Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!

thagia και stalitsa αναμενουμε κι εμεις μαζι σας!!!

katerinaki αυτοι οι πονοι περιοδοι ειναι αυτοι που θελουμε!!! κι εμενα βραδυ με πιανουν!! μαλλον επειδη τοτε ηρεμουμε εμεις και αρχιζουν τα μπεμπακια... καποια στιγμη θα πονας σε τακτικα διαστηματα .. διαστηματα που θα μικραινουν και ετσι λεει ξεκινα ο τοκετος!!

κι εμενα με εβαλε η γιατρος να αρχισω το πολυ περπατημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερες!Σας ευχομαι με το καλο και μεναν πονο!Παω κλινικη για προκληση!Τα αμνιακα πηγαν 3 κ.εκ. και δε ρισκαρουμε.Θα μου βαλουν ορο ωξυτοκινη.Η μπεμπα δεν εχει καλη θεση,ο τραχηλος οπισθιος και σκληρος.Αν η ωξυτοκινη βοηθησει σε αυτα μεσα σε 3 ωρες εχει καλως αλλιως θα κανω καισαρικη.Απογευμα θαχω τη μπεμπα!

Θα σας γραψω το συντομοτερο δυνατο!Σας φιλω και σας σκεφτομαι!

Σταλιτσα,Κατερινα,thagia,Μαρια ειστε πολυ κοντα,σας "περιμενω"!

Η μπεμπα περιμενε τον ηλιο,ειναι αληθεια Ανοιξη σημερα.

Μουτς!

AURORA μου τελικά μας την έφαγες την πρωτιά!!!! Με έναν πόνο εύχομαι να σε πιάσει ο ορός και να γεννήσεις φυσιολογικά αλλά αν όχι δεν πειράζει σημασία έχει να είστε και οι δύο γερές και δυνατές! Σας στέλνω θετική ενέργεια!!!!!!!!! FUN το θέμα είναι ότι αν δεν γεννήσω από μόνη μου το σάββατο πάμε με πρόκληση... Γιαυτό αγχώνομαι αλλά στο κάτω κάτω ότι θέλει ας γίνει!

Αχ aurora Μου! με το καλο και να ερθουν ολα πανευκολα! Το μυαλο μας θα ειναι μαζι σου!!Μολις μπορεσεις περιμενουμε νεα!!!Ευχομαι να μην χρειαστεις καισαρικη .Σε καθε περιπτωση να μας φιλησεις την μπεμπα!!!

Aurora σου στελνουμε τη θετικη μας σκεψη!! Ολα να πανε καλα!!!!! Να σκεφτεσαι μονο οτι με τον ενα η τον αλλο τροπο το απογευμα θα την εχεις αγκαλιτσα!!!

Εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο κοριτσια, ολη νυχτα ειχα συσπασεις αλλα οχι με σταθερο ρυθμο! Ημουν σιγουρη οτι θα γεννησω,ουτε που κοιμηθηκα! Το πρωι ως δια μαγειας περασαν ολα! Ο γιατρος λεει εχουμε μπολικο υγρο&ο πλακουντας ειναι καλος! Φτασαμε τα 3200!!!! Σαββατο θα ξαναπαω για να δουμε τι θα γινει!

Aurora τελικά γεννάς πρώτη εσύ!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να πάρεις σύντομα το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!! Όταν μπορέσεις ενημέρωσέ μας!!!!!  :-)   Thagia όλα καλά με το μωράκι σου!! Μεγάλωσε!!

aurora μου με το καλο!!!!!αντε αρχισαν τα μπεμπακια να ερχονται!!!οχι τιποτα αλλο βαρεθηκαμε κι εμεις μονοι μας!αντε ελατε για παρεα!!!να μαζευτουμε ολες οταν εχουμε ολα τα μπεμπακια μας να κανουμε καροτσοβολτα!!!παιδικο σταθμο ανοιγουμε!!!χαχαχαχαα!!!

