Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα ! Εχω μια κορουλα 3 χρονων και 6 μηνων εδω και 2 περιπου μήνες οταν βλέπει τηλεοραση και οταν παει να εστιασει κατι κοντα στραβωνει το δεξι της ματακι το αληθωρίζει προς τα μεσα. Πηγα σε παιδοοφθαλμιατρο οπου εκει δεν το εκανε καθολου ειπε οτι μαλλον εχει αστιγματισμο 1 βαθμο και ισως αυτο την δυσκολευει, υπερμετρωπια εχει 2 που ειναι οκ για την ηλικια της. μας ειπε να βαλουμε γυαλια αλλα θελω και κι αλλη γωμη γιατι το παιδι δεν το κανει συνεχεια το κανει μερικες φορες και πιο εντονα οταν ειναι κουρασμενη. Εχει καμια εμπειρια? Λεω να παω και στο Παιδων και στην Χρουσου που ειναι κορυφη! Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Ειμαι και εγκυος και πρεπει πριν γεννησω να εχει λυθει το θεμα.

Δημοσίευση

labrinip γεια σου!

Εμένα η αδερφή μου είχα στραβισμό ("εφευγε" το ένα μάτι) και τελικά οι γονείς μου αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργείο όταν ήταν 4 ετών.. σε μερικές περιπτώσεις το μάτι επανέρχεται αλλά σχετικά σύντομα (όχι μετά από πολλά χρόνια)

ξέρω ότι χειρουργείο γίνεται μόνο σε μικρή ηλικία (κάτω των 7). Οι οφθαλμίατροι λένε ότι είναι κυρίως για "αισθητικούς" λόγους και με γυαλιά ο ασθενής βλέπει κανονικά.. αλλά ακόμη και γι'αυτό πρέπει να γίνει αν είναι σοβαρή η πάθηση... δεν είναι όμορφο να αλληθωρίζεις...

Εγώ θα σου έλεγα να επισκεφτείς και κάποιο άλλο οφθαλμίατρο και ίσως να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του για κάνα χρόνο πριν κάνετε οτιδήποτε.. μην αγχώνεσαι με τη γέννα.. κάθε πράμα στον καιρό του.. όλα καλά να σου πάνε!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Διανύω την δεύτερη ώρα αναμονής στην καμπύλη! Με πείραξε πάρα πολύ η γλυκόζη, γυρνούσε όλο το δωμάτιο και πήγα να τα βγάλω δύο φορές, μου είπαν αν τα βγάλω θα ακυρωθεί και θα έρθω άλλη μέρα να γίνει! Ο Θεός με βοήθησε, χαλάρωσα στην πολυθρόνα, έκλεισα μάτια και μέχρι και ο ύπνος με πήρε. Ακόμα δεν αισθάνομαι καλά, να περάσει κι αυτό να πάω να φάω και κάτι γιατί θα πέσω κάτι! Τα μωρά με το που ήπια το υγρό έκαναν ρειβ πάρτι στην κοιλιά!! Φεύγοντας θα πάω Jysk να δω για το μαξιλάρι! Χρειάζομαι οπωσδήποτε γιατί και όταν οδηγάω πονάω! Αν σε προλάβω στείλε ποιο πήρες να το δω!
    • Αχ κι εγώ σήμερα γύρισα δουλειά... Παρότι έχω ένα μωρό στην κοιλιά, δεν βολευομαι καθόλου στην καρέκλα. Ήμουν τυχαία jysk σήμερα και βρήκα ένα μαξιλάρι για τη μέση, για καρέκλες γραφείου. Τέλειο! Το χρησιμοποίησα στο αμάξι γιατί ούτε το κάθισμα του αμαξιού με βολεύει πλέον και επιτέλους έκατσα άνετα! Θα το βάλω και αύριο στην καρέκλα του γραφείου μου να δω αν είναι κι εκεί οκ. Θα στο στείλω αν θες να το δεις. 
    • Πολύ γέλασα με το κόμπρα,εμένα ειναι η ψηλομύτα πεθερά, ειδικά όταν σουφρώνει και τα φρύδια της και με το μαλλί το τρελαμένο ειναι ίδια ξινή ψηλομύτα πεθερά 🤣🤣🤣
    • Ποσο δικιο εχεις. Δυστυχως θεωρουνται ταμπου καποια πραγματα ενω δε θα επρεπε. Ειναι ενας τροπος ομως να βαζεις και τον αλλον στη θεση του.
    • @ΜαρίαΔημήτρης και μενα ετσι κορδωνεται κ τη λεμε κομπρα, σαν τις κόμπρες π τεντωνουν το κεφάλι. Ναι αύριο. Δεν φοβαμαι κατι. Οτι κάνει εδώ τ πολυ πολυ να υ κάνει και εκεί. Ειναι μια απαιτητική περιοδος αυτή που ειναι τόσο μικρά. Οπότε υπομονή. Τι εδω τι εκει. Οτι ειναι να κανει θα τ κανει. Τ χρόνου τέτοιο καιρό ολα θα είναι πιο εύκολα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...