Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αχχχχχχχ ψυχή μου!!! Μην κλαις γλυκιά μου, σε λίγα χρόνια θα τον περιμένεις πως κ πως να σου φέρει τα δωράκια που θέλεις!!!

Είνα μικρούλια μωρέ ακόμη κ δεν καταλαβαίνουν κ πολλά, κ του χρόνου Sofiadav, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Δημοσίευση

Αχχχχχχχ ψυχή μου!!! Μην κλαις γλυκιά μου, σε λίγα χρόνια θα τον περιμένεις πως κ πως να σου φέρει τα δωράκια που θέλεις!!!

Είνα μικρούλια μωρέ ακόμη κ δεν καταλαβαίνουν κ πολλά, κ του χρόνου Sofiadav, να την χαίρεσαι την κούκλα σου!!!

Δημοσίευση

Αχ την καημενούλα είναι μικρούλα για αυτό. Και ο γιος μου τον φοβήθηκε στην αρχή όταν ήταν μικρούλης, τώρα εντάξει. Τώρα φοβάται τον Νικολάους. Εδώ στην Γερμανία έχουν ένα άλλο έθιμο: Κάποιος ντύνεται Άγιος Νικόλαος φορώντας επισκοπικά ρούχα και μοιράζει σοκολάτες στα παιδάκια στις 6 Δεκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά τον φοβάται ακόμη και τώρα!!!:( :(

Δημοσίευση

Αχου το καλο μου το μωρουλινι φοβηθηκε.....!

Ειναι μικρουλα ακομη γι'αυτο! εδω ο δικος μου 17 μηνων σχεδον κ μολις βλεπει παραξενη φισιογνωμια κολλαει πανω μου σαν βδελα απο τον φοβο του!

Παντως και που κλαιει ειναι απιθανη φατσουλα η κορη σου sofiadav να την χαιρεσαι!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ; ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΣ.

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 1,5 ΧΡΟΝΩΝ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΗ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ.

Δημοσίευση

καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα.

ωραία φώτο! έχω δει μια στολή στα mothercare αλλά φοβάμαι μην το τραβάω στα άκρα σα νεα χαζομαμμά & θέλω να ντύσω το κοριτσάκι μου(25.12 γίνεται 4μηνών)αγιοβασιλίτσα... θα δω!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...