Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Ξαναλέω ότι εγώ μιλάω μόνο από τη δική μου εμπειρία όπου ελέγχαμε κάθε 2-3 μέρες το μωρό με nst ή υπερηχο, που ο γιατρός με είδε από κάτω μόνο στις 40 + 1, όπου και τότε "ενοχλήθηκε", αν μπορεί να θεωρηθεί ενόχληση, το όλο σύστημα. Ωκυτοκίνη πήρα κι εγώ λίγο όταν ήμουν στην αίθουσα ωδινών (νομίζω ότι τη λένε έτσι, δεν είχα χρόνο να ρωτάω...). Έχει διαφορά απ΄το να πονάς αφ' εαυτού, είναι η αλήθεια. Εμένα μου το κάναν για ψιλοεπίσπευση της διαδικασίας, καθώς όταν έκανα εισαγωγή είχα ήδη διαστολή 2 - 3. Στο 3 κάνουν την (αγία) επισκληρίδειο κανονικά, αλλά εμένα μου έσπασε τα νερά κάπου στο 4 και δεν πένεσε αυτό, μπορώ να το βεβαιώσω. Κατόπιν έκανα επισκληρίδιο και μετά από λίγο αρχίσαμε το "σπρώξε-σπρώξε" αλλά με άνεση πια, γιατί είχα επισκληρίδιο.

Ακόμα σχετικά με το πόσο περιμένουν οι γιατροί: ο μικρός μας είχε μια ένδειξη στις αιματολογικές λίγο τσιμπημένη και φοβόντουσαν για λοίμωξη. Έτσι μείναμε 5 διανυκτερεύεσεις στο μαιευτήριο και ευτυχώς δε χρειάστηκε ποτέ αντιβίωση. Εκ των υστέρων συζητώντας με το γυναικολόγο λέγαμε ότι αν ήταν ακόμα και μια βδομάδα μικρότερος θα'ταν λίγο πιο αδύναμος οργανισμός σίγουρα και ίσως να του δίναν πιο εύκολα αντιβίωση. Ξανά επισημαίνω ότι η αναμονή είναι απόλυτα θεμιτή όταν όλα πάνε καλά (τι στο καλό κάνουν σε τόοοσες χώρες στο εξωτερικό και δη στο Ηνωμένο Βασίλειο που εκπαιδεύονται όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες μαιευτήρες;!) Και άλλα δεδομένα συνάδουν υπερ του περίμενε. Στα ιδιωτικά δύσκολα περνάς την 39 και, ακόμα κι αν ο γιατρός το θέλει, είναι πολιτική τους, ακόμα και να'ναι καλά τα πράγματα λένε "δε διακινδυνεύουμε" Μα πραγματικά ΤΙ? Τι διακινδυνεύεται όταν όλες οι ενδείξεις είναι καλές; Στο τέλος της κύησης είχα γηρασμένο πλαούντα, ε και? Τόσες βδομάδες είναι εκεί μέσα, έκανε τη δουλειά του, γερνάει. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, μου έλεγε ο γιατρός, είναι να ξεκινήσει το μωρό νωρίτερα τον τοκετό γιατί δεν τρέφεται σωστά.

Εγώ είχα ημερομηνία 21/4 (Δευτέρα του Πάσχα) και όλοι μου λέγαν εεεε θα σε φωνάξει ο γιατρός Μ.Πέμπτη το πολύ να το βγάλετε. Όχι δεν έγινε! Και συμφοιτήτρία μου με ΠΗΤ 22/4 γέννησε φυσιολογικά στο Έλενα στις 41. Η ΠΗΤ είναι ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού ΟΧΙ DEADLINE! (προθεσμία). 

Αυτά και συγνώμη για το πάθος στα λεγόμενα, αλλά τη Μεγάλη Βδομάδα ήμουν σε αναμένα κάρβουνα από γνωστούς, μέχρι και γιατρούς, άλλων ειδικοτήτων, που λέγανε ΑΚΟΜΑ? Κάτι δεν πάει καλά. Το λοιπόν μιλήστε με τους γιατρούς και συζητήστε. Δεν βγαίνουν όλα τα μωρά μέχρι τις 39 + 6. Δεν είναι μόδα, όποτε θέλουν θα βγουν όταν όλα πάνε καλά! :)

