Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!!! Εγώ έχω βολευτεί φοβερά το μαξιλάρι θηλασμού! Δεν μπορώ χωρίς αυτό. Η μπέμπα μου πριν καμμιά βδομάδα ήταν 3250. Αντιλιακό της βάζω εδώ κ καιρό. Φέτος θα πάμε μόνο ωροπό για λίγες μέρες γιατί είναι πολύ μικρούλα ακόμα! Η μικρή ποτέ δεν είχε διαρροές από κακά.Μήπως δεν είναι αρκετά απορροφητικές οι πάνες Κρυστ; Aurora μια χαρά βάρος έχει η κοπέλα άστην ήσυχη! Ναταλία μια χαρά ο μικρούλης!!!! Μαρία κ γω δεν ξέρω αν θα τη βάλω στη θάλασσα μάλλον όχι@

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας κορίτσια μου!!!χαίρομαι που σαε διαβαζω καλά μανούλες κ μπεμπακια!!!εμείς όλα καλα.ολη μερα ομιλία κραυγουλες κ σαλιο!!!!!πολυ σαλιο κοριτσια!2 με 3 φορμακια τη μερα εκαστος!!με τα γυμναστήρια χαμος!!!παίζουν αρκετές ωρες.είναι τωρα 6800 ο μπέμπης κ 67 πόντους κ η μικρούλα 6850 κ 65 πόντους.επόμενο εμβολιο αρχές Σεπτεμβρίου κ μετα το 15αυγουστο ξεκινάμε νουλακ γαλα το εβαπορέ κ αλεσμένα.φιλάκια πολλά σε ολες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πωπω Νικη κοντευετε εξι μηνων!!!

Ναταλια οι βλεννες ειναι σαν μυξα αναμικτη με τα κακα,αν τα ακουμπησεις με την πανα η μωριμαντηλο κανουν σαν ινες,σαν τζελ.

Αυριο ξανα παιδιατρο να ζυγιστουμε και να τη δει Η προηγουμενη μου εγραψε αντιηλιακο φρεζυντερμ,η τωρινη μου ειπε με τιποτα αντιηλιακο ως εξι μηνων και δεν ξαναβαζω.

Κρυστ τη σταση να κοιτας,να βολευεται,να μη ζεστενεται και η θηλη να τρεχει καλα,ουτε να ζοριζεται,ουτε να σταζει πολυ εξω απτο στομα.

Τα ουλα τους τα ενοχλουν απο τωρα,ασχετα αν θα βγουν δοντακια αργοτερα.

Ευχαριστω που με καθησυχαζετε για την αναπτυξη της,εχω χασει την ηρεμια μου μια το βαρος και μια οι βλεννες... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!! Καλό μήνα!!! Νίκη ξεκινάτε στερεές;;;; ουάου!!!! Πώς πέρασε ο καιρός; Ο μπέμπης την έφτασε τη μικρή σε βάρος! Είδες που τον λέγαμε ποντικομικρούλη μας την έφερε! Χαχαχα! Aurora μου κάνει εντύπωση που σου είπε όχι στο αντιλιακό. Όλοι οι παιδίατροι δίνουν και είναι απαραίτητο γιατί θέλουν προστασία απτον ήλιο. Εγώ της βάζω από 2 εβδομάδων γιατί είναι και πολύ άσπρη. Η μπέμπα σου είναι μεγάλο μωρό μην ανησυχείς. Ο γιατρός μου είπε ότι από εδώ και πέρα δεν βάζουν τόσο πολύ βάρος όσο στην αρχή! Με τον ύπνο πώς πάτε;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλο μήνα κοριτσακια!!!aurora μην ανησυχείς μια χαρά είναι η μπέμπα!!!Κατερινακι είδες ο τσιλιβήθρας?τον θίξαμε που τον λέγαμε μικρό κ το εβαλε σκοπό να τη φτάσει!!!αντιηλιακό καιγω τους βαζω γιατι είναι πολυ ασπρουλια.φρεζιντερμ κι εμείς.πως περνάει ο καιρός όντως!6 μηνών φτασαμε σχεδον!για να δουμε πως θα πάει μς τις στερεές!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε μας έχει πει ακόμα αλλά υποθέτω πως ναι.θα την πάρω τηλ τις επόμενες μέρες κ βλεπουμε.ερε θα πάει το φτύσιμο σύννεφο!!!χαχαχα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια,καλο μηνα!katerina τα παμπερς παιρνουμε 3-6κιλα τωρα δεν ξερω γιατι της φευγουν.τωρα πηραμε κ τα babylino εχουν  εκπτωση στο μασουτη.τα βγαζετε κ στον ηλιο κ τα φορατε αντηλιακο/ εμεις την βγαζουμε 7.30 ταπογευμα βολτιτσα οποτε δεν μας χρειαζεται κιολας.αλλα κ ο δικος μας παιδιατρος ειπε οχι.μαξιλαρακι βαζει καμια/  κανει ξερετε/niki μεγαλωσαν πολυ τα μπεμπακια σου.οντως χαμος θα γινει με τις στερεες!α,ποια γυμναστηρια τους πηρες/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσια!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!

σε 8 μερες μπαινουμε στον 4ο!!! μεγαλωνουμε!!! Κατερινα ρυζαλευρο ποτε αρχιζει ξερεις?τωρα στον 4ο? εγω του βαζω αντηλιακο medela! Μαρακι μην αγχωνεσαι εμενα δεν εκανε πυρετο!και να κανει (που λεει ο λογος) του δινεις ντεπονακι και ηρεμει το μωρο! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα μανούλες και καλό μήνα σε όλες εύχομαι!!

