Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ!!

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα .θα ηθελα να μοιραστω την δικη μου ιστορια μαζι σας.

παντρευτηκα το 2005 μετα απο μακροχρονια σχεση (απο αο 98).ποτε με τον αντρα μου δεν μπορω να πω οτι ειχαμε ποτε αυτη τη σχεση παθους.καναμε ενα παιδακι το 2010 και εκαι ηταν η καλυτερη περιοδος της ζψη μας

μετα απο 3 χρονια κανουμε και το δευτερο παιδακι μας.περναει μια περιοδος πολυ δυσκολη γιατι περασ αεπιλοχειο καταθλιψη και πραγματικα ηταν απο τις πιο δυσκολες στυγμες τησ ζωης μου.το ξεπερναω μετα απο πολυ προσπαθεια με φαρμακευτικη αγωγη και ψυχοθεραπεια (αγωγη γυρω στα 2,5 χρονια.

δεν ειχα καμια στηριξη απο τον αντρα μου και προσπαθησα να σταθω σταποδια μου μονη μου!οι συνεπειες ηταν τραγικες!!!

απομακρυνση μεταξυ μας και αποξενωση ...εχουμε να ερθουμε σε επαφη πανω απο χρονο!!!!!@-)ηθελα να σας πω οτι ειναι χρηστης χασις .δεν δεχεται να το κοψει με τι[ποτα ...ειμαι 36 και αυτος41 τι θα γινει???????????τελειωσε η ζωη?????ολογος που δεν ερχομαστε σε επαφη ειναι 1)πιστευει οτι εγω δεν τον προσελκυωω...μια χαρα κοπελα ειμαι>>>τι να πω ρε κοριτσια ζω μια ζωη μιας 70αρας>>>>ποσο θα αντεξω!!!!

ευχαριστω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμένα πάλι γιατί δε μου βγαίνουν τα χρόνια;

το 2010 έκανες το πρώτο σου παιδί...

μετά από τρία χρόνια, κάνει το δεύτερο παιδί... άρα πάμε στο 2013...

μετά παθαίνεις επιλόχειο κατάθλιψη κ κάνεις θεραπεία 2,5 χρόνια.. άρα πάμε στο 2015- 16.

"κοπελιά" στο 2013 είμαστε ακόμη..

Πακιπακι δεν ξερω πως μπερδευτηκες ετσι με τις χρονολογιες αλλα αν οντως με τον αντρα σου ειστε τοσο χαλια πρεπει να βρειτε τον τροπο να επικοινωνησετε μεταξυ σας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...