Υ.Γ. Εφαρμογές υπάρχουν αρκετές, δοκιμάστε και αποφασίστε! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξαναλέω ότι εγώ μιλάω μόνο από τη δική μου εμπειρία όπου ελέγχαμε κάθε 2-3 μέρες το μωρό με nst ή υπερηχο, που ο γιατρός με είδε από κάτω μόνο στις 40 + 1, όπου και τότε "ενοχλήθηκε", αν μπορεί να θεωρηθεί ενόχληση, το όλο σύστημα. Ωκυτοκίνη πήρα κι εγώ λίγο όταν ήμουν στην αίθουσα ωδινών (νομίζω ότι τη λένε έτσι, δεν είχα χρόνο να ρωτάω...). Έχει διαφορά απ΄το να πονάς αφ' εαυτού, είναι η αλήθεια. Εμένα μου το κάναν για ψιλοεπίσπευση της διαδικασίας, καθώς όταν έκανα εισαγωγή είχα ήδη διαστολή 2 - 3. Στο 3 κάνουν την (αγία) επισκληρίδειο κανονικά, αλλά εμένα μου έσπασε τα νερά κάπου στο 4 και δεν πένεσε αυτό, μπορώ να το βεβαιώσω. Κατόπιν έκανα επισκληρίδιο και μετά από λίγο αρχίσαμε το "σπρώξε-σπρώξε" αλλά με άνεση πια, γιατί είχα επισκληρίδιο.

Ακόμα σχετικά με το πόσο περιμένουν οι γιατροί: ο μικρός μας είχε μια ένδειξη στις αιματολογικές λίγο τσιμπημένη και φοβόντουσαν για λοίμωξη. Έτσι μείναμε 5 διανυκτερεύεσεις στο μαιευτήριο και ευτυχώς δε χρειάστηκε ποτέ αντιβίωση. Εκ των υστέρων συζητώντας με το γυναικολόγο λέγαμε ότι αν ήταν ακόμα και μια βδομάδα μικρότερος θα'ταν λίγο πιο αδύναμος οργανισμός σίγουρα και ίσως να του δίναν πιο εύκολα αντιβίωση. Ξανά επισημαίνω ότι η αναμονή είναι απόλυτα θεμιτή όταν όλα πάνε καλά (τι στο καλό κάνουν σε τόοοσες χώρες στο εξωτερικό και δη στο Ηνωμένο Βασίλειο που εκπαιδεύονται όλοι οι κορυφαίοι Έλληνες μαιευτήρες;!) Και άλλα δεδομένα συνάδουν υπερ του περίμενε. Στα ιδιωτικά δύσκολα περνάς την 39 και, ακόμα κι αν ο γιατρός το θέλει, είναι πολιτική τους, ακόμα και να'ναι καλά τα πράγματα λένε "δε διακινδυνεύουμε" Μα πραγματικά ΤΙ? Τι διακινδυνεύεται όταν όλες οι ενδείξεις είναι καλές; Στο τέλος της κύησης είχα γηρασμένο πλαούντα, ε και? Τόσες βδομάδες είναι εκεί μέσα, έκανε τη δουλειά του, γερνάει. Το μόνο που μπορεί να συμβεί, μου έλεγε ο γιατρός, είναι να ξεκινήσει το μωρό νωρίτερα τον τοκετό γιατί δεν τρέφεται σωστά.

Εγώ είχα ημερομηνία 21/4 (Δευτέρα του Πάσχα) και όλοι μου λέγαν εεεε θα σε φωνάξει ο γιατρός Μ.Πέμπτη το πολύ να το βγάλετε. Όχι δεν έγινε! Και συμφοιτήτρία μου με ΠΗΤ 22/4 γέννησε φυσιολογικά στο Έλενα στις 41. Η ΠΗΤ είναι ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού ΟΧΙ DEADLINE! (προθεσμία). 

Αυτά και συγνώμη για το πάθος στα λεγόμενα, αλλά τη Μεγάλη Βδομάδα ήμουν σε αναμένα κάρβουνα από γνωστούς, μέχρι και γιατρούς, άλλων ειδικοτήτων, που λέγανε ΑΚΟΜΑ? Κάτι δεν πάει καλά. Το λοιπόν μιλήστε με τους γιατρούς και συζητήστε. Δεν βγαίνουν όλα τα μωρά μέχρι τις 39 + 6. Δεν είναι μόδα, όποτε θέλουν θα βγουν όταν όλα πάνε καλά! :)

Υ.Γ. Εφαρμογές υπάρχουν αρκετές, δοκιμάστε και αποφασίστε! ;)

golddie μου μηπως εννοουσαν οτι δεν διακινδυνευουν αυτο που ειπα παραπανω δηλαδη να κανει κακα το μωρο και να περασουν στο αιμα?και να οδηγηθουμε σε μικροβιαιμια?ολου του κοσμου οι ενδειξεις ακριβως γιατι ειναι ενδειξεις και οχι αποδειξεις δε μπορουν να προβλεψουν ποτε θα ειναι ωριμο το μωρο για να τα κανει.και συνηθως αυτο γινεται στις 40 εβδομαδες.αρα μετα απο αυτη την ημερομηνια υπαρχει ο κινδυνος να γινουν τα παραπανω.