Έχω καιρό να σας γράψω νέα μας. Καταρχήν χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας μεγαλώνουν!!

Εμείς ήμασταν 10 μέρες καμπινγκ, περάσαμε τέλεια, ο μπέμπης ξεπετάχτηκε πάρα πολύ από τον τόσο κόσμο και τα τόσα ερεθίσματα που δέχτηκε! Ξεκίνησε να πιάνει και να βγάζει διάφορες φωνούλες και τα χαμόγελα πάνε σύννεφο! Κοιμόμαστε και όλη νύχτα και συνεχίζουμε μόνο με θηλασμό. Όλο φοβάμαι ότι δεν θα χορταίνει όσο μεγαλώνει αλλά τα [πάμε πολύ καλά ως εδώ! Έγινα και νονά μιας αξιολάτρευτης μπεμπούλας, της Ανδριάνας! Και σε 13 μέρες είναι η βάφτιση του μπέμπη οπότε τρέχω και δεν φτάνω γιατί και για τις δύο βαφτίσεις πέφτει πολύ χειροποίητο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!!Νίκη πολύ πλάκα θα έχουν! Θέλω φώτο απτο πρώτο γεύμα! Ντόροθυ εμένα ο γιατρός μου είπε γύρω στους έξι θα ξεκινήσουμε στερεές. Κρυστ την βγάζω πρωί όταν πάμε βόλτα ή για μπάνιο. Βέβαια στο καρότσι την έχω αλλά πάντα με αντιλιακό. Thagia πώς και κάνετε τόσο νωρίς τη βάπτιση; Τι θα φτιάξετε χειροποίητο; Να μας στείλεις φωτο για να παίρνουμε ιδέες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα είμαι της άποψης ότι δεν είναι καλά το παιδί να μένει αβάπτιστο καιρό. Δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι, οπότε θα γίνει τη μέρα του 15αυγουστου που γιορτάζουν κ οι δυο οι γονείς μου. Επίσης όταν είναι μικρούλη είναι και πιο εύκολο για τη νονά γιατί η μπέμπα τώρα που ήταν 6 μηνών μου κόπηκαν τα χέρια τόση ώρα που την κρατούσα. Στη βάπτιση που έγινα νονά έφτιαξα τα μαρτυρικά, στόλισα τα κουτιά, το μπουκάλι του λαδιού, τη θήκη για το σαπουνάκι και τη λαμπάδα. Στη δική μας βάφτιση σαν μαμά έχω φτιάξει τις μπομπονιέρες, χωνάκια με γλυκά για τα παιδάκια και το στολισμό της εκκλησίας και της κολυμπήθρας! Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει η κουμπάρα μου!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ φωτο θες απο τα μωρα η' εμένα???γιατι μαλλον εγω θα είμαι πιο χαλια αν φτύνουν σαν τη μαμα τους!!!χαχαχα!!THAGIA πολυ ωραιες!με το καλο η βάφτιση!κι εγω σκέφτομαι να τα φτιαξω σχεδόν ολα αλλά θα δουμε.προς το παρόν ψαχνω ενα κοινο θεμα.ελεγα ζωακια κι εγω.αλλα θελω τα χρωματα πορτοκαλι λαχανι κ να συνδυασω κ μπαλονακια για εξω απο την εκκλησία.βεβαια έχουμε χρόνο μια κ πάμε για τον επόμενο μαιο με ιουνιο.αααα!!!εχω ηδη φτιάξει το ποιηματακι για τα προσκλητήρια.θα είναι ετοιμα αλλά θα βάλουμε δικο μας κείμενο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Thagia πολύ ωραίες! Θα δώσεις την μπομπονιέρα πριν τη βάφτιση; Και τα προσκλητήρια τα εκτύπωσες στο σπίτι;Θα δώσεις ίδια μπομπονιέρα σε μεγάλους κ παιδιά; Από γλυκα τι θα κεράσεις; Σε ζάλισα ε;;; Νίκη θέλω οικογενειακή φωτο αλλά προτιμώ βίντεο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!

Κατερινάκι συγνώμη που άργησα να απαντήσω! 

Θα μοιράσω τις μπομπονιέρες μαζί με την πρόσκληση από πριν. Στην εκκλησία θα έχω προφιτερολ σε κουπάκια και για τα παιδάκια φτιάχνω μόνη μου χωνάκια και τα γεμίζω με ζαχαρωτά κι ένα παιχνιδάκι που κάνει φούσκες. Μετά θα κάνουμε τραπέζι αλλά μόνο για τους κοντινούς! Τα προσκλητήρια μου τα εκτύπωσαν στο μαγαζί που πήρα τα υλικά, εγώ το σχεδιάσα μόνο! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας μάνες κ μωράκια!!!!! Έχω μέρες να μπω...είμαστε στο χωριό κ περνάμε ωραία!!! Ο μπεμπης κοιμάται αρκετά κ έχει ηρεμήσει!!!! Επειδή είμαι από το κινητό δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες!!! Χαίρομαι που είστε όλες καλά κ εσείς κ τα μωράκια σας!!! Thagia με το καλό η βάπτιση!!! Πολύ ωραία τα προσκλητήρια κ οι μπομπονιέρες!!! Εμείς λέμε να κάνουμε τη βάπτιση τέλη Σεπτέμβρη.... όταν επιστρέψουμε Αθήνα θα οργανώσω τη βάπτιση... σας φιλώ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...