ολες με εναν πονο κοριτσια μου και γερα μωρα!!!!μμμμμμμμμακιαααααααα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια.τι κάνετε?τι υπέροχα νέα διαβάζω.aurora με το καλό εύχομαι να κρατήσεις την μπέμπα σου αγκαλιά με οποιονδήποτε τρόπο.γερά κ δυνατά μωρά είναι το σημαντικότερο.thagia,stalitsa.katerina πλησιάζει η ώρα κ για εσάς.λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρώτα ο Θεός θα έχουμε κ άλλα μωράκια στην παρέα.πώς πέρασαν οι μήνες βρε κορίτσια?αλλά αυτές οι μέρες νιώθω οτι δεν περνάνε με τίποτα.πονάκια περιόδου έχω κ εγώ το βράδυ βασικά.επίσης έχω πολλά υγρά.είναι φυσιολογικό?

kryst μια χαρά η μπέμπα σου μας έφαγε λάχανο 3100 η δικιά σου 2330 η δικιά μου.μικρούλα εμένα αλλά δεν πειράζει γερή να είναι.

κορίτσια πήγα το πρωί να τσακίσω απο τον φούρνο κάτι ωραιότατα τουλουμπάκια κ έπρεπε να βλέπατε πως πήγαινα.οι γοφοί πέρα δώθε σαν πλεούμενο σε φουρτούνα μεσοπέλαγα. άστα:-).stalitsa πότε ξαναπάς γυναικολόγο?

Καλημέρα κορίτσια. Aurora με το καλό κοριτσάκι μου!!Περιμένουμε νέα!!Αχ το πρωτο μπεμπακι έρχεται!!Άντε να παίρνουμε σειρα μια μια :-D :-D Και εμένα ατέλειωτες μου φαίνονται αυτές οι μέρες!Πονακια περιόδου έχω και εγώ μονο το βράδυ,όπως και πολλά υγρά.Μαρακι πολύ γελασα με το πως πηγαινες,επίσεις μου έτρεξαν τα σάλια με τα τουλουμπακια :-p Περιμένουμε νέα Thagia και Κατερινακι.

Maria μου εγώ Παρασκευή πρωί στις 7 έχω ραντεβού για πρόκληση στο μαιευτήριο με τη γιατρό. Εκτός κ αν ο μπέμπης αποφασίσει να βγει μόνος του!! :-)

stalitsa μάλλον η μόνη θα είσαι που περνάει η ΠΗΤ της. ελπίζω να έρθει μόνος του ο μπέμπης σου.ρώτησα για τα υγρά μήπως υπάρχει περίπτωση να φεύγουν αμνιακά υγρά χωρίς να το καταλαβαίνουμε. απο κινήσεις πως πάτε?εμένα τώρα 2-3 μέρες έχουν μειωθεί λίγο.επίσης με τι θα πάρετε το μωρό απο το μαιευτήριο?με port bebe ή καθισματάκι αμαξιού?

Stalitsa μπορεί να σου κανει την έκπληξη ο μπεμπης και να βγει μόνος του :-D Μαρακι τα υγρά που έχω εγώ είναι βλεννη(συγνώμη) τα αμνιακα είναι νερό οποτε δεν νομιζω,το εχω σκεφτεί βέβαια και εγώ αλλα δεν νομιζω.Εμείς θα πάρουμε το μωρο με το καθισματακι του αυτοκινήτου.

Κοριτσάκια μου τι κάνετε??Aurora με το καλό,με ενα πόνο!!!Αντε να ξεκινάμε γιατί τεμπέλικα τα βλέπω τα μωράκια μας!!!Πηγαμε και εμεις στο γιατρό 3200 η μικρή μας αλλά δεν βλέπει κάτι για συντομα,τη δευτερα πάλι θα με δει για να κάνουμε και καρδιοτοκογράφημα!!Πονάκια περιόδου είχα πριν λίγες μερες αλλά πέρασαν και μετά τίποτα!!Περπατάω 3-5 χιλ. τη μέρα και δεν καταλαβαίνω τίποτα η αναίσθητη!!!Το μόνο που με βασανίζει είναι η καούρα!!!Και εγω απο υγρά χαμός δεν γίνεται χωρίς σερβιετάκι πια πες το μαράκι στο γιατρό σου μήπως σου πει να κάνεις μια καλλιέργεια κολπικού!!!Εμεις θα το πάρουμε με το potbebe αλλά το νοσοκομείο είναι 5 λεπτά με τα πόδια απο το σπίτι!!

Aurora αυτή τη στιγμή μάλλον κρατάς το μπεμπάκι σου στην αγκαλιά σου...Εύχομαι όλα να πήγαν όπως τα ήθελες και να είστε και οι δύο καλά! Να είναι γερή και πάντα ευτυχισμένη!!!