Κατερίνα απ'ότι φαίνεται μαζί θα γεννήσουμε τελικά!!!!! αφού κ εγώ αν πάω με πρόκληση θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο!! 'Εκτος κ αν τα μωράκια μας αποφασίσουν να βγούνε μόνα τους!! Όπως ανέφερα κ πριν προσπαθώ να αποβάλλω το άγχος μου κ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά!! Είτε με πρόκληση είτε χωρίς το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου!! :-)

Καλημέρα κορίτσια! Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά φοβισμένη για δύο λόγους. Πρώτον γιατί πλησιάζουν οι μέρες και ανησυχώ αν όλα θα πάνε καλά και δεύτερον γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα γεννήσω με πρόκληση και συμφωνώ με τη νίκη ότι δεν θέλουμε να μπούμε σε κίνδυνο αλλά απτην άλλη θα ήταν καλύτερα να κατέβει μόνη της. Όπως και ναχει έχω φρικάρει! Η μαία μου που είναι υπέρ του θηλασμού μου είπε ότι το ρούμινγκ ιν σε τρίκλινο είναι πολύ κουραστικό γιατί μέσα στο δωμάτιο θα υπάρχουν τρία μωρά κ πολύς κόσμος οπότε δεν θα καραφέρω να κοιμηθώ καθόλου έτσι ώστε να καταφέρω να ανταπεξέλθω μρτά στο σπίτι καλύτερα. Μου είπε ότι έτσι και αλλιώς φέρνουν το μωράκι όταν κλαίει κ για να θηλάσει και ότι η τελική απόφαση είναι δική μου. Εγώ σαφώς το θέλω το μωρό αλλά σίγοθρα σε τρίκλινο θα γίνεται χαμος και απτην άλλη πρέπει να έχουμε λίγο χρόνο για ξεκούραση έτσι ώστε να προσαρμοστούμε λίγο καλύτερα. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας? Σταλίτσα είναι πολύ πιθανό πλέον το να γεννήσουμε μαζί. Σίγουρα την ίδια βδομάδα!

καλημερα κοριτσακια!!! σιγα σιγα ξεκινανε και οι τοκετοι μας!!!

Κατερινα εγω σκεφτομαι να κανω ρουμινγκ ιν και για να αποφυγω να δωσουν κατι αλλο στο μωρακι (θα προσπαθησω αποκλειστικο θηλασμο) αλλα και για να συνηθιζω σε ελεγχομενο περιβαλλον την παρουσια και τις αναγκες της μπεμπας!!! Το βραδυ παλι εβλεπα εφιαλτες οτι γεννηθηκε η μπεμπα και δεν ηξερα τι να κανω..πως να την ταισω, κοιμισω, αλλαξω ... τις εξετασεις του νεογνου δεν θα τις κανω.. λεω να παω πρωτα και στον παιδιατρο που διαλεξα και να μου πει αυτος τι πρεπει να γινει..

goldie εχεις δικιο σε αυτο που λες.. απλα καποιοι γιατροι σου εξηγουν βαση της δικης τους πεποιθησης οτι δεν αναλαμβανουν πανω απο 40 εβδομαδες.. οποτε μετα τι κανεις? η πας με προκληση η αλλαζεις γιατρο..

Αντε aurora βγαλτην και εσυ γιατι θα βγει περπατωντας σε λιγο..

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Τι κάνετε;;;;;;;;;

Golddie και jokots να σας ζήσουν τα μωράκια κι ευχαριστούμε για τις συμβουλές σας!!!! 

Εμένα ο γιατρός μου περιμένει ως τις 41 εβδομάδες απλά μετά τις 40 σε βλέπει κάθε μέρα κι αν κάτι δεν πάει καλά σου κάνει τεχνητούς!

Την Τετάρτη είναι να ξαναπάω να δούμε τι θα μου πει!!! 

