαφορά κ δ έχω δει πιο δεμένα αδέρφια μεταξύ τους. Ανταλλάσουν μηνύματα όλη μέρα, βγαίνουν μαζί, πηγαίνουν διακοπές. Εγώ πινω κανονικα καφέ. Έναν τη μέρα. Ενίοτε και εναν δεύτερο ελαφρύ η ντεκαφ.
    • Είναι θετικό κορίτσι Μ εύχομαι όλα να κυλήσουν καλά αυτή την φορά να ξανά έρθει η χαρά σας κ οι πανηγυρισμοί!!! πραγματικά πόσο εύκολα μένεις??? Είχατε πολλές επαφές?  Μήπως καλύτερα να κάνεις χοριακη μαζί Μ προγεστερόνη να δεις μήπως είναι η προγεστερόνη αυτή που χρειάζεσαι???  ΕΤσι έπαθα κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη Μ την προγεστερόνη κ έτσι κ τώρα ευτυχώς είχα ξεκινήσει από πριν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...