Stalitsa και Κατερινάκι με το καλό να έρθουν και τα δικά σας...!!! Έχουν βολευτεί εκεί μέσα και λένε τώρα πού να βγαίνουμε...αλλά πού θα πάει...στο χέρι τους είναι;;;

Aurora μου αυτή την στιγμή θα έχεις την ζωούλα σου αγκαλίτσα! Σού εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο γι' αυτό το πλασματάκι αλλά και για όλη την οικογένεια! Με την πρώτη ευκαιρία περιμένουμε νέα.. Δεν ξέρω για εσάς κορίτσια αλλά εγώ συγκινήθηκα που μια από εμάς σήμερα έγινε μανούλα, τελικά το παρεάκι μας έχει δέσει για τα καλά! Stalitsa, Katerina, Thagia εύχομαι τις επόμενες μέρες να μας συγκινήσετε και εσείς! :-) Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό ο μπέμπης μας είναι έτοιμος, οπότε μου συνέστησε και εμένα περπάτημα γιατί από το πολύ ξάπλα είναι ψηλά και φυσικά έχουμε κόψει το μαγνήσιο. Για να δούμε... Maria με καθισματάκι αυτοκινήτου θα φύγουμε από το μαιευτήριο, αυτό με συμβούλεψε και η μαία μου.

AURORA μου τελικά μας την έφαγες την πρωτιά!!!! Με έναν πόνο εύχομαι να σε πιάσει ο ορός και να γεννήσεις φυσιολογικά αλλά αν όχι δεν πειράζει σημασία έχει να είστε και οι δύο γερές και δυνατές! Σας στέλνω θετική ενέργεια!!!!!!!!! FUN το θέμα είναι ότι αν δεν γεννήσω από μόνη μου το σάββατο πάμε με πρόκληση... Γιαυτό αγχώνομαι αλλά στο κάτω κάτω ότι θέλει ας γίνει!

μαλλον κατερινακι η ΄΄πρωτια΄΄ ας το πουμε χαριτολογωντας εχει ηδη γινει με τα διδυμακια!!!αλλα προφανως επειδη ειμασταν προωρακια δεν πιανομαστε!!!μαλλον η ΄΄ομαδα΄΄ ειναι για ΄΄ κανονικα΄΄ γεννημενα μωρακια!!!!με το καλο λοιπον σε ολες και...καλη αρχη .....

Νικουλα ήταν ντέρμπι αναμεσα στην Aurora, την stalitsa και την Κατερίνα το ποια θα γεννήσει πρωτη μεσα στην εβδομαδα γι αυτό και η Aurora πήρε την πρωτια :-p Εννοείται οτι η αρχή έγινε με τα διδυμακια :-D

thagia να σου ζησει ο μπεμπης!!μια χαρα ουτε πολυ ωρα σε πηρε κ φυσιολογικα τελεια κ χωρις επισκληριδιο?!!περιμενουμε φωτο στο prive!2 νινακια σημερα τι καλα!!

maria  η δικια μου τελευταια τα πηρε τα κιλακια μαλλον φταιει που καταβροχθιζω σοκολατες πατατακια κ οτι γλυκο βρω μπροστα μου τελευταια!! :) οσο για τα αμνιακα υγρα εχουν διαβασα εντονη οσμη κ για να καταλαβεις αν οντως ειναι βαζεις μια λεπτη σερβιετα κ περπατας κ αν ειναι μετα πολυ υγρη τοτε ειναι.τωρα βεβ στη πραξη δεν ξερω :)

niki οντως ηταν ντερμπι αναμεσα σε aurora katerina stalitsa.τελικα μας εμφανιστηκε σημ κ ο μπεμπης της thagias

!

NΑ ΣΑΣ ΖΉΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΈΡΙΑ ΣΑΣ! !!! Μπραβο κοριτσαρες!! ♥ Χαιρομαι παρα πολυ.αστο καλως σας με κανατε και δακρυσα μεσα στην νυχτα. :Ρ.

Εμενα σημερα κοιλια στομαχι ειναι πετρα. Ποναω αλλα οχι τρελα . Και το ζουζουνακι μου κουνιεται παρα πολυ σημερα. Πητ εχω στις 15....αντε να περνω σειρα λεμέεεεεε... χα χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...