Εντωμεταξύ πολύ περπάτημα, δουλίτσες και σεξ αλλά μπααααα τίποτα....! 

Γεια σας κοριτσάκια,Κατερινακι η φιλη μου γέννησε πριν σχεδόν δυο μηνες και είχε rooming in σε 3κλινο και δεν εχει κανένα παράπονο.Εγώ θα είμαι σε 3κλινο με rooming in και στα επισκεπτηρια θα δίνω τον μπέμπη να τον παίρνουν οι μαιες αν δω οτι μαζεύεται πολυς κόσμος.Συμφωνώ απόλυτα με την fun και εκτός απο αυτού ρε κορίτσια τα βρεφακια μας μονο εμας θα ξέρουν και θα αναγνωρίζουν και η θέση τους πιστεύω είναι κοντά μας να μας μυρίζουν και να μας αγγίζουν εαν αυτό είναι δυνατό.

Γεια σας κοριτσακια μου.Κακη αρχη μου εκανε η 40η εβδομαδα... Διαθεση χαλια... Η μπεμπα δε λεει να εμπεδωθει,η κοιλια ψηλα ακομα,να ποναει το στομαχι απτο σπρωξιμο,ξανατσακωθηκα με τη μανα μου,ο αντρας μου ξεκινησε δουλεια και δεν εχω παρεα,τα λεφτα τελειωσαν και εγω ακομα χωρις μωρο στην αγκαλια.

Τα'πα και παω παρακατω... Σε δικλινο με τη μπεμπα διπλα μου θαμαι κι εγω και οταν θαχει κοσμο θα τη δινω στα κοριτσια της κλινικης.Απο τη δικη μου πλευρα δε θαχω παρελαση κοσμου,τοχω ξεκαθαρισει σε ολους.Απο κει και περα εξαρταται και απτην αλλη κοπελα.

aurora μου υπομονη!!!! οτι και να κανει η μανδαμ θα βγει.. ειπαμε με τον εναν η τον αλλο τροπο!!! οι μανες ειναι για να τσακωνομαστε και να βγαζουμε τα ορμονικα μας (κι εμεις τα ιδια θα τραβαμε σε λιγα χρονια) Μακαρι να μπορουσα να ερθω να παμε μια βολτα στα καντουνια (μια καντουναδα που λεω κι εγω ) να ξεσκασεις.. ερχομουν και με την αδερφη μου καναμε βολτες μονο και μονο για να μας κερνανε λικερ κουμ κουατ- και χωρις να μας αρεσει ιδιαιτερα-...

Σε λιγο στην αγκαλια σου θα εχεις συνεχεια το μωρο και δεν θα μπορεις να την αφησεις κατω οποτε απολαυσε λιγη βαρεμαρα ακομα!!

Aurora κουράγιο και εγώ μονη μου την βγάζω μιας και ο άντρας μου δουλεύει 12ωρα.Για τα λεφτά δεν σχολιαζω καν.Και ο δικός μου ψηλά πρέπει ν είναι γτ ώρες ώρες μου ταράζει τα πλευρα.Σύντομα θα εχεις την κούκλα σου αγκαλιά!Επίσεις έχω ακούσει οτι το μωρο μπορεί να εμπεδωθεί και μια ωρα πριν την γέννα.

Ευχαριστω μανουλες,ευχαριστω πολυ!Fun ουτε κι εμενα μαρεσει το λικερ κουμ κουατ και καντουναδα εχω καιρο να παω.Οταν θαρθεις διακοπες εδω θαμαι!Ονειρακι κι εμενα μου ταραζει τα πλευρα και οντως καπως ετσι το βλεπω,να κατεβαινει τελευταια στιγμη.

Α και το αλλο αγχος της ημερας.... Αν περασει τα 4 κιλα η μπουμπου υποθετω θα πεσει η καισαρικη στο τραπεζι...(το νυστερι θα χρειαστει τι κατω τι πανω λογω μεγεθους) και τοτε να δω τι θα αποφασισω...

Καλημέρα κορίτσια!

Golddie και Jokots καλωσήρθατε στην παρέα μας!

Σήμερα μπαίνω στην 36η εβδομάδα και το απόγευμα έχω ραντεβού με το γιατρό. Ευτυχώς με άφησε πλέον να σηκώνομαι από το κρεβάτι κι έτσι χθες θεώρησα καλό να πάω μέχρι τη Νεα Μάκρη στη θαλασσίτσα για ψαρομεζέδες...

χαχαχα aurora αυτο ακριβως ελεγα κι εγω οταν στα σεμιναρια μας μιλουσαν οι μαιες για τον τοκετο... πως ειναι τα πανω ραμματα και πως τα κατω...ασε να αποφασισει η μπεμπα για το που θα πονας!!!

παω να κανω ενα καρδιοτοκογραφημα να δουμε τι κανει η κυρια και επιστρεφω με νεα!!!

sofari στα σεμιναρια που εκανα μας ελεγαν για τα μικροβια γιατι κι εγω το ιδιο θεμα ειχα οτι καλυτερα να ερχεται σε επαφη με σενα και λιγο με ολους τους αλλους παρε με την καθε μαια - νοσοκομα- γιατρο - υπαλληλο της κλινικης αναλογα την βαρδια που ερχονται σε επαφη με ολονων τα μικροβια...

Γειά σας! Κατερίνα μου ως προς το rooming in έχω ακριβώς την ίδια άποψη με τα υπόλοιπα κορίτσια. Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δεν θα έχω το μωρό μου δίπλα μου τις πρώτες ώρες τις ζωής του. Συμφωνώ απόλυτα με το Oneiraki ότι οι ζωούλες μας, μας έχουν ανάγκη και η θέση τους είναι κοντά μας. Αν μαζεύετε κόσμος μια από τα ίδια και εγώ θα ζητάω να τον παίρνουν. Aurora μου οι τελευταίες μέρες είναι οι πιο δύσκολες τελικά.Υπομονή κορίτσι μου και σε λίγες μέρες θα έχεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά. Μην σε ανησυχεί η εμπέδωση γιατί μπορεί να γίνει και τελευταία στιγμή. Την επόμενη εβδομαδα είναι η ΠΗΤ σου? Κορίτσια και εμένα τα πλευρά με πονάνε κυρίως το αριστερο.

Καλησπερα κοριτσια.τι κανετε?εγω ξυπνησα χαλια.ειχα να ακουσω την μπεμπα απο χθες το βραδυ κ το πρωι μεχρι της 11 περιπου που πηρα την μαια τηλ κ μου ειπε να παω κατευθειαν στο μαιευτηριο.αρχιζω τα κλαματα παιρνω τον μπαμπα μου που ευτυχως ειναι απο κατω στο μαγαζι κ με παει.μπαινω μεσα στην αιθουσα τοκετων κ δεν προλαβα να ανασανω,με βουτανε 3 μαιες κ κατευθειαν υπερηχο να ακουσουν την καρδουλα της μπεμπουλας μου.οταν την ακουσαμε ξαναβαζω κατι κλαματα αυτη την φορα χαρας κ ανακουφισης.μου κανει μετα κ nst κ ευτυχως ολα καλα.ηρθε πανικοβλητος κ ο γυναικολογος κ να λεω απο μεσα μου πες μου να γεννησουμε τωρα,θελω το μωρο μου τωρα.ακομα δεν εχω ηρεμισει καλα καλα.τρομαξε πολυ κ ο αντρουλης μου.αυτα τα λιγα απο μενα.δοξα τω Θεο ολα καλα η μπεμπα μας.οσο για το rooming in κ εγω θελω να κανω,ευτυχως θα εχω κ την μαμακα μου που δεν θα το κουναει ρουπι το βραδυ να ειναι καλα.κοριτσια ποια εχει ημερομηνια γυρω στις 18 με 20?

Μαρια φανταζομαι ποσο τρομαξες... Αλλα ειδες;Ολα καλα!Εκανε απλα νανι του το νινι σου!

Ναταλια εχω πητ 11/5 δλδ την Κυριακη (στη γιορτη της μητερας) αν και ολα πανε τοσο χαλαρα που ο γιατρος μου ειπε μπορει και ναργησει κι αλλο και μου αφηνει την επιλογη για προκληση οποτε θελω.Δε με πιεσε

καθολου,δεν το περιμενα!

Σοφαρι καλα εκανες και βγηκες!Θα νιωθεις καλυτερα τωρα!

Ονειρακι δεν μου ειπε ο γιατρος για καισαρικη αλλα αν μεγαλωσει πολυ το μωρο θα ταλαιπωρηθω πολυ στη γεννα και πιθανοτατα να χρειαστει μεγαλη περινεοτομη και αρκετα ραμματα,αυτα τα γλιτωνεις οταν εχεις μικρο μωρακι.

Fun εξαρχης το προβλημα μου με την καισαρικη δεν ηταν η διαδικασια αλλα το μετα.Μολις βγω απτην κλινικη και ερθω σπιτι θαμαι κυριολεκτικα μονη με τη μικρη.Μανα,πεθερα για βοηθεια δεν παιζουν.Αν τυχει και ποναω πολυ απτην καισαρικη πως θα φροντιζω τη μπεμπα;Καποιες ειναι μια χαρα αλλες οχι,δεν ξερεις ποτε.Απτην αλλη αν-συγγνωμη κιολας-με πετσοκοψουν απο κατω για να γεννηθει η μεγαλη μπουμπου μου παλι θα ποναω και θαχω μεγαλυτερη τομη.Πανω απολα ναμαστε καλα μαμα και κορη αλλα τα σκεφτομαι και αυτα....

Εχω κι εγω παλι nst αργοτερα.Περιμενουμε τα νεα σου!

Sofari μπορείς να δίνεις το μπεμπακι στις μαίες όταν μαζεύεται κόσμος στο δωμάτιο.Fun περιμένουμε τα νεα.Εμένα Ναταλία εχει βάλει στοχο τα δεξια μου πλευρα :-p Αχ Μαρακι μου τι πέρασες!!Ευτυχώς όλα είναι καλά με την μικρή σου :-D εγώ έχω ΠΗΤ στις 21.Aurora μου οτι είναι να γίνει θα γίνει,χαλάρωσε και να σκέφτεσαι οτι το μόνο που εχει σημασία είναι να είστε καλά!Και εγώ δεν θα έχω βοήθεια,πιστεύω μια χαρά θα τα καταφέρουμε,θα παίρνουμε δυναμη απο τα παιδάκια μας :-) Περιμένουμε και τα δικά σου νεα.

Γεια σας κορίτσια!! Γυρίσαμε από τη γιατρό!! Ο μπέμπης μας είναι αρκετά χαμηλά αλλα δεν έχει πάρει κλίση να μπει στην λεκάνη!! Θα περιμένουμε μέχρι Πέμπτη βράδυ κ αν δεν γίνει τίποτα Παρασκευή πρωί θα μπω για πρόκληση στις 7 το πρωί! Αυτά τα νέα μου!!! Τώρα απλά περιμένω κ ότι γίνει!!

κοριτσια γυρισα κι εγω!!! Η καρδια της μια χαρα ειχα και συσπασουλες που λεει οτι δουλευει η μητρα αρα και αυτο καλο , μου εβαλε και χερι παλι η γιατρος μου και ειδε οτι κατεβηκε η μπεμπα αλλα μου δινει ακομα τουλαχιστον μια εβδομαδα... Βεβαια ενα μεντιουμ (!!! απορω τι κανει οταν μου λεει οτι ειναι στη δουλεια μεχρι τις 10 το βραδυ!!) ειπε στον καλο μου οτι το μωρο θα γεννηθει στις 17.

stalitsa  η εμπεδωση μπορει να γινει και αργοτερα ...

oneiraki aurora και εγω δεν θα πολυεχω βοηθεια!! κυριως με ενδιαφερει να μπορει ο καλος μου να ειναι τις πρωτες μερες μαζι μου και ολα τα αλλα θα τα βρουμε μαζι στην πορεια..

Μαρακι μου κατατρομαξες ε?? ελπιζω να μην σου ξανατυχει!! εγω το ειχα παθει νωριτερα και απο τοτε καθε φορα που αργει να δωσει σημαδια ζωης πλακωνομαι στις σοκολατες με εντολη γιατρου και ταρακουναω την κοιλια μου και αμεσως ξυπναει

aurora μπορει ο γιατρος σου να ειναι μαστορας στο κοψε ραψε και να μην ενοχληθεις και πολυ... (παρηγορια στον αρρωστο...)περιμενουμε τα αποτελεσματα του nst σου!!!

α! και επισης εκει στην κλινικη που πηγα για το καρδιοτοκογραφημα οσο περιμενα γεννηθηκαν δυο νινακια.... το τι κλαμα εριξα δεν φανταζεστε.. ρεζιλι εγινα! ουτε δικα μου να ηταν!!!

Fun ωραία τα νέα της μπεμπας σου :-) Μέντιουμ?? χαχαχχαχαχχα!!Και εγώ θέλω τις πρωτες μέρες να είναι μαζί μας ο άντρας μου,μακάρι να του δωσουν 3-4 μέρες.Λογικό να συγκινηθηκες βρε :